NHL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy sokszor hallottam már, hogy egy csapat szétlövéssel nyert! Ez mit takar tulajdonképpen?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
RAngerszes volt😞
A 39 éves olimpiai, világ- és többszörös NHL-bajnok a legutóbbi szezonban súlyos sérülés miatt 38 meccsen nem játszhatott, s akkor komolyan foglalkozott azzal, hogy befejezi, ám a nyáron változtatott tervein.
"Jó állapotban vagyok, nem aggódom az egészségem miatt, minden rendben" - nyilatkozta az élõ legendának számító hokis, aki a 2008/2009-es idényre hat millió dollárt kap az Avalanche-tõl.
Sakic 1629 pontjával az aktív játékosok között a legeredményesebb a ligában. Az 1988-as bemutatkozása óta az NHL-ben eltöltött 19 szezonban 1363 mérkõzésen szerepelt, s ezeken 623 gólt és 1006 gólpasszt jegyzett.
Én ennek nagyon örülök 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://static.podshow.com/LukaszGFX/nhl/nhl-banner-v7.jpg
ez nem jó? gugliba találtam :ÐÐÐÐÐ
Yo, Bitch!
de most itt menõzöl centerice-on meg ott idegeskedsz hogy miért nem igazolunk már védõt??????? 😄
Jason Ward rekordja 28 pont 81 meccss alatt 335 meccs 81 pont
Radim Vrbata 0,53 pont/meccs de õ még nagyjából jó
Nick Tarnasky 80 meccs 10 pont és 78 büntetésperc az elõzõ idényben
Steven Stamkos kitudja milyen lesz 18 éves
St.Louis Prospal Lecavalier 1.sor az jó lesz
Recchi,Roberts kiégett szarok
Malonenak 51 pont/szezon a rekrdja 8 millióért ez nulla
Jussi Jokinen õ a szólóknál jó lesz
Hall,Gratton,Craig,Bochenskit egy lapon említhetjk Warddal és Tarnaskyval
az hogy leigazoltátok Recchit,Robertset,Malone-t meg Vrbatat.annyira nem nagy szám.mindegyik 50 pontot tud kb.
legalább izgalmas meccseink lesznek:d viszont ha ilyen menõ vagy, másold be támadó részleget is 😊
Yo, Bitch!
micsoda védelem
5 Matthew Carle
6 Andrew Hutchinson
58 Scott Jackson
71 Filip Kuba
39 Mike Lundin
56 Vladimir Mihalik
29 Janne Niskala
55 Shane O'Brien
2 Alexandre Picard
Kevin Quick
54 Paul Ranger
50 Andy Rogers
32 Matt Smaby
(kiváncsi vok balura ittvan eD:SF:ADFSDF😊
de szerintem jók.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
eddig sima, sõt túl sima
kiemelkedik a Detroit a mezõnybõl (sajnos)
na talán majd idegenben botlanak...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Pitts,harcos fiatal,sikerre éhes csapat!Nagyon gyorsak és eredményesek.
Detroit,jól támad ,védekezik,és már õk is viszonylag régen ynertek.Egy picit rutinosabb talán.
Nemtudok tippelni,hogymelyikük fog nyerni.:-)
Go Jeff Go!!!!
a döntõt pedig a Penguins és a Red Wings játsza (amint az várható volt)
Philadelphia at Pittsburgh
Dallas at Detroit