46688
  • Plata
    Orion karival beszéltem Q-val hogy haza akarok menni,kronoszon is fel akartam venni doff küldiket,Kronosz helyett Sol systemhez rakott.
    Szerencsére nem tett be,de azért fura hogy kronosz helyett a szektor űrbe rakott sol systemhez.
  • Plata
    Epic doff és esélyes hogy cumi.

Lilákkal jobb a helyzet.
  • Plata
    Mi a túró,trade cseten 390 misiért próbálják eladni t6 kupont,nem rég még 460 misiért próbáltak venni.
    Van a storeban t6 ship gift pack?
    Bár én nem látom,de lehet elértem a max vásárlást.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.07. 17:55:32
  • Plata
    Mai termés kicsit jobb.
  • Plata
    Elég fura,még epic doffos küldim is lett failed.
  • PiszkosFred
    Nekem is faliora lett par, aztan megneztem a kovetkezonel es lattam, hogy a "sikeressegi" csikokkal elegge mostohan bantak a sracok, meg fullos emberekkel sem tuti a dolog.
  • PiszkosFred
    "Jut eszembe nektek is elérhető még a nyári event és transwarp oda?"

Igen
  • Plata

• Plata
    Úgy látom tovább nerfelték a winter küldiket.

Lila doffokkal és jó traitekkel bukta,érdekes.
    Régen az a küldi ami critelt 500-1500 dilit adott.
    Na és sok tokent.
    Jut eszembe nektek is elérhető még a nyári event és transwarp oda?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.06. 15:07:51
  • Orbancapitan
    de igen mert volt, volt ott is bizonyám xd
  • gunji
    Igen-igen, az a legjobb benne :)
    Jó lenne, ha a 'frigid lump of coal' széndarabka is működne más helyeken, legalább event alatt. :) Mennyi hóember szaladgálna Risán... xD Hú, tényleg, a hétvégén elmegyek a picivel, kár, hogy nem lehet most homokvárat építeni. :)
  • Plata
    Hozzá teném hogy a frosted boots avagy korcsolya nem csak eventen használható.
    Bárhol bármikor használható és eléggé felgyorsít.
    Bár csúszol is tőle mint a fene.
  • gunji
    Igen, hasznos/érdemes, mert a kapott hatféle tokennel lehet vásárolni a ferengi boltostól sokféle jóféle cuccot (hasonlóan, mint Risán a lolnuttal), pl. ajánlott a frosted boots, amivel lehet szaladni.
  • Plata
    Hááát nem egészen.
    Ott nincs akkora lag hogy métereket repülsz hátra. XD
  • Orbancapitan
    ha meg van h milyen érzés a the crew hegyi útjai akk simán végig driftelsz rajta xd
    én azóta csutkott szemmel is megtudom
  • Plata
    Nem tartanak sokáig.Csak nézd meg ESD-en és winteren a doff küldiket,az event fülön van transzwarp gomb az eventre.Akár honnan oda visz.
  • PiszkosFred
    Ok, megnezem akkor.
  • Plata
    Ezeket a doff küldiket kb 1 perc felvenni,négy óránként jön új,ha csak nem fut éppen,mert ha fut nem ad újat.
    Körülbelül 8 ilyen küldi lehet egyszerre,amíg ezek nem érnek véget újat úgysem kapsz.A 8 és 24 órásból meg azt hiszem csak 1-1 lehet.
  • Plata
    Winter tokent adnak meg egy kis dilit és xp-t.
    Régen marha sok dilit adtak,de le nerfelték a szöszbe.
    Én most kb 24 karival elindítottam őket.
    Klingonoknak most több van,klingon oldalon 1 napos küldi is van.
    De ez mindig változik.

• PiszkosFred
    Es ezek doff kuldi hasznosak, marmint megeri az energiat?
  • Plata
    Valami ilyenek a winter küldik.
    Fed karival most kevés van.
  • Plata
    Persze csak beszélni kell Q-val,bár az egy kicsit ciki,mert Q új hangja szááár.
    Eredeti Q hang jobb volt.
    A küldivel át meész winterbe és leadod,legalább is régen így kellett,d emár egy ideje nincs új karim,nem tudom megnézni.
    Nézd meg a doff küldiket is.
    ESD kronosz,akadémia és winter wonderlandon találhatsz event doff küldiket,megismered mert vagy ajándékok vagy kaja van a képen.
    Current map fülön van valami karácsonyi témájú doff küldi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.05. 19:03:48
  • PiszkosFred
    Ok, bar gyalog is sikerult egyelore. A boltokat unlockolom akkor minden karakterrel, gyorsan megvan gondolom ezzel az odaugrassal.
  • Plata
    Ne felejtsd el minden karakteredet elvinni wintere,hogy unlockolják az event store-t.
    Anélkül később nem tudsz nekik vásárolni,ha unlockolva van a store utána bármikor vásárolhatsz az event store-ból ha van winter tokened.
    Ha veszel korcsolyát vigyázz vele a futásnál,gyorsabb leszel jóval de nehezebb is irányítani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.05. 18:42:11
  • PiszkosFred
    Ez a jegen futas jo lesz, gyorsan megvan. A lenti videoban vagy mashol, mar nem tudom, de a "roll" kanyarodas tenyleg sokat segitett, masodjara mar sikerult gyozni is :)
  • Plata
    Nekem meg volt az első futás winteren.
  • Plata
    A dili exchange én azt hiszem sorban állós módszerrel megy,nem random adja el a zen-t diliért a vásárlók közt.
    Tapasztalatom szerinte ha van fent 4-5 ajánlatom akkor kb annyi idő telik el a két tétel megvétele közt mnt amennyi idő eltelt a feltevésük közt.
    Ez csak most van így a dili bug miatt,amikor nincs dili bug és bőven van fent zen akkor nincs baj.De hála a sok buggernek megint tökre tele az ex dilivel.
  • PiszkosFred
    Na, csak gondoltam jelzem, hogy idokozben sikerult megoldani az eves eventet, a buyout mukodott. Pontosan 6 nappal a "vege" elott, 8/14-es allasnal rament a buyoutra, aztan az a 6x50 pont eleg lett neki a 200-as lemaradas behozasara. Az a 6 nap boost kb 1000 zenbe kerult, de a 2 T6 / 1 premium T6 token miatt megerte ennyi dilit raaldoznia. A problema az volt inkabb, hogy nagyon keves zent adnak el mostansag az exchangeben, en sem tudtam atadni neki (van ra modszer egyebkent, hogy direktben zen adogassunk accountrol accountra, mert az exchange amolyan FIFO modszerrel mukodik, gondolom), igy maradt a remenykedes, hogy valaki csak feltesz ennyi zent eladasra a 8. napig es le lehet ra csapni. Vegul sikerult neki es behuzta az eves hulyeseget.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.12.05. 10:38:58
  • Plata
    Viszont egész jó hajó,csak kár hogy atom randa.
    Ha egyszer be kerül mudd-ba lehet megszerzem.
    De így nem kell.
  • Orbancapitan
    heh tudtam h megcsinálják az armada2:fleet operations verziót csak csaptak hozzá hangárt
  • Plata
    Új borg hajó infinity boxban.
    link.
  • Plata
    Nézd ez a videó két éves,de a hajón kívül nagyjából minden ugyanaz.

• Plata
    Én még nem próbáltam ki.
  • Orbancapitan
    tegnap meg lett a torp. nagyon op már ur-n is(kihagytam a múltkori redalert) one shot-ol bármit jobb mint a neutronic
  • Plata
  • Plata
    Kronosz,Esd,new romulus,akadémia itt és ott. :D
    Na és winteresen wonderland.
    A küldik 4 óránként frissülnek de ha fut egyszerre 8 is akkor valószínűleg nem kapsz többet.
    Csak ma már nincs értelme tolni úgy mint rég,egykor 80-90 ezer winter tokent kiszedtem meg 15k zent.
    Nerfelték a sunyiba a dilit is meg a tokent is.Az volt a leg lazább zen szerzés,pedig akkor még csak 20 kari volt,most meg kb 50. XD
    Érdemes klingon és fed karival is tolni,van amikor fed-nek kevés van klingonnak sok és fordítva.
    Érdekesség,mikor bejött a magasabb szint ezzel húztam fel az összes karimat max szintre,karácsonyi doffozással.
    És admi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.12.01. 20:00:57
  • pite
    Szintén korcsolyára szavazok (Fastest Game on Ice), mint leggyorsabb napi önmagában, kivéve ha épp a Winter Event területen, éppen a pavilon közelében van valami (pl. hóember hógolyózás, Kramp’Ihri-re lövöldözés).
    Plusz hamár Winter Event területen vagy akkor "Current map" téli DOFF küldiket is be kell tárazni minden karival, így külön is jönnek a vendor bizbazok (Holiday Currency), nem csak event farmolással.
    Ezután Q-val beszélni a pavilonban, visszateleportálni ESD-re/Qo'nos-ra és ott is "Current map" DOFF küldiket indítani.
    Vannak akik azt mondják, hogy az Academy területen is vannak téli DOFF küldik.
    Ha egy kis pénzt (EC-t) is akarsz keresni, akkor a téli receptekhez szükséges alapanyagokat (Tranya, Betazoid Uttaberry, Ferengi Tube Grubs, stb.) túlárazva berakod Exchange-be.
  • Orbancapitan
    AHA arra gondoltam volt h másfél percel beloggolás után már kész volt a napi
  • gunji
    Mármint a boss gumisárkányra. Na, ez lehet, passzolom. Első nap azt hiszem, ki kéne próbálnom, mi triggerel: elvben 18.15-kor fog kezdődni a peca.
    A Snow Fightban viszont már elbizonytalanodtam, hogy ér-e. Na majd kedden :]
  • Orbancapitan
    nem mert ha folyamatban van akkor csak oda futsz lősz és kész is