50281
-
Plata #46398 Én eleve f2P vótam. -
Orbancapitan #46397 nekem nem ajánlotta fel de te milyen régióban inkább az a kérdés mert ha nem magyar hanem mondjuk német akkor igazad lehet a lootbox-os botrány előtt még elérhető lehetet azokban régiókban
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.11. 17:06:15 -
gunji #46396 Később szerintem. Még egy pár évig volt havi előfizetési lehetőség miután kezdtem '12 tavaszán (egyszer én is vettem egy hónapot). A redditen 2018-t írnak, nagyjából olyan tájban. Akkoriban jöttek ki az új starter packok is. -
Orbancapitan #46395 amúgy a f2p után európában megszűnt azonnal a havi előfizu szóval biztos amerikai lehet viszont ott tényleg egyből a cryptichez ment az arc-ból a lóvé -
(a kep nem az enyem, hajnali r/sto posztbol van) -
Plata #46393 Látom,biztos erre gondoltak. -
Ez olyan, mint en a WoW-ban, anno 2005 februarjaban elkezdtem az elofizetest es a mai napig megy, honaprol honapra vonja lefele. :) (egyszer volt egy fel ev kihagyas) Itt is voltak meg paran, akik anno a STO premierje kornyeken elofizettek es azota sem szakitottak meg a folyamatot, egeszen oktober 10-ig, akkor mar nekik sem lehet tovabb (gondolom azert, mert eddig az elofizetes es arc store vasarlasbol befolyt osszeg a cryptic szamlajara ment, okt10-tol meg minden bevetel a DECA-hoz kerul), helyette megkapjak ingyen a lifetimer statuszt, a teljes csomagot es bonuszait. -
Orbancapitan #46391 fred rakot be képet róla de csak a havi szünik meg ami nálunk nem is volt elérhető de amerikában pl igen -
-
Plata #46389 Nem tudom,én csak azt olvastam hogy aki régen előfizetős volt,annak még volt lehetősége előfizetni a játékra,állítólag kaptak levelet hogy megszűnik végleg az előfizetési lehetőség,de akinek még január elsején van az lifetimer lesz automatikusan.
Ha jól értettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.11. 12:07:36 -
Orbancapitan #46388 oké de aki f2p után vette az megszívja? -
Plata #46387 Te Ákos, nem tudom hogy menyire igaz, de cseten írták,hogy a régi játékosoknak akik előfizetők voltak a F2P előtt még lehet venni a játékhoz előfizetést, ha január elsején lesz valakinek előfizetése akkor végleg megszűnik az előfizetési lehetőség, akinek még van az automatikusan lifetimer játékos lesz.
Nem tudom Kolln akar-e játszani, de szerintem ő régen alőfizető volt, ha akar még játszani érdemes lenne kipróbálni.
Bocs ha a szövegben van félre írás, istenverte telefon folyton átír mindent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.11. 11:11:32 -
Orbancapitan #46386 ez csak üres ígéretetek amig nagyon pozitiv a mérleg így is marad ezért beszéltük itt freddel a témát -
Plata #46385 Most olvastam hogy nem tervezik bezárni a játékot,a STo az egyik legjobban teljesítő játékuk.
"In a previous community update, the former CEO informed players of Star Trek: Online and Cryptic’s other popular MMO video games that DECA was being brought up to speed on handling the products. It was previously stated that no games would be closing. DECA plans to support these games “for many years to come”. Star Trek Online remains one of the best performers in Embracer’s back catalogue."
Ha jól értem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.11. 00:03:54 -
Plata #46384 Kulcs flash sale van,48 óréig 25%-al olcsóbbak.
Captains on all platforms can save 25% on Keys for the next 48 hours! -
Plata #46383 Mellesleg a mostani event afkolva is le tolható.
Múltkoriban délelőtt csináltam,melóban,megszívtam kb az első hajónál amit védeni kellett volna el kellett mennem,mire vissza tudtam nézni már vége volt és a karim kint volt.De a jutalmat megkaptam. -
Plata #46382 Én szeretm a nyugis eventet. :D
Főleg huszonvalahanyadik alkalommal.
A pajzsos meg hílelős endeavort űrben általában újra pörgetem,mert azt nehéz megcsinálni.
De sebzős az jó,vagy ölj x ilyen olyan hajót,eventen ugyanis azt is számolja amit más öl meg. -
Hat, amikor (xy dmg, shield restore, stb. egyeni) endeavort is csinalnek a tfo alatt, akkor - bar hisztizni sosem hisztiznek miatta -, en sem szeretem amikor "polipok" is ott vannak a csapatban es kvazi kukazzak a terveimet azzal, hogy instant 1 shotolnak mindenkit, en meg mehetek a spawn helyere, bizva abban, hogy ha felrobban a celpont, legalabb a pajzsot leviszi annyira, hogy a gyogyitast szamolja az endeavor progress mero.
Meg akkor sem, ha ezek mindekozben ingyen es bermentve elvegzik az osszes piszkos munkat, a tobbiek meg jo gazda modjara csak ulnek es nezik mindezt. -
Plata #46380 STO-ban is akadnak defektes játékosok rendesen.
Starbase 1 eventen volt két űrpolip.
Klasszul lefedték a bázis körül a területet,erre az egyik játékos neki áll hisztizni a vége felé hogy tönkreteszik a játékélményét és minek jönnek be eventre.
Az idióta minthogy örülne neki hogy nem kell vacakolni annyit,neki áll hisztizni mert laza volt a TFO.
Ez kb olyan mint amikor egy magyar belém kötött azért mert föderációs klingon karim van.ESD-en meglátta a klingon karim és behisztizett.
Az sem volt százas. -
Plata #46379 Remélem még egy ideig nem lövik le,hátha látnak benne fantáziát és felvirágoztatják a játékot.
Kíváncsi leszek az idei winter event milyen lesz,vagy mi lesz az új hajó,plusz winterig vajon milyen új eventek lesznek még. -
Orbancapitan #46378 igen én a sto-ról beszéltem mivel akkor még nem is gondolták a cbs/paramount-nál hogy a sto idővonalával később össze lehet hozni a filmes és sorozat idővolnalak a delta kiegészítőig ugye a voy volt az első a cbs közbe járásának a eredményeként h kiterjeszti a jogokat így jöttek be szépen a hajók és ismerős arcok de a pl picard crossover miatt akarta volna vissza vásárolni a cbs/paramount mert nagy sikert hozott a trek és gamer fronton a gagarin pl v az enterprise-F. de a paradox nem adta el a embracer-nek hanem át ruházodott rá amikor felvásárolta a paradox-ot
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.10. 15:31:36 -
Nem tudom, szamomra kizartnak tunik az, hogy az ST jogokat teljes egeszeben eladja a Paramount/CBS a Paradoxnak, kesobbi Embracernek. A gaming teruleten/a keszulo jatekok eseteben oke, de ez csak felhasznalasi jog (kvazi licence), nem tulajdon atruhazasa. Nem is talalok erre utalo cikket, mindenhol a Paramount/CBS-t jelolik meg, mint ownert.
Ugyanugy, mint ahogy a Tolkien Estate birtokolja a LOTR IP-t, o a tulajdonos, de a mozifilm, sorozat, jatek, stb. adaptaciok es megvalositasok jogait az Embracer licenszelte es a svedek dontenek mindenben, a Tolkien Est. nem szol bele, csak felvigyazza a dolgokat. Az Embracer aztan tovabbertekesiti a licenszt, lasd Amazonnak a LotR sorozathoz, meg a nagyot bukott Gollam jatek fejlesztoinek (fejbol nem ugrik mar be, ki bszta el annyira).
szerk: Mondjuk lehet hulye vagyok, mert te az STO-hoz kapcsolodo jogokrol es licenszekrol irtal, en meg altalanosan/globalisan a Star Trek jogokrol. :) Mert ez esetben ugyanazt mondjuk, annyi kulonbseggel, hogy a CBS nem atveszi, hanem megvonja a Star Trek jogokat az Embracertol/DECA-tol ha ugy latja, hogy azzal serul az IP. (ha addig anyagi okok nem lovi le az egeszet a DECA/Embracer)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.10. 13:19:32 -
Orbancapitan #46376 eredetileg úgy volt h az atari és a cbs 50%-50%-be osztozott anno a sto jogain ám jött a paradox(atari megvásárlása/megszüntetése) és teljesen meg vette a cbs-től és miután a paradox-ot fel vásárolta az embracer vagyis a csoport így került hozzájuk de viszont az embracer hanyatlani kezdett a cbs/paramount aggódni kezdett a picard s2 vége és az snw s1 közepe népszerűsége fellendülése után azt olvastam h vissza akarják szerezni a jogokat teljesen ha már az embracer előbb-utóbb kaput és majd jön vki a sto-nak ez lett a decma. -
A fene tudja ki mit licenszelhet kizarolagosan, ki mit idoszakosan es ki mit egyeni dontes alapjan :)
Az biztos, hogy a CBS a Paramount a tulajdona, akihez tartoznak az ST jogok is. Elvileg a CBS-nel a filmes es tv-s jogok vannak kizarolagosan. A gaming esetben az Embracer (is) licenszelte/li, de nem tudom, hogy kizarolagosan e vagy sem. Valoszinuleg nem kizarolagosan, mivel az elmult idoszakban is jelentek meg fuggetlen ST jatekok (lasd az idei Resurgencet, meg azt a masikat, a strategiat korabbrol), amelyek nem Embracer produkciok (ha jol tudom), igy az szerintem egyeni elbiralas alatt allnak. Az lehet, hogy online ST jatekra kizarolagos joguk van az STO miatt, a fene sem tudja, ennek sosem neztem utana.
CBS ott johet a kepbe az STO eseteben, hogy a jatekban szereplo szemelyek a filmes es a teves univerzumokbol jonnek, emiatt van beleszolasuk, hogy ki es hogy jelenik meg a jatekban, ellentetben mondjuk egy olyan ST jatekkal, ahol mindenki "uj" es a mozi/tv/comic/stb "kanontol" fuggetlenul lett letrehozva, ott talan csak a Paramounttal kell megallapodni.
A legjobb az lenne, ha a MS felvasarolna a megmaradt Embracert (fasza jo kis IP-k vannak meg ott), de mivel mind a Sony, mind az MS eleg szarul teljesit, nem hiszem, hogy rabolint barki is erre. Az Ubi is a kinaikhoz fordult a pletykak szerint, lehet a svedeknek is ez az egyetlen menekulo utvonal (az arab vonal bedolt, miattuk lett ez a helyzet)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.10. 12:12:13 -
Orbancapitan #46374 de nem úgy volt h akkor a cbs vissza vásárólja a embraceltől teljesen? -
"amúgy még 1-2 évig nem jöhet ez a be jelentést mint ahogy írtam mert a decma-nak komoly érvágás lenne"
A jogok tovabbra is az Embracernel vannak, a DECMA-nak csak kiszerveztek a fejlesztest es a fenntartast, de a dontest a Cryptik megmaradt par embere es az Embracer fejesei hozzak (bar inkabb utobbiak, gondolom). Ha ugy latjak, hogy a kiszervezes utani "turelmi idoszakban" a fejlesztesi es fenntartasi koltseg nem eri el azt az elozetesen kalkulalt szamot, ami az egyik vakeger oltonyos idiota excel tablajanak a optimalis celnak kinevezett cellajaban talalhato, akkor kezdodik a vegjatek, mert a Cryptik mar halott (fejleszto studio szempontbol) es ha a DECMA sem tud mit kezdeni a jatek gazdasagilag megeros fenntartasaval, akkor szemrebbenes nelkul lelovik, ahogy megtettek azt tobb tucatnyi esetben az Embracernel csak az elmult fel-egy evben.
Itt most minden azon mulik, hogy milyen szam van abban a bizonyos excel cellaban. Az Embracer csodkozeli helyzete miatt meg csak a turelemben sem nagyon lehet bizni, mint mas kiadonal, ahol penz lenne, csak szandek nincs veszteseges projektet uzemeltetni. Ezeknel a nyomorultaknal penz sincs.
Nagyon remelem, hogy a nemetek odateszik magukat es lesz egy kis fellendules es fellelegzes. Fallout 76-rol is "lemondott" a Bethesda fo csapata, atkerult a D11-hez a fejlesztes es hopp, jobb tartalmakat kaptunk iden, mint az elmult 3-4 evben, vagyis akar mukodhet is a dolog. -
Plata #46372 Avenger az. -
Orbancapitan #46371 amúgy még 1-2 évig nem jöhet ez a be jelentést mint ahogy írtam mert a decma-nak komoly érvágás lenne plusz a népharag csak úgy tudják ezt megúszni és 1-2 éven belül bezáratni a sto-t ha ürber gyenge tartalmakat csinálnak hozzá v megint nefferik a sto-t pl mint a foundry kivétel volt v vissza állnak fizetősre ezzel megcsappanna a játékos tábor a lifetimereknek is muszáj lenne havi díjat fizetni.. És szerintem a decma igyekszik majd megszabadulni a sto-tól mert veszteséges. -
Orbancapitan #46370 akk az nem a lego avenger volt hanem az inquiry -
Orbancapitan #46369 azzal indokoltál h nem lesz új küldi mert hosszabb történetet készitenek elő ami majd évfordulókor/januárban jön -
Plata #46368 Most mentem vele eventre,diszkó engivel,nem igazán sci hajónak tűnik,van egy sci boffja neki 3 sci boff skillje meg két sci konzol és ennyi. -
Mondjuk ha mi veszunk at egy nagyobb es kelloen komplex projektet, akkor az elso idoszakban csak a fenn-/szintentartasra megyunk ra, amig meg nem ismerjuk az egeszet, at nem latjuk. Utana johet a fejlodes, a tovabblepes, stb. erdemi munka. A DECMA is atvette a projektet, atvette a fejlesztok egy reszet, azok hoztak magukkal tudast, de ezt a tudast a sajat embereiknek is megkellett tanulni, majd csak utana tudnak effektive alkotni. Addig bedobtak egy hajot, par eventet, nemi jutalmat, stb. kvazi eleve rendelkezesre allo dolgot.
Jo par evig meg itt lesz velunk a jatek, de - ha csak nem tortenik valami csoda - akkor mostantol szamolni kell azzal, hogy barmikor johet a zaras bejelentese. Elotte persze meglatjuk, hogy a DECMA es exCryptic sracok es lanyok mire kepesek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.09. 19:28:37 -
gunji #46366 Pedig egyszer azt kéne elérni, hogy ne így legyen. Remélhetőleg a következő intelligens fajnak már sikerülni fog. De az valószínűleg nem fogja ismeri a Star Treket. Mi meg már kinn a vízből. Mondhatni.
Két megfigyelés:
Az egyik, hogy én úgy emlékszek, hogy azt publikálták, hogy azokat rúgják ki, akik nem tudnak/akarnak európai időrendben dolgozni/meetinget tartani (vagy átköltözni Németországba). És most akkor mindenkit?
A másik, hogy e mögött nagyobb gondok lehetnek, hiszen a legutóbbi kiegből is kimaradt az új küldetés. Nagyon fura volt, hogy négy hónap alatt nem tudtak összerakni egy mission-t.
Ilyenkor játékosszempontból a bizonytalanság a legrosszabb - és ezt a bizonyos öltönyös managerek nem értik -, az, hogy érdemes-e bármit csinálni a játékba, neadjisten zent venni, mert ki tudja, mikor állnak le a szerverek. Ha meg nem éri meg nekik üzemeltetni, akkor legyen public és hadd próbálja meg a játékosközösség. -
Plata #46365 Azt még nem figyeltem hogy sci-é avagy söm. -
Orbancapitan #46364 Igen de a lego avenger inkább sci beállottságú szóval epg skilleket kell használnod mig az inquiry-n elég csak alap tac skilleket -
Tegnap este meg ma reggel is ment a racsodalkozas a general cseten, pedig nem tudom, mit vartak az emberek, mi fog tortenni? Az Embracer elb.szta, ez kozismert. Ennel fogva a studioit vagy eladta vagy bezarta, a futo projekteket meg kiszervezte, lasd STO/NWO atadasa Cryptictol a DECMA-nak. Varhato volt, hogy az igy "munkanelkulive" valo Crypticnek reszeltek, sajnos az oltonyosok tulelik a baromsagukat, a fejlesztok repulnek mindig. -
Orbancapitan #46361 le fogják csak nem tudni h mikor 1-2 évig még biztos h nem
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.09. 12:26:56 -
Plata #46361 Remélem nem lövik le a játékot, nekem iszonyúan hiányozna. -
Orbancapitan #46360 -
Plata #46359 Nekem kiírta hogy javítás meghosszabbítva 9 majd 10 óráig,viszont most sikerült belépni,az event bugos,a cd-t leszedte a frissítés.
Kb 11 órakor csináltam meg ma,inkább 12 felé.
Most nincs rajta cd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.08. 22:06:45