Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem reggel még az a lényeg melyik a leggyorsabb. 😄
Akkor tolom le az eventet,este már mindegy.

PiszkosFred
Nem, nem gyorsasag vagy barmi a szempont, hanem az a TFO faszaul ossze van rakva, a tobbsegi faek egyszeruseguekhez kepest mindenkeppen. Ketszer mar nem mennek rajta vegig egymas utan, de havonta egyszer egesz szorakoztato.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát a royal flush nagyon nem rövid.
Nekem 10 perc 30 másodpercet mért a combat log,ebben nincs benne a várakozás az elején és a többi.

Na ezaz,esezk meg sima zóna cseten erről tartanak diskurzust.

nálam a royal flush a favorit mert gyors
idiots ennyi a véleményem mert több évre visszamenőleg mentik és ha feltünik nekik a csalás akkor a chat logot is vissza nézik
Nekem a ground TFo jön be,rövid és gyors.

PiszkosFred
Hat, mindig raebredek, hogy bar baromira hosszu es unalmas, de ha csak egyszer kell letolni, akkor meg mindig az Op. Ripost az egyik legjobb TFO a kinalatban. 😊

Vulkán karimnak be van kapcsolva a zone cset mert ott kerestem neki eladó hajót.
Elfelejtettem kikapcsolni,de érdekes,idióták a zone cseten vitatják meg hogy kaphatnak-e büntetést csalásért,vagy a másik idóta meg azon elmékedik hogy bot progival való farmolás vajon megszegi-e szabályt és kap bannt vagy sem.
Arra nem gondolnak hogy a csetet esetleg látják ?

Tényleg javították a klingon omegát,ráadásul tök laza lett,mind a három közel van.

Van az két év is, de ki számolja... 😉

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

De én a hajóra írtam.

nézd már meg a 16:08 perctől ott van a pulse phaseről az update infó múlthétről
Ark royal?

Nekem klingon hajó kell a k életbe is.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.18. 16:57:36

16:08 perc
jah úgy nézek ki múlt héten mintha a galaga-ból került volna át a faw effekt pl
PiszkosFred
A vegere egeszen megszoktam a pulse phaserek uj animjait, bar furcsa meg mindig, de mar nem zavart 😊

Mi a manó.

nem, csak a pulse phaserek a múlt héten kaptak grafikai ráncfelvarrást és nem sikerült olyan jól mint ahogy akarták és most még javitják
New Items in Mudd's Market
Mudd is concerned for your safety and adds three new items to his market!
By Fero February 18, 2025, 07:00 AM

My dear friends, it's dangerous out there, maybe more than ever! Your safety is very important to me. Which is why I've spared no effort to procure some exquisite pieces that will guarantee exactly that. Take this useful console for example. Not only will your ship be able to withstand more hits, but you can actually turn the tables in a very... explosive way. Don't ask me how exactly that works, but it does, I've seen it! With this set right here, you're taking a page out of the Tholians' book. Once again, a very explosive counter measure to any threat you might be facing. And last but certainly not least, feast your eyes on this fine vessel. Have you ever seen one of the Hysperian Royal Navy's majestic ships? Pure magic! Who would even think of going toe to toe with one of these and quite literally burn their hands in doing so? Oh, I see you're all very eager to acquire your own piece of protection. Please form an orderly queue and follow me!

Mudd is adding three new items to his market on all platforms! The Universal Console - Chronogami Displacer, the Crystal Harmonics Space Set, and T6 Hysperian Intel Battlecruiser will all be available starting Tuesday, February 18th on PC, and Tuesday, February 25th on Xbox and PlayStation! And what’s more, everything in Mudd’s Market, except bundles, will be 75% off from February 18th at 8am PT to February 25th at 12pm PT on PC (February 25th at 8am PT to March 2nd at 12pm PT on Xbox and PlayStation!

mondjuk én 2 tfo-ból így kezdtem el 2 reput húzni t6-ra mert elfejettem kihúzni párat a main karinál xd
Végre lehet tolni klingonnal omegát.
Dupla TFO nagyon jó,reggel nem kell kettőt menni.
De a pulse phaser és a registry számok változást nem értem,talán új verzió jön ezekből a hajókból?
Vagy t7 verzió?
Vagy csak nagyon el van kúrva?
Ilyesmit akkor csinálnak ha új hajó jön hozzá.
Kár hogy TFO dupla pont utólag nem lesz jóvá írva,kész is lenne majdnem az event. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.18. 16:22:23

PiszkosFred
Tenyleg az, mondjuk egy hettel a kezdes utan mar illet is javitani a molekulak es Q hibait.

Orulok a TFO = 2 progress valtozasnak, valahol varhato is volt, hiszen jott par napja egy sejtelmes "hallunk titeket, nem igerek semmit, de..." reakcio.

Ma nagy peccs gyün.
Csupa csoda jó változtatás.
Asszem.

General:
15th Anniversary Celebration:
Daily Progress earned by playing the participating TFOs has been increased from 1 to 2. This change will not be retroactive.
Added activity options to replay Patrols introduced in a previous update, which will each reward 1 Daily Progress upon completion: "Unwanted Guests (Kinjer)" and "Out of Control (Sitor)"
Fixed an issue that prevented Omega Particle interacts in the Sol System from registering mission objective completion.
Fixed an issue with some Omega Particle interacts being placed out of bounds on Starfleet Academy.
Fixed an issue where KDF characters don’t have 3 options for Q`s Omega Particle Event.
“Axiom” Episode:
Fixed an issue related to enemies spawning in Act 2 of the Episode that could temporarily stop player progress.
Fixed text issues for some of the Gallery Plaques found during the Episode.
Fixed some issues associated with scanning animations found in the Episode.
Fixed some inconsistencies with scanning data samples during Act 2 and Act 3 of the Episode.
Repaired an audio issue that was affecting some doors found in the Episode.
Added exclusivity checks to some interacts found in the Episode, which previously could cause repeated dialogues and visuals when playing in multiplayer.
Added a standard Cloaking Device to the Garrett Command Alliance Dreadnought Cruiser.
Fixed a typo in the class display name for the Garrett Command Alliance Dreadnought Cruiser.
"Outfit Box - xB Uniforms" is now correctly flagged as a Bind-on-Pickup item.
xB Outfits can now use most standard Badges.
Pulse Phaser Beams have had their travel speed increased by 400%.
Pulse Phaser Beams have 20% smaller visuals while using Beam Overload.
Fixed a visual issue related to the Sons of None mek'leths, that was causing a debug FX to be visible.
Adjusted the hull registry number sizes on the Odyssey and Endeavor to work better with the new registry scaling.
Adjusted the saucer registry number sizes on the Matsumoto and all three Kelvin Timeline Constitution variants to work better with the new scaling.

Admiraltyzás közben a trade cseten láttam érdekes hírdetést,gondoltam megnézen exen mennyi a kulcs ára,new romulus command centerben voltam,erre az ex mellett egy rakás zöld csaj kari dekkol,kb egyforma ruhában.
Az volt az érdekes hogy kinézetre volt köztük andóriai,hogy az ördögbe jön be andóriai a roma központba?
Mielőtt jobban szemügyre vehettem volna őket mind ki transzportált,de mintha anevük is egyforma lett volna,Nima vagy mi a fene.

Borg battle royale-on orion karival voltam először,jött velem két elacsi zakkant fószer.
Mert előtte űrben voltam és használtam a szett képességet.
Az egyik borgba elacsi pasas 11230-at sebzett. 😄
Másik,a ball lightning rizsa kit modulom többször bebugolt.
Vagy be estek a villámgömbök a talajba vagy az égbe repültek.
Amikor jött a borg akkor hopp ott teremtek újra a földön.

Tegnap annyit vámpírkodtam hogy az NPC-k elküldtek a búsba. 😄
Tele lett a táskám minden szösszel,eladni meg nem tudtam,mert egyből előkapták a fakarót ha megláttak. XD

PiszkosFred
Igen, a portable phaser cannonra. En is assaultra gondoltam, azt a traitet hasznalom regota, de volt egy komment a chaten es gondoltam gyorsan rakerdezek.

A wiki szerint ez Assault-expose fegyver kategória.
Vicces de a Boolean az melee&other. 😮
Az előzőleg adottlinkemre ha rámész,az oldal legalján van egy ground weapons rész,rá nyomsz az expand-ra akkor ott lesz az összes ground fegyver talán,ott megtalálod az assault-expose rész alatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.15. 11:28:49

Erre gondolsz?
Bazinagy fegyver
Akkor azt hiszem igen.

De van egy diszruptor változata.Khaan fegyója a filmből.
Bulis ágyú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.15. 11:21:44

PiszkosFred
Na, akkor jon majd mashova is lassan, 1-2 hettel kesobb kovetni szokta alienen.

A phaser cannon, a 50 lobis, az assault fegyver ugye?

Epicen giveaway van,csak epic accountra jó csomagot adnak.
Shared Processing Pack
Egy shared processing konzol,ship up token,25k xp.

Cseten olvastam hogy liberated borg karival az új küldetésben más a duma.
Próbáltátok már liberated borggal?

Ma láttam egy érdekes ruházatú oriont,de most le tudtam kapni,mert asszem afk volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De nem jövök rá melyik öv lehet ez.

jaja az esd eddig is lagolt mm omega előtt is meg bugos is ott direkt nem is csináltam
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.02.14. 17:32:07
ESd-en lagol,de K7 vagy mi a szösz álomáson 2100 valamennyit értem el.

nekem tegnap úgy lagolt a minigame h 0 pontom lett mindig szóval köszönöm szépen de újra kihagyom....
Ok.
Oltári lesz. 😄
Át kellene neveznem a karimat. Vám Piri-re.

PiszkosFred
Hat, csak egy kosza otlet volt.
Este 1800-kor akkor legyel online, 2 perc alatt megvan, Bangkoraiba elugrok, ramteleportalsz es az oltarnal megharaplak.

Nekem teljesen jó,este akartam felmenni.
Egyébként kipróbáltam rugóval a lopást lich king instában,sajnos hiába vettem heroicra az insta 30-as szintű maradt.
Végig zsebeéltem így is az összes gyökért,de semmi.
Na jó találtam valami pipa dohányt,egy kis mérget és egyéb hülyeséget.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.14. 12:11:15

PiszkosFred
Persze, de csak este 18:00 kornyeken tudok belepni otthon, eso irodai gepen nem fut, csak par percig mielott megadja magat 😊

Fred ha van még elérhető vámpírharapsáod a hétre akkor elkérhetem?

Újra próbáltam ESd űrt,de nem megy eldobtam a küldit újra felvettem,k7,meg bajor és vulcan,ha jólemlékszem,ott már ment.

PiszkosFred
Hja, irtad 2 oraja, 1300-ig nem is fog valtozni. Ezert mondom, hogy most ebben a par oraban FED oldalon mukodik csak.

Klingonnal megint két helyszín van,bajor és ganalda.

PiszkosFred
Az az uj ESD miatt bugos, tegnap mar megerositette kvazi mindenki, kukazd.

Vedd fel most FED oldalon (13:00-ig), K7, Vulcan meg Bajor a helyszin, mindegyikhez van epizod/egyeb teleport, gyors menet.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.14. 10:52:46

Sol system.

PiszkosFred
Melyik helyszin?

Sárga körben voltam ,nyolc vackot szedtem össze egyiket sem számolta,így feladtam. 😄

PiszkosFred
Menj a sarga korbe, van par allomas, ahol van alapbol vagy 10-12 de csak azt szamolja (nekem), amire a szkenner mutat, a sarga koron belul.