46740
-
Plata #38251 Szerintem most hagyd,tailor bugos,klingon boffokkal példéul nem lehet kezdeni semmit,folyton azt írja hogy a boff faját nem lehet megváltoztatni,vagy mi a szar. -
DrSoong #38250 Tudja valaki hogyan lehet beállítani Boffra a Temporal repu ruháját? T6 kihúzva és sehogy nem tudom, a Lukari meg T5 van és azt lehet. -
lammaer #38249 @Plata - közben megfejetődött hogy miért nem találtam a event reclaimnál a platinum phaser sniper riflét az új karival.. mert először a mudd marketnél kell reclaimolni....
Szóval hátha nem csak nekem hasznos, az új karaktereknél érdemes körbenézni a
dil reclaims,
event reclaims,
cstore including bundles and promotions
és a temporal operativeseknél is (level 20 után)
Jól szét van szórva a sok account wide unlock cucc...
-
lammaer #38248 Egy nagyon jó step-by-step guide arról, hogy kell AFK megcsinálni a 2500 melee killt :)
link -
Daeus89 #38247 mirror meg a dsc érdekel majd a roma az nem :( bár ha egy darabos lego mw 5/3 as dd akkor az is :D -
Plata #38246 Jön még romulán,diszkóveri és mirror legendary bundle,de klingon nem. -
Plata #38245 Csak 18k. -
Daeus89 #38244 azért az elsőhöz képest egy lepkefing a szélbe ... a slot az kb 1k zen exp up az 4k ulti az pasz mester kulcs 1k promo 2 2 ship token 6k és a maradék úgy 2k . mindenesetre az excelsior talán érdekelne de nem 25k ér a maradék meg megvan kivéve narada mer az nem is volt :D -
Plata #38243 Hajók mellett sok dolog jön.
2 100% Off T6 Ship Coupons
The Ability to Fly Ships of Any Faction, Unlocked Across Your Entire Account
6 Ship Slots
6 Experimental Upgrade Tokens
11 Ultimate Tech Upgrades
11 Master Keys
11 R&D Promotional Ship Crafting Packs
Gre’thor Targ Combat Companion
Exclusive to Pack – Holo Bridge Officer: Worf
Exclusive to Pack – Boreth Monk Robes Outfit
Exclusive to Pack – Title “Got to Eleven” -
Daeus89 #38242 hello szia nettó lehúzás 25k zenért 4 csóri t6 "legó" ship meg 2 token elég szegény ez a pakk ... mint itthon ha veszel egy prémium kategóriás dolgot nem olcsóbban adnak valamit még kutya kaját is raknak oda mellé csak ne keljen normáli árazás
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.01.29. 18:10:20 -
gunji #38241 Jön az új legendary pack, majd februárban, bár mintha csak kettő KDF-es lenne benne. De majd meglátjuk
The 2021 Anniversary Legendary Bundle
Szerk: Közben olvasom a redditen, hogy a cikkben a kép a kitakarások nélkül látható a loaderben is (https://i.redd.it/76wsrs8grae61.png) és nincs rajta semmi titok a hajókat illetően. Tehát vagy átverésnek tették be a képet, vagy megint elszabták a blogot
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.01.29. 18:09:27 -
gunji #38240 Tudom, ezért írtam, hogy költőien fejezték ki magukat és hogy egyben mit is várhatunk -
Plata #38239 Nem sok volt,de néha rossz helyen volt,főleg űrben.
És nehéz volt felvenni.
Egyik másik TFO-ban amikor 50-60 cucc is esett a dilis dobozt fel venni lehetetlen volt. -
lammaer #38238 Nem ezt írtá, hanem hogy egyelőre kikapcsolják (for now). -
lammaer #38237 Én nem láttam hogy úgy ömlött volna... néha jelent meg a egy 25 dilis doboz, volt hogy fel se vettem :D
-
Plata #38236 Jönnek a legendary-k.
Még egy Legendary Galaxy?.Lol.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.29. 17:35:31 -
Plata #38235 Űr harcnál sokszor nem lehet felszedni vagy szinte lehetetlen felszedni a dilit. -
gunji #38234 Ezzel most azt akarják költőien kifejezni, hogy az npc-k megölése után több dilithium jutalom esik, mint kéne. Nem tudják miért, nem is javítják, ezért kikapcsolják, hogy ne essen semmi? -
Orbancapitan #38233 na ADIISTO szerint a boxos warbird nem éri meg az árát kb nutshell csak meg akartam nézni hogy mekkora a hajó és a vidi előtt ragadtam de akkora mint a lukari scout ship -
Orbancapitan #38232 egyenlőre? huh. -
Plata #38231 Klingon Recruits - while you may be bathing in the blood of your enemies, you're going to have to wait on bathing in Dilithium ore. There was an...unfortunate incident, and we've had to turn off the Dilithium boxes dropping for you, but only for now.
-
Orbancapitan #38230 teljesen rendben van -
lammaer #38229 Szerintetek 2020-as (kb 1 éves) buildek az sto leagureól életképesrk még, nem variáltak át azóta mindent?
Gondoltam építenék már egynormális FAW hajót, ami mondjuk nem 2-3ezreket üt lövésenként, ezt néztem ki... (nem szeretem a fedes csészealjakat :D ) -
DrSoong #38228 Nem tudom mennyi a zen ára a játékban és lehet nem éri meg, de adakoztam. Egy ilyen keretein belül lett meg a mirror guardian amit imádok.
Tavaly megfogadtam, hogy nem omegázok, mert 2019-ben még decemberben is a szedett omegákat kraftoltam, hogy elfogyjon...
Akarnák menni egy adv. borg groundot, mert már régen nem játszottam. Indítottam Cure, Manus, Khitomer, de kb 30 perce semmi.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2021.01.28. 18:02:22 -
Plata #38227 Valami adomány gyűjtés ajándékokkal. -
Plata #38226 Bibi ott van hogy ėn nem tudok elėrni 40 endevort.
Mert az enyém pår pont híjjån full.
Az ambush bugos.
Csak akkor számolja ha 1 kilóméterre vagy a cėlponttól.
Majd javítják.
40 endevor alapból lószar.
Kb 60 nap.Ha több karival tolod.
1 karival nem megy,kell hozzá mindenféle fegyverzet.
Jó nekem ap megolva mert legendary trait miatt mindenre megy ap sebzés.
De a többi gáz. -
DrSoong #38225 A recruit jutalmaiért teljesítendő dolgok némelyike durván túlzó. 2500 melee gyilkolás még hagyján, de a space ambrusht egyáltalán nem is számolja vagy mit tudom én mi van vele. 50 endeavor szint... mióta bent van 40-et értem el. A fleet combatos dolgot meg egyelőre nem tudom értelmezni, nagyon remélem nem flottás pvp.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2021.01.28. 15:30:51 -
Plata #38224 Ha van pár orion female sci vagy engi boffod add el.
5+ milláért viszik. -
Plata #38223 A cryptic szerint is gond van.
Például ambush kill-t azért nem számolja,mert csak akkor számolja be a játék a kill-t ha pont 1 kilóméter távolságról ölöd meg.
Na és van akinek a tailor semmivel sem megy,még a karakterét sem tudja változtatni.
Karimat tudom,csak boffot nem.
Tudnám hogy a francból öljek mindig pont 1 kilóméterről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.01.28. 14:02:17 -
Orbancapitan #38222 akkor megint be buggoltál -
Plata #38221 Egyiknél sem,sem vanguard sem sima kdf. -
Orbancapitan #38220 nekem számolja és engedi de fed oldalon is van ilyen bug hogy nem engedi bizonyos boffoknál
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.01.28. 13:27:38 -
Plata #38219 Bugos a recruit event,nem számolja a kill-eket.
Bugosak a boffok,nem lehet őket tailornál átszabni.
Se ruha se kinézet. -
gunji #38218 Hú amúgy 'tök jó, hogy boxos hajót is lehet majd szerezni, de nem túlzás egy öt részes havi 20-25 tfo-s farm? Befér egyáltalán az évbe a többi esemény mellé? S ha nem, mit hagynak ki: a klingonos év lezárását vagy risa-t? És mi az, hogy 'meta event'? Miért nem 'mega event'? Vagy azt meghagyják a következő 365 napos farmhoz? Néha egy kis szünetet jó lenne tartani, nem árt az meg a játéknak sem ;) -
Plata #38217 Mai frissítés.
General:
Discovery-Klingons now have full access to the appropriate selection of Racial and Personal Space & Ground Traits.
Resolved an issue where Ambush Kills were not progressing the Hunter’s Instinct track of the Klingon recruitment event.
Resolved an issue that caused the Daihlkhina Strike Wing Warbird [T6] to be missing Inspiration abilities.
Resolved an issue that caused the Bird of Prey [T6] to have a standard battle cloak, instead of an Enhanced Battle Cloak.
Resolved an issue that prevented the Bird of Prey [T6] from equipping the Console - Universal - Quantum Warhead Module.
Resolved an issue where the Fek'ihri Torment Engine didn't improve with quality or rarity.
Resolved an issue where the +50% Melee Damage tooltip was appearing on CPR and other incorrect powers.
Resolved an issue where incorrect materials were displayed on areas of Qo’nos.
Resolved an issue that was causing Female Discovery Klingon Captains legs to disappear in the tailor when applying various costume pieces.
Resolved an issue that was causing the Zhat Vash Disruptor Pistol to have the incorrect animation.
Added missing icons for Zhat Vash Cold Case Duty Officer Assignments.
Added new search filter type in the New Ship Requisitions menu.
Added Cape option for Kor Outfit in the Tailor. -
Orbancapitan #38216 ez még a jem'hadaros volt ahhoz hozzá retusáltak még pár oszlopot xd -
gunji #38215 "Starting in late February, complete five of our three Meta Events..."
Amúgy egy grafikont jó lenne látni erről de tudom, hogy ez mindenhol szupertitkos -
Orbancapitan #38214 pont most akartam be küldeni ezt -
Plata #38213 Yesterday, with the launch of #HouseReborn, Star Trek Online had the highest number of active players since the launch of #VictoryisLife in 2018. A huge thank you to Captains old and new for joining us. As a thank you, we're happy to announce the prize of our next Meta Event:
Starting in late February, complete five of our Meta Events to unlock your choice of a good amount of Lobi...or any Lockbox or Promo ship in the game. We'll be announcing the first event next month, so keep your eyes here.
-
Orbancapitan #38212 am vágjátok hogy egy új epizód küldit kaptunk és egy régit felújítva