46695
-
#42932 Meg nem, annyi van es nem akarok rosszul es elhamarkodottan donteni :) Gagarin, Lexington, az egyik dreadnaught, a Hydra, meg van meg par, amivel szemezek. Utana akarok nezni normalisan, mielott rabokok, hogy na akkor "ez az". -
#42931 Hat, most ESO evfordulos dailykat gyorsan letudom, aztan van par dolog, amit inteznem kell, de este leszek. Invet mar kaptam delutan, vissza is leptem ahogy tul voltam ezen a nyomorult Tutorialon.
#42927 #42928
Neztem a kutyuben a rewardokat, es erre gondoltam. Maga az upgrade az bop, vilagos, de ha account boundos felszerelesre nyomom, akkor vajon azt vissza lehet adni a bankomon keresztul? Nincs meg konkret tervem vagy elkepzelesem, csak gondoltam rakerdezek erre.
-
Plata #42930 Eldöntötted már hogy milyen hajót veszel ki? -
Plata #42924 Én már be vettem.
Mikor volt egy kis időm felmentem.meg reggel is voltam fent,bár akkor nem nagyon figyeltem mert akkor csak félszemmel figyeltem játékra és amikor tudtam admiraltyztam,de sokat vótam afk. -
Orbancapitan #42928 delta jutalmak -
Orbancapitan #42927 amúgy van néhány extra jutalom ami csak a deltának szól ami karakter boundos a többi acc boundos várj mindjárt küldök stowiki-s leírást a deltáról -
Orbancapitan #42926 Mikor vagy fent mert akkor be vesszem a karidat a flottába -
#42925 Igen, lattam az osszegyujtogetos dolgokat. Arra gondoltam, hogy a deltas upgrade jutalmakat lehet hasznalni vajon account bound cuccokon, vagyis a masik karaktereim cuccain az acc. bankon keresztul atadva?
(mint mondjuk SWtOR-ban regebben, amikor egy bop cuccot/modokat beleraktad egy legacy bound armorba/fegyoba es ugy adtad at oket, nem ugy mint most, amikor mar minden legacy bound)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.13. 16:58:15 -
Plata #42924 Delta izéket ne felejtsd el gyűjteni,egyes küdletésekben van eldugva egy vacak amit meg kell keresni.
Legjobb recruit a klingon recruit,na annak szuper jutalmai vannak,10-es szint elérésével kapsz egy t6 hajót például. :D
Bár klingon hajó,de attó még hajó.
Akkor jó ha a cuccok nem vesztek el a karid törlésével. -
#42923 Addig amig nem voltam tul a bugos es glitchekkel teli tutorialon (mert ahogy olvastam redditen, rengetegen szivnak fele evek ota), addig direkt nem nyultam semmihez. :)
Viszont annyira nem egy nagy wasistdas a Delta jutalmak tobbsege, hogy mindent felredobva siessek vele, igy aztan szepen beosztom a kovetkezo honapokban. -
Plata #42922 Küldtem a karidnak cuccot,nem vetted ki postából? -
#42921 Toroltem a karaktert, ujrakezdtem, beszorulam a locker roomba. Klienst ujraindit, locker room pipa, jott a tegnap bugos szaros kuldetes, most siman ment, vegre mar a kozos terben vagyok a Vega rendszer elott. Innen mar talan nem lesz gond. -
Plata #42920 Kárpótlás tokeneket ki lehet venni a store-ból.
Promotions fülön. -
Plata #42919 Event campaign fül alatt tudod ellenőrizni hogy most olyan event van-e ami be számít.Jelenleg nincs semmi hír a következőról. -
#42918 Oh, akkor ezzel a resszel minden oke most mar :) -
Plata #42917 A nagy progress nem fog,a First contact day nem számít bele.
Az csak olyan mókás event. -
#42916 Hat, a nagy progress nem nott 50 ponttal igy maradt 1400/3500-on, de legalabb a napi progress mar 1/14 egy gyors raketaepitessel. Melobol majd megnezem, az ottani kliens hatha "nem bugos" vagy egy verify utan jo lesz. Ha megsem, akkor ujrakrealom, max fel oranyi tutorial megy a levesbe, az lof.sz. -
Orbancapitan #42915 emailt fognak de csináljon egy forced verficatont a laucherben mert tuti h bejött pár régi fájl az újakhoz -
Plata #42914 Szerintem írni fognak,de nézd az emailfiókodat,ott hamarabb írnak mint ingame. -
#42913 Hat, en meg az uj karakterrel a tutorialban ragadtam (a borgok elvittek a kapitanyt es mentem volna utana, vagyis vhol a kozepen az egesznek), nem spawnol a cucc, ami kellene, se instance change nem javitja meg, se 20-30 perces logout, egyszeruen "se ki, se be, se nyo". Irtam ket ticketet, ha holnapig nem reagalnak (meglepne, ha igen), akkor delete es ujrakezdem. Eddig elkerultek a bugok, de most csostul jon minden baromsag. :)
Mar az is bugos volt, hogy a phaser rifle felvetele utan nem akart kinyilni az ajto, de azt akkor egy relog megoldotta.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.13. 00:29:04 -
gunji #42912 Őőőő, de xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A kép forrása: https://old.reddit.com/r/sto/comments/12jmwhl/really_cryptic/
A patch notes linkje ismét: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11541723
Lehet, hogy mégiscsak lisztet kellett volna tenniük a húsvéti sütibe :P -
gunji #42911 Nem lehetnek ennyire balfékek xD Jajj, nem vettem fel a tokeneket... -
Plata #42910 Van valami ruha glitch is a romulánoknál.Bár nem teljesen értem mert angolul vakeráltak róla.
-
gunji #42909 Technical glitch. Ez komoly? Mert viccnek kicsit durva lenne.... Könyörgöm, vegyük meg. -
Plata #42908 Úgynézem Deep space nine úrállomásból át vedlett nudibárrá.
A banknál egy rakás gyéren öltözött karakter,ha jól értem valami ruha bug van a romulánoknál.
-
Plata #42907 Fred.Ez bug,már rajta vannak.
There was a technical glitch this morning, and if players would still be on cool down for progress in the Voth event, they will still be in cool down for First Contact Day. We're investigating. -
#42906 Holnapra remelem megjavul :) -
Plata #42905 Bazzz.
Klingon karinál ingyen mk12 lila lett a maelstorm istenverése.
Fed karinál meg nem is upgradelhető.
Mi a bánatos kecskeszarva van má megen?
Ui:Ds9 felett lebegve a torpedón a sebzés eszetlen nagy,kb tízszer nagyobb a sebzése mint a többi torpedónak ami fent van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.12. 20:14:42 -
Orbancapitan #42904 az van h voth event extreme hosszú volt és vmiért bent maradt ők se tudják még h miért mert már ki szedték -
Plata #42903 Ez valami irtó cinkes bug.
Én még sosem láttam olyat hogy két event cd-je összemosódott volna. -
#42902 Plata: na, szoval, mivel reggel meg lement a 50-es progress-ert meg a diliert a Voth event kave kozben, ezert onnan szamolja vissza a 20 orat, igy bar a badge ladat kaptam a FContactos TFO-ert, de a progress a global cd miatt nem ugrott elore. Nincs gond, lesz ido megcsinalni, a napi 50-es nagy progress a lenyeg az ativelos eventnel, az meg reggel meglett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.04.12. 20:00:10 -
Plata #42901 Fred ha fent vagy szólj,oda adom a T6 kupont,nem bound. -
Plata #42900 Én is arra gondoltam,de nekem az alap hogy bop akkó klingon.
-
#42899 Ertem, koszonom. Azt hittem frakcionkent kulonbozoek a rewardok. -
Orbancapitan #42898 tévedsz klingon csak groundra kapsz bónuszt ellenben a bop kap bónuszt de tök mindegy h klingon használja v nem -
Plata #42897 Én szeretem a torpedókat,de főleg klingonnal,klingon tud álcából harcolni.
Még bónuszt is kap rá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt még tavaly csináltam.Azóta megváltozott a kari.
Ez a kedvenc vulkánimmal ugyanott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.12. 16:52:42 -
Plata #42896 A deltás karnak ha megvana kütyüje utána mehet gombászni a rétre.
Például én a deltás karimmal a delta sztorit múlthéten nyomtam le.A kari meg legalább három éves. XD
Csak az eredeti delta recruitban nem volt benne a delta és ikony sztori,nem rég rakták be utólag.
Bármikor befejezheti az eventet,ugyanakkor az event ideje alatt delta buff lesz rajta.
A first contact day event inkább kikapcsolódás.
Én úgyis a modell rakéta építést tolom mert az vicces.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.04.12. 16:34:16 -
Orbancapitan #42895 dps league torpedo boats
itt nézz szét plata -
Orbancapitan #42894 1 karival elég a delta a tessarrac-ot meg meg kapod a tutorial elején a jövőbeli önmagadtól és a tessaracton keresztül éred el a delta recuit küldiket szóval csak egy szimpla mission konzol az inventory belül tessaract
a 28-napot meg úgy kell érteni h 28 napig lehet kreálni delltás karit
first contact úgy van ahogy mondod -
Orbancapitan #42893 elvileg shaw kapitányról szólna és a titan-A-ról mondjuk én csak hetesel tudnám befogadni mert shaw túlságosan egy pöcs xd