Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ne olyan orbitális következetlenségekkel, mint pl. amikor a föderáció utódja a XIX. században a Voyager-t visszaviszi a XX. századi Földről a Delta kvadránsba a saját idejébe, hogy bolyongjanak tovább, de a Krenim-ekhez, akik egész rendszerekben pusztítanak az idősík tologatásával, egy szavuk sincs, pedig az utódoknak már csak a "Szent" idősík védelme az egyetlen dolga...
Az időt ne babrálják, mert az túl durva dolgokhoz vezet, ami nagyon nem illik abba a rózsaszín leányálomba, ami az ST-t körbelengi - pl. ha egy nyamvadt Borg hajó időt tud váltani, hogy szabotálja az emberiség űrbe való kijutását és egyben további létezését is, akkor mi az akadálya annak, hogy egész flottával pusztítsák el a Naprendszert kicsit/sokkal korábban - vagy bármely fajt, bármiben...?! (Érdekes mód, erre meg nem ugrottak a hajthatatlan "időcsőszök"...)
Az időt ne babrálják, mert az túl durva dolgokhoz vezet, ami nagyon nem illik abba a rózsaszín leányálomba, ami az ST-t körbelengi - pl. ha egy nyamvadt Borg hajó időt tud váltani, hogy szabotálja az emberiség űrbe való kijutását és egyben további létezését is, akkor mi az akadálya annak, hogy egész flottával pusztítsák el a Naprendszert kicsit/sokkal korábban - vagy bármely fajt, bármiben...?! (Érdekes mód, erre meg nem ugrottak a hajthatatlan "időcsőszök"...)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Lehet hogy TNG lesz,legalább is úgy néz ki benne lesz Patrick Stewart mint Pickard.
Normális, jól összerakott sorozatnak jobban örülnék, ami továbbviszi a TNG-DS9-VOY-szálat...
Nagy kár, hogy nincs hozzá "hivatalos" alapanyag (se)!
...
Kathryn Janeway: ...Ááá, Tuvok meditációs lámpája! Ott voltam, amikor megvette, hat évvel ezelőtt egy vulkáni mestertől: dupla áron adta, amikor meglátta a flottajelvényünket!
Kes: Nyilván logikus döntés volt tőle...
Nagy kár, hogy nincs hozzá "hivatalos" alapanyag (se)!
...
Kathryn Janeway: ...Ááá, Tuvok meditációs lámpája! Ott voltam, amikor megvette, hat évvel ezelőtt egy vulkáni mestertől: dupla áron adta, amikor meglátta a flottajelvényünket!
Kes: Nyilván logikus döntés volt tőle...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Jah várható volt.
Jön a Gyökér Trek.<#nyes>#nyes>
Jön a Gyökér Trek.<#nyes>#nyes>
én előre megmondtam taratino már csak ilyen.
Tarantino féle Star Trek durva lessz.
mondom hogy sok az a relog 😛 😄DD
Megint szarakodik a szerver.
De legalább kész vagyok.
De legalább kész vagyok.
Pedig, 17:00-kor, amikor megcsináltam az e-napit, akkor egyből beengedett - néztem is, hogy nem kell 3-4x próbálkoznom - és a futásnál sem kígyóztak sorok: egyből szaladhattam a pályára, ami nem is laggolt - bezzeg, utána az STF-eken már döcögősebb volt! <#nyes>#nyes>
Lol.Adok én neked olyan dos-t.<#hehe>#hehe>
Jah, köszi Plata, végre játszhatnék erre ledosolod az acc szervert 😊
Áh,vissza engedett,egy karival megcsináltam doffozást és kivág.
Mára fel adom.
Mára fel adom.
Csak doffozgattam.<#buck>#buck>
az acc szerver jah leállt a bejelentkező szerver plata sok volt a relogod 😄DDD
Mi a szösz,le halt a szerver.
Okosságokat?
Inkább az okosságokat küldözgesd.
Hát szerintem tényleg gyengébb a felhozatal.
Összvissz ennyi jött.
Összvissz ennyi jött.
Úgy nézem tovább nerfelték a winter doffozást.
Régi szép időkben még 500-1500 dili is jött egy küldiből.Most 4-5 küldiből 375 dili és pár token.
Ha jól emlékszem talán három évvel ezelőtt 20 karival még 15k zent szedtem ki.
Régi szép időkben még 500-1500 dili is jött egy küldiből.Most 4-5 küldiből 375 dili és pár token.
Ha jól emlékszem talán három évvel ezelőtt 20 karival még 15k zent szedtem ki.
köszönöm
Nézd a sok idióta eszetlenül nyitja a promókat a doff meg nem fér el nála,ezért berakja exre azt le van tojva neki a hajó kell.
Azok akik valódi pénzért vásárolják a doff packokat dögivel nem fognak tökölni a doffokkal,vagy discard vagy exre berakják valami gagyi áron hogy ne foglalja a helyet.
Azok akik valódi pénzért vásárolják a doff packokat dögivel nem fognak tökölni a doffokkal,vagy discard vagy exre berakják valami gagyi áron hogy ne foglalja a helyet.
Gondolom a promó miatt, de tegnap sikerült nagyon jól beshoppingolnom doffokból (kell is, 5 új kari vágyik doffokra)
simántaláltam ez exen kék doffokat 30K-ért, de volt hogy még lilát is sikerült találni 30-50Kért... sanszos hogy ez egy türelmetlen ember műve volt, de remélem ma is nyitogat majd 😄
simántaláltam ez exen kék doffokat 30K-ért, de volt hogy még lilát is sikerült találni 30-50Kért... sanszos hogy ez egy türelmetlen ember műve volt, de remélem ma is nyitogat majd 😄
Értem én h nem értem. 😄
Küldtem.
Nekem is elküldöd?
Én értem hogy te meg én csak mi mit rétünk,de nem értem hogy én mit értek mert azt sem értem Lammaer mit ért sőt lassan már semmit sem értek.<#hehe>#hehe>
Szeretem ha senki sem érti csak mi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pilot Ship 9-Pack
Andorian for the Federation
Lethean for Klingons
Dewan for Romulans
Andorian for the Federation
Lethean for Klingons
Dewan for Romulans
Aki nem olvasna kör üzenetet vagy nem vette volna észre annak mondom hogy flotta bankba raktam be pár ezer winter tokent minden fajtából.
Akinek kell vehet belőle.
Akinek kell vehet belőle.
Küldtem privit óvasd e.
Promó ideje alatt.
A prómó packból csak a promóció ideje alatt eshet a drenya vagy a promó idején túl is?
Hogyne lenne,asszem 11k pontom van,bár nem biztos,múltkor használtam el neverben.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 17:06:02

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 17:06:02
Juteszembe.. az arc pontgyűjtés még mindig megyen?
Van arc launcherem, de csak azt látom hogy lehetne pontokat felhasználni, de hogy hogyan jönnének a pontok arra nem látok kattintani valót...
Van arc launcherem, de csak azt látom hogy lehetne pontokat felhasználni, de hogy hogyan jönnének a pontok arra nem látok kattintani valót...
Ok.
Bár most egy kicsit vissza megyek a bankrablós szakmához,már elszoktam tőle.
Gyakorolnom kell az új rablásokra,ciki lenne ha bénáznék,annak idején a Criminal Mastermind Elite Challange is ment elsőre.
Pár régebbi heist-et letolok gyakorlásképp.
Vagy majd ha lesz szeró megyek admizni,majd elmondom a játékban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:54:47
Bár most egy kicsit vissza megyek a bankrablós szakmához,már elszoktam tőle.
Gyakorolnom kell az új rablásokra,ciki lenne ha bénáznék,annak idején a Criminal Mastermind Elite Challange is ment elsőre.
Pár régebbi heist-et letolok gyakorlásképp.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy majd ha lesz szeró megyek admizni,majd elmondom a játékban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:54:47
Érdekel, és utána majd itt kitárgyaljuk de úgy hogy senki ne értse, csak mi 😄
Basszus,hónapok óta rebesgetik hogy rohadt drága és durva DLC fog jöni karácsony előtt,senki nem hitte el,tessék.És pont nincs pénzem mert eltoltam hülyeségekre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:43:03
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:43:03
De te egy Gorn titkos ügynök vagy,az a titkos ügynök neved hogy Rusnya Gyík.<#buck>#buck>
Privit meg sosem veszem észre.
BTW érdekel az új zen bug?
Priviben elárulom.Ha érdekel.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:11:34
Privit meg sosem veszem észre.
BTW érdekel az új zen bug?
Priviben elárulom.Ha érdekel.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 16:11:34
Tudom, de ha titkolóztok akkor privibe folytassátok a titkos témáról való megbeszélést is, mer igy se füle, se farka 😛
Nem vagyok Gorn titkosügynök... Soros Gorn vagyok 😊
btw: istenem, csak egyszer kapnék egy tippet hogy 3 nap múlva R&D event lesz... 😊
Nem vagyok Gorn titkosügynök... Soros Gorn vagyok 😊
btw: istenem, csak egyszer kapnék egy tippet hogy 3 nap múlva R&D event lesz... 😊
Azért nem linkelem nyilvánosan mert volt már ebből baj, ez miatt zárt be egy leak oldal. Ezért inkább priviben linkelem. Abból kisebb eséllyel lesznek problémák.
Egyébként egyes infók titkosak.
Ha ki írod őkwt nyilt fórumba rád küldik a csák norrist és tökön rúg.
Vagy elátkoznak és leszedik rólad a keresztvizet is.
Ha ki írod őkwt nyilt fórumba rád küldik a csák norrist és tökön rúg.
Vagy elátkoznak és leszedik rólad a keresztvizet is.
Gorn to be wild.
A fórumba kétes elemek is járnak nem csak mi.
Főleg twilek meg rodian fajból valók.
Ki fürkészik a titkainkat és átjönnek a mi univerzumunkba bajt keverni.
Van nekik univerzális univerzum megfúró féregtelenített féreglyuk generátoruk.
Főleg twilek meg rodian fajból valók.
Ki fürkészik a titkainkat és átjönnek a mi univerzumunkba bajt keverni.
Van nekik univerzális univerzum megfúró féregtelenített féreglyuk generátoruk.
Neee.
Lammaer egy gorn titkosügynök.
Ne adj neki infót.
Lammaer egy gorn titkosügynök.
Ne adj neki infót.
Küldtem priviben linket. 😛
Szeretem ha gorn hajóban gorn úr ül, vagy andoriaiban kék leányzó, stb. 😄D
Mit titkolóztok már... igy aztán lehet érteni miről folyik a diskurzus 😊
Minek lethean?
Bármilyen klingon tac jó.
Bármilyen klingon tac jó.
Ennél a lethean tac hajónál elgondolkodtam h h kellene egy tac lethean nab kari. Mind2 accomon van már 1-1, de egyik sem tac.Xp eventnél 10 karit húztam fel assignmentekkel. Most kezdhetek még kettő. Sóhaj.