Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Plusz olvastam cseten hogy az új jutalom device amit kaptunk úgy is működik ha a táskánkban van,nem kell feltenni a hajóra,inventoryból is használható.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.18. 11:17:30
Kozben rajottem a fotod alapjan, hogy a domino reclaimet nem az event storeban kell keresnem, ott nem talaltam, hanem a dili storeban, ott viszont mar igen. Koszonom!
Igen.

Eszembe jutott a konzol.
Szerintem nézd meg a reclaim fülön,többször kiveheted.Ha ott van.

Nem vagyok játékban de a megszerzett spéci hajó konzolt lehet reclaimelni 0 dilithiumért.
Úgy rémlik,ha hülyeséget mondtam akkor bocsi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.17. 18:19:58
Boff skill vendor mióta van?
Dry dockban elfér akkor jó..
Szedd ki traitjét konzolját.
Admiraltyban akkor is meg árad ha törlöd.
Ha tudtam volna hogy van boff skill árus nem rohangáltam volna már évek óta kronoszra.
Akkor ez a konzol még tényleg nem volt itt,az jó,ezt legalább nem néztem be. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.17. 13:00:27
Egy bug miatt hiányzik egy T5 hajó a gyüjteményemből,pedig megszereztem annó,de talán csak 1 vagy 2 karimnál maradt meg,mert ugye nem használtam.
De így hiányzik a gyüjteményből.
Azt kiváltanám ingyenes főnixből.
predator1982 megtartotta élete első gangbang partyját, amelyen az aljas sg moderátorok szolgáltatták a mélytorkot 😊 és egyből teherbe is esett, de ki az apa? Lehet tippelni! muhahaha vajon shadowgay vagy jonika, dzsini?😄D
Várom a tippeket. 😊
Promenádra kellett mennem ahol felfedeztem hogy van boff skill vendor.Meg egyéb dolog amiről nem is tudtam,vagy nem vettem észre.
Egy pillanatra láttalak téged is hogy fent voltál,de a karim épp a bank előtt körtáncot járt és a cset offline volt. 😄
A barát lista is üres volt,csak arról láttam hogy fent vagy ki írta mikor épp anyáztam hogy Ákos offline lött.
Érdekes azt ki tudja írni hogy offline lettél,de a barát lista meg épp offline volt.
Jah egy dolgot azért ki írt:Redirecting,please wait. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.16. 19:44:14
Ez nem sima epic főnix.
Csak T6 hajót lehet belőle ki venni.
Semmi mást,nem is a szokásos főnix boltot nyitja meg.
Nem lehet beváltani semi másra csak t6 hajóra,amiből nekem mind megvan,mert minden eventet megcsináltam,vagyis semmire sem tudom beváltani. 😄
Egyébként Fred,ha van kiskaridnál sok szabad hely,raktározz be nála pár tízezer darab lock boxot ha van éppen nevesített lock box,amikor van nem infinity lock box a storeban ingyen érdemes belőle be spájzolni,10 ezer darab megy egy stack-be,amikor be hozzá ingyenes,aztán idővel kiveszik és nem kapható,egy idő elteltével akár több ezerért vagy 10 ezerért is eladhatod darabját.Főleg ha jó box.
Infinity boxot nem érdemes tárolni,mindig van.
Ahol most infinity van ott szokott lenni a többi box is.Ha jól emlékszem.Szintén ingyen.
A borg box ára itt kezdődik.
De minden boxnál ez szokott lenni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.16. 11:25:53
most azt nem tudom, hogy mivel reclaim rewards a token, ha hasznalom, akkor ujra ki tudom venni? 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.16. 10:38:21
Hat, lenyomom minden karakterrel a kotottpalyas repulest a jetpackkel, az megvan hamar, aztan a tobbi mar csak raadas, azt hiszem a vizisi is ment eleg jol. A kincskeresest nem nagyon szerettem, de mar nem is tudom miert.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.14. 17:01:53
Piszok jó volt,bajor-ról is eltűnt hogy a fene enné meg őket.
Risza token-t nehezebb farmolni mint wintert,mert azt passzívan is lehet,míg rizsa tokenekért sokat kell játszani.
Vajon mi jön utána?
Biztos nem risza avagy rizsa event.
Én 14-nél fellélegeztem, hogy vége, míg meg nem láttam a csíkot, hogy 20-ig kell menni xD
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.06.13. 21:32:59
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mondtam én hogy ebből kúva sok baj lesz. XD