Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
eltunt az ingyenes risaa teleportot ado summer event is 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SAVE ON A LIFETIME SUBSCRIPTION!
Captains on all platforms can save 50% on a Lifetime Subscription for a limited time, and then 33% on it for a longer time!
By Fero June 06, 2024, 08:27 AM

Hailing all Captains!

We are pleased to announce a sale on Lifetime Subscriptions! Starting June 6th at 8am PT - June 8th at 10am PT, the Star Trek Online Lifetime Subscription will be 50% off on all platforms! Then, June 8th at 10am PT to July 11th at 12pm PT, the subscriptions will still be on sale, bringing the price down by $100 to $199.99 on PC, and discounting the Subscription by 33% on Console! Now is the perfect time to pick up a Lifetime Subscription to STO!

Enjoy all the rewards that come with being a Lifetime Subscriber. With exclusive species unlocks like playable Talaxian Species, instant access to all Lifetime Rewards, to Priority Login, there are dozens of reasons to become a lifetime subscriber today! For more information on all the great rewards that come with being a subscriber, check out our blog here.

For information on how to claim and use your Lifetime Rewards, click here.

To subscribe on PC, click the button below. On Console, you can find the Lifetime subscription in the Zen Store!

Retail inclusion effective September 23, 2010. Lifetime subscription covers your subscription fee for as long as the game is in service. Promotional discounts and features do not apply. You will be charged immediately when purchasing a lifetime subscription. Subscription fees are non-refundable. We make no explicit or implicit warranties on the service period of the game.

Fura.

Life time sale.
klassz

Ki mit gondol hogy vajon mi lesz a következő legendary hajó?
Roma vagy fed,talán klingon esetleg lekvár?
Vagy süket diszkó a sorozat miatt?

Nagy 35%-os legendary sale van.
Nekem olybá tűnik hogy ebbű legó pack lesz.
link

General:
Resolved an issue that prevented the daily event timer from being visible for the “Delete Alt Control” event. This was just a visual issue and the daily event timer was functioning normally.

Known Issues:
We are still working on issues with the Captain Alteration Token and as such, we have temporarily disabled the ability to purchase or use a Captain Alteration Token. We will return the feature when we have a satisfactory fix for the issues.

Állítólag konzolon is vacak a red alert,ott meg nem számolja.

Az jó,múltkor nekem egyet sem számolt.
Bár az endeavorom régen maxos,de csinálom mert a jutalom jó és ha jön még endeavor szint emelés úgyis megkapom egyből az időközben elért szintekért a pontot.
Szerintem már vagy 100 szintet összeszedtem pluszban.

PiszkosFred
Na, a patch ota szamolja a ctrlaltdel-en is a borgokat, mint ground endeavor, ennyi pozitivum azert van.

PiszkosFred
Ugy nez ki, hogy a PC-s 11 napos es dupla reward bug miatt konzolos 14 napos red alert jutalmakat megtoldottak egy ship upgrade tokennel.

An Ultimate Tech Upgrade
A Specialization Point
An Experimental Ship Upgrade Token

Sajnos csak hét után tudtam belépni,akkor már nem volt red alert.

Hm, de. Nekem most még látszik a red alert (látszott) és meg is adta a rewardot ismét, aztán kis idő után eltűnt. Tegnap tuti nem volt ott a reward, néztem. :o

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

PiszkosFred
Hat, azt hittem altalanos a hiba, legalabbis akivel beszeltem, az ugyanugy claimelte masodjara is, meg redditen, facebookon, stb. is racsodalkozott mindenki erre a lehetosegre, mint en.

De nem mindenkinek 😉

PiszkosFred
Akkor csak 11 napig volt, nem 14. Kar, de ha ugy nezem, igy is +4 extra napon at jott dili 2 perces semmittevesert 😊

Nincs már red alert.

Remélem női Q és nem fatőQ. XD

PiszkosFred
Mert te vagy Q és Neo szerelemgyereke, aki közelében folyamatosan omlik össze a mátrix...

Ha 50 pontot kapunk naponta nekem hogy lehet 3555 pontom?

tegnap nekem még dili volt ott és nem volt inditható errort dobott vissza
PiszkosFred
Azt elcsesztek szerintem. Egy hetre lottek be, de konzolra mar ket hetet hirdettek meg, igy PC-n (is) rebootoltak/kitoltak egy hettel, de ugy, hogy a reward ketszer huzhato be es a bonusz dili nem nullazodott.

viszont a red alert újra aktiv lol
PiszkosFred
Az velhetoen valami visual, vagy hasonlo bug lehetett, mert ez most egy onallo event. A summer (Plata forditasaban a "Rizsa"😉 event lesz az idei 4. campaign event. Nalam a kezdes ota 3450-en all a mutato.

3555.

Akkor bugos,mert ez nem számít bele.

de bele mert 3. napig adta az 50-et
a nagyra 3 napja már 3250-en áll
A delete alt control eventre gondolsz?
Az nekem 6/20.
Vagyis számolta,mai nincs kész mert este jár le cd.
Ez az event nem számít bele az éves eventbe.

srácok a nagy eventnél nem számolja a dolgokat kb 3 napja csak most néztem rá...........
PiszkosFred
En csinalom, de baromi lassan megy, elinditom a kuldeteseket (skipelem egy-egy kis hajoval a gagyikat), masnap belepek, de aztan meg karbantartjak oket, szoval lassan megy.

Csináld a ferengi tour of duty küldit admiraltyban,ad 30k dili boostot.
Összeadódnak ha nem használod fel.
De egyébként igen,a claim nullázza cd-t. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.02. 22:24:18

PiszkosFred
a Claim mindnig nullaza a CD-t nem? Marmint amikor a progress a vegehez er, akkor ott duplan megyunk eventes tfo-t, elobb a jutalomert, aztan az exra dilliert.

nalam reggel engedte a claimet belepes utan egybol - furcsa volt, hogy "villog" az eventes ful, pedig a ctrl+ald+del meg csak 6/20-on all -, majd mentem egy red alert borgot 14k diliert (nincs extra boostom ra, igy marad a sztenderd mennyiseg).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.02. 22:14:29

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.02. 20:47:23

Akkor ezt magyarázták chaten 😞

Fred,ez duplán bugos.
Reggel elfelejtettem claimelni a jutalmat,most meg tettem,lenullázta a cd-t.

Begyűjtve. 😄

PiszkosFred
Csak mondom, ma ujra engedte claimelni a borgos event rewardjat, de a bonusz mar 14k diliert megy. Teljes a kaosz 😊

Nekem pechem volt,olyan gyönge volt a borg hogy nem nagyon tudtam rajtuk kipróbálni thalaront.

Ma a borg olyanokat crittelt guillotine-on mint ősidőkben az stf-ken plata lehet h még emlékszel rájuk h mekkorát tudtak anno crittelni egy bug miatt amit fél év tized alatt tudtak csak kijavítani xd ma emiatt 3-szor haltam csak néztem mert deja vu-m volt xd
Tényleg én megyek thalarongyal guillotinra, megnézem tömegbe mit szól a thalaronnal, bár eventes TFO-n lehet túl gyengék.

űrben elég 2 dps kari groundon minimum 3 kell pláne borg ellen a kockákat meg egyedül le hozom igaz nem olyan gyorsan mert nincs milliárdos traitjeim régebbről de lehozom tegnap pont h én hoztam le
PiszkosFred
Csapatfutto mindketto. Ha legalabb ket lowlvl/lowdps/afk jatekos van akarmelyik helyszinen, akkor cumi van es kinlodas az utso fazis, mind a borgoknal a 12. korben, mint a ket kockanal. A groundnal ugy nagyjabol a 4-5. kor vegeig lehet latni, hogy menni fog e vagy kinlodas lesz a vege, akkor meg van ido lelepni es inkabb ujrakezdeni masik karakterrel.

nem gyorsabb pláne az én karimmal a guillotin mindig 5-10 perc szokott lenni ha van dps a csapatnak
Ezt a Galaxymmal a Sentinels patrolon csinálom (sok más egyéb mellett), beállok az első zöld karikába és várok. Aztán ha gyorsan akarom befejezni, akkor nyomogatom a Science Team/TSS/EPtS-t, ahogy megy le a pajzs.
Nekem a 150k-s hull repair a nehéz: ahhoz le kell szednem a pajzskonzolt, hogy értelmes idő alatt le tudja az ellen vinni 50% körülre a hullt, ahol már van értelme nyomi a miraculous repairt.

Nehéz endeavor repair shileld 150k.
Elkúrtam mert elsőre Voyager-el mentem,hülye secondary pajzs miatt lófing shield heal jött össze,második próba engi karival Galaxyval,0 shield heal jött össze mert valami csapat bufftól kaptam secondary shieldet meg hull-t. XD
Ez a legszemetebb endeavor.
Feladom,már második borg TFO és csak 20.5k jött össze.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.01. 10:06:32

Miért arra a vacakra mentél?
A ground gyorsabb.

most volt egy 30 perces Guillotine-om volt egy kis engi kari is bent egy mirandával és 3 klingon az engi jobban bírta mint a klingonok pukkantak rendesen xd dps egyiknek se volt csak nekem lol brahiból át ültem beames configgal a guillotionhoz hydra-ba megnézni hogy hogyan működik v működik e egyáltalán ez. és vicces h jobban működik mint a dyson destroyeren xd jah mondjuk egyszer meghaltam mert úgy kb 15 v több borg rám robbant csapat dps híján nagy volt a tömeg amikor észre vettem h hallnak és az egyik klingon afk-zik rá kapcsoltam, Hydra+Dual Heavy Proton Emitter=nagy pusztítás. gondolom Override Subsystem Safeties III miatt az energia szintek miatt jobban be jönnek a proton emitter debuff-jai. és a hydra is egy alapból egy dps ship
A mai első Battle Royalom, vagy mi, 20 percig tartott. Agyatlan hentelés az egész, halvány köze nincs a Sompek arénához. Kár, hogy értelmes új tfo már nincs 😞

Basszuuus,az nagyon durva volt.
Miért kellett lyen trén lezárni azt a sorozatot,hogy rohadjanak meg,az ötödik évad tök izgis lett volna.

PiszkosFred
Vagy, hogy meg inkabb trekkesebb legyen, az utolso 10 secben megszolal: "kompjuter, program vege, megyek szolgalatba" es kezdodik minden onnan, hogy viszik a sittre 😄