46695
  • Plata
    na most írták ki hírbe hogy jövőhét szerdán kapjuk a csomagot.
  • Plata
    Most jutott eszembe én összekevertem megint a két ikony TFO-t.
    Nem gateway a bugos hanem brotherhood of the sword.Csak ezt a két TFO-t mindig keverem. :D
    Ikony mind a kettő.
  • Plata
    Akkor jó.
    Viszont én még nem kaptam semmilyen upgrade token csomagot.
    Nem tom azt mikor adják.
  • PiszkosFred
    Jaja, adott, mar 1300-nal jarok :)
  • Plata
    Voth event még ma is aktív,ha igaz akkor talán ad event pontot.
  • Orbancapitan
    a fleetes bc-t simán upgrade-ed megéri
  • Orbancapitan
    Egy páran biztos de az többség már nem
  • Plata
    Mert szerintem más is rájött hogy a normal az nem normal. :D
  • PiszkosFred
    Mar bedobott parszor randomban is oda, de mindig advancedre megyek, most is azon csinaltam, gyorsabban van party mint normalra meg a reward is jobb.
  • Plata
    Fred a hétvégi univerzális endeavor gaeway to greathor TFO.
    Javaslom ne normálra menj.
    Általában a grond endeavor TFO-kra normal fokozaton megyek mert nem szeretem groundot és normalon laza.
    Na szerintem gateway bugos normalon,szerintem elite szinten is könnyebb.
    Másik ilyen zakkant ground TFo a miner instabilities,normal fokozaton durvább mint elite-n.
    Gateway-t és Miner-t teszteltem.
    Teszteltem őket több karival,normál fokozaton durvább volt tápos karival mint elhanyagolt karival eliten.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.07. 23:22:55
  • Plata
    Igen van tribblie teszt szerver.
    Régen rendesen járt érte jutalom ha mentél tesztelni.
    Mai napig ott van a store-ban pár season teszt jutalma.
    De már minimum hat vagy hét éve nem kell tesztelni és nem is jár érte jutalom.
    Tribblie szerverre felmásolsz egy karaktert éles szerverről és amit csinálsz vele az nem számít éles szerón,sőt régen a hajókat és repus szetteket ingyen kipróbálhattad.
    Lehet ma is,rég nem voltam fent.A launcherben van szerver választó.
  • Plata
    Na én még le toltam breachet.
    Ingyen 26k dili.
  • PiszkosFred
    Ugy nez ki, azt a 10 gigat muszaj lesz, az a vegso "fix", kvazi egy kliens ujratoltes. Utana mar megy gond nelkul (egyelore).

Ertem, koszonom. Barmire nyomok, elobb ugyis kerdezek, draga joszagok ezek ahhoz, hogy csak ugy kiserletezzen az ember. Ha jol ertettem a chaten, akkor van teszt szerver, lehet egyszer kiprobalom es kiprobalok mindent, csak akkor meg az ujdonsag varazsa vesz el.

• Plata
    Experimental ship upgrade sima t6 hajót T6-x-re upgradel.
    tedd félre.
    Jövőhéten ha jön az új csomag úgyis meg veszem,majd odaadom neked a T6 ship couponomat belőle.
    Captain upgrade a karidat upgradeli elitre,több device trait és kit modul slot lesz.
    Bridge officer up token a boffodat nyomja fel,javaslom ne sima doffra told el hanem mondjuk watcher boffra.
  • gunji
    A BOFF-okat is lehet upgradelni, igen, ha így érted a kérdést.

Sajna nekem még mindig nagyon szeretne 10G-t töltögetni a loader. Talán holnap.
  • PiszkosFred
    Hat, sokaig tartott.

"Captains - we're back. Thank you so much for your incredible patience over the last few days. All Captains on PC will be receiving a package of an Experimental Ship Upgrade, Captain Upgrade, and Bridge Officer Upgrade as a thank you. We appreciate you."

Az exp. shipet tudom mi, a captain upgrade az az, ami a karakterlapon is megveheto, meg a flotta bazison is kiszedheto dragan, ez a +1 trait ground/space, stb, vagy ez ezeken felul ad egy-egy extra slotot?
  • Plata
    Ez már nem jó,mert új patch jött és javították a launchert.
  • L OuiSe
    Sziasztok. Nekem így működik. Spencer megoldja.
  • PiszkosFred
    Nem nalad a hiba. Nalam is ez jon a Steambol. Siman inditva meg egy masik hiba. A lenyeg es egyben a jo hir - szerintem -, hogy lelottek a patch/login rendszert, vagyis velhetoen nyomon vannak es nem akarjak, hogy mindenki kulonfele patcheket szedjen, mert a szerver eppen azt gondolta.
  • gunji
    A redditről: xD
  • gunji
    És még mindig ott lehetnek, vagy már elhagyták a céget? Mert akkor könnyebb lenne visszahozni őket.
  • Plata
    Nekem csak ennyi jön.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.07. 18:27:50
  • Orbancapitan
    most nekem tölt vmit
  • Plata
    Sajnos el sem indul.
    Még launcher sem jön elő.
    Csak a try to update the launcher szöveg.
  • PiszkosFred
    Amikor otthon elkezdi a vegelathatatlan patcheleseket, akkor lesz egy eset, amikor 10 gb korul fog tolteni. Azt vard ki, majd az engage elott az egesz klienst a live mappabol masold at valahova, biztonsagi masolatkent. Barmikor amikor akarsz jatszani addig, amig ezek a dragak nem javitjak a korrupt belso frissiteseiket, addig siman csak masold vissza azt a backupot a megfelelo helyre es hajra, menni fog a jatek.
  • Orbancapitan
    a többségük a neverwinterhez került át anno
  • gunji
    Hát ha emlékeznek rá (én van amikor fél év után már nem :). Lehet, hogy nem is volt rendesen dokumentálva az akkori rohanásban.
  • Plata
    Basszus.
    A red alert meg van,melósgépről vagy félóra pöcsöléssel sikerült felmenni.
    Meg csináltam a red alertet,többre nincs időm most.
    Így is necces volt mert a főnököm a közelben. :D
    Fogadok este nem fog elndulni ha be akarom pótolni endeavort.
    Voth event nekem újra aktív.
    De arra tényleg nincs időm el menni.
  • Orbancapitan
    vagy komoly pénzért vissza hívni az A-teamet akiktől származik a a kód és majd ők ki tudják javítani
  • gunji
    Redditen írják, hogy 5-7-10 gigákat szed le össze-vissza többszöri indításra, van akinek már 4-5x. :o
    Én csak kb. 2007 óta online-ozok, először böngészős játékokkal, de sajnos láttam már hasonló összeomlásokat. Egy 15 éves átláthatatlan spagetti kódnál ez sajnos szükségszerű, ha belepiszkálnak :(
    Egy értelmes lépés van szvsz: rollback keddre/szerdára- és kézzel/scripttel kipiszkálni az adatbázisból azokat, akiknek volt zenes tranzakciójuk. És utána - ha továbbra is szeretnék a STO-t megtartani - újra kell írni a kódot az alapoktól. Szvsz
  • Plata
    Hát ez így nagyon tré.
    Nem igaz hogy ennyire balfékek hogy nem találják a hibát.
    Nekem is állandóan frissít mindig más mennyiséget,egyszer vagy 10 percig frissített.
    Én még sosem hagytam ki eventet,na és minden nap le toltam endeavort.
    Ma lett volna kész a T6 repu vagy 15 karakterrel.
    Örültem hogy végre megszabadulok a repuzástól végre.
  • PiszkosFred
    azota mar en sem, minden inditasnal patchel a launcher valamit, hol ennyit, hol annyit :) Ezek valamit nagyon elcsesztek

Amikor a 10 gigas patcht szedi, utana jo szokott lenni.

Elmebaj ami itt megy, 30+ eve jatszok online jatekokkal, a legelso telnetes MUD ota beleszerettem a mufajba, szinte mindent kiprobaltam a piacon, de ilyet meg nem lattam. :)

(szerencsere a Red Alertes es a Voth eventet reggel meg tudtam csinalni, igy csak az endeavort bukom, ha ezek nem javitjak meg hamarosan)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.07. 12:43:19
  • Plata
    Én még mindig nem.
  • gunji
    A redditen megszólalt az 'elkövető', hogy bocsi-bocsi, csak poénkodni próbált, de sajnos túl hihető lett annak ellenére, hogy photoshop-os és elgépeléses hibák vannak a szövegben.
    Reagálás rá: pont az elgépelési hibák adják a hihetőséget és a hivatalosságot az írásnak xD xD xD
  • PiszkosFred
    mai elso inditasnal a launcher patchelt egy 1 gb-s csomagot, nem indult el vele.
    Masodik inditasnal egy 10gb-s csomag jott, gondolom ujraoltotte a klienst, azota be tudok lepni.

Valamit nagyon elcseszhettek a sracok, lehet nem sok husvetolas lesz arrafele.
  • gunji
    "Just cut and paste the problematic code into ChatGPT and let it fix it for ya'." xD - official game forum
  • Plata

XD

Valaki felrakta ezt a kamu hírt,a Cryptic szerint kamu.:D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.07. 10:56:53
  • Plata
    Na már nekem sem megy.
    Kiírta a játék hogy a videókártyám nem megfelelő,legalább dx11-es kártya kell.
    Még a driverem is új.
    Na most engedte a launchert elindítani,frissített 1.7 gigát,de nem indul el,újra próbáltam újra frissített 1.7 gigát de akkor sem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.07. 10:38:44
  • Plata
    De én szeretek klingonnal repülni,szeretem a gurambát is,meg a karfiol-t.
    De lássuk be a karfiolból még T6 sincs,csak T5.
    Bortasqu van T6 és kedvelem.
  • Orbancapitan
    psssss kérlek mióta van crossflying senkise használ klingon hajót még a klingonok se csak is te mert bugos a brelled xd