46682
  • gunji
    Akkor inkább ez, SNW: https://www.youtube.com/watch?v=llvMv5-ydyQ
  • Orbancapitan
    Az még készül discovery s4 után jelenteték be az academy-t mostanra biztos bemutatták már a próba közönségnek ezért dönthettek így bár tuti fix h woke lesz mert most már mindenek az kell lennie h nézzék és ne pontozzák le ..................................
  • gunji
    Még első sincs, inkább Picard-os spinoff lenne. :(
  • Plata
    Starfleet academy sorozatból berendelték a második szezont is.
  • gunji
    Lehet, hogy nehezítettek rajta (és ezért kell csak egyet menni), de lehet, hogy csak nehezebbnek tűnik, a játék nem nagyon kiegyensúlyozott, sajna. A kisebb karimon nekem is Mk XII shield van meg a Red Angel gúnya.
    De viszek 3 petet: mindegyik ajtónál tudok egyet indítani, így a végére három lesz aktív. Kitbe nagyon ajánlják a Gravity Containment Unitot, én még teszek mellé Ball Lightningot, Explosive Drone-t, Sompek Lightningot, most próbálgatom a Tholian Technology Suite automata drónját, esetleg még Assimilate, meg Lava/Hurricane.
    Inkább az alsó randomosat szoktam választani a patrolból, talán az könnyebb(nek tűnik).
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.10.18. 20:51:47
  • PiszkosFred
    Ez meg igy forumon keresztul is vakito.

A solo patrolt probaltam, es bar igaz, hogy friss 65-os a karakter es csak 12-es eventes random gear van rajta, amiket lehivtam a ground cuccok kozul, de basszus, egy csonti 3 utesbol ver agyon es jonnek feltucatnyian. Akkor inkabb megyek group TFO-t, mint tavaly, bizva benne, hogy legalabb az alapokkal (gyertyafej, skull az ustben, fazisban kapcsolo) dolgokkal tisztaban van mindenki. En em tudom mit csinalok rosszul, de ezek a szolo patrolok mar tavaly sem mentek, foleg nem csak 1 companionnal :)
  • Plata
    Zárt térben a sok rizsa kit modulnak néha kellemetlen mellékhatásai vannak.
    Ha rizsa kit proccol és még pár random rizsa képességet aktivál,nem is nagyon lehet látni.

• Orbancapitan
    nem ez csak 14 napos a typhoon több volt mint 14
  • pite
    R&D hétvége + Junior officer-ek (DOFF) farmolhatók akadémiákon.

A Typhoon hajó-s event alatt bejött 2 új space patrol, amiből az egyik egy "The Ninth Rule" patrol másolat, amiben cseréltek pár assetet. Szerintem ez volt az új fejlesztőnek/csapatnak a bevezető/mintaprojektje (tartalomkészítés).
    Halloween 1 patrol/eventprogress (bug?) valószínűleg ugyanezen új fejlesztó/csapat produkciója, csak figyelmetlenek voltak.
    (Az aktuális busz/vonat menetrend is úgy készül, hogy az előző évit veszik elő és mókányolnak rajta.)
    Utoljára szerkesztette: pite, 2024.10.18. 15:30:10
  • Plata
    Hétfőig lobi sale van.
  • Plata
    Igazán jöhetne t6 zenes vulkáni verda a játékba,a promós vulkáni cseszettül nem az igazi,jóhajó,csak éppen nincs hídja,ami nekem meg fontos lett volna,ötletem sincs mihez járhat vulkáni híd,ha van egyáltalán,a t5 zenes hajó nincs meg,mert mindig úgy gondoltam hogy tré. :D

Még egy fura dolog,tegnap is elindítottam 4 research project-et R&D-ben hogy húzzam,ma meg felmentem és csak kettő van.
    Másik kettő hova a tetves életbe túnt el?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.18. 10:52:50
  • Plata
    Cseten is ezt tárgyalták.
  • gunji
    Tavaly nem kettőt kellett csinálni a 'patrolos' kis küldiből?
  • PiszkosFred
    Na, vegre itt a dupla lootos boxos idoszak, keszultem ra :D (sajnos szintezes kozben csak kicsik jottek, de ez is valami)
  • Orbancapitan
    NOPE meert akkor űrben is megkéne
  • Plata
    Ha lesz ground endeavor megpróbálom újra, de vulkáni karim kB sosem dobja ground TFO-ra. Randomot megyek dili és mark bónusz miatt.
  • Plata
    Szerintem csapatban megadja.
  • PiszkosFred
    Akkor mazlid volt megint a bugokkal. :)

Vagy en maradtam le valamirol, nem tudom, mostansag nem figyeltem, hogy a dmg type endeavoroket megajda e csapattars sebzese miatt.
  • Plata
    Sci kari és nyári eventes fagyis villámlós modulok vannak. Nincs kisérője.
  • PiszkosFred
    Nem lehet, hogy valami teged kisero dron, gear vagy spec kit, stb. polaron sebzest szamolta?
  • Plata
    Ground,a diszkós ground TFo.
  • Orbancapitan
    Nem számit próbáltam bár ha ground akk lehet mert bug
  • Plata
    Random TFO-n teljesült két endeavor,a csapattársak sebzése beszámított,ugyanis a karimnak plasma puskája van és polaron sebzést is megadta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.16. 21:04:11
  • Orbancapitan
    KELL ha ac családba tartozik
  • Plata
    Fura új bugot találtam.
    Az új karimnál a lila doff kék lett miután be raktam aktívnak.
    Ilyet én még nem pipáltam.
    Azt hiszem.
  • Plata
    Science drenya jön. XD
    link.
  • Plata
    Cica szerintem random lesz.
    Gondolom.
    Azis lehet hogy karinként más.
  • gunji
    Sziszák \o/ Az kell, de vajon melyiket kapjuk? És csak egyet accountonként?

(Amúgy nem irigylem KL-t, mikor a cikket írta, vajon eszébe jutott-e, hogy ez az uccsó event, amit bejelent és a végén már nem lesz a STO-nál? :( Én utáltam az ilyen érzést átélni :(
  • Plata
    Gyün a hellóvín. XD
    Link.
  • PiszkosFred
    Hat, nalam jott, sokkal kevesebb, mint regebben, nyilvan. Ahogy en gondolom/latom a FIFO elv alapjan mukodik a rendszer, igy nem kell piszkalni, ha nem muszaj.
  • Plata
    Cseten ma ment a balhé mert halott dili ex.
    Van aki már 43 napja nem kapott dilit.
    Elég morcosak a játékosok.
    De valaki meg a zen eladásról dumált, bár azt nem láttam teljesen mert épp karit váltottam.
  • Plata
    LOL.
  • Plata
    Újra gamma recruit.
    Lekvár link.
  • Plata
    Hét végén R&D event,szóval lehet hogy jön az új promós.
  • Plata
    Basszus,én ma azt hallottam hogy talán valami új galaxy jön,phalanx vagy mi a túró class.
    Még nem is hallottam errű.
  • Plata
    Szerver most is vacakol,admiraltyzok és néha server not responding van.
  • PiszkosFred
    Javitom magam, a mult heten adtam el, nem a heten, a heten csak felraktam kisebb csomagokat.
    Az elmult harom adag igy jott nekem:

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.12. 12:00:42
  • Plata
    Tudom,hat után még nem volt gond,de afkoltam és kidobott a játékból,nem akart vissza engedni sokáig,unable to authenticate mittomén mi a szöszt írt ki. :D
    Mivel egy ideig nem is tudtam gépközelben lenni,sok dolgom volt,nem próbáltam,de most is nehezen engedett vissza.
    Csak úgy tudtam felmenni ha vártam 10-20 másodpercet míg rányomtam az engage meg egyéb gombra,mintha lassan fogná fel a szerver a dolgokat.ha sietteted ki vág,ha türelmes vagy be enged,bár sok köszönet nincs benne.
    Szeptember tizennyolcadikán kaptam utoljára zent,megnéztem most.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.12. 11:09:57
  • PiszkosFred
    Hozzateszem, hogy a login szerver is alig mukodik, kb 5 percig probalkoztam, mire beengedett.
  • PiszkosFred
    En a heten is adtam el, de ilyen 100-120-as mennyiseget, es ahogy neztem, mintha idorendiseg is szamitana, minel regebb ota van fenn a kinialat, annal "elorebb" van a lehivhato/eladhato kinalatok soraban.

De az teny, hogy nagyon keves zen van a piacon, korabbi par nap utan lett 2-3 het, most meg mar honap+ a varakozasi ido.