46688
-
gunji #44407 /Off Epic support így működ, bocs az offért:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A levélre jön automata válasz: 'sokáig fog tartani, míg válaszolunk' (nyilván az ünnepek alatt, ezzel nincs baj), 'amíg várakozol nézz körül itt és itt' (linkek), 'hátha találsz megoldást' (nem nyert).
Két nappal később: 'mivel sokáig nem jelentkeztél (!), ezért lezártuk a ticketet' LOL :D
Ezeknek pénzt, ne már :S -
Plata #44406 Nem baj,most még egyenlőre le foglal egy másik játék.
Most végig tolom a jelenlegi karakterrel,de ez csak olyan gyors végig játszás,újra végig tolom még egyszer egy másik karival,de az már maxolva mindent.Mivel nem túk új jtálk így nincs gondom az optimalizálással. -
Orbancapitan #44405 pc-re nem jön szerintem mert arra már jött patch 2 személyében asszem az volt de mint mondtam csak késik ennek a frissítése.
itt írja a készítő
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!26 December 2023, 11:33AM
StardomPlays thanks! Looking forward to release the mod soon!
I'd like to punctualize that I'm not "artificially delaying release" and FSR3 is not "literally just installing 2 files to the game" though. FSR3 does not work the same way as DLSS-G. FSR3 FrameGen works via async tasks which are loaded into the main GPU VRAM, which in Hogwarts Legacy's case is problematic for obvious reasons: the game already had VRAM management issues in first place, so taking even more extra VRAM to compute frame-gen is troublesome, as exceding the available VRAM results in game crashes and performance issues. With Ascendio 3, I'm trying to prevent most crashes, and warn the user about what NOT to do to try and avoid the ones I'm not able to prevent.
linu30 The mod itself is almost finished. I'm just testing it right now and making minor adjustments to VRAM memory allocation to prevent game crashes and make sure everything is as polished as it can possibly be. I'm also finishing my work on the installer, taking in-game screenshots, designing image resources for the user documentation, and overall polishing the mod.FSR3 is being tested and implemented as I finish my work on other fields, so unfortunately I can't release a version of the mod without it as it's not finished.
I technically could release a loose file version of what's already done without documentation, but I rather treating my mods as professional releases so I rather publishing "the complete package" as a full update when everything is polished and professional looking, otherwise I find myself trying to finish the main application while I try to bugfix the issues of the beta branch, which later need to also get implemented on the main application. Everything gets messy. Old releases have taught me not to rush things that need time to grow.
Anyhow, the mod is starting to take shape and it won't take much longer to finish it. I'm also looking forward to release it as soon as possible!
I'll keep you guys informed about how everything is going. I'll also post a release date when I'm sure I'll meet the deadline. Expect the mod just 2 or 3 days after the release date announcement.
Do keep in mind we are currently on holliday season: christmas, new year and also my relationship anniversary and a birthday I'll have to assist (November to January is full of birthdays in my familly, haha :p), so I won't work everyday. Still, I'll try to get the mod ready as soon as possible.
See you guys soon, and Merry Christmas! -
Plata #44404 Na ez az,ez jelenleg annyi macerával jár hogy inkább várok.
Jött ki most új javítás béna konzolra,ami javítja a teljesítményt,talán pc-re is csinálnak. -
Orbancapitan #44403 https://www.nexusmods.com/hogwartslegacy/mods/69 EZ LENNE de most olvasom h a marc 8 utáni update óta nem működik megfelelően vmiért viszont hamarosan kint lesz az új verzíója ami már jó lesz hozzá csak a ünnepek tudod -
Plata #44402 Állítólag van valami lock box exploit is. -
Plata #44401 Az melyik?
Mert amit láttam abban bele kéne piszkálni nagyon a játékba meg a steambe is. -
Orbancapitan #44400 amit én használtam az működött -
Plata #44399 Vagy működik,vagy nem.
-
Orbancapitan #44398 amúgy érdemes a nexus-on egy perfomance fixet nézni hozzá -
Plata #44397 Hááát,elvileg sokat ivott és törölte az összes kariját.
De szeretné vissza csinálni.
A Harry Potter játékról meg annyit,hogy tényleg nagyon jó játék.
De jelenleg úgy el van cseszve hogy játszhatatlan.
Amikor ki jött még high és ultrán ment gond nélkül.Magától arra lőtte be a játék a grafikát.
Azt hiszem június harmadikai peccs talán,az haza vágta.
Már közepesre rakva is szar és fps drop van.
Plusz sokszor kell menteni mert gyorsutazásnál vagy átvezető videónál hajlamos meghalni.
Ezenkívül durva grafikai hibák is vannak.Fél városok hiányoznak.Stb.
A játék sztorija nagyon jó,de nagyon sok hiányossága van a játéknak és sok benne a hüyleség.
Simán elnézik a tanárok hogy éjszaka be törsz a szobájukba és kirámolod a szobájukat.
Max azért szólnak meg mert pizsamában vagy.
Ezenkívül bár a Roxfortban játszódik és a környékén,valójában szinte nulla iskolai élet van,néha van egy óra szerűség.
De ennyi,van sok diák meg tanárok,de olyan mintha egy nyári táborban lazulnának.
Plusz magasról tesznek rá hogy miféle varázslatokat használsz.
Nincsenek barátok,vagy klubok,baráti társaságok,se egyéb iskolai dolog.
Nagyon klassz a roxforton kívüli világ,sok felfedezni valóval és sok vicces dologgal.
De a fő sztorin kívül a mellék küldik elég laposak.
A kihívások érdekesebbek.
Hatalmas játék lehetett volna ha optimalizálva van,a világa kap egy kis életet,az iskola nem egy üres élettelen panzió szerűség.
Amúgy sok marhaság van benne és sok rejtett ökörség.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.26. 23:30:55 -
gunji #44396 Igen, érdemes megpróbálni. (Ezért érdemes nehezen betűzhető neveket adni, talán nehezebb úgy beírni törléskor xD De az is igaz, hogy baromi rossz helyen van a 'törlés' gomb.)
Köszi a véleményt a Harry Potterről, így biztos kimarad. A Star Trek Resurgence-t próbáltad? Vagy próbálta valaki?
És tényleg: utólag is boldog karácsonyt! \o/ -
Plata #44395 Szerinted a support segít abban ha kitörlöd a karaktereid és vissza akarod állítani?
Az előbb inveltem a flottába egy volt flotta tagot,épp új karit kezdett,mert karácsonykor kicsit sokat ivott és törölte az összes kariját. -
Plata #44394 Szerintem ezt már direkt csinálják. -
Orbancapitan #44393 A winter event is bugos adja a dilit a daily cd ellenére -
Plata #44392 Boldog karácsonyt az összes hegyesfülű űrjárónak. -
pajer_csaba #44391 Live long and Boldog Karácsonyt! -
Orbancapitan #44390 plata vissza írtam -
Orbancapitan #44389 bocs plata nem kaptamm róla mailt h írtál -
Plata #44388 Basszus,ma jöttem rá hogy a régi Voth hajómnak van egyedi hídja.
A hajó már megvan minimum vagy hat éve erre most vettem észre hogy mi az isten ez a hely ahol vagyok.
Hát egy Voth híd. -
Plata #44387 Gyertek fel ingyen főnix dobozokért,nekem elsőre Ur jött. -
Plata #44386 Főnix event mától,meg egyéb is.
Ez egy link.
GALACTIC WINTER EVENTS & SALES
Get an overview of all our events and sales for the holiday period!
By Fero December 21, 2023, 08:00 AM
Star Trek Online is setting course for the holiday season, with lots of events and sales for the next few weeks. Here's an overview of everything that's going on in-game. Unless specified otherwise, these events and sales are for all platforms.
Events
You can still access Q's Winter Wonderland for fun activities and great rewards, including the Tamarian Deep Space Cruiser [T6]! Ends 1/4 at 12pm PT.
The Phoenix Prize Pack Event returns: Claim your daily free pack in-game for your chance at great rewards! 12/21 at 8am PT - 1/2 at 12pm PT
Earn more Dilithium Ore in-game uring our Bonus Dilithium Event! 12/21 at 8am PT - 12/27 at 12pm PT
Every Tech Upgrade used will apply twice as many Technology Points toward your next Upgrade during our Upgrade Event! 12/27 at 8am PT - 1/2 at 12pm PT
The Galaxy goes to Red Alert for two weeks! Earn progress in Red Alerts and claim great rewards! 1/4 at 8am PT - 1/18 at 12pm PT
Earn more Marks for yo Fleet or Reputation during our Bonus Marks Event! 1/4 at 8am PT - 1/18 at 12pm PT
Sales
PC Captains can get 20% Bonus Zen for a limited time! 12/21 at 9am PT - 1/2 at 9am PT
You can still profit from 20% off Zen Packs on Xbox, PlayStation, and in the Epic Games Store!
On Xbox until 1/1
On PlayStation until 1/5
On the Epic Games Store until 1/10
Save 20% on Ships in the Dilithium Store and get the returning Vanity Shields for Dilithium! 12/21 at 8am PT - 1/2 at 12pm PT
The Giftable Ship Coupons Return! Buy a pack of three at 25% off for yourself or gift them to your friends. 12/21 at 8am PT - 1/2 at 12pm PT
Save 35% on Legendary Bundles, including the returning 10 Ship Legendary Bundle! 12/21 at 8am PT - 12/26 at 8am PT
Start your new adventure in space with 25% off Services, Uniforms, Personnel, and Starter Packs! 12/21 at 8am PT - 12/26 at 8am PT
Keys will be 25% off and the Key Ring Bundle returns as well! 12/26 at 8am PT - 12/29 at 8am PT
Stock up your Research and Development & Duty Officer Packs at 25% off! 12/29 at 8am PT - 12/31 at 8am PT
Enjoy the holidays, Captains! -
Plata #44385 Plusz egy érdekesség.
Storeban Mudd vackai közt van egy Crorrosive plasma weapon pack.
De a leírásban Plasa Weapons van írva egy helyen. :D -
Plata #44384 Sovereign-el sol systemből transzwarpoltam random TFO-ra.
Valami rém fura dolgot csinált.
Először valami köd szerű fehér izé lett a hajó körül ami átlátszó lett és majdnem olyan lett mintha álcáztam volna a hajót,de nem pont olyan volt csak hasonló.
Olyan mintha valami iszonyű sűrű gomolygó köd lett volna a hajó teljes teste körül.
Mint egy másodlagos pajzs csak valami párából.
Próbáltam már újra rekontsruálni,de nem jött össze,elsőre úgy meglepődtem meg csak lestem hogy mi a franc ez hogy nem is csináltam képet.
Mire eszembe jutott már transzwarpolt a hajó,érkezésnél meg nem látszott semmi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.16. 17:37:48 -
Plata #44383 Érdekes váltás után megint fednek van több. -
Plata #44382 Most épp fed kariknak van több küldi.
5 fednek 3 klingonnak.
De 10 perc és váltás. -
Plata #44381 A doff küldetéseket négy óránként frissítik.
Alul baloldalt ha jólemlékszem ki van írva hogy mikor jár le.
Teszem azt 10 perccel a frissítés előtt felveszed a doff küldiket majd lejár a 10 perc lesznek vadi új doff küldik.
Minden váltásnál változik az is hogy fed vagy klingon kap több küldit.
De gyanítom hogy néha a karaktered faja sem teljesen mindegy.
Fed klingon karival néha több küldi van mint a többi fed karival és klingon oldalon az orion vagy néha joined trill mázlisabb.
De ezt már lehet csak be képzelem.
Viszont tény hogy a recruit orion klingon karim szokott legjobb küldiket kapni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.16. 15:44:40 -
#44380 Koszonom, akkor az idozites volt a kulcs. Altalaban reggel/kora delelott nyomom le a karakterekkel, ezek szerint az fedes idoszak :) -
Plata #44379 Mert változik.
A 3-4 kevés.Az 1-2 meg nagyon kevés.
Négy óránként változik hogy a fed vagy a klingonnak van több küldetés.
Sőt,ha megnézed a klingon és klingon sem egy forma.
Valószínűleg te mindig akkor csinálod a doff küldit amikor a fed karival van több.
De nekem van olyan hogy kedvenc orionom simán felvesz 7-8 küldit míg fed-el van 4.
Pedig nem is hiányos öltözetben van hogy amiatt kapna kivételezést. XD
Ha hazérek csinálok neked pár képet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.16. 13:58:16 -
gunji #44378 Idősávonként változik, mennyit ajánl fel: 2-3-4 óránként (passz). -
#44377 Miert van az, hogy fed karival 3-4 napi wintert (duty offokra gondolok) tudok inditani Q-nal a helyi zonaban/karakter - egy adott idoben belogolva veluk -, mig klingon oldalon csak 1-2 darabot? (a fovarosokban ugyanugy van meg 1-2, de Q-nal valahogy mindig tobb a fed altal elerheto/felveheto unnepi duty megbizas)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.12.16. 13:45:33 -
Plata #44376 Admiralty event.
ide a dilit link.
We’re launching the Admiralty Bonus event! From December 14th at 8am PT to December 21st at 12pm PT on all platforms, your Admiralty missions will give out bonus rewards! During this special event, you’ll find that all of your assignments give out double Campaign XP, allowing for faster progression, no matter whose missions you’re completing. Get in good with the Ferengi, serve the Federation or the Klingon Empire, or help rebuild the Romulan Republic. In addition, all Tour of Duty missions will award bonus Dilithium Ore during this event!
We hope you enjoy this special event, Captains. Command your fleet to take to the stars!
-
Plata #44375 Ha unlockolva van a cross faction flying akkor simán.
Ha van 65-ös romulánod klingonod akkor unlockolódik.
Anélkül nem tudod használni. -
GaborST #44374 Igen úgy értettem Fedes karival. Köszi! :) -
Plata #44373 Csütörtöktől admy héééét.
Jupííí. -
Plata #44372 Ezt hogy érted?
A Valkis Temporal Heavy Dreadnought Warbird promós hajó.
Abból nincs flottás változat.
Ha meg úgy érted hogy fed karival használhatod-e,akkor igen ha unlockolva van a cross faction flying. -
GaborST #44371 Köszi hogy szóltál most már meg van. :) -
gunji #44370 PC-s giveaway, ha még nem volt: https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2169486/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/star-trek-online-borg-assimilation-pack-giveaway -
GaborST #44369 Srácok Flottás karival lehet nyitni Valkis Temporal Heavy Dreadnought Warbird hajót?
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2023.12.12. 15:00:53 -
Plata #44368 Valami gubanc megint van a játékkal.
TFO-n furcsa dolgokat csinál játék.
Elmentem ISE-re,elsőre a hajóm nem volt hajlandó balra fordulni,csak jobbra,de nem a billentyűzettel volt a gond.
Ezt is elég vacak volt.
Másodjára Hive Elitre mentem,a fordulás ment minden felé,de a hajóm nem volt hajlandó lőni.
Ha meghótt a célpont abbahagyta a tüzelést hiába fogtam be másikat,a játék átállította az automata célzást és tüzelést arra hogy soha ne lőjön.
Na ez már kicseszett idegesítő volt.
Kipróbáltam másik karival és dettó ugyanez történt,ahogy az első ellenségbe bele lőttem a beállításokban elállítódott az hogy automatán tüzeljen.
Patrolon nem,de elite TFO-n igen.
Kipróbáltam romulán űr patrolon mert épp arra jártam és menüből lökött diszkóspatrolon is.
Nem csak klingon de fed karival is ugyanez jött elő.
Először azt gyanítottam a b'rel végleg meghülyült,de ugyanezt csinálta Galaxy és Intrepid is.