Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem pechem volt,olyan gyönge volt a borg hogy nem nagyon tudtam rajtuk kipróbálni thalaront.

Ma a borg olyanokat crittelt guillotine-on mint ősidőkben az stf-ken plata lehet h még emlékszel rájuk h mekkorát tudtak anno crittelni egy bug miatt amit fél év tized alatt tudtak csak kijavítani xd ma emiatt 3-szor haltam csak néztem mert deja vu-m volt xd
Tényleg én megyek thalarongyal guillotinra, megnézem tömegbe mit szól a thalaronnal, bár eventes TFO-n lehet túl gyengék.

űrben elég 2 dps kari groundon minimum 3 kell pláne borg ellen a kockákat meg egyedül le hozom igaz nem olyan gyorsan mert nincs milliárdos traitjeim régebbről de lehozom tegnap pont h én hoztam le
PiszkosFred
Csapatfutto mindketto. Ha legalabb ket lowlvl/lowdps/afk jatekos van akarmelyik helyszinen, akkor cumi van es kinlodas az utso fazis, mind a borgoknal a 12. korben, mint a ket kockanal. A groundnal ugy nagyjabol a 4-5. kor vegeig lehet latni, hogy menni fog e vagy kinlodas lesz a vege, akkor meg van ido lelepni es inkabb ujrakezdeni masik karakterrel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nem gyorsabb pláne az én karimmal a guillotin mindig 5-10 perc szokott lenni ha van dps a csapatnak
Ezt a Galaxymmal a Sentinels patrolon csinálom (sok más egyéb mellett), beállok az első zöld karikába és várok. Aztán ha gyorsan akarom befejezni, akkor nyomogatom a Science Team/TSS/EPtS-t, ahogy megy le a pajzs.
Nekem a 150k-s hull repair a nehéz: ahhoz le kell szednem a pajzskonzolt, hogy értelmes idő alatt le tudja az ellen vinni 50% körülre a hullt, ahol már van értelme nyomi a miraculous repairt.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Nehéz endeavor repair shileld 150k.
Elkúrtam mert elsőre Voyager-el mentem,hülye secondary pajzs miatt lófing shield heal jött össze,második próba engi karival Galaxyval,0 shield heal jött össze mert valami csapat bufftól kaptam secondary shieldet meg hull-t. XD
Ez a legszemetebb endeavor.
Feladom,már második borg TFO és csak 20.5k jött össze.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.01. 10:06:32

Miért arra a vacakra mentél?
A ground gyorsabb.

most volt egy 30 perces Guillotine-om volt egy kis engi kari is bent egy mirandával és 3 klingon az engi jobban bírta mint a klingonok pukkantak rendesen xd dps egyiknek se volt csak nekem lol brahiból át ültem beames configgal a guillotionhoz hydra-ba megnézni hogy hogyan működik v működik e egyáltalán ez. és vicces h jobban működik mint a dyson destroyeren xd jah mondjuk egyszer meghaltam mert úgy kb 15 v több borg rám robbant csapat dps híján nagy volt a tömeg amikor észre vettem h hallnak és az egyik klingon afk-zik rá kapcsoltam, Hydra+Dual Heavy Proton Emitter=nagy pusztítás. gondolom Override Subsystem Safeties III miatt az energia szintek miatt jobban be jönnek a proton emitter debuff-jai. és a hydra is egy alapból egy dps ship
A mai első Battle Royalom, vagy mi, 20 percig tartott. Agyatlan hentelés az egész, halvány köze nincs a Sompek arénához. Kár, hogy értelmes új tfo már nincs 😞

Basszuuus,az nagyon durva volt.
Miért kellett lyen trén lezárni azt a sorozatot,hogy rohadjanak meg,az ötödik évad tök izgis lett volna.

PiszkosFred
Vagy, hogy meg inkabb trekkesebb legyen, az utolso 10 secben megszolal: "kompjuter, program vege, megyek szolgalatba" es kezdodik minden onnan, hogy viszik a sittre 😄

Én tudom én tudom.
Az a vége hogy burnham rájön hogy minden ami eddig történt csupán csak álmodta,mert sok füvet tolt.
Na és Bobby sem halt meg csak zuhanyzik. XD

PiszkosFred
el ne mondd, vagy spoilerben, a negyedik evad meg hatravan nekem 😊

A mostani eventen nincs cd kijelző,de red alerten van még 10 óra 50 perc a köv napi bónusz.

Na és mi volt az?
Egyébként nem az egész sorozat egy nagy büdös b betűs dolog?

hát a discovery befejező része egy óra 8 percig rendben volt de utána jött a bullshit dolog
PiszkosFred
Hat, ma bejelentettek, hogy kethetes red alert jon konzolon, igy akkor velhetoen a 23-30 kozotti egyhetes PC-t is kitoljak meg egy hetig, azert aktiv ma most is, a patch ellenere (csak hat datum nincs ott, loading screenen meg marcius 14-es vegso datum szerepel 😄).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.31. 18:10:35

Hát az ingyen transwarp jóljön.
Délelőtt csak pár percem volt.
Cseten valami új neves NPC hajóról beszéltek béta kvadránsban.
Meg kéne keresni.

A Risa teleport/transwarp tavaly nyár óta benn van, azóta rendszeresen használtam is. Remélem most már az egy hónapra nem szedik ki xD

PiszkosFred
Szerintem a bugos event panel miatti karbantartasig ez mar igy marad (az meg 1600-kor kezdodik), igy be tudod huzni te is

Mázlista, szerintem jó ha dél felé fel tudok menni.

PiszkosFred
Lehet beraktak elore, elvileg ezutan a borgos honapos event utan az jon, a summer event, nem?

Kozben a red alert nem ert veget, ma reggel meg tudtam menni egy kort extra diliert. 😊

Az egész event ablak bugos,rizsa teleportot is lehet használni,mert aktív az event szerinte,event progress 0/20. XD

PiszkosFred
Persze, megadta, csak a patch utan en kvazi egybol beleptem, es akkor meg egy jo oraig nem volt red alert, utana reaktivaltak. Mire kiduhongte mindenki magat a redditen, visszajott 😊 (sok embernek most (marmint kedden) lett 5/5 es nem tudta a rewardot behuzni, volt hiszti emiatt, de kiderult, csak atmeneti elmezavar volt, a patch bekavart sok helyen)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.30. 12:59:59

Nekem ma is megadta red alertet.
Az én főnix jutalmam látszik a képen,annyi jött 40 ládából.

Igen tegnap se volt jó már este
PiszkosFred
A karbantartas utani esten mar eltunt a cd, patch picit hazavagta. Sot, belepes utan mar red alert sem volt aktiv (pedig csutortok volt a vege), de azt egy ora mulva reaktivaltak es nem volt vele gond azota sem. Igaz a datumok ott sem stimmeltek (marcius X volt a zaro nap, de korrigaltak talan ezt is, mert azota nem talalom)

Szerencsem volt, mert kedden pont 18:00-kor csinaltam meg az uj eventet eloszor, igy szerdan lenyomtam 14:00-kor, ma meg 10-kor, igy holnaptol megszokott reggeli idoszakban mehet az event a vegeig, meg szerencse hogy alig par perc az egesz - egyszeruen nem bizok a karbantartasokban igy sosem hagyom delutanra a dolog.

Tegnap vettem 10 ladat 40k-ert, es kivetelesen lett belole 4 rare, 4 very rare es 2 ultra rare, a multkori botranyos eloszlas utan ez egesz kellemes lett.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.30. 12:04:33

Az este még teljesen jó volt a mostani event cd-je,red alert már akkor is vacak volt,most reggel már mind.
Na és a Cd menüben sincs nyoma.

azt tudom ők is tudják
Már semmilyen Cd kiírás nincs,se event se egyéb.
Nem tudom mennyi idő múlva kell tolnom az eventet,nincs kiírva red alert mikor ér véget.
Ma kinyitottam a roma karival plasma dobozokat,mázlim volt,4 giveaway doboz meg volt félre téve 2 lock boxos doboz amit megtaláltam,hat dobozból 5 beam 1 dual beam lett,így vettem exen egy beamet 600k ec-ért.
Vettem 40 főnixet és upgradeltem őket mk15-re.
Érdekes módon 2 giveaway beam egyből UR lett még mk15-re upgradelés közben.

há megint egy elírás
Star Trek Online will have maintenance on all platforms tomorrow, 5/30, at 7am PT. Estimated downtime is 2.5 hours for PC and 2 hours for Console. You can find the PC Patch Notes here:
https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11569313
CORRECTION: Due to a technical issue, the PC update will now occur on Friday, June 31st, also at 7am PT for 2.5 hours. We'll let you know if there's any updates to the patch notes.

General:
Resolved an issue that caused some captains to lose access to faction locked costume pieces after using a Captain Alteration Token. Captains who were affected by this issue should now have access to the correct costume pieces for their faction.
Resolved an issue that was preventing the Herald Antiproton Weapons from the "Demon Hunting" Event from being available on the Event Reclaim Store.
Resolved an issue that prevented captains from putting the "Type 14 Shuttlecraft" and the "Federation Shuttlecraft (DSC)" vanity pet items into their bank inventory.

Known Issues:
We are still working on issues with the Captain Alteration Token and as such, we have temporarily disabled the ability to purchase or use a Captain Alteration Token. We will return the feature when we have a satisfactory fix for the issues.
Currently there is no daily event timer visible for the “Delete Alt Control” event. This is just a visual issue and the daily event timer should function normally.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.30. 06:22:53

PiszkosFred
Ooobaszki, a box tooltipjeben olvastam, tenyleg, nem cikkben vagy alienen a promoban 😊 A kepeden is latszik. Azt hittem mar kepzelodok...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.29. 21:23:57

Az a promóshoz nem jár,csak az eredetihez x% eséllyel.
Vagyis ha nyitsz igazi borg asszimilálós plasma boxot abból eshet.

PiszkosFred
Olvastam valami borg vanity shieldrol is, de 10 perce nem talalom, hogy hol. Lehet, hogy kezdek meghulyulni 😄

Sajos nem.
Borgos plasma fegyót adtak,az sem rossz meg sajnos bank bővítést,inventori jobb lett volna,de végülis ajándék.

Ds9 felett állok a scimitárral és nézegetem a táskámban a kiváltott cuccot,erre jön a server not responding,kb 12 másodpercig,majd kiírja hogy meghaltam. XD
Aztán mégse. 😄

PiszkosFred
De jo, viszont nincs elite service pakk mar ebben sem. Ujabban nem adnak mar a mocskok 😊

Alienware ajándéka acc bound,bármelyik karival is váltod ki át adhatod a bank és a fegyver dobozt is.

There is an issue with progress on the Delete Alt Control event - the cooldown timer for the event is not displaying. We're working on a fix, but please know that after you get your daily progress, you are actually on cooldown for the usual amount of time.

Srácok alienware arenán giveaway van.
Borgos link.

Azok épp a szüreti bálon vannak és nem értek rá. 😄

az új epizód küldi olyan katyvasz történetileg mintha az discovery s3 egyik írója írta volna semmibe véve az eddigi történéseket lol xd hol vannak a mi iconiaink?
Sajnos még sem SS sem zűrlényesen nincs nyoma.

PiszkosFred
Na epicre mar megjott a giveaway, gondolom 1-2 het max, es jon alienwarere vagy SS-re is valami hasonlo. Sajnos Elite SP nincs benne, pedig az nagyon kellene szegeny kis backup accomnak, leven nincs lehetoseg redeemelni kulcsokat 😊

Star Trek Online – Polymorphic Viral Probe Pack

• 1 Console - Universal – Polymorphic Probe Array
• 1 Elite Captain Training Token
• 1 Large XP Boost

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.28. 22:29:36

Az olaszok biztos nagyon szeretik a STO-t. Mert imádják a spagettit xD