Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Tavaly mar megcsinaltam az akkori/"visszateres utani" uj karakterekkel, igy nagyjabol remlett, hogy valami par kattintasos cucc ez es mar jon is egy lila doff. Sot, az is remlett, hogy az akademian kellett valamit csinalni, de ennyi. Most lementem oda, de nem talaltam sehol a kvesztet, igy gondoltam, hogy hatha a sima gagyi doff recruithoz van koze. (bezzeg a reszecskegyujtogesre emlekszem, komoly ptsd-m van tole). Csak azt felejtettem el, mint utolag kiderult a masik wikis cikk alapjan, hogy a hivatalos oldalon a cikkben egy hetrevalo tartalmat soroltak fel, ez meg csak hetvegen lesz elerheto, igy ma hiaba is kerestem.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

pite
Jól írta Plata.
Ferra (FED) és S'stas (KDF) adja a küldetést, de az rossz helyre mutat (walkthrough részben is írják hogy a junior event karira mutat, nem arra aki ténylegesen adja a DOFF-ot).
Elvileg ugyanabban a szobában vannak a DOFF-ot adó karik (FED-es biztosan, ezzel én is sz*ptam korábban), ahol felveszed a Reinforcement küldetést. De ezek a DOFF adó karik nem permanensek, csak Junior Officer Weekend alatt lehet őket elérni (Jarol (FED), Laroj (KDF)-re nincs link...).

Utoljára szerkesztette: pite, 2024.06.26. 18:02:38

zizi

Ha lesz rá zened váltsd ki a venguardot és próbáld újra azzal.Hidd el jobb.
Régebben volt Vanguard starter pack giveaway,ugyan a legjobb dolgok nincsenek benne,de a faj-t adja.

PiszkosFred
Deltat favorizalom en is, de tetszik a TempAgent koncepcio, hogy a multbol erkeztek. Tavaly sajnos csak egy tac lett belole, igy iden kell egy sci es eng is, igy azatn minden recruitbol van minden oldalon 1-1 tipus (kiveve a gammat, abbol csak 1 van, eleg is).

Temporal recruit nem nagyon a kedvencem,1 temporal karim van és kész passz.

PiszkosFred
Pont most lattam, hogy a Summer eventtel egyidoben jon, igy teljes lesz a roster es a nyari baromsagokkal picit konnyebb is lesz majd szintezni (bar eleg hosszu a tutorialja, mire elerheto lesz a zen store es az event miatt Risara tudom majd portoltatni oket).

Csütörtöktől szerintem.
Fred pár nap és jön a temporal recruit. 😄
Tempomatos event gyün.

Tévedtem a doffos event él.
June 25th at 8am PT to July 2nd at 12pm PT on PC
event
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.26. 17:31:18

PiszkosFred
Nem ad, de kozben latom a wikin, hogy ez "weekend" event, igy akkor par nap mulva lesz aktiv?

Ferra az NPC.
Kattints a linkre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.26. 16:47:14

PiszkosFred
Remlik valami specko npc is, akivel beszelni kellett, de nem latok ilyesmit 😊 Olyan regen volt, nem emlekszem. 😄

PiszkosFred
"Receive a FREE* special Purple quality duty officer with a unique active roster power by speaking with your duty officer contact. For Starfleet officers and Romulan allies, this is an engineering Exocomp duty officer; for KDF officers and Romulan allies, it is a Reman duty officer."

Mar nem emlekszem pontosan tavalyrol, de jol gondolom, hogy a 48 oras recruit programot kell elinditani az engineering szakmaban, es akkor a random sima-zold doff helyett jon az exo?

Az eventes hajóról szerintem egy két nap és jön ki infó,esetleg jövőhéten.
Be kéne szerezni egy tánc bot-ot. 😄
Akkor táncolna helyettem és gyűjtené a favort.

PiszkosFred
Ma reggel lenyomtam az utolso borg szimulaciot, mielott vege az eventnek, behuztam a 17k dilit es ennyi, eleg volt egy beloluk egy jo ideig. Jol jon a sotet es komor helyszin utan a nyugis, napsuteses tengerpart. Plusz egy honapig nem kell aggodnom, hogy kifogok olyan partit, ami miatt sokszorozodik a napi progressert zajlo event ideje, mert ha leesek a deszkarol vagy kikapcsol a jetpack a sziget felett, az az en hulyesegem miatt lesz 😊

Az eventes hajo statjarol lehet tudni valamit? Kinezetre egesz tetszik, de mit tud? A cikkben nem irtak most le ugy, mint korabban.

A sima obelisk volt ingynes,az advanced nem volt.
Még új karit is csináltam miatta,

az lesz számodra mert ingyen hajó ami ingyen hajó az általában neked nem tetszik pl a t6-os karfiol
Remélem a hajó jobb lesz mint az elődje.
Mind az évfordulós ingyenes mind a lobis változata oltári csalódás volt.

Yippie! Jön Risa, jöhet a nyaralás! xD

Új rucit, azt hiszem, idén sem veszek, de legalább lesz Murf-rokonság. 😊

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Rizsa verda,hivatalos.

T6 obelisk carrier.
Vovin Obelisk Carrier
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.25. 17:53:25

Én úgy látom a wiki szerint nem hat rá semmi trait.

PiszkosFred
Van a Portable Phaser Cannon, amelyet eloszor azt hiszem valamelyik tavalyi giveawaybol szereztem (alienware vagy ilyesmi), de csak egyszeri darab es char. bound. A mostani borgos event soran viszont jott 500 lobi, igy vegre vehetek egyet a tobbi karakternek is, na ha nem is mindegyiknek, pocsekolni nem akarom a lobit. A kerdesem az, hogy erre vajon hat vmelyik personal ground trait? Mert se nem rifle, se nem assault, pisztolynak meg plane nem pisztol. Akkor mi?

Nem tudom pontosan hogy van ez,de nézd nekem most admiraltyzás közben épp ennyi jött,1 szaporító tribblim van meg 1 kannibál.

Ha te csináltad volna akkor az lenne,de így nem.

amúgy vajon lopásnak számít e?
am ez a hajó egy fan-made concept art amiből mód született a bridge commander-hez tudtam én h ismerős vhonnan így utána néztem mert a neve nem jutott eszembe mivel 2 néven emlegetik a mód portálokon az egyik a century class

Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.06.24. 12:38:25
Az a gubanc a Lego attack ship-re nem megy fel a vadkutya konzol.Plusz eggyel kevesebb konzolja van,az én dilis lekváromnak meg sok konzol hely kell.

De azt hiszem mindenképp az lesz hogy vissza ülök az atack ship-be,az olyan muris kis dög,ezzel a nagy brutál döggel nem sok kedvem van játszani,mire megfordul lemegy a nap.

Szerintetek a prodigy új Voyager-jét berakják?
Bár nagyon hasonlít a Vesta-ra,lehet az is. 😄

Lehet hogy az lesz,
Ma letoltam öt elite randomot,abból két elite szívás lett.
Az utolsót nyertük,de ultra nagy szopás volt,minimum 20 perces szarakodás.
De egész jó jutalmat kaptam.

használd a lego vanguard és a jem bundle kozolokat és kész
Mivel most jó a szerver így kicsit TFO-zok,elite randomokat megyek.
Ground TFO-n kardra váltottam endeavor miatt.
Amiből nagyon vicces dolog lett.
Amikor megrohamozzuk a romulánok táborát és a falról lövöldöznek a romulán NPC-k a karakterem egy láthatatlan lépcsőn felszaladt és leszúrta őket.
Kétszer is megismételte.

Tényleg nem ugrott,a kerítés jó magas,simán nekiszaladt és mintha lépcső lenne ott felszaladt a levegőben.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 20:37:22

Én szeretem a lekvár karimat,de mit szépítsem csúnyán elcsesztem.
Ezért nem játszom vele egy ideje.
Tavalyi promós jutalomból kivettem neki egy hajót.
Csak közben rájöttem hogy nem azt kellett volna,most nem tudok dönteni egy jó ideje,maradjon nála a promós hajó sok szarral felszerelve és ráköltve jó sok pénz meg lobi,vagy üljön vissza a legendary vanguard hajóba amit nagyon szerettem.De közben meg sajnálom eldobni a promós meg lobis hajó szettet.

Van egy cikk arrú miért is szár a telekom.
link.

Tegnap este nem tudtam játszani STO-ban mert vagy félmilla volt a ping.
Ugyanakkor másik játékban meg 25.

De ott is voltak érdekes anomáliák,volt amikor a ping-em 1 volt. XD
Szerintem néha dilis a ping jező.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 15:05:50

A doffozáshoz 12-es szint kell,vagy 11,de az általában nem megy és 12-től adja be.

Kivéve ha szemét genyók és a táskádban értékes kaja van,mondjuk boxos spéci kaja,a kis genyók hamarabb felzabálják minthogy észreveszed. 😄

Igen, csak a folyamatos játékidőben minden egész órakor kajálnak/szaporodnak a tribblik, a kannibálok is, a /played által mutatott idő szerint.

Szed le a tűskéket róla és kész mert van egy olyan vanguard boffom amin nincs tüske
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.06.22. 14:42:15
PiszkosFred
Ertem, ertheto a dontes, bar kar erte. Sosem szerettem a tuskes jemhadarokat, legalabb egy emberszeru alien jo lett volna gamma recruitnak, akkor bevallaltam volna a tokent. Igy felesleges. Koszi a valaszt!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.22. 13:33:02

PiszkosFred
Plusz ha jol lattam, csak akkor szaporodik a tribble es akkor eszi meg a cannibal, ha folyamatosan jatszol, amig offline vagy nem tortenik semmi. Legalabbis nalam mindig akkor lett carcass meg uj tribble, amikor online voltam es nem csak par perceket jatszottam a karakterrel.

De a doffoláshoz kell a 14-15. szint, hogy le tudjam adni. Mindegy is, most ezt választottam. Meg viccesebb a Crypticen vihogni xD

PiszkosFred
nem irtam be azt, amit javasoltal, addigra pont megtalaltam a tippet, hogy a proxyt kapcsoljam be EU-ra a launcher optionsben. Azota tokeletes, mint eddig, nem pedig szarakodik meg gumikotelezik nekem, mint az elmult egy hetben.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.22. 13:26:27

Már egy 1-es szintű elég,adsz neki tribblit meg kaját és kész.

Mert rövidebb ideig tart, s az alton nincs megfelelő klingon hozzá.

mert a klingon alien-emet humanra akartam volna de írták a kérdésemre a választ h csak frakció belüli fajokat lehet tehát a mini frakciókra is érvényes lehet ha más nem majd plata kipróbálja mit számít neki még egy bug a sok mellé? 😄DD
nem lehet csak jemhadar-ra változtatni romulánál alien, romulán, reman, liberated borg,
Ember,mi a bánatos rusnya magdi szent ragyájért rabokkal tökölsz?
Menj át klingon karira 10 tribbli kakit beváltasz és kész.
A 10 tribbli szart egy küldetéssel beválthatod.
Tribbli kakit egyszerű csinálni,teszel a táskádba egy lila tribblit,meg 200 kaját és egy kannibál tribblit,a lila tribblinek lesz sok gyereke,azt a kannibál megeszi és kész a tribbli kaki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 12:26:21

Én sem használok proxyt. Korábban volt (azt hiszem) két EU-s proxy is, csak egy idő után azzal is nagyon lagolt, így emiatt illetve az újratelepítések után nem állítottam vissza. De ha vele megy, az jó hír! 😊
Szerk: Amiatt is, hogy még nem szüntették meg. Bár most, hogy ide került a cég, csinálhatnának egy normális helyi proxyt, vagy szervert.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.06.22. 12:24:05

Universal endeavor: deliver 5*2 prisoners to fleet
Ebből, ha kész 2 transzport az ötből, az nekik 36%. Mint amikor még anno a Voyagert először adta a tévé és az újságban ajánlóban a rossz sortörés miatt mindig Kilenc Bőlhetet írogattak. 😉

Az mindig üres.
Mit írtál bele?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.06.22. 12:16:11

PiszkosFred
Na megoldodott, redditen irtak egy jo tippet es mukodik. Hasonlo, mitn amit te irtal, lenyegeben a launcherben az options alatt van egy game proxy, ami nalam uresen allt (nem tudom, hogy a patch resetelte vagy mindig is ures volt), de az eu-t kivalasztva megy normalisan megint minden.

Nem értem miért nem tudják megoldani,ESO-ban sem gond hogy bethesda fiókom van és steames DLC-ket vettem hozzá meg steamről is vettem crownt.
Meg vettem már bethesda-tól is dlc-t.
Sosem volt belőle gondom hogy a fiókom félig steam félig bethesda.
Kivéve mikor steam meghülyült és sokszáz giga pecset szedett le. 😄