Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj a legtöbb játékos nem használja ki a raider-ek előnyét.
Breen és herald raider flank támadásra 33% sebzés bónuszt ad.
Klingon raiderek 25%-ot.
Igaz a klingonnak van álcája és bónuszt kapnak álca alól támadásra.
Meg van még kazon és temporal raider,de azok megint mások.
Még is a legtöbb játékos aki raidert használ szinte mindig szemből támad,ami nagy butaság.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.11. 10:10:02

Halvány lila gőzöm sincs,régen volt,de most nincs, elvitte a cica.Vagy a krampusz,esetleg a pikulás,de lehet a Kramp’Ihri .

Feltéve ha nem vesz zent forintért,ki tudja.
Azért egy sci vagy enginek raider nem jó csöppet sem,egy olyan zizzent sci karinak mint amit én is csináltam persze jó a raider,de nem az ingyenes hanem a zenes EBC álcás.<#hehe>
De szerintem breen-en nincs álca,nem emlékszem a T5-öst kidobtam a csába mert szar volt.<#eplus2>

Ebban a topikban miért nem lehet keresni? Gerisz, mint topikgazda, nem tudnát vhogy visszavarázsolni a keresőmezőt ide?

De neki csak az számít, hogy a 40. szinten elhozható, utolsó "ingyenes", T5-ös taligájánál sokkal jobb lesz ez a nyereményjármű...
A többit meg majd ő eldönti.
Zen-ért hajót biztos, hogy fog venni, de az sem most lesz, ha a napokban kezdte...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nekem is engineer volt az első...

Ha megy az angol akkor javaslom ennek a guidenak az átolvasását, sztem nagyon kezdőbarát, szépen elmagyarázza az alapoktól fogva a hajóépités rejtelmeit.

Viszont az elején igazából mindegy hogy mit csinálsz, told a küldetéseket, az a játék sava-borsa, ne aggódj hogy esetleg valamit rosszul csinálsz - semmit sem tudsz véglegesen elrontani.

Élvezd a tartalmat, még agyatlan hajófelszereléssel és eltolt skillezéssel sem lesz semmi gond.

Én engi karit kezdtem,mert cruiser örült vagyok egy kicsit.
És a Galaxy X volt a vágyam,ami eszement drága volt,2000 zen.De aztán le beszéltek róla.
És inkább sok hónapnyi kemény farmolás után a vulkáni sci karimnak vettem egy Intrepid-et.Második karim sci volt.
De a Galaxy-t is megettem később,de csak mikor már meg gazdagodtam a klingon rablásokból.És nem számított az ára.
Mert nekem mindig is a Galaxy lesz a legszebb hajó.
Jah mekkora gáz volt már mikor a vágyott T5 intrepid árát megváltoztatták.
Ugye minden T5 hajó 2000 zen volt,de aztán június körül megváltoztatták az árakat,minden stor cucc 25%-al drágább lett.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.11. 09:54:44

"SCi kari lényege hogy tudd hogy mit akarsz vele kezdeni és aszerint skillezd és cuccold."

Egyetértek, egy újonc viszont pont ezt nem fogja tudni 😄

Igazad van hogy sci kari az nem a legkönnyebb eset,de ki tudja ki mivel kezdi.
Viszont ha értelmes fed flottában van,ahol lehet is vásárolni nem csak szivatják,akkor nem nehéz hatékony sci kari-t összehozni.
Egy laza GW-s karival is egész szép dps-t lehet összeszedni komolyabb befektetés nélkül.
Bár egy jobb T6 hajó nem árt,de azért T5 régi taligával is lehet nagyot ütni.
SCi kari lényege hogy tudd hogy mit akarsz vele kezdeni és aszerint skillezd és cuccold.
Nekem a breen-ek közül még mindig a carrier jön csak be,annak a traitje tök jó carrierbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.11. 09:48:47

Újoncnak sztem dőreség SCI karit inditani, amennyire én látom ott kell igazán kenni-vágni az STO mechanizmusait és pénzügyileg sem a legolcsóbb mulatságok egyike egy HATÉKONY SCI hajó felszerelése.

Nyilván ha hosszú távon játszik akkor úgyis lesz kismillió karaktere és hajója, de addig jó cucc ez. A fiam is a tavalyival repkedett amig nemrég kimarketelt egy T6os fleetest....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.12.11. 09:42:16

Hát az idei hajó nem túl ideális.
Eléggé tac hajó,ha tac karija van akkor még jó,de ha sci akkor elég cumi.
Másrészt raider,amihez nem árt már egy kis tapasztalat.
Mert a raider nem a legkönnyebb tac hajó tipus.
Hozzá már kell némi rutin.
Bár admiba tényleg jó.
Admiról jut eszembe,még mindig nem derült ki mennyi a max hajó admiraltyba,temporal karimnak már 251 kártyája van de még nem full.
Egyébként meg lehet azt tervezi ha nagy lesz karija talán vesz zent és úgy szerez hajót.

Kezdőként sokáig nem lesz ennél jobb hajója, sz'al mindenképp ajánlott a megszerzése - admiralty-hoz sem lesz utolsó...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Na ilyen fura dolgot csinál valami ha mindkét aceton assimilatort kidobom,engem is és minden mást eszetlenül hílel.

Még inkább ma,mert 24 nap kell hozzá,24 napi 1 küldi.

roland4
Köszönöm szépen válaszod! Holnap akkor bele is vágok a wonderland küldizesbe 😊
De egy jó tanács,menj el winter wonderlandbe,és csináld a napi küldit,24 nap után kapsz egy T6 hajót ingyen,nem nagy szám de a semminél jobb.

Napi endeavor miatt letoltam egy Delta küldit,Mindscape-et választottam mert az rövid és könnyű.
Tuvok megint klónozta magát.

És erre rá még az Endeavor láda is vacak lett.

Hát azt hiszem csak angolt találsz.

roland4
Sziasztok! Kezdő vagyok tegnap kezdtem a Star Trek Onlinet. A kérdésem az lenne hogy valahol van olyan oldal ahol le írják mit érdemes csinálni kezdőként ? Köszönöm a választ előre! Szép estét mindenkinek!
Hát eredeti TOS legénysége.
Mind holografikus.Vagyis asszem még EV suit sem kell nekik.
De nézd itt olvasd el mit ír.
Szerintem klassz boffok.
Bár fizetni nem fizetnék érte.De jók attól.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.10. 19:31:54

RoboKutya78
érdemes ezzel a packal kezdeni valamit?
Star Trek Online TOS Enterprise Bridge Officers Pack
Humble

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem blog,de van.
De ez ezeréves írás és nem az enyém.És már nem is érvényes.
Nem vágom miért ilyen ezeréves hsz-ekre írsz.

koszi ez nagy segitseg volt...<#action> nincs neked veletlenul STO bloggod?
Ellindult T3 kolónia,de újabb furcsaságot produkált.
401 vagy 410 doff kellett bele.
Már nem emlékszem melyik pontosan.
De 400 valamennyi.
Viszont miután elindult azt írta ki 205 doff kell bele.

Még sajna nincs meg repus szett hajóra,de egész jó a tyken rift.
Sajna a t5 repu megvan de hoztaa formáját és megszívatott,farmolhatok még 238 terran szutykot.

Egyszer sem haltam meg,végig terok nor közvetlen közelében 1-4 kilóméter távolságból harcoltam,de nem nagyon volt energiája rosszalkodni.
Érdekes de valamiért azt hiszem néha hílel az aceton,ha túl sok a tömeg és le van dobva két aceton elkezd valahonnan dőlni a híl,nem tudom mitől honnan,de acetonra gyanakszom.

Elindult a T3 upgrade.
Rohadtul sok doff kell bele 401 darab.
Mostanában mákom volt így kb 50 ezer dilivel többem volt mint ami szükséges volt hozzá.Dili,ec,provision full,már csak doff kell bele.

Ha igaz nerfelik a kolónia fegyókat mert túl erősek.<#falbav>

Mert vannak pontok az idővonalon ami sarkalatos pont, és ahoz nem nyúlnak hozzá. STO időháborús arcja is jól előadja ezeket. A másik meg h a borg mindig csak 1 db kockát küld, az csupán a távolság, és a plot armor miatt van haha. de ha az időutazásban próbálsz logikát keresni akkor úgy jársz mint Janeway. Megfájdul a fejed.
Hogy jön Picard a Voyagerhez?

Csak ne olyan orbitális következetlenségekkel, mint pl. amikor a föderáció utódja a XIX. században a Voyager-t visszaviszi a XX. századi Földről a Delta kvadránsba a saját idejébe, hogy bolyongjanak tovább, de a Krenim-ekhez, akik egész rendszerekben pusztítanak az idősík tologatásával, egy szavuk sincs, pedig az utódoknak már csak a "Szent" idősík védelme az egyetlen dolga...
Az időt ne babrálják, mert az túl durva dolgokhoz vezet, ami nagyon nem illik abba a rózsaszín leányálomba, ami az ST-t körbelengi - pl. ha egy nyamvadt Borg hajó időt tud váltani, hogy szabotálja az emberiség űrbe való kijutását és egyben további létezését is, akkor mi az akadálya annak, hogy egész flottával pusztítsák el a Naprendszert kicsit/sokkal korábban - vagy bármely fajt, bármiben...?! (Érdekes mód, erre meg nem ugrottak a hajthatatlan "időcsőszök"...)

Lehet hogy TNG lesz,legalább is úgy néz ki benne lesz Patrick Stewart mint Pickard.

Normális, jól összerakott sorozatnak jobban örülnék, ami továbbviszi a TNG-DS9-VOY-szálat...
Nagy kár, hogy nincs hozzá "hivatalos" alapanyag (se)!

...

Kathryn Janeway: ...Ááá, Tuvok meditációs lámpája! Ott voltam, amikor megvette, hat évvel ezelőtt egy vulkáni mestertől: dupla áron adta, amikor meglátta a flottajelvényünket!
Kes: Nyilván logikus döntés volt tőle...

Jah várható volt.
Jön a Gyökér Trek.<#nyes>

én előre megmondtam taratino már csak ilyen.
Tarantino féle Star Trek durva lessz.

mondom hogy sok az a relog 😛 😄DD
Megint szarakodik a szerver.
De legalább kész vagyok.

Pedig, 17:00-kor, amikor megcsináltam az e-napit, akkor egyből beengedett - néztem is, hogy nem kell 3-4x próbálkoznom - és a futásnál sem kígyóztak sorok: egyből szaladhattam a pályára, ami nem is laggolt - bezzeg, utána az STF-eken már döcögősebb volt! <#nyes>

Lol.Adok én neked olyan dos-t.<#hehe>

Jah, köszi Plata, végre játszhatnék erre ledosolod az acc szervert 😊

Áh,vissza engedett,egy karival megcsináltam doffozást és kivág.
Mára fel adom.

Csak doffozgattam.<#buck>

az acc szerver jah leállt a bejelentkező szerver plata sok volt a relogod 😄DDD
Mi a szösz,le halt a szerver.

Okosságokat?

Inkább az okosságokat küldözgesd.
Hát szerintem tényleg gyengébb a felhozatal.
Összvissz ennyi jött.

Úgy nézem tovább nerfelték a winter doffozást.
Régi szép időkben még 500-1500 dili is jött egy küldiből.Most 4-5 küldiből 375 dili és pár token.
Ha jól emlékszem talán három évvel ezelőtt 20 karival még 15k zent szedtem ki.

köszönöm