46736
-
Plata #38928 Két hetes dili event.
Link. -
gunji #38927 Jah, meg van bonus eventes superior weapon tech, ami boundos, s szintén nem teszi boundossá az upgradelt cuccot. -
Plata #38926 Úgy emlékszem nem volt kompenzáció.
Egyébként meg úgy tudom hogy ultimate up tokennel upgradelt cuccot is el lehet adni.
Volt aki arra használta az eventest hogy cuccot upgradelt belőle és sokért eladta. -
gunji #38925 Azt, hogy eleve boundos volt a pisztoly már az upgrade előtt, s nem néztem.
De én is tettem egy próbát: craftolt dual phaser pistol mk ii vr + romulan republic uni tech upg (btc) -> maradt bind on equip-es. -
lammaer #38924 De mit lehet "elszabni"? :)
A reddit népe szerint azz upgrade nem változtatja azt hogy milyen boundos az eszköz, mindegy mivel upgradeled. (amikor ez történt, az mindig bug volt, nem szándékos). És most hogy teszteltem, meg nézte más is, nem is történik ilyen. Ergó ha nekem lett egy garnitúra char boundos lockboxos fegyverem az upgrade miatt, az bug.
Mindegy, megkérdeztem pár csókát a 2 évvel ezelőtti bugnál (amikor minden ami a lockboxból esett char boundos lett), hogy ott amikor végül elismerték hogy issue, kaptak e kompenzációt....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.18. 21:39:22 -
gunji #38923 Csakhogy ezt előre nem jelezték, így nem fair.
Szerk: Régebben nekem is csinált boundosat upgrade során fézerpisztolyból, de nem emlékszek, mit használtam hozzá (omega rémlik). Betudtam annak, hogy én szabtam el.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.04.18. 21:30:01 -
lammaer #38922 Hát én beszoptam egy garnitúra elachi és coalition fegyver szettel. Nem mostani eset, csak nem hagyott nyugodni, szóval piszkáltam a supportot, ő megmagyarázta hogy ez így működik... gondoltam szólok a reddit népének hogy figyeljenek, erre kiderül hogy ez sosem működött igy.
Látod, ott van feketén fehéren a support válasza, ahol elmagyarázza hogy ennek igy kell működnie, miközben ebben a pillanatban leteszteltem és nem is igy megy :D Ilyen szinten fingjuk nincs asaját játékukról....
(ráadásul a ticketemet 2 különböző GM is kezelte, és mindkettő ezt írta)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.18. 21:25:36 -
Plata #38921 Én még ilyet nem pipáltam.
Nekem eddig minden uppolt cucc át pakolható volt az acc bankban,kivétel az ami alapból kari bound volt,mint az eventes vagy repus itemek. -
lammaer #38920 Na, a supportot is gulágra kéne küldeni, átvágtak rendesen
Kimagyarázta hogy az normális hogy karater boundos upgrade token az upgradelt eszközt karater boundossá változtatja.... reddit népe egyből fölhördült....
Mehetek mégegy kört hogy a jó kis komplett elachi meg coalition disruptor szettem ne ragadjon be egy raktár karin.... (bár gyanítom úgyse "unboundolják" nekem...) -
lammaer #38919 Helyes helyes. Igy nem villamosszékbe raknám őket csak bitóra :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.18. 08:24:12 -
Plata #38918 Viszont most ingyen ship up tokent ad,meg ingyen ultimate up tokent. -
lammaer #38917 Ennyi munkáért max száraz kenyeret meg vizet érdemelnének.
Az azura remaster nagyon kemény: kicsit variáltak azon hogy mennyi hajót/mennyi idő alatt kell megmenteni az extra perkért (némileg könyebb lett imo), meg hogy közében ahol nincs aszteroida spawnolgat pár hajó. Keményen odatették magukat :D -
lammaer #38916 REdalertet nem tudják elég sűrűn adni ahhoz hogy elfelejtsem a bűnüket amikor kivették :P -
gunji #38915 Hehe :D A dili eventet nem láttam, csak a rakéteszerelésnél ha találunk egy darabot, akkor az asztalra egy mozgó nyíl mutat. A bugok viszont maradtak.
A tutorial bugjára valaki azt írta, hogy az inventory bal felső lukát hagyjuk üresen. Mert ha nem üres, azért nem tudja a karakter felvenni a puskát xD Azt hiszem, holnap kipróbálom.
A május 4-ről meg valami másik dupla xp event jut elsőre az eszembe -
Plata #38914 Figy,a játékban még nagyobb a káosz.
Azt írja a játék közben hogy dili event április 20-május 4.
De azt is írja hogy red alert event április 20-május 4. -
Plata #38913 Aha meg az új karu bug event is.
Most írták ki:
If you are experiencing an issue with the tutorial on any character where the mission will not progress because you cannot equip a weapon (this includes the 71% of Klingons issue), it should be fixable by logging out and back i
Na meg:
PC Captains are getting an early preview of our remastered Azure Nebula and The Vault Ensnared. Enjoy, and let us know what you think!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.16. 20:35:45 -
gunji #38912 Fura, most volt Red Alert, így a jövő hét közepén három napig egyszerre három event fog futni
- first contact (04.22-ig)
- delta recruit
- red alert (04.20-tól) -
lammaer #38911 Akkor ma van :D -
Plata #38910 Kár épp adni akartam neked szülinapi ajándékot.
Ugyanis most jött a hír,jövőhéten red alert event,aminek a jutalma többek közt egy ship upgrade token.
Link. -
lammaer #38909 Fake dátum van itt, paranoiás vagyok :D -
gunji #38908 Sok boldog torta napot! -
lammaer #38907 kösz megvan.
Hát egy olyan karin volt ahol max level 12ig játszottam (utána már csak doffozásból majd később admiból lett meg a level 60)...
Na legalább nem kell újat csinálni :D
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.15. 19:39:36 -
Plata #38906 Kari választóban a karid neve után,a rangjelzése előtt egy pici jel van,a recruit tipusa.
A képen láthatod felülről lefelé,gamma,gamma,temporal,gamma,delta,delta,delta,klingon.
-
lammaer #38905 Még a klingon recruitot se fejeztem be azt már itt a másik... bruh bruh. -
Plata #38904 60-as szintért ezt kapja mindegyik kari.
-
Plata #38903 Egy kis delta jel van mellette kari választón.
Bazz az új jutalmak tetű jóóók.
Most zsebeltem be a 50-as jutalmat.
Eszem megáll.
Kibaszott sok dili,ec,salvage,minden repuhoz 250 mark.
Na és két delta vanguard upgrade token.
Csak a new romulus,dyson ikony és delta sztorit kell letolnom.
Jutalom jár az admiraltyért.
Fed karival fed admi kell maxosan.
Meg kell találnom még 3 ikony techet és 3 ikony infót. -
lammaer #38902 Hmmm.. azt hogy lehet kitalálni hogy melyik a deltás karakterem?
Sztem csináltam már delta recruitot a legutolsó rerunnál... :) -
Daeus89 #38901 Régen szerettem a FaW buildet de bo meg torp jobb meg vagy egy part genes sci torpedósom is :D jah és egy jem canon shimitarral az is imbah -
Orbancapitan #38900 fire at will-es build is jó -
Daeus89 #38899 a beam overloados buildnél pl tök jó mivel kell a lorca 3. as szet !
lammaer nek pedik a néha elégy gagyi zenes hajószeteket értettem nem nagyon használják egy buildbe se max a lego hajóknak a konzoljai -
Plata #38898 Mai peccs.
Delta Recruitment:
Delta Recruitment event returns, any newly-made 2409 Starfleet character, Klingon Defense Force character, or Romulan Republic character is eligible to become a recruit for the 28 days that this event runs!
The return of the Delta Recruitment event will see all new goals and rewards for Captains to discover.
Missions that are no longer in the episode journal will no longer have Delta Recruit tasks in them, but we’ve added new tasks to the New Romulus, Dyson Sphere, and Delta Quadrant story arcs.
Tasks that previously gave you marks have been updated so that you can claim all of the new kinds of Reputation marks that’ve been added since the first launch of Delta Recruitment
Reaching level 60 will now give Delta Recruit Captains even more marks and Reputation dilithium, as well as salvage.
We’ve added new rewards for completing your faction’s Admiralty campaign, including a very special Admiralty card: The U.S.S. Voyager!
Existing Delta Recruits will be able to complete these new goals as well.
Rewards can be claimed immediately, from previously completed goals.
For more information, please visit the “The Delta Quadrant Needs You!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11485453-the-delta-quadrant-needs-you%21
General:
Added additional server optimizations in a continued effort to improve performance and stability.
Infected, Cure, Khitomer Accord, Into the Hive Task Force Operations now offer choice of Fleet Marks or Omega Marks.
Resolved a typo in the description of "Shall We Not Revenge" (Starship Trait) that still indicated a stack size of 10, instead of the reduced size of 5 introduced in a previous patch. -
Plata #38897 Na megvan a recruit endevor része.
-
gunji #38896 Az új feladatokat. Az admiraltynak meg nem örülök, sokáig tart, mint a doff 6x4 :( -
Plata #38895 De ezúttal új feladatok lesznek.
Aki régen letolta az most is kénytelen lesz. -
gunji #38894 Holnap indul harmadjára a Delta recruit. Aki még nem vette fel a jutalmakat (mint én :), ne feledje, hátha kiszednek párat. Akinek meg új lesz, annak jó kalandokat! -
GaborST #38893 Hát ebben igazad van a lényeg tényleg az :D -
gunji #38892 Ilyenek a konzolok, ha minden igaz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hogy megéri-e a 2%? Passz. A lényeg: élvezze az ember a játékot. ;)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.04.14. 20:02:36 -
Plata #38891 Kinetikus sebzést ad azt hiszem fejből. -
GaborST #38890 Oksa én is arra gondoltam mert ez a colonys nekem új és nem vágtam. :) -
Plata #38889 Dyson mert ad critet.