46695
  • Plata
    A többi flottás épületben is van spéci doff küldetés,van amelyik buffot ad van amelyik dilithiumot.Van amelyik gőzöm sincs mit.
  • Plata
    Nem elég,kérek Gurambát és Karfiol-t.
    Vorcsa?
    Na ne izéjjé má.
    Az a klingon hajók rántott csirkéje. XD
    Még ha legendary bortasqu.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.06. 21:02:18
  • Orbancapitan
    amúgy az egész szerverre ki terjed már az invalid name probléma
  • Orbancapitan
    ott a vorcha és a brell az örüljél xd nem nagyon érdekli senkit a klingon hajók
  • gunji
    Ja és itt is érdemes ellátogatni az Akadémián Captain Jarol-hoz, ő egy speckó vr doff-ot ad. De sajna nem tesz úgy, mint a múltheti figura a DS9-en: klikk xD

Szerk: sőt, a 15-ös szinten adnak a craft-skillek plusz trait-eket (pl. Beam Barrage)
    Szerk2: tegnap még mondtak chaten egy másik bugot is: private tfo-nál a kezdés után már nem lehet invelni :(
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.04.06. 21:03:02
  • PiszkosFred
    #42802 #42805
    Ertem es koszonom. Akkor kevertem a kettot es/vagy felreertettem. De, a dupla mati is jol jon, ugyis nyomom a random ftokat a frakcios repuk tokenjei/markjai miatt.

A researchnal mar felvittem a beam-shield-cannon harmast 5-re (ha be tudnek lepni, akkor a cannon ma lenne 5-os) es igy elvileg most mar 4-et tudok parhuzamosan fejleszteni. Akkor a dupla material mellett ezek szerint ezek a research szintek huzasai lesz "boostolva", nem az item upgrade.

Crafolast mar probaltam, de hat low lvl research szinten tenyleg csak kiprobalaskent, majd gondolom kesobb tobb haszna lesz (legalabbis ebben bizok).

Aztan tegnap megneztem a Fleet Research bazist is, mert lattam, hogy a traiteknel az utolso helyet ott kell unlockolni. Hat, nem olcso, el is halasztottam a dolgot :) Viszont vegigneztem a bazist is es akkor lattam, hogy ott is van research lehetoseg, szinten 20 oras cdvel.

• gunji
    Jé, nem is láttam még ilyen upgrade cuccost (eddig nem néztem a paramétereit). Jófélének néz ki, megy aranytartaléknak.

A mostani RnD-event alatt a nyolc craftolós skillet lehet gyorsabban fejleszteni. Ha upgradelni szeretnél (főleg ha komolyabb konzolt), akkor tényleg érdemesebb megvárni az upgrade eventet. De egy próbát megér, hogy az ember lássa a craftolás elveit, de arra meg inkább a craftolt upgrade cuccokat érdemes használni (mert könnyen újra lehet gyártani).
  • Plata
    Tudod mér.
    MERT EGY KICSESZETT KLINGON HAJÓ SINCSEN KÖZTÜK BAKKER.
  • Orbancapitan
    és még te fújótad őket
  • Plata
    R&D event alatt dupla xp jön,plusz ilyenkor ha kapsz jutalom ládát TFO-n vagy egyéb baromságon abban van egy extra láda jutalom.
    Figy,jövőhéten jön az új legendary bundle,azt úgyis meg veszem.
    Asszem már rájöhettél pár képemből hogy torpedó bolond vagyok.
    Szal az új torpedó az nekem kő.
    Igazából van még az akna is amit imádok,de azt látványosan le sem szarják a fejlesztők.
    Hiába várok már 10 éve egy aknázómoly hajóra.
    Na szóval a lényeg,ha jól veszem ki a hírből a csomagban lesz egy nem bound T6 token.
    Azt el teszem neked,kapsz érte egy szabadon választott ingyen zenes T6 hajót.
    Ha nem lesz bound,ha igen max írok egy ticketet hogy kapják be a némi nemű nemi namit. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.06. 20:12:10
  • PiszkosFred
    Hivatalosan jeleztek is idokozben, hogy kitoljak a red alertest is meg ezt a Voth cuccost is. A napi Voth-t megcsinaltam reggel, igy az potya nap lesz, orulok neki (1100-ig vittem fel, kapok hozza akkor egy 50-est, azzal is elorebb vagyok).

A red alertessel nem tudom mit kell csinalni, gondolom naponta menni egyet es behuzni a jutalmat. Arra meg van ido.

Ami erdekel, az az RnD, mert fejlesztenem a cuccomat, de mindenki azt javasolta, hogy varjam meg, mert duplan szamit minden. Erre bugos a launcher es a kliens :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.06. 20:03:10
  • Plata
    Tolom újra a delta sztorit,mert GM szerint nem jó sorrendben nyomtam.
    Kobali groundon fut melletem egy játékos és nem a karakterét látom,hanem egy ember ikonját,ami a csapatképernyőn szokott lenni. XD
    A boffjai meg pattognak utána.
  • Plata
    Legendary First Strike bundle:
    1 T6 Ship Coupon Gift Pack
    2 Ship Slots
    3 Ship Upgrade Tokens
    2 Gamma Quadrant Duty Officer Cadre
    2 Romulan Survivor Duty Officer Pack
    23rd Century Vulcan Ambassador Outfit
    Mercenary Set
    Species Unlock – Cardassians
    Cyborg Miracle Worker Bridge Officer
    Maelstrom Quantum Torpedoes
    Exclusive to Pack: Temporal Ops Scorpion Fighter Squadron
    Exclusive to Pack: Kodai Fighter Squadron
    Exclusive to Pack: Command Kodai Fighter Squadron
    Link.

Ezek a hajók nagyon pofásak lesznek.
    5-3 fegyver kiosztás és hangár,spéci fegyverek.Azannya.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.06. 18:59:26
  • Plata
    Látom másik fórumon is vannak páran akiknek nem megy,ha sok játékos jár pórul akkor úgyis meghosszabbítják az eventet.
  • PiszkosFred
    Nem nalam a hiba, rengetegen jartak ugyanigy. Probaltam steamrol es sima kliensbol is inditani, ugyanez. Majd megoldjak, max bukok 1-2 napot.
  • Plata
    Fred próbáld meg steamről indítani.
    Nekem ARC verzió van a gépemen,de fénykép készítés miatt betettem a steam könyvtárba a játékot így tudok steam-el készíteni képeket és tudom indítani is onnan.
    Próbáld ki te is hátha úgy megy.
    Nem steames játék hozzáadása a könyvtárhoz opcióval raktam be.
    Bár gondolom ezt te is tudod.
  • Plata
    Igen sokan mondják ezt.
    Ingame is sok minden fura.
    A dps mérő vacakol és lassú.
    Plusz megcsináltam az endeavort és ma is kaptam endeavor perket,annak ellenére hogy nem kaphatnék többet.
    Mindenkinek az a neve hogy invalidentityname.
    Cset is bukdácsol.
  • PiszkosFred
    Hat en belefutottam a "Unable to start game client: client quit unexpectedly" hibaba, ahogy nezem a twitteren, vagyunk vele meg rengetegen. Egyszer csak DC es nem engedett vissza azota se. Nem kellene emiatt elbukni az event kezdetet :)
  • Plata
    Fura ,de van szeró és red alert onlány.
  • Plata
    Na sikerült megvennem amit akartam,két dc-t kaptam K-13 betöltése közben.
  • Plata
    Valami gebasz van,kb 5-10 perc mire be tölt egy flotta épületbe a játék.
    Lassan egy órája próbálok meg eljutni mindegyik flotta épületbe és k13 még nem töltött be.
    Össze gyűlt karimnak majdnem 250k dili és gondoltam bevásárlok neki konzolt kitet satubbi,de eszetlen sokat kell várni egy flotta épületre.
  • Plata
    Gond van a játék indításával,sok játékosnak nem indul el a launcher.
  • Plata
    Jah a link ellinkelte a dolgot és lemaradt.
    Eventre link.
  • Plata
    Kíváncsi leszek a mostani event jutalma vajon mi lesz.

Ó banyek.
    A jutalom csúcs lesz és asszem atom lag lesz ha mindenki ezt a konzolt használja.XD
    Űr konzolt kapunk.Ami egy klassz portált nyit.
    Event Rewards
    Completing either of these participating activities once per day, per account, will earn you a First Contact Day Badge Box. Opening this box will grant players the opportunity to choose between 17 Comm Badges as account-wide unlocks. Once unlocked, these immediately become accessible from any Tailor for any Federation character on your entire account.

Daily Progress is also earned once per day, per account, for the first completion of either participating activity. Keep earning Progress to earn your way toward the completion of the First Contact Day Event. Upon reaching 14 days of Progress, you will become eligible to claim the Grand Prize! This includes the following items:

Chronogami Time Portal
    Keep reading for more details on this reward!
    First Contact Day Bundle – contains all of the following:
    1x Captain Specialization Point (cannot reclaim)
    25,000 Dilithium Ore (cannot reclaim)
    “Launch Toy Rocket” Social Device (Account Unlock)
    Holo-Emitter – Phoenix Shuttle (Account Unlock)
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.05. 22:37:04
  • Plata
    Szólj nekem,két cicával laza :D
    Két cica engi már tud létrát építeni,három akárhova eljut lazán.
    Négy meg úgyis sok és lelökik egymást.XD
  • gunji
    Igen, én is. Nagyon szép a terület, nagyon tetszik. Kár, hogy nem csinálják meg állandó social centernek.
    Meg jó lenne egyszer feljutni a szobor fejére :D Legutóbb talán a válláig jutottam. De idénre van már cicám!
  • Plata
    Értem.
    Az nem rémlett hogy három hetes,mert mindig a vicces rakéta építést választom és az meg szórakoztató.
  • gunji
    Már pár éve 3 hetes, mióta Hetes történetét is választhatjuk. Bocs xD
    Ahogy írták valahol, nem számít majd bele a nagy eventbe, helyette után jön még egy Red Alert, s azutánra ígérnek új küldetést.
  • Plata
    Mi a túró.Akkor a first contact day három hetes event lesz?
    Biztos bele fog számolni az éves vacakba.
  • gunji
    Megjött a hír az Első Kapcsolatos eventhez: First Contact Day Event! -> április 12 és május 3 között (húsvéti punnyadáskor így kimarad)
    Az éjszakai streamről meg valami olyasmit írtak redditen, hogy tehát Kael akart valami titokos dolgot csinálni (ezért csúszhatott meg a FC), de nem beszélhetett róla, ezért nem is tudta megcsinálni. A Paramount nagyon pipa lett volna rájuk, ill. lenne is rájuk, ha kiderülne mi az.
    Nagyon vadregényes törpénet, lehet, hogy el kéne adni a storyt megfilmesíteni, stílusosan adhatnák a Skyshowtime-on :p
  • Orbancapitan
    nem, úgy játszik minden nagy frissítéskor nem megfelelően frissűl le a régi tartalom
  • Plata
    Ha újra van telepítve akkor nem mindegy?
    Egyébként pár éve volt,mert vírusírtó szarakodott és nem tudtam elindítani,akkor próbáltam mindent.
  • Orbancapitan
    és 4 gépen se csináltál még xd
  • Plata
    Már a negyedik gépen nyüstölöm a STO-t. XD
  • Orbancapitan
    csak azért mert nem csinálsz kényszeríttet újra ellenőrzést a kliensben azért olyan a brel xd
  • Plata
    Az is feature hogy a klingon b'rel halhatatlan az álcája miatt.
    De az legalább bulis. XD
    Vagy 9-10 éve mióta meg lett az első zenes B'rel-em megvan ez a bug.
    Na persze ha normálisan szereled fel és normálisan játszol vele nem jön elő,de ha olyan dilis vagy mint én akkor cuki immune vagy miss a hajó válasza a borg közeledésére. XD
    De ehhez kell hogy a torpedó cd kicsi legyen,csak torpedó fegyvered legyen és mindig álcában legyél.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.05. 16:36:00
  • Plata
    Srácok,két érdekes dolgot nem vettetek észre a képemen.
    Első hogy mi a hajóm neve. XD
    Második,már rég maxos az endeavorom és nem kapok perket napi küldik teljesítéséért,csak jutalom ládát.Több hét után ma még is jött egy perk pont. :O
  • Orbancapitan
    nem sajna már nincs náluk senki aki ténylegesen értene a régi forrás kódhoz mert aki értet volna az v kirúgta a pwe v át szervezte v kilépet
  • PiszkosFred
    A Bethesda fele "nem bug, feature" :)
  • Nomad90Hun
    A tipikus "dolgozni kéne vele, hogy megoldjuk csak lusták vagyunk hozzá" avagy magyarosan "jóvanazúgy ottbaxameg" :D