Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokszor ugyanaz a stat jön ki újra,nagyon sok slavage kell hozzá.
Próbáltam zevran cochrane puskáján a crth statot leváltani,22 próbálkozásból nem jött össze crtd,ha jól számoltam 10 alkalommal újra crth stat jött.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.10. 20:35:45
Repus itemeket és jobb craftolt cuccokat nem lehet szétbontani,de egyébként mindent szét lehet bontani.
Itt egy wide dhc-t szedtem szét.
Salvage nem tradelhető.Olyan mint a latinum.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.10. 20:17:59
Mark kellett volna,kezdek kifogyni terran meg roma markból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.10. 17:13:40
Bár azt sem értem ha jönnek a lekvárok és teszem azt bekerülnek a játszható fajok közé akkor mi lesz a sok régi lekvár hajóval?
Lesz zenes meg lobis lekvár hajó is?
Bár remélem a zenes azért valamivel szöbb lenne,kedvelem a lekvár carriereket,de azt a mocsok lila színt jó lenne ha el lehetne tüntetni róla.
Bár szerintem a T5 jam dread szebb mint a T6,T6 olyan karcsú éles izé lett.
Így is be lehet bugoltatni 360 fokra,de ha eleve 360 fokban lőne jó hecc lenne,vagy quad cannonra wide stat.
Esetleg wide és rapid statot is ráhúzni.Meg még crtdx3-at.<#nevetes1>#nevetes1>
Gondolom fegyver piacnak csókolom lesz,mindenki ezerrel fog ezzel ökörködni,már csak kíváncsiságból is,a zen megint lemegy alfába.<#hawaii>#hawaii>
Már csak kéne dilit farmolni,de megint aréna sompek event lesz kristály helyett.<#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.01.10. 08:08:57
A wide torpedóról lejön a wide stat?
És az a fegyver amin csak 1 vagy 2 stat van epic szinten azt hogy lehet majd?
A repus zenes lobis spéci cuccok mennyire lesznek megváltoztathatók?
Takony szettel még mindig három négyszer ekkora dps-t tolnak.
Bár most abban is van valami változás,most valami takony szett plusz exotic sebzés az új divat,de hogy én nem próbálom ki az fix.<#hawaii>#hawaii>
Tac karival fura lenne exotic skillre húzni.<#fejvakaras>#fejvakaras>
...
Az ARC most már jól működik! Kérdés, hogy meddig?! 😊
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.10. 02:20:53
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Enyhén szólva kicsit döglött.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem kicsit combosabb szegény Definél,még t1 mastery sem volt meg neki lőttem vele red alerten 77k-s critet ratyi dhc-vel.
Pont Worf volt az, aki elfogadta és értékrendjévé tette és ugyancsak kivételes esetekben dobta félre a csillagflotta szabályzatot, ami már önmagában ellentmondott a klingonság legtöbb "értékének".
Ezek után azt elvárni egy kölyöktől, hogy számára teljesen ismeretlen és addigi létével majd mindenben szembemenő viselkedési formát vegyen fel, amit az apja sem követhet, gyakorol(hat) - nyíltan - és a környezete sem fogadja el, szerintem, őrültség...
Klingonná legfeljebb akkor válhatott volna a kölök, ha születésekor egyből átteszi a székhelyét "A" családi birtokra a klingonok közé Worf és ott neveli föl - kérdés, hogy túlélte volna-e azt, mind a gyerek, mind Worf...
Vhogy a föderációban élő fél(/negyed)-klingonok (pl. K'Ehleyr - Alexander anyja, B'Elanna Torres) többsége inkább átokként fogadta a klingonságot, ami bennük lapult, mintsem előnyként.
Tehát, a kölköt "igazi" klingonná tenni - a föderációban - , a te hasonlatoddal élve, olyan lenne, mint heteró szülők gyermekét buzivá átnevelni, miközben a környezetében mindenki heteró és a langyiság nagyon nem elfogadott!
Worf amolyan Che Guevara-i naivitással a lelkében hiszi, hogy a föderációs értékrendje összeilleszthető a(z általa, idealizálva ismert) klingonság legszentebb eszméivel és ezt tartja legszentebb küldetésének, életcéljának, hogy ezáltal váljék még jobb( harcos(s))á. Amikor ez a kettő a valóságban ütközik és választani kényszerül, akkor pedig el kell ismernie, hogy zömében a (szintén túlidealizált) föderációs értékrend a magasabb rendű, mert önmagában és az önmagáért (a dicsőségért) való
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.06. 13:35:30
Nem vádolta senki Alexandert , Worf volt megvédve😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem is jobbak/kiegyensúlyozottabbak voltak az emberi társadalom mércéi/szokásai a klingonénál - de ez megint csak abból következik hogy én ember vagyok és nem klingon.
Picard ugye mindig mondta, sose emberi szemszögből nézzék más fajok szokásait, értékrendjét...
Az hogy Worf klingonná akarta nevelni a fiát, átadva azokat az értékeket amiket ő fontosnak tart teljesen normális dolog volt és sikerült is volna (statisztikailag bizonyitható, hiszen a klingon társadalomban felnövő gyerekek is véresszájú klingonná lettek), ha a gyerek kezdettől fogva Klingon nevelést kap.
És persze hogy csalódott volt hogy nem sikerült, hiszen a klingonoknál ugye szinte minden szégyen kategória ha nem jön össze. Belátást, toleranciát, elfogadást meg nem lehet elvárni egy harcos kasztrendszer társadalomtól.
Ez kb olyan, hogy valószinüleg a heteró szülők többségének elég komoly sokkot jelent(ene) ha a gyerekük minden előzetes ok nélkül (értsd molesztálás meg hasonlók) meleggé "válna".
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.06. 01:52:26
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.01.06. 01:06:25
Egy kicsit offolok. Star Wars kissé távol áll tőlem, de most láttam egy linket amit csak megemlítek. A rózsaszín Darth Vader kalandjait lehet figyelemmel kisérni. Nem tudtam h mi hiányzik az életemből. 😄D
link
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.01.05. 19:18:54
Az alkotó még abban a korban élt, amikor a jó és remény lendülete kitartott az emberiség mellett - az volt az utolsó ilyen évtized - , de mára ezek a fogalmak nagyon eltűntek és amikor mindenhol azt látom, hogy az emberiség nyílt ellenségei és az egyenesen elmebeteg rétegek ragadják magukhoz a hatalmat és kezdik a maguk minden képzeletet felülmúlóan taszító képére átformálni a világot, vhogy nem tudok hinni neki abban, hogy a DS9-ben bemutatott módon, "ésszel" válik emberré az emberiség és nem kell hozzá a Mad Max élőben való "vetítése" (mint most pl. FRA és az UK területén - élőben)...
Kicsit elkalandoztam.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.01.05. 18:35:33
Ami Roddenebrry úr elméjét illeti, már a 60 években nagy szükségük volt a pozitív gondolatokra. Ma meg talán még jobban ahol minden sarokban az agresszió és a gyűlölködés folyik. Erre a sok kókler jön lezüleszti az egészet ST-t egy piff puff durr bele tucat hányadékká. Dehát éljen a profit ugyebár. csak az sem jött be, most a 18+-os táborral próbálkoznak hátha akkor majd jó lesz. Nem lesz. a Discovery is olyan h a legtöbb jelenetnél ha csak azt a részt kiragadnám, és nem tudnám h ST van a fő címben meg nem mondanám h azt mutatnak nekem. Ez az igazán elkeserítő nem a lekezelő rózsaszín ködös beszólások.
Felmentem elindítani a repus projectjeim mert tegnap elfelejtettem.
Erre ilyen baromságokat olvasok.
Lesz rajta experial weapon és tail gun weapon slot.Hogy a rákba raknának már rá két spéci fegyót?
Az öccse meg már egyenesen klinikai eset: "ölj meg mert nem bírom elviselni, hogy önhibámon kívül, miattad, mer' a becsületet választottad, engem ért némi kellemetlenség és olyan piszok jó klingon harcos vagyok, hogy ebből a kis gödörből még segítséggel sem akarok(/tudok, mer' kú'va jó klingon harcos v'ok) kitámolyogni, nemhogy önállóan. Amíg ment a szekér addig jó voltál, oly távol is bátyus, de most, hogy köddé vált az álságos dicsőség, már csak azért kellesz, mer' olyan piszok jó klingon harcos v'ok, hogy még önállóan sem tudok becsülettel távozni e-világból..."
...és azért Alexandert vádolni, mer' nem akar kiköpött ilyenné válni?!
Már Worf sem egy klingon család tagjaként nő fő, ezért akar mindennél jobban még klingonabbá válni a klingonnál is - sarkítva: nem tudja, hogy mi az, de azt nagyon jól csinálja!
Csakhogy a klingon mentalitás és stílus nem éppen kedvelt/elfogadott az emberi társadalomban, ami a megbékélés útját követné - mily rózsaszín köd ül(t) a ST atyja elméjében - , így ő is állandó feszültségben van a környezetével.
Mivel a kölök mentes ezektől és harmóniában tud lenni a környezetével, ezért nem kicsit bántva érzi magát az apja társaságában - pont, akire leginkább számítana, az van tőle "legtávolabb".
Worf nem tud/akar (időt-teret) engedni a klingonságából, mert szerinte ezzel bizonyít - hogy kinek, az már más kérdés - , ezért nem tud apává válni: viszolyog tőle és a gyengeség jelének tartja annak sok elemét. (Ez is egy kis fricska a klingon társadalommal szemben, ahol bármerről, bármikor támadásra kell számítania, bárkinek, ha klingon (ha nem) és a család tulajdonképpen csak ezen csörték és a hatalom legalizálására kitalált fogalom. Ezért is a harcostársaik körében érzik jól magukat a klingonok, ahol egy nagyobb cél el tudja tüntetni - ha csak időlegesen is - az egymás ellen érzett bizalmatlanságot és egységgé tudja őket kovácsolni.)
Worf arra sem hajlandó, hogy egy nőnemű társ kedvéért - pedig, voltak rá jelentkezők - kissé simítson az érdes személyiségén: ő egy klingon harcos és az olyannak erre nincs szüksége, sőt...
Abban a dupla részben egy önmagában már mesterkélt és a felszín alatt ugyancsak nagy feszültséget takargató társaságba csöppen, ahol az ő külvilágisága volt a gyújtószikra - lehetett volna ez a szereplő a Doktor, vagy Quark is - , aki az addig szunnyadó ellentéteket felszínre hozza.
Az ifjak annak örültek, hogy van más életforma is az általuk megismert, túlságosan merev (és ellenséges) mellett/helyett is.
A fia inkább Worf-abb volt nála - emberséget illetően - , mint klingon-abb, akinek már túl távoli és ködös volt a klingon sztori, mert az emberit ismerte meg és el - vele nem vadászott az apja targra, mint Worf-fal pl.
Megvédeném Worfot 😊
Ha belegondolsz a klingonság nem lehet az apaság ellen, csak ugye te emberi lépték szerint gondolkodsz. A klingonok ugye vérengzős, harcias népség, ezért a jó klingon apa harcossá neveli a gyereket. A probléma ugye ott volt hogy a kiscsávó emberi nevelést kapott a korai éveiben - ami nagyon fontos időszak, ezért nem jött be a fater harcias mentalitása.
Az is érthető hogy egy önjáró, a semmiből elökerülő nagyobb gyereket nevelni sokkal nehezebb mint azt aki születése óta veled van. Arról nem is beszélve hogy Worfnak mindezt egyszülős családként kellett megtennie, mert ugye asszony nem volt.
Volt egy dupla rész ahol Worf foglyul esettt valami romulánok által veszetett klingon településen, és ott nagyon jó szülőként teljesitett, csüngtek a klingon puruttyák a szavain meg a klingon sztorikon, örömmel vettek részt a klingon harci játékokban, a végén klingonok is akartak lenni.
Sajnos a fiával ez nem jött össze, mert rossz volt a kiindulási alap 😊
Már a nyári kiegről hallani.
De igen finom falat jön 9 részes pilot pack.
Meg valami Bajor tac hajó.
Mikor jön kumari?
Jön most akkor tényleg új sci promós hajó?
Vagy jön a t6 voth?
Vagy mi a rosseb van már?
Mivel nem tudnak közös nevezőre jutni, ezért kerül a nagyszülőkhöz, akiktől azért távozik a klingon flottába, hogy végre valaki legyen, önerőből, de itt meg az apja hírneve kavar be neki - és az apja is - , de aztán minden jóra fordul és kibékülnek (amikor visszafoglalják a DS9-et és megtartják Worf és Jadzia Dax esküvőjét, ahol Alexander az apja násznagya, az a rész már-már inkább egy komédia, mint ST, de ettől függetlenül jó 6x07).
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.01.04. 21:57:37
Alexander.
Legalább is Worf-nak volt egy fiatal és problémás gyereke valamelyik sorozatban.