46695
  • Orbancapitan
    az nem bug hanem object-ként van definiálva azok a pontok/hálófal ami tholián frakciójú és amikor bejött az endevour szarul írták meg azt a küldi script-jét mire rá jöttek h ezek h is van definiálva a patrolon eredetileg már késő volt újra kellene írni az egész scriptet és ezt azt mondták anno h nem fogják javitani inkább emeltek a számon h mennyit kell ölni
  • Plata
    A napi három endeavor az accountonként változó.
    Minden nap 12 órakor random generál neked 3 küldetést.
    Nem tudom hogy vissza rakják-e 11 órára,mert általában akkor vált,csak most óra átállítás be kavart.
    Az univerzális endavor mindenkinek ugyanaz.
    De azt hetente csak hármat kapsz,hétfőn,szerdán és pénteken.
    2-2-3 napod van a teljesítésére.
    Többi endeavorra 24 órád van.
    Az endeavorból kapott perk pont is közös.Minden karaktered megkapja.
    Látszik is náluk a változás.
    Red alert event azért jó,mert ott szinte bármilyen endeavort meg lehet csinálni.
    A 18 torpedós küldetés rémálom.
    Cristalline entity TFO tökéletes rá,csak éppen mostanában arra nem megy senki.
    Mondjuk beam-es hajóval a torpedós küldi nem nehéz,csak hogy én mndig klingonnal mászkálok,az meg nem jó torpedó ellen annyira,mivel vagy túl erősek a képességei és hamarabb kinyír bárkit mielőtt tudna rá lőni,vagy a torpedót torpedóval nem az igazi lőni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.05. 12:45:57
  • PiszkosFred
    Megnezem majd, ha jol remlik volt mar ilyen feladatom es akkor is ott csinaltam meg (bar remlik, hogy vmelyik story mission elejen is jonnek tobb hullamban a nyomorult haloival). Borgnal is szamolja a dronokat meg minden foldi telepitett vackot, gondolom itt is van benne nemi szandekossag, hogy a halokat kifeszito vegpontok is jok.

Napi (meg a ket-harom napi) endeavor egyebkent nem kozponti, hanem karakterenkent general mindenkinek random?
  • Plata
    Fred ha azt az endeavort kapod hogy lőjj ki X tholian hajót,menj az archer systembe patrolozni,tök bugos,a tholian hajók mindenféle hálót dobnak rá,a háló minden összetevőjét le lehet lőni egy térsebzős skillel,mint a fire at will,az endeavor pedig hajónak számolja őket. :D
    Nem baj hogy tholian háló darab,a küldi beszámítja.
  • Plata
    Mondjátok hány furcsaságot vesztek észre a képen?

• Plata
    Hát akkor ez elég cinkes patch nap volt tegnap.
    Breach végén is ez volt a nevük. :D
    Ha tényleg jön valami új nagy frissítés akkor lesz itt még vicces bug dögivel.
    Jöhetne megint az amitől az egyébként lófingot sem sebző konzol milliárdokat sebz. Az fun volt. :D
  • PiszkosFred
    Hiba, nalam is ez volt tegnap a ESD ele belogolva, majd kesobb kiirta a neveket.
  • Plata
    Breach eventen két csapattársam hajójának is az volt a neve hogy InvalidEntityName!
    Ez valami új divat?
    Vagy hiba a rendszerben?
    Esetleg GM törölte a hajója nevét?
    Vagy mi a mámzi néni?

Szerintetek?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.05. 11:00:30
  • Plata
    Akkor nem tom mi a túró volt.
    Be van kapcsolva hogy a jövőbeni peccseket leszedje és most pöcsöljön vele ne akkor amikor jön?
  • PiszkosFred
    Nalam otthon is es a melos gepen is 800 mb korul szedett, azzal patchelte a klienst launcher meg par percig, utana mar semmi sem szedett.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.05. 09:17:33
  • Plata
    Nekem akkor szedett le valamit amikor kikapcsoltam a játékot.
    Felmentem és még mindig bugos volt delta karim,így nem volt kedvem játszani.
    Plusz amúgy is le voltam fárasztva Sw ToR farm után.
    Tegnap korábban értem haza és mivel STO szeró nem volt felmentem Sw ToR-ba és estére sikerült megcsinálni minden heti season küldit,8 Fp 6SF 8Bz,meg még öt másikat.
    FP-vel mázlim volt,egy Fp alatt meg lett a 8. XD
    Fejvadászos FP volt bónusszal megcsinálva pont 8 pontot ér.
    Sf húzósabb volt,meg bz is.De így egy hétre kész a season,na és szereztem a klánnak kb 600 ezer conquest pontot is.
    Lényeg kapcsoltam ki STO-t feljött a peccs ablak és úgy láttam hogy 10%-nál 350 valamennyi megánál tart.Vagyis akkor az egész kb 3.5 giga.
  • Orbancapitan
    nekem semmi
  • Plata
    Ha jól láttam 3.5 giga jött le.
  • gunji
    Talán tényleg ráncfelvarrnak a motorháztető alatt.* Nekem nem töltött még semmit.
    (*Jajj, miket mondok :D)
  • Plata
    Ha jól nézem 3.5 fél giga elő patch jött le.
  • gunji
    Szintén reddit: "Kael in a recent stream implied there's some things happening behind the scenes that's been slowing them down"
    Tehát valamin nagyban dolgoznak titokosan. Lehet, hogy valami nagy durranás jön. Ja nem, inkább csúszásban vannak megint és azért kezdődik később (tavalyelőtt Risa is szeptemberben volt hasonló okokból). Vagy csak nem találják az okát, miért van olyan sok 'InvalidEntryName' nevű hajó. :D
  • Plata
    Ó te szent ég.
    Az rossz hír,konzolosoknak minden event egy hónappal később van. :(
  • PiszkosFred
    Azt irjak redditen, hogy lesz, csak csuszik a konzolos premier(?) miatt?
  • Plata
    Red alert sajnos nem tartozik bele,mert az kis event,általában egy hét.
    Csak a 14-21 napos eventek számítanak bele.
    Red alert jó,mert sok markot ad,de azért kár hogy az idén nincs first contact day. :(
    Minden jó dolgot kiszednek.
  • PiszkosFred
    Ha jol ertem, akkor semmi mas dolgunk/dolgom nem lesz, mint az event alatt a group finderben ideiglenesen elerheto Red Alert TFO-kra bemenni majd vegigtolni a csapattal az egeszet?
    Ez beletartozik a nagy 3500 egyseges egesz eves eventbe, vagy ez csak egy random esemeny?

• Plata
    Ó értem,szerintem ott feljön egy kis ablak,arra kell rányomni.
    Lehet hogy véletlen rá tetted egy másik ablakra?
    Rearrange ui-nál megnézheted.
    Emlékszem arra a TFO-ra is,de nem emlékszem a stun dologra.
  • PiszkosFred
    Kozben megtalaltam, ez volt az, Undine Infiltration.

Objectives
    - Set Weapons to Stun (0/5)
    - Briefing
    - Investigate Suspects (0/10)
  • PiszkosFred
    Ranezesre nem csak duma volt, a rendszer direktben szamolta, hogy hany ember x/5 ember aktivalta, stb. es a vegen csak en nem talaltam meg a modszert, igy 4/5-tel indult a dolog. Meg csak nem is "optional" feladat volt. Meglepodtem, mert bar meg sok ismeretlen van a jatekban, de ilyennel se most, se 5-6 evvel ezelotti karrierben sem talalkoztam.

Apropo, hetek ota volt egy gondolat a fejemben, hogy valami hianyzik. A Foundry! Mi lett azzal? Az egyik legjobb feature volt itt meg a Neverwinterben ez a jatekosok altal osszerakott egyedi tartalom, kvazi az osszes mmoban egyuttveve.
  • Plata
    Ó,az csak duma.
    Az a TFO szerintem az ősrégi season 6-os fleet mark farmolós TFO,mindig random ellenséggel.
    Colony Invasion
    Nem keverendő össze a colony Invasion simulation-al.
    Sima colony-n egy várost kell védeni és öt fős,utóbbin a flotta bázisát és 20 fős.
    Csupán télen van olyan TFO amin nem éles fegyvert kell használni.
    Winter wonderland TFO-kon hógolyóval lövünk. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.04. 08:36:08
  • PiszkosFred
    Egy varosban jatszodott, ki kell kerdezni/hallgatni npcket az utcakon es hazakban, majd utana elszabadult a pokol. Nem borgok voltak, de tobbre nem emlekszem, mert annyi idot eltokoltem a stun keresesevel (meg replikaltam 1-es szintu phaser pisztolyt is, hatha), hogy a vegen mar csak siettem/rohantam a csapat utan, nehogy lemaradjak a TFO rewardrol "keves reszvetel/inaktivitas" miatt.
  • Plata
    Hű,ez a stun dolog nekem is új.
    Akkor lesz ciki ha kiderül valamelyik régi borg TFO.
    Nem tudom őszintén.Lehet ez valami ideiglenes képesség amit ott kapsz?
    Meg tudnád mondani mi volt a neve?
  • PiszkosFred
    Megnezem, koszonom, nem hittem volna, hogy szuksegemlesz ra, de harmincparezer creditte meger.

Gyors kerdes: votlam ma egy ground TFO-n, ahol a sztori feladat szerint kabitasra/stunra kellett volna kapcsolnom a fegyvert. Masok megtettek, en nem tudtam. Hogy kell? Az istennek nem talaltam, fegyvertol fugg? (full auto rifle volt nalam meg dual hand gun, egyiken sem lattam ilyen opciot). Vagy en vagyok bamba, es van?
  • Plata
    Vegyél egy danube runabotot,azt hiszem 34 ezer ec.
    Ha jólemékszem,kicsivel jobb.
  • Orbancapitan
    jah igen az type 7
  • PiszkosFred
    Type 7-es "poseidon" nevu madzagon rangatott felteglam van egyelore, de akkor kesobb nem lesz ennyire kezelhetetlen ez a kompozas, ennek orulok.
  • Orbancapitan
    De ne nagyon közelre egyel visszább bár én aeon timeship-et v deltakompot használok és nem egy tégla szerü type 10 v 11-et
  • PiszkosFred
    Ha rakozelitek, akkor a kepernyo kozepen ott lesz a komp s*gge es szinte semmit sem latni a kornyezetebol, azt inkabb nem. A kovetkezo "fokozatnal" meg mar tul pici, bar akkor mar lattam mi merre hany meter, csak a kis vackot volt nehez iranyitani, mert neha nem tudtam, merre nez eppen. Mindegy, megoldottam, az en hulyesegem.
  • Orbancapitan
    ha ráközelitesz akk nem
  • PiszkosFred
    Iranyitassal nincs gond (testre szabtam teljesen), a camera kovetes is jo, de amig egy "nagy" hajo eseteben nincs gond a kozelitessel es tavolodassal, addig ugyanez a leptek egy kis shuttlenel viszont mar drasztikus.
  • Orbancapitan
    és x betüvel a target követés
  • Plata
    Nem tudom tudod-e,de a régi epizódokban majdnem minden küldetésben van a karaktered karrierjének megfelelő opció.
    Amiért kapsz accolade-t is.
    Igen ám de ha nem egyedül csinálod a küldetést,hanem viszel magaddal egy tudományos meg egy mérnök karaktert és ők is megcsinálják veled a saját karrier opciójukat,akkor meg kapod a taktikai,mérnök és tudományos tiszt accolade-t,plusz egy bónusz accolade-t hoyg hú de ügyi vagy mert mindet megszerezted.
    Egyébként szólj mikor leszel fent,fel invellek megint sulibán hídra doffokért,ha kellenek.
    Mellesleg mindenki más is szólhat flotta cseten hoyg jöjjek be sulibánnal.
    Ha már accolade,a ritka és értékes accolade-kat kirakhatod a polcodra a hajód hídján.
    Kivéve ha spéci hajód van,azoknak nagyritkán van értelmes hídjuk.Általában le spórolják róla.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.03. 10:57:26
  • Plata
    Valamennyire az egér görgővel tutod változtatni kamera távolságot,bár nem sokat.
    Ha pedig kishajóban ülsz vacakabb.
    Vault eszetlen szopatós küldi,de szerintem Colisseum is tetszeni fog. :D
    Bár érdekes küldi,de idegesítő.Főleg mivel harcban nem tudod használni a képességeid.
  • PiszkosFred
    Na, kozben elugrottam DS9-re, es beszeltem az emberkevel. Elvileg kaptam egy emotet es a "zsakot", amellyel mar talalkoztam mas mmoban/rpgben, csak ez pukkan is :)

Tegnap este nekiugrottam ujra a sztorinak es megcsinaltam a Vault-ot. Elotte picit felpimpeltem a ladikot es hagytam a fenebe a finomkodast, ami jott szembe azt lelottem (plusz a tr.beam allasokat), es igy ment siman. Tovabbra is nagyon idegesito, hogy a kameramozgasnal ugyanazt a lepteket hasznalni a hajo es a shuttle eseteben is, igy vagy a kepernyot kitakarva nezem a s*gget a hajonak, vagy ha valtok egyet, akkor meg egy pici pont amelynel hirtelen azt sem tudni, merre van az elore.
  • Plata
    Ha a közlendője az amire gondolok,akkor kapja be. XD
    Az embernek rémálmai lesznek attól a gyökértől. :D

Ma befejeztem a delta sztorit,dust to dust az még mindig durván szar.
    Mindent megcsináltam,meg találtam ez elrejtett delta adatot is.
    Sőt a hülye labirintusban megtaláltam az elveszett boffot is.
    Aki be is állt hozzám melózni.
    De a karimnál nem írta jóvá a delta sztorit.
    Azt igen hogy a dust to dust küldiben megtaláltam az adatot,de akkor sincs kész a delta sztori szerinte.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.02. 20:18:34
  • PiszkosFred
    Megnezem, de tuti valami hulyeseg :)