NHL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem maradunk utolsók, nem kéne elbukni draftjogot:D Kingsel nagy a csata:d
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
COL AVALANCHE EDM OILERS 5-1 (17)WOLSKI
MIN WILD NJ DEVILS 3-4 LANGENBRUNNER(EGPen1)
NAS PREDATORS LA KINGS 1-4 ELLIS(19)
DET RED WINGS DAL STARS 5-3 (20)FILPPULA
MON CANADIENS OTT SENATORS 0-3 VERMETTE(19)
ATL THRASHERS CAL FLAMES 6-4 (19)KOVALCHUK
BOS BRUINS TB LIGHTNING 1-3 LECAVALIER(20)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Yo, Bitch!
konkrétan a pontozásos rávezetésekre gondolok - hát olyan mozdulatok voltak, hogy WOW
de az a junior-meccs vagy mi jó volt..pörgött nagyon
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Yo, Bitch!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Yo, Bitch!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
gabber mehetünk reklamálni Lundqvist miatt...az a majom Dipietro bennvan mérnem Henrik van helyette?... van ész
Védelme talán a nyugatnak jobb,de a támadói akeletnek:-)
Go Jeff Go!!!!
kapusok: Martin Brodeur (kanadai, New Jersey Devils), Rick DiPietro (amerikai, New York Islanders), Tomas Vokoun (cseh, Florida Panthers)
hátvédek: Andrej Markov (orosz, Montreal Canadiens), Zdeno Chara (szlovák, Boston Bruins), Brian Campbell (kanadai, Buffalo Sabres), Szergej Goncsar (orosz, Pittsburgh Penguins), Tomas Kaberle (cseh, Toronto Maple Leafs), Kimmo Timonen (finn, Philadelphia Flyers)
csatárok: Sidney Crosby (kanadai, Pittsburgh Penguins), Vincent LeCavalier (kanadai, Tampa Bay Lightning), Daniel Alfredsson (svéd, Ottawa Senators), Scott Gomez (amerikai, New York Rangers), Dany Heatley (kanadai, Ottawa Senators), Marian Hossa (szlovák, Atlanta Thrashers), Ilja Kovalcsuk (orosz, Atlanta Thrashers), Alekszandr Ovecskin (orosz, Washington Capitals), Mike Richards (kanadai, Philadelphia Flyers), Jason Spezza (kanadai, Ottawa Senators), Eric Staal (kanadai, Carolina Hurricanes), Martin St. Louis (kanadai, Tampa Bay Lightning)
NYUGAT VÁLOGATOTTJA AZ ALL STAR MÉRÕZÉSRE:
kapusok: Manny Legace (kanadai, St. Louis Blues), Jevgenyij Nabokov (orosz, San Jose Sharks), Chris Osgood (kanadai, Detroit Red Wings)
hátvédek: Nicklas Lidström (svéd, Detroit Red Wings), Dion Phaneuf (kanadai, Calgary Flames), Ed Jovanovski (kanadai, Phoenix Coyotes), Duncan Keith (kanadai, Chicago Blackhawks), Chris Pronger (kanadai, Anaheim Ducks), Szergej Zubov (orosz, Dallas Stars)
csatárok: Henrik Zetterberg (svéd, Detroit Red Wings), Pavel Dacjuk (orosz, Detroit Red Wings), Jarome Iginla (kanadai, Calgary Flames), Jason Arnott (kanadai, Nashville Predators), Marian Gaborik (szlovák, Minnesota Wild), Ryan Getzlaf (kanadai, Anaheim Ducks), Shawn Horcoff (kanadai, Edmonton Oilers), Anze Kopitar (szlovén, Los Angeles Kings), Rick Nash (kanadai, Columbus Blue Jackets), Henrik Sedin (svéd, Vancouver Canucks), Paul Stastny (amerikai, Colorado Avalanche), Joe Thornton (kanadai, San Jose Sharks)
Yo, Bitch!
Eléggé kérdéses,hogy melyik csapat nyer.Mindkettõ nagyonjól tamadósorral rendelkezik.
Sajna,hogynemközvetíti a tv,bár majd itt aneten megnézem:-)
Ha Tippelnem kellene,akkor Detroit!
Go Jeff Go!!!!
Komoylan szeretem nézni a pittsburgh játékát,kezdenek beéreni,és a Lemieux fémjelezte csapat jut eszembe róla.akkor kedveltem meg a hokit.
Colorado a kedvencem Sakic miatt is,de azért figyelem a többieket is,Ottawa ,Anaheim,Pitts,Detroit.
Érdekes a Detroitot,nemnagyon csíptem,(lehet mert mindig nyertek)de mostanában kezdem észrevenni,hogy szurkolok nekik,és már sapkát is beszereztem:-),jó nézni ahogy játszanak,fõleg emberelõnyben:-)Lindstrom meg nagyonnagy játékos,és persze a veterán Chelios is:-)
De minden csapatban nagyszerû játékosok vanak,talán idén szerintem az LA Kings halványabb.
Atlanta meg jobbsorsra érdemes,ésa Washington is,micsoda nevek ott is..
Go Jeff Go!!!!
Ez számomra is kicsit meglepõ volt.
Ami nagyontetszett a Pitsburgh játéka!Hihetetlenül küzdöttek,támadtak,és persze megislett az eredménye.
Ez olyan playoffmeccsszerû volt már.
Avalanche is nagyot küzdött,de a Detroit hozta a gyõzelemt jelentõ gólt.
Go Jeff Go!!!!