Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az a vége hogy burnham rájön hogy minden ami eddig történt csupán csak álmodta,mert sok füvet tolt.
Na és Bobby sem halt meg csak zuhanyzik. XD
Egyébként nem az egész sorozat egy nagy büdös b betűs dolog?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.31. 18:10:35
Délelőtt csak pár percem volt.
Cseten valami új neves NPC hajóról beszéltek béta kvadránsban.
Meg kéne keresni.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Kozben a red alert nem ert veget, ma reggel meg tudtam menni egy kort extra diliert. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.30. 12:59:59
Az én főnix jutalmam látszik a képen,annyi jött 40 ládából.
Szerencsem volt, mert kedden pont 18:00-kor csinaltam meg az uj eventet eloszor, igy szerdan lenyomtam 14:00-kor, ma meg 10-kor, igy holnaptol megszokott reggeli idoszakban mehet az event a vegeig, meg szerencse hogy alig par perc az egesz - egyszeruen nem bizok a karbantartasokban igy sosem hagyom delutanra a dolog.
Tegnap vettem 10 ladat 40k-ert, es kivetelesen lett belole 4 rare, 4 very rare es 2 ultra rare, a multkori botranyos eloszlas utan ez egesz kellemes lett.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.30. 12:04:33
Na és a Cd menüben sincs nyoma.
Nem tudom mennyi idő múlva kell tolnom az eventet,nincs kiírva red alert mikor ér véget.
Ma kinyitottam a roma karival plasma dobozokat,mázlim volt,4 giveaway doboz meg volt félre téve 2 lock boxos doboz amit megtaláltam,hat dobozból 5 beam 1 dual beam lett,így vettem exen egy beamet 600k ec-ért.
Vettem 40 főnixet és upgradeltem őket mk15-re.
Érdekes módon 2 giveaway beam egyből UR lett még mk15-re upgradelés közben.

https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11569313
CORRECTION: Due to a technical issue, the PC update will now occur on Friday, June 31st, also at 7am PT for 2.5 hours. We'll let you know if there's any updates to the patch notes.
General:
Resolved an issue that caused some captains to lose access to faction locked costume pieces after using a Captain Alteration Token. Captains who were affected by this issue should now have access to the correct costume pieces for their faction.
Resolved an issue that was preventing the Herald Antiproton Weapons from the "Demon Hunting" Event from being available on the Event Reclaim Store.
Resolved an issue that prevented captains from putting the "Type 14 Shuttlecraft" and the "Federation Shuttlecraft (DSC)" vanity pet items into their bank inventory.
Known Issues:
We are still working on issues with the Captain Alteration Token and as such, we have temporarily disabled the ability to purchase or use a Captain Alteration Token. We will return the feature when we have a satisfactory fix for the issues.
Currently there is no daily event timer visible for the “Delete Alt Control” event. This is just a visual issue and the daily event timer should function normally.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.30. 06:22:53
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.29. 21:23:57
Vagyis ha nyitsz igazi borg asszimilálós plasma boxot abból eshet.
Borgos plasma fegyót adtak,az sem rossz meg sajnos bank bővítést,inventori jobb lett volna,de végülis ajándék.

Aztán mégse. 😄
Borgos link.
Star Trek Online – Polymorphic Viral Probe Pack
• 1 Console - Universal – Polymorphic Probe Array
• 1 Elite Captain Training Token
• 1 Large XP Boost

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.28. 22:29:36

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
"There's an issue that seems to be affecting some Captains with the Captain Alteration Token. If you attempt to use the token, and don't receive any options to change to, back out and wait. We're investigating.
Of further note: If you experience this issue, do not hit "Apply"! This will choose a species without your input, and spend the token. Just back out. One player was able to fix the issue by restarting their launcher, you may want to try that if you're experiencing it."
Az éves event szarság kb ősszel lesz kész,ősszel jön az új season,ősszel lesz 10 éves évfordulója hogy megjöttek a t6 hajók.
Pontosabban ekor😮ctober 14, 2014.
Csak nekem tűnik úgy hogy sok dolog ugyanarra mutat?
Adnak most tök ingyen T6 ship kupont,T6 promót hajót,1500 lobit is egyszerre,amikor eddig csak egyiket lehetett választani,aztán most adnak még 500 lobit,meg epic főnix izét,amiből na mit lehet venni?
T6 hajót.
2000 lobiból ha hajót veszünk akkor még marad 200 lobi,de ha T7-et veszünk az majd valszeg 1000 lesz,vagyis kettőre futja majd.Így próbálják talán kompenzálni a játéksokat kicsit,hogy megszivatják őket a tier váltással,persze nem mondják el,de aki félre teszi későbbre az jól jár.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.28. 20:46:52
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.05.28. 20:15:18
Ha egy jó nagyot sikítasz már ki is nyiffannak. 😄
Az űrben is lópikulák.
Volt olyan csapat amire nem is tudtam elnyomni a gw3 sv3 kombót mert a gw-től bedopták a törülközőt.
Sztori meg nagyon érdekes ha láttad a TNG-t,szerintem,én meglepődtem hogy őt visszahozták és nem is lövöm le a poént.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.28. 19:47:33
Csalódtam hogy a battle royal-nak nevezett valami ground,űr harcra vágytam,valami nehézre és durvára.
Erre jött egy közepes küldi,amiben érdekes csavar van,de az ellenség olyan balfék gyenge mintha vattacukor borgok lennének.
A borgok űrben is groundon is gyengék mint a harmatos lepkefing.
Viszont az új borgok nem számítanak bele a borg endeavorba.
Többszázat henteltem le,tudom mert a doffom miatt minden fűbe harapó ellenség után kapok 1 latinumot,az egyik nagy harcnál ha jól láttam 277 latinum jött talán.Az endeavor amiben 60 borgot kellene ölni nem számolt egyet sem bele.
A battle royale pedig borg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.05.28. 18:28:34