46740
  • Plata
  • Plata
    Dili hétvége.
  • Plata
    Régebben bizonyos dolgokat úgy tettünk nem boundossá hogy kevertük őket nem boundos cuccokkal.

Hű bazz,láttatok már olyat hogy dilis küldetés elbukott?
    Le adtam 10 tribbli,egy changelinget,mind a két küldetést dilit ad,lila doffal a küldi nem sikerült.Disaster.
    Soha eddig ilyet nem láttam.Ez egy sima doff küldi amiben be váltod a 10 tribblit dilithiumra,meg a legyőzött alakváltót dilire.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.03. 18:47:33
  • lammaer
    Na ma is tanultam valamit a supporttól: ha egy account boundos tárgyat karakter boundos cuccal upgradelsz (pl a romulan repuból származó upgrade tokennel), akkor az rögtön karakter boundossá válik....
  • Plata
  • Plata
    ÓÓÓÓÓ.
  • lammaer
    nem a shuttléval van baj, hanem hogy a hülye waypointokat szarul vagy egyáltalán nem jelöli... 10 percik keringtem hogy hova bújtak a lakosok benne... azt ragequit lett.
  • Plata
    Tök egyszerű.Csak egy jó shullte kell amin van álca,az meg klingonon alap.
    Ma is akartam este küldizni,de nem jött össze.
  • lammaer
    Én ettől a külditől beteg vagyok.. át is ugrottam a francba. Meghibbanok a keresgéléstől abban a nagy hodályban...
  • Plata
  • Plata
    Nem.
    Észre sem vettem.
  • Plata
    Szerintem mindent kivettem.
    De majd megnézem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.02. 20:55:40
  • gunji
    A delta recruitos 'vigilance'-jutalmat ki tudod vele venni?
  • Plata
    Főnix event.
    Link.
  • lammaer
    Biztos voltam benne hogy nem boostoltál :)
  • Plata

Progretto top ágyúja olyan hosszú hogy szerintem kéne neki egy saját lánctalp.

Egyből megvettem ahogy ki jött a patch,átugrottam az előzőt free xp-ből és látod csak ennyire jutottam egy hét alatt.
    A tank nagyon jó tud lenni.Asszem megtartom Frontvonalban jó lesz,csak új legénység kell bele,ami olyan mint egy tökönrúgás szöges bakanccsal.
  • Plata
    Figyelj.Nem szimplán 65.
    Már repus fegyverek vannak a hajón.
    Jah és ha azt hiszed olyan hülye vagyok hogy boostoltam a reput,akkor nem.
    Csak szorgalmas voltam.
    Egyébként meg fogj egy jó tribblit,mondjuk valami promósat,tedd a táskádba,egy rahedli kajával meg egy kannibál tribblivel és jön a dili is.
    A tribbli megeszi a kaját kis tribbliket tojik amit megeszik a kannibál amiből döglött tribbli lesz,10 döglött tribbli 2k dili.
    Jah spéci tribbli kell tenyész tribblinek,azt nem eszi meg a kannibál,a simát megeszi és lőttek a tenyészfarmnak.
    Jah az olasz ágról ennyit.Tegnapi kép asszem.Tier 8 megvan free xp-ből és tervrajzokból.

Egy hét alatt nem lett meg a T9,sőt itt még az ágyú is stock.
    Jah,tegnap meg lett a jobb ágyú,de az szarabb.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.02. 16:25:36
  • lammaer
    Elmész te a pékbe hogy már 65ös a recruiod. Hülye kocka! :D

Gondolom a másik kezeddel meg már kihúztad Wotban az olasz heavy ágat is...:)
  • Plata
    Újabb furcsaságokat találtam ma kis recruit karimmal.
    Endevor küldi volt hogy nukarán tholianokat öldököljek.
    Mivel marha sokan voltak ez nagyon könnyen ment.Két spawn pontot be kristályoztam ahogy spawnoltak ment rájuk sebzés többit meg a többiek leszedték.
    Észrevettem hogy nukarán már akkor is spawnol dilis láda ha csak a scannert használom.
    A bázison nyomogattam scannert és volt hogy spawnolt dilis láda,jó mondjuk 25 diliért aki leáll scannelni az nem normális.
    De tesztelésnek megfelelt.
    Egyébként,Orion kari még vanguard ev suitban is cukin néz ki.
    Kellene neki szereznem valami jó ruhát,de nem tudom melyik lenne jó neki,igazából nem nagyon ismerem a ruhákat.

Na meg szerintem a discovery torpedó bugos.
    Kardassziai küldiben a BoP is volt hogy sorozatot lőtt belőle.
  • Orbancapitan
    nincs mit
  • Kroki105
    Köszi szépen, így látva a példát, sokkal egyszerűbb volt megcsinálni.
  • Plata
    Megcsináltam a vault küldit,a klingon shuttle bugos.
    Egy torpedót meg egy dhc-t tettem rá.
    De a torpedókat ötösével lőtte.
    Kár hogy BoP nem.
  • Orbancapitan
    akkor itt az enyém ha két gombos volt az enyém is az c a védekezés trayslot0 vagy az a trayslot1-es? ami 1-0-ig vannak a space az a támadó trayslo2-3-4-ig van be bindelve nyilván az 3 és a négyesből nem az egész trayslot.

War_bind.txt
  • Kroki105
    Köszi szépen a segítséget!

Nekem is úgy volt, hogy 1 támadó gomb, és 1 védő, és ezekre az éppen meglevő skillek. A hajóm meg egy 8 beames narcine (vagy az csak 7? fene tudja már :D ), csak sétarepül, körbe-körbe karikába és közbe szétlő mindent :D
  • lammaer
    Én csináltam egy kis autohotkey macrót... az STOban a felső sort a numerikus 0 aktiválja, oda pakolásztam a támadó skilleket. A középső sort a numerikus 1, od a védelmi, gyógyító skilleket. Az autohotkey macro meg folyamatosan nyomogatja a num 0-t meg a num 1-et, hogy azokkal ne kelljen foglalkoznom.
    (persze mindezekkel együtt se lesz olyan DPSem mint polip mesternek :D )

A legalso sorban meg vannak azok amiknek hosszu a cooldownja, vagy csak bizonyos szitukban kézzel akarom őket aktiválni.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.01.31. 21:22:19
  • lammaer
    Igen, most léptem 21re és unlockolodott 1... fene megenné, konzisztenciát nem ismerik, ez vezetett meg (az egyik stationon ugye engedett 3 skillt, a másikon meg csak 2-t.... )
  • gunji
    Az az, szint-limit lesz. 18-as szinten kevesebb boff-skill jár: https://sto.gamepedia.com/Kortar_Tactical_Pilot_Raptor

Polip se jó, nekem három sorban már nem férnek el a skillek
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.01.31. 21:10:36
  • lammaer
    Te tuti vmi polip vagy akkor, azt a 20+ skillt folymatosan ellövöldözni csatában :)
  • lammaer
    Klingon Tactilcal Pilot Raptor, tehát a FEDes bug kizárva.

Próbáltam egy sima TAC BOFFal, ugyanúgy nem látszik a 2 TAC skill a végém.. hát remek, miért is ne a legerősebb skilleket ne lehessen használni.. :)

Lehet hogy ez vmi szint limit lesz? Mert hogy még csak 18as a kapitány... most kipróbáltam a recruit B-relt, na az meg minden stationon csak 2 skillt enged.... szóval bellera 3. skillje sem látszik wtf...

link
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.01.31. 20:35:42
  • gunji
    Én összecsoportosítom a space-re az összeset, amit harc közben nyomogatni kéne, aux2bat-nál van elég. Pl. így:

Space "GenSendMessage HUD_Root FirePhasers$$+TrayExecByTray 8 3$$+TrayExecByTray 7 5$$+power_exec Distribute_Shields$$"
  • Orbancapitan
    itt a régi tutorial bindelés

illetve szólj bátran ha kéne az enyém én is bindet használok.
  • Plata
    Nem szoktam használni macrót.
  • Kroki105
    Ti hogyan szoktátok megoldani az egy gombra több skill-t rakok problémát? Régen játszottam, akkor úgy fest okosabb voltam a mainál, mert még meg tudtam csinálni. :D
    Ha nincs jobb megoldás, nyilván utánanézek, az új klingonom elég ügyetlen nélküle, de gondoltam hátha van egyszerűbb megoldás már a réginél...
    Köszi szépen
    (Egy txt-be mentettem le az akkori macrokat, de ha fejre állok sem találom...)
  • Orbancapitan
    bugos a boffslotok fedes hajóban klingon az arbitterel így jártam
  • gunji
    Fura, hajó trait-et farmolva bebugolt az egyik klingon patrol: az ellenek teljesen kinyírták a szövetséges npc-hajókat, nem maradt más, mint a játékos-hajó szitává lőve
  • gunji
    Ez ugyanaz a hajó mindkét képen? Úgy néz ki, mintha a jobb oldalon a boff-station csak hadnagyi szintű lenne (mint bal oldalon Theri-nél). Kipróbáltam B'ellerával, hogy hány skillt mutat? Esetleg próbaképp adj neki a pilot skill helyett sima taktikait, hátha az kavar be valamit.
  • Plata
    Boffnál nézd meg a skilleket.
    Na és hogy melyik aktív.Lehet hogy valami olyan skill van neki aktívnak ami oda nem mehet.
    Egyébként ez milyen hajó?
  • lammaer
    Arra van valami magyarázat hogy Durmannál miért nem látszik a 3. és 4. skill?

link

Ugyanolyan rangú mint B'ellera, akinél a 3. meg is van...
  • lammaer
    A szokásos apróságok ingyé
    link
  • Orbancapitan
    igen