46735
-
Plata #38967 Ez diszkós fézer.
Diszkós beam nem bímet lő hanem ilyen furát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.23. 21:10:18 -
lammaer #38966 A battle of binary starsban a fedes hajók kilyen kék starwars stílusú beammel osztják a KDFet... ez milyen, lehet ilyet playerként is használni?
link
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.23. 20:57:43 -
lammaer #38965 Nem mindig megy a cheated :)
-
Plata #38964 Na figy,nem értem ezt a patrol dolgot.
Az egyik hajónak 1 patrol és T6 a mastery,másiknak már 5 patrol és még csak T5.
Mi a bánatos istennyila van ezzel a hülye játékkal?
Most épp fedes hajót húzok,lehet az a baj?
Klingon booster kari. -
Plata #38963 Patrol közben volt egy server not responding.
Azt hittem bukta lesz. -
lammaer #38962 Jóvan, nekem még most is.... -
Plata #38961 De olyan volt.
Délelőtt admiraltyztam,többször is szopatott. -
lammaer #38960 Szokásos Plata hack :P
Amúgy ma nektek nem szarakodik az STO, igen instabil, karakter váltáskor sokszor nem tud a login szerverhez csatlakozni azt kidob...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.04.23. 18:50:25 -
Plata #38959 Apró érdekesség,elmentem counterpointra mert universal endevor.
A hajó begőzölt és sorozatban okádta a hy torpedókat.Terok nor jó ha 10 másodpercig bírta.
Nem tudom mitű vót,de látványos volt.
Mivel plasma és polaron endevor is volt,így plasma és polaron torpedó is volt bent. -
lammaer #38958 Apró érdekesség, amig a főnix event tart, addig az ultra rare tokennel lehet X Ship ugrade tokent venni... -
Plata #38957 Igen,de ezt írja.
2x [T6 Ship Coupon: 100% Off] (Unbound, Tradable)
Közben egy ló szart. -
Daeus89 #38956 egyértelmü hogy boundos...
lammaer igen az elsö nagy lego pakkra gondoltam. a 2. ba csak a brell éri meg a maradék meg kuka -
Plata #38955 Négy hajó helyett hatot kapsz.
De hozzá tenném hogy nekem bugos volt a csomag,amikor megvettem a két T6 kupon bound volt,sőt ma is az.
Pedig azt írja nem bound.Én is azt terveztem oda adom valakinek,akinek kell,de eleve bound volt minden amikor meg kaptam. -
Plata #38954 Legendary B'rel,Exelsior,Vorcha és Ambassador,plusz.
Ez jár hozzá.
Once per account
500 Lobi Crystal icon.png from 5x [Lobi Container (100)] (Account-Bound Package)
2x [T6 Ship Coupon: 100% Off] (Unbound, Tradable)
6x [Extra Ship Slot] (Unlocks on character that purchases this bundle)
6x [Experimental Ship Upgrade Token] (Unbound, Tradable/Sellable)
11x [Ultimate Tech Upgrade]
11x [Master Key] from [Legendary Bundle 11 Key pack] (Character-Bound Package, Account-Bound Keys)
11x [Infinity Promotion! - Research & Development Pack] (Character-Bound)
Account-wide
Cross Faction Flying Unlock
Ground combat pet: [Targ of Gre'thor]
Bundle exclusive: Worf Holo Bridge Officer
Bundle exclusive: Boreth Monk Robes Outfit
Bundle exclusive Player title: “Got to Eleven”
Nekem a B'rel miatt megérte,mert imádom.
Az exelsior traitje meg partyban vicces.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.23. 08:53:42 -
lammaer #38953 Jaj basszus nem bírom néha elsőre dekódolni amit írtok :D
@Daeus: van 20K zenem, a nagy pack alatt a 10th legendary pack -ot értetted (gyanitom igen, a wiki szerint az volt 19500 akcijósan, de most épp nem kapható...
A másik nagy pack meg a 11th anniversary legendary bundle lenne? Ami most is kaphato 20Kért, de csak 4 hajó van benne, mert telepakolták szeméttel...
-
Plata #38952 Az ingyen főnixet ne felejtsétek el kivenni. -
Daeus89 #38951 ha 20k körül lesz valami akcióba a 2 nagy pakk akkor mind 2 pakkba van jó bár az elsö pakk az brutál -
Orbancapitan #38950 walker semmi kép a trait nem ér annyit a galaxy-ből jó tankot lehet csinálni d7 meg ??? -
Plata #38949 Nem teljesen világos,ha lesz 20k zenje akkor?
Vagy mi van?
Vagy 20% mert most is 20% sale van. -
Daeus89 #38948 Szerintem spórolj egy kicsit és ha 20 lesz akkor a 2 lego pakk közül 1et ne 8k ért a 3 fos warlker fos d7 jampi de fos galaxy über jampi de semmi extra plusz ott is van egy milliárdos konzol nem is 1 ! -
Plata #38947 Nézd szerintem D7 és Walker marha jó.
D7-en ott figyel az 1 milliárdos konzol.Meg két jó trait.
A Walker traitjei sem rosszak,de a konzoljai semmilyenek.Sztem.
A Galaxy nagyon szép,de szerintem ő a leggyengébb láncszem.
Csak Galaxy konzol jár hozzá,vagyis kb nem sokat érnek,bár van rajta egy cloak device is.
De max a supplemental,ami szerintem bugos néha.
A Galaxymon valamiért néha 160 fölé tolja az összes energiát.
A Galaxy három traitje közül csak az egyik jó,másik közepes meg hanyagolható.
Viszont van hangárja.Na és a Beam overload traitje sem rossz,bár közel sem olyan jó mint a Walker vagy D7.
D7
Walker
Galaxy
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.22. 19:14:29 -
Orbancapitan #38946 egyértelmű hogy a mirror -
lammaer #38945 Ha már igy felhoztad:
Legendary Walker, Legendary T7 vagy Legendary Dreadnought Cruiser (a mirror universe bundliból).
Nincs még legendary hajóm, akár most meg is lephetném magam egyel.... -
Plata #38944 Bundli sale. -
gunji #38943 Daily bonus talán azóta nincs, mióta leszedték róla a cooldown-t.
A 19-20 órás kijelzés meg bug, már múltkor is ilyen volt. Ha az első kapcsolat lapjáról mész át a red alertre, akkor onnan viszi magával a befejezési időt. -
Plata #38942 Na és red alert azt írja hogy 20 óra múlva vége az eventnek.
Kiírva meg május 4 a vége.
Napi bónusz volt régen.Sztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.21. 22:20:53 -
lammaer #38941 35 mark és még daily bonus sincs a redalertre? Ez ilyen csicska volt eddig is?
(mondjuk gyorsan pörög...) -
Plata #38940 Elmentem boostolt klingon karival patrolra,a Ninth rule-ra mert az fun.
Maxos lett a hajó mastery egyetlen patroltól.
Klingon recruit karival le toltam a három endevort,16500 dili jött a három ládából.
-
Plata #38939 Igen,tényleg dobott egy ilyet a küldi.
De nekem nem jött be.Két vagy három karival is kivettem,mert azt a küldit bírom. -
lammaer #38938 Hát erre irják hogy DPS menőség (és nem a boolean cannon meg a bot :D )
link
Ahogy a notesben irja is a wiki, egy darabig az egyik küldi dobott egy [Assault Squad Phaser Rifle Mk XII [CrtH]x3] -t, ami egy az egyben a fenti lobis cucc volt. -
Plata #38937 Azt nem tudom,melyikre gondolsz?
-
lammaer #38936 Hát ground discot kérdeztem (libo storeos dsc puska), az gondolom nem esik a TFO-n... de annyira nem fontos, nem vagyok annyira minmaxos még :) -
Plata #38935 Már meg főnix event is jön.
Link. -
Plata #38934 Ha van klingon recruit karid szerintem azzal menj el diszkós fegyót farmolni,nem tudom más karinak esik-e,egy ideje csak a klingon recruit karival jártam ott.Neki sűrűn esik diszkós fegyver.
Bár beam az nagyon ritka,dhc sűsűn esik,cannont és dual cannont nem is rakok el,csak dhc-t meg turretet,néha torpedót és ha esik beam. -
Plata #38933 Szerintem semmit,annyiban más hogy a lépességei diszkósak.
Legendary diszkó bosterrel járt sok jó diszkós dolog.
Ha jól rémlik.
Ha elmész defense starbase one-ra ott esik diszkós cucc.
Diszkós fegyverek. -
lammaer #38932 Discos karaktert van értelme indítani, ad az vmi account wide extrát?
(látóterembe került minap, mert régebben adott spéci discos fegyvereket - pl a tréning storiline egy lobi storeos dsc puskával egyenértékű cuccot - de úgy látom mindent szépen kipatcheltek az eltelt évek során - akkoriban nem nagyon STOztam szóval ez kimaradt). -
lammaer #38931 Hát, az STO csapat gyakran mond "csütörtököt"... -
Plata #38930 Ezek szerintem azt se tudják hogy milyen nap van. -
gunji #38929 Kael csütörtököt mondott :D illetve írt, de mindkét nap kedd lesz -
Plata #38928 Két hetes dili event.
Link.