2007
NHL
  • gercse
    jaja, nőttek az esélyeik a végső győzelemre is, nagy csata lesz már látom
  • nono84
    Kovalcsuk elment a Devilsbe...jó pléjer nagyon..és a devils is nagyon erős
  • lippet
    Hát ez király!
  • gercse
    grat., le a kalappal
  • gercse
    ez a szerencsejáték, remélem most bejön
  • lippet
    Megfogadtam, hogy csak NHL-re teszek! Nem egyszer volt már olyan, hogy a foci vitte el az NHL-s mixemet!
  • gercse
    hát 200 nem sok, úgyhogy nem buksz nagyot, de nyerhetsz vele elég sokat, szóval mindegy mit jelöltél :D
    ugyanis a hokiban bármi lehet, mint lentebb is írtam
    de a véleményem: a Dallas szerintem megveri a Jacketset(de azért drukkolok, hogy ne, mert neked is meg nekem is jó lenne:) ), a Washington valóban esélyesebb, csak már ezer éve nem kaptak ki, a Rangers meg éhes a pontokra, mert vonal alatt vannak, nagy meccs lesz sztem(inkább döntetlenre tippelek, és szétlövéssel dől el), az Ottawa ugyanaz az eset mint a capitals, ők is régóta nyerő sorozatban vannak, egyszer meg fog szakadni, de lehet nem ma(reméljük), a Tampa meccset meg a Nashville-t én is így hoztam volna
  • lippet
    Tippmixet raktam, csütörtök éjjeli szelvényem:

Colombus Blue Jackets - Dallas Stars H 2,20
    New York Rangers - Washington Capitals V 2,00
    Ottawa Senators - Vancouver Canucks H 2,25
    Tampa Bay Lightning - New York Islanders H 1,97
    Nashville Predators - Colorado Avalanche H 2,14

Eredő odds: 41,73642
    Tét: 200 Ft
    Várható nyeremény: 8345 Ft

Szerintetek?
  • gercse
    nekem az nincs sajnos, de jól megvagyok a streamekkel, általában egészen jó minőségűek, szóval még a korongot is látom :D
  • bardocz
    Én az ESPN Americán szoktam nézni.
  • gercse
    Jól van :)
    én elköteleztem magam a Ducksnál, csak akkor látom a meccseit, ha felkelek hajnalonként, amikor játszanak, és nézem neten, egész jó kis streamek vannak egyébként
    A sporttv két meccsüket adta a szezonban, attól nem esek hasra :D
  • lippet
    Azért hajnalban nem kelek fel, inkább maradok a délutáni ismétlésnél! =)
  • bardocz
    Én csak akkor nézem, ha éppen tv elé kerülök és pont ez megy. Egyetlen értelmes csapatsport számomra:)
  • gercse
    Így tovább, én is így kezdtem el nézni, ma már kb. minden meccsre felkelek hajnalban, amit a kedvenc csapatom játszik
  • lippet
    Egyre jobban kezdem szeretni az NHL-t! =) Jó kis meccsek vannak benne!:P
  • vandyke
    HuH NHL-re fogadni nagy rizikó, annyira nincs két egyforma meccs, hogy az csak na. Régen én is fogadtam, de aztán feladtam
  • gercse
    ha kötésben vannak akkor tutira nem jön be valamelyik, ha nem, akkor meg mindegy,
    szerintem a St. Louis- Vancouver meccsen lesz kevés gól, meg a San José meccsen sem lesz sztem 6,
    de csak megérzés, egyébként meg annyira kiszámíthatatlan az NHL hogy az :D
  • gyepesjoint
    hali,végre találtam NHL fórumot :DD
    nah,szal ma éjszakára ezeket tettem meg sportfogadáson,és tőletek szeretném kérdezni,hogy bejöhet-e?? mivel kimenetelre nem merek fogadni,mert nem értek az NHL-hez,ezért csak gólokra fogadtam:
    Calgary Flames-Edmonton Oilers minimum 6 gól a meccsen
    Columbus Blue Jackets-Nashville Predator minimum 6 gól a meccsen
    Phoenix Coyottes-San José Sharks minimum 6 gól a meccsen
    St.Louis Blues-Vancouver Canucks minimum 6 gól a meccsen
    nos??
  • geo91
    oké, köszi.
  • gercse
    ja sorry, elfelejtettem hogy megy a tippmixben, kár érte, szerintem amúgy hokira ne fogadj, mert bármikor történhet meglepetés, legfeljebb olyanra fogadj, hogy pl. egy viszonylag gyenge csapat egy héten belül több meccset játszik, és az utolsó kettőt kb. 24 órán belül játsszák, akkor az utsó meccsen fogadhatsz ellenük(sztem)

lásd: Anaheim(bár nem annyira gyenge csapat azért :D) múlt héten kedden csütörtökön szombaton és vasárnap is játszott, és mondjuk New Yorktól kikapni amúgy is borítékolható, de annyira fásultak voltak vasárnapra, hogy semmi nem jött össze

remélem kb. érted
  • geo91
    kurvára nem mázli... tippmix a rendes játékidőre vonatkozik... azaz buktam...
  • gercse
    hát büntetővel nyertek :D mázli
  • geo91
    remélem nyernek, tettem rájuk tippmixen:

136 Real Madrid - Lagun Aro H 1.04 (ffi kosár)
    137 Barcelona - Pamesa Valencia H 1.08 (ffi kosár)
    139 Carolina - Pittsburgh V 2.18
    tét: 1800 ft / várható nyeremény: 4405 ft
  • gercse
    szerintem igen, bár nem nyerhetnek mindig ők sem
  • geo91
    hmm?
  • geo91
    mi a véleményetek a Carolina - Pittsburgh meccsről? nyerni fognak a pingvinek?
  • gercse
    Pittsburgh Penguins–New York Rangers 3–2
    Carolina Hurricanes–Philadelphia Flyers 0–2
    Chicago Blackhawks–Florida Panthers 3–4 – szétlövéssel
    Detroit Red Wings–St. Louis Blues 3–4
  • gercse
    thx, a St. Louis meccset is épp sopcasten nézem, és teljesen jó, remélem hasonló minőségű streamek lesznek mindig
  • vandyke
    Atdhe.net vagy Myp2p oldalakat keresd. Én ezt a kettőt szoktam használni rendszeresen.
  • gercse
    Egyébként szoktak lenni jó streamek? (engem majd az anaheim meccse érdekel, remélem lesz stream)
  • Voyager5
    A Boston-Washington meccs 15:30-tól látható a Sport2-n.
    Este 21:00-tól pedig St.Louis-Detroit előben Stockholmból, szintén Sport2.
  • gercse
    Calgary Flames–Vancouver Canucks 5–3
    Boston Bruins–Washington Capitals 1–4
    Colorado Avalanche–San Jose Sharks 5–2
    Toronto Maple Leafs–Montreal Canadiens 3–4 h. u.
  • kuzco007
    nekem detroit
  • gercse
    Nem sokára kezdődik, idén követni fogom én is az eseményeket, nem tudom eddig miért nem tettem :D
    kedvenc az Anaheim
  • nono84
    A következő tíz év egyik nagy csapata lesz a Penguins, és persze Detroit is marad az egyik legerősebb a ligában.
  • vandyke
    Savanyú a szőlő??? Az igaz, hogy 5-0 volt Detroitba, de a Penguins legalább tudott nyerni idegenbe nem úgy mint a Red Wind. Szóval igenis megérdemelt a győzelem, amihez természetesen szerencse is kell. De azt hiszem egy elcserélést és egy 2 az 1-ben szituációt edzői és védelmi hibának tekintenék nem szerencsének.
    Én több mint 10 éve szurkolok ennek a csapatnak és jó pár éven keresztül csak a vegetálást láttam. Ha valaki sajnálja tőlük csakis irigységből mondja. Megértem a csalódottságodat tavaly ugyan ez volt Pittsburghben is...
  • kuzco007
    megérdemelt helyre?:D 5-0ra levertünk titeket itthon ember:D mázlitok voltXD
  • vandyke
    Hajrá Pens!!!! Megérdemelt helyre került a Stanley kupa, RESPECT!!! Hossa LOL , Ty Conklint meg sajnálom, mert neki ez már a harmadik bukása volt...
  • kuzco007
    Game 4:

Game 5:

Game 6:

Game 7:

• kuzco007
    nem mert, csak én kezelem a topikot és elvoltam a banamákon:D