Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úhh egy carrier spec jöhet kedvenc buildjeim a carrierek.
Appropó kinek hogy jött be az új eventes carrier és van valakinek király sci buildje hozzá?
Appropó kinek hogy jött be az új eventes carrier és van valakinek király sci buildje hozzá?
Egy igazi aknázós hajót akarok még,na persze jöhet a carrier spec is.
Jöhetne egy carrier specialization is.
Egen, úgy néz ki, heggggesztenek rajt' egy picit, meg majd a többin is, s felteszem az első kapcsolatos eventre jön. <#zavart1>#zavart1>
Egyik oldalon olvastam, jön a Prodigy magyarul a Nickelodeonra április közepén. <#taps>#taps> Remélem nem szabják el a szinkront. <#nezze>#nezze>
Egyik oldalon olvastam, jön a Prodigy magyarul a Nickelodeonra április közepén. <#taps>#taps> Remélem nem szabják el a szinkront. <#nezze>#nezze>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Tudom,de ez ember volt.
Az info szerint Human.
Az info szerint Human.
alien fajjal lehet embert csinálni
Mi a ragya,már fed karival lehet klingon ruhát is viselni?
ESD-en a banknál fed-es karik orion ruhában tobzódtak,ugyanabból a flottából voltak,az egyik betazoid volt,a másik kettő meg ember.
Szóval holtbiztos nem klingonok voltak.
ESD-en a banknál fed-es karik orion ruhában tobzódtak,ugyanabból a flottából voltak,az egyik betazoid volt,a másik kettő meg ember.
Szóval holtbiztos nem klingonok voltak.
Nem tudom,elméletileg mennie kellene,én nem olyan rég letoltam.
Az epizódok közt is el lehet indítani.Nem kell lemenni kobalira.
Az epizódok közt is el lehet indítani.Nem kell lemenni kobalira.
De, s ott a felszínen kellene valahogy csinálni a küldetéseket ilyen sorrendben: https://sto.fandom.com/wiki/Mission:_The_Kobali_Front#Notes
Kobali frontnál nem az jön hogy le kell menni kobali prime-ra?
Igen egy kérdés folytatnám a deltás vonalat és a Kobali front jönne de nem tudom mert ez a hülye Janeway dumál állandóan és hiába beszélek vele megy hozzá semmi.
Ez bugos mert skipelni sem tudom.
Ez bugos mert skipelni sem tudom.
Lehet bár azóta síkerült visszavarázsolnom. 😊
Most meg folyamatába kidobál a server nem tudom mi van. 😮
Most meg folyamatába kidobál a server nem tudom mi van. 😮
Egyszerű.
Elvitte a cica a többi részét.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.07. 19:15:06
Elvitte a cica a többi részét.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.07. 19:15:06
Sziasztok ennik mi lehet a storyja gondoltam belépek megnézem a régebbi karikat és így fogadott a caitian hajóm <#guluszem1>#guluszem1>

Megjött a STO kánon hajó vásár.
Marhára kánon.
Marhára kánon.
Holnap új videó jön.
Star Trek Online:My life at warp speed.
Star Trek Online:My life at warp speed.
Naa,nyomjátok már az infót,köpök a spoilerre tudni akarok mindent.
De megnézni csak egybe akarom,mert utálok várni heteket tűkön ülve.<#nyes>#nyes>
De megnézni csak egybe akarom,mert utálok várni heteket tűkön ülve.<#nyes>#nyes>
Meg azt, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annika Hansennek jót tett az asszimilálás <#banplz>#banplz>
Bővebben.
Ėn majd akkor nézem ha mind kijött.
Ėn majd akkor nézem ha mind kijött.
Letudtam első részét a picardnak. Hát erre csak egy valamit lehet mondani, disco kicsit gyengusz de azt is várom 😄
ZSENIÁLIS!!!!
Ja, dobhatnának playereknek is valamit.
Igen, az, óriási elismerés és baromi jó hír, nem vonja kétségbe senki. Csak nem a STO történetének legjobb híre. Arányokat ne tévesszünk <#pardon1>#pardon1> De amúgy grat érte* <#taps>#taps>
*Csajt küldhettek ide is <#banplz>#banplz>
*Csajt küldhettek ide is <#banplz>#banplz>
Neked lehet, hogy az.
Crypticnek az hogy a játékuk egyes elemei legalizálva lettek, óriási elismerés.
S a hölgyek a partyra már úton is vannak haha
Crypticnek az hogy a játékuk egyes elemei legalizálva lettek, óriási elismerés.
S a hölgyek a partyra már úton is vannak haha
Tegnap már pedzegette valaki redditen, s egyetértenék vele: ha csak ennyi az óriási nagy hír, az kicsit sovánkának tűnik.
Négy új hajó jön a Picard soriba a STO-ból.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.03. 09:27:40
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.03. 09:27:40
Vagy ő maga Emperor Q <#buck>#buck>
Elméletileg ha valaki bejut a nexusba és ott el van egy ideig lesznek spéci erői.
Mert így lett valamiféle ereje Guinan-ek is,akitől még Q is fél.
Mert így lett valamiféle ereje Guinan-ek is,akitől még Q is fél.
Azt mondják h a jelenlegi emperor isteni erőre tett szert.
Lehet hogy lejmolt magának valamilyen Q erőt. Vagy valami hasonló.
Amúgy is bezár a gém szal' mindegy is.
Ban plz
Lehet hogy lejmolt magának valamilyen Q erőt. Vagy valami hasonló.
Amúgy is bezár a gém szal' mindegy is.
Ban plz
ha kael lesz akk a terránok megszívták xd
Vigyáz mert egy császár rövid élettű volt kivéve phillipát xd
Vagy Jar Jar <#vigyor1>#vigyor1>
A-a.Az emperor egy cylon lesz.
Sisko nem hiszem, hogy jönne, több helyen írták, h szakított a Star Trekkel. Most meg ugye elvileg próféta. Mondjuk igaz, érdekes csavar lenne, ha kiderülne, hogy tulajdonképpen anno Emperor lett a tükör túloldalán <#wow1>#wow1>
Kirk megsértődött régebben a Crypticre, ki tudja mennyire emlékszik még.
Picard-t látom esélyesebbnek, ő talán a legnagyobb név az elérhetők között, ha színészt írunk. De írták még Riker-t, Data-t és Sulu-t, meg Ilia miatt várnám Decker-t. De aztán lehet, hogy végül Emperor V-Ger lesz. <#zavart1>#zavart1>
Szerk: a redditen írják, hogy Kael szerint nem egy színészre gondoltak a 'legnagyobb hír a STO történetében' dologgal. (Emperor Kael is confirmed <#ijedt>#ijedt>)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.03.02. 21:16:01
Kirk megsértődött régebben a Crypticre, ki tudja mennyire emlékszik még.
Picard-t látom esélyesebbnek, ő talán a legnagyobb név az elérhetők között, ha színészt írunk. De írták még Riker-t, Data-t és Sulu-t, meg Ilia miatt várnám Decker-t. De aztán lehet, hogy végül Emperor V-Ger lesz. <#zavart1>#zavart1>
Szerk: a redditen írják, hogy Kael szerint nem egy színészre gondoltak a 'legnagyobb hír a STO történetében' dologgal. (Emperor Kael is confirmed <#ijedt>#ijedt>)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.03.02. 21:16:01
Vagy Emperror Siskor esetleg Neelex náluk ez is nagynak számít sajna. Kirket nem tudom elképzelni hogy mivel tudnák rá venni. Bár hogy a marvel filmet beválalta lehet hogy itt is megkaták picardra
lol <#hawaii>#hawaii>
Ezt már szeretem.
Xd
Xd
long live for empreor
Hát nem tudom. Ha egy nő hátsóján hiányos a ruházata nem panaszkodom.
Nekem most is rossz.
A vállán eltűnik ruha ha lehajol vagy harcol.
De drozanán láttam nő karinak a hátsóján volt hiányos.
A vállán eltűnik ruha ha lehajol vagy harcol.
De drozanán láttam nő karinak a hátsóján volt hiányos.
Emperor Chak.
Plata:
Megnéztem tailorban az új ruhákat.
Felrakva a karira egyik sem látszik bugosnak. Persze ettől még lehet hogy az.
Mikor kijött a pack úgy rémlik hogy redditen panaszkodtak a jem hadar karikra. Mert a ruhák miatt láthatatlan volt a teste fele.
Plata:
Megnéztem tailorban az új ruhákat.
Felrakva a karira egyik sem látszik bugosnak. Persze ettől még lehet hogy az.
Mikor kijött a pack úgy rémlik hogy redditen panaszkodtak a jem hadar karikra. Mert a ruhák miatt láthatatlan volt a teste fele.
Meglátjuk hogy mi lesz.
Sw ToR-ban elég sok fasságot csináltak,aminek semmi értelme.
Nincs meg az új kieg,de szerintem nem is szerzem meg.
Arról nem is beszélve hogy valami miatt szar az accom,ez a steam-es összekötés be tett neki,már promókódot sem tudok aktiválni az accomra,nem hogy előfizetést.
Új accot nem fogok kezdeni az fox.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 13:15:22
Sw ToR-ban elég sok fasságot csináltak,aminek semmi értelme.
Nincs meg az új kieg,de szerintem nem is szerzem meg.
Arról nem is beszélve hogy valami miatt szar az accom,ez a steam-es összekötés be tett neki,már promókódot sem tudok aktiválni az accomra,nem hogy előfizetést.
Új accot nem fogok kezdeni az fox.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 13:15:22
Erre mondták azt, hogy
- STO történetei (vagy egy része) bekerül a kánonba -> ennek ellentmond, hogy tíz évvel a Picard sorozat után kezdődik
- kánon lesz az Odyssey vagy valamelyik másik STO hajó (bekerül a sorozatba) -> erre utalhat a stáblistába bekerült két fiatalember
- jön az új küldetés és megismerjük a császárt odaátról, akit úgy hívnak, hogy Emperor Picard vagy Emperor Kirk
- minden idők legnagyobb kieg-jét jelentik be
- vagy a STO2-t
Mondjuk nem ártana, ha nem lőnék le, messze nem végeztem a karakterekkel és nagyon depis lennék, ha a SWTOR elcseszése után ennek is vége lenne (pláne a jelen politikai helyzetben) <#gun>#gun>
- STO történetei (vagy egy része) bekerül a kánonba -> ennek ellentmond, hogy tíz évvel a Picard sorozat után kezdődik
- kánon lesz az Odyssey vagy valamelyik másik STO hajó (bekerül a sorozatba) -> erre utalhat a stáblistába bekerült két fiatalember
- jön az új küldetés és megismerjük a császárt odaátról, akit úgy hívnak, hogy Emperor Picard vagy Emperor Kirk
- minden idők legnagyobb kieg-jét jelentik be
- vagy a STO2-t
Mondjuk nem ártana, ha nem lőnék le, messze nem végeztem a karakterekkel és nagyon depis lennék, ha a SWTOR elcseszése után ennek is vége lenne (pláne a jelen politikai helyzetben) <#gun>#gun>
Mi az a Le.
Ha csak nem,Lökött Einstein.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 12:22:33
Ha csak nem,Lökött Einstein.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 12:22:33
Le.
*Ban plz*
Még nem is néztem a ruhákat. Van egy fed alien Orion zöld terran csaj karim. Disco terran ruhában. De akkor megnézem az új ruhát h nálam mit művel.
Én anno a Gorn karimnál úgy játszottam ki a tailort h nem az alap nagydarab gorn-t akartam hanem a kis vékony-t. Szerkesztőben nem lehetett. Viszont gorn boff van olyan. Így a boff elmentettem, és rátöltöttem a karimra.
Lehet h az ilyen torz karikat is hasonló módon generálják le.
*Ban plz*
Még nem is néztem a ruhákat. Van egy fed alien Orion zöld terran csaj karim. Disco terran ruhában. De akkor megnézem az új ruhát h nálam mit művel.
Én anno a Gorn karimnál úgy játszottam ki a tailort h nem az alap nagydarab gorn-t akartam hanem a kis vékony-t. Szerkesztőben nem lehetett. Viszont gorn boff van olyan. Így a boff elmentettem, és rátöltöttem a karimra.
Lehet h az ilyen torz karikat is hasonló módon generálják le.
Le.
*Ban plz*
*Ban plz*
Azt mondják a twitter üzenet jelentése az hogy a STO történetének legnagyobb híre jön.
Mi van lelövik a STO-t?
Mi van lelövik a STO-t?
Ha megvan a terran pack,a ruhát próbáltad?
Az én vulkán karimon is bugos,de ma láttam alien karin mennyire durván bugos tud lenni.
Mondjuk a kari is maga szerintem egy kurva nagy bug volt.
Kb 1.8m magas romulán karim a banknál állt drozanán,erre a bank felett ott ált egy debella nagy zűrlény csaj,nyomta a diszkót,hát elég sok helyen hiányzott róla a ruha és elég érdekes helyeken volt rajta lukas.Legalább másfélszer nagyobb volt a karimnál,de inkább magasabb,nem tudom hogy a rákba csinálta.
Múltkor meg egy olyan törpe karit láttam hogy csak néztem.
Nem tudom hogy a szöszbe tudják kijátszani a karakter szerkesztőt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 08:55:58
Az én vulkán karimon is bugos,de ma láttam alien karin mennyire durván bugos tud lenni.
Mondjuk a kari is maga szerintem egy kurva nagy bug volt.
Kb 1.8m magas romulán karim a banknál állt drozanán,erre a bank felett ott ált egy debella nagy zűrlény csaj,nyomta a diszkót,hát elég sok helyen hiányzott róla a ruha és elég érdekes helyeken volt rajta lukas.Legalább másfélszer nagyobb volt a karimnál,de inkább magasabb,nem tudom hogy a rákba csinálta.
Múltkor meg egy olyan törpe karit láttam hogy csak néztem.
Nem tudom hogy a szöszbe tudják kijátszani a karakter szerkesztőt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.03.02. 08:55:58
Vicces,a hír már nincs is kint.
Valamit elbasztak?
Valamit elbasztak?