Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T7 továbbra is csak trollkodás volt.<#vigyor>

De itt az infó.
Tonight, we're announcing two new upcoming ships - the free Anniversary Ship, and our next lockbox ship - tonight on an all new #TenForwardWeekly! Join Ambassador Kael and ship artists and designers to learn all the details, right here on the STO Facebook Page, at 4:30 PT!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.19. 23:51:33

Pont a pörgés a lényeg, hogy légyen valami izgalom, ha már nincs rendes mennyiségű tartalom, de legalább az új tulaj nem húzta ki a dugót. <#smile>

T7-hez: továbbra sem találtam semmi jelét, hogy jönne. Értelmét meg pláne. Ha csak az új tulaj nem akar sok 'naléptem' üzit olvasgatni. <#shakehead>

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Jön az új t7 hajó osztály és az új T7 Flagshipbundle.
Naná hogy nagy az izgalom.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.19. 21:37:43

Kicsit azért én értetlenül állok a nagy pörgés előtt hogy úristen kit hoznak be az eventre.
Ez kb annyit jelent hogy lesz jó esetben 1 vagy 2 küldetés, amiben szerepel a karaktere és ő fogja adni hozzá a hangját (ami nekem még akkor se jelentene sokat ha ne szinkronnal néztem volnaa legtöbb sorozatot 😄 ) . Na bumm, akkor mi van.... még ha Picard vagy Tj Hooker is lesz a sztárvendég az STOban, a játék minősége / élvezeti értéke semmit sem fog javulni tőle. Content se lesz mérhetően több, se semmi más. Szerintem.

Na szóval értetlenül állok hogy mi ez a nagy izgalom....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.01.19. 20:52:03

Az 'activities'-hez szerintem kellene még valami, ami 1 daily progresst ad (pl. patrol), hogy legyen alternatíva a tfo/új rész-re.
/off Amúgy tecc a twelfth szó, még éppen nem annyira nyelvtörő, mint egy szlovák kollegája, meg hogy ki találhatta ki, hogy a 'v' változzon át 'f'-fé <#buck>

Évfordulós event.
Link.

Arra emlékszem hogy a pasi szerepelt,csak arra nem hogy hol melózott.
A mirror invázió miatt gondoltam hogy diszkós lesz.
Valami új szereplőt hoznak az eventre,elvileg,az évfordulós eventre egy olyan szereplőt hoztak aki még nem volt.
De én nem bánnám ha Voyageres event lenne.

#40616: Jah, bocsi <#vigyor3>, uh, valahogy kevésbé maradt meg bennem, mint Neelix, vagy Kilencbőlhét <#vigyor5>
#40618: A blogból azt vontam le, hogy az évfordulós eventre jön ez a TFO, az ingyen hajóért napi farmnak. (Ott írják, hogy mirror-ból jönnek az állomást megtámadni (biztos Sisko paprikás csirek receptjéért <#eplus2> )
Dr. Zimmerman meg a Jupiter állomáson dolgozott (volt ilyen Voyager rész, hogy az OSH-t átküldték hozzá, a lentebbi kép is abból van). Innen jött az ötlet, hogy tán szerepelhetne ő is a TFO-ban.

Jupiter TFO valami event része lesz,mi köze ennek az ipsének a Jupiterhez?
Nem lehet hogy valami egész más lesz?
Én nem bánnám ha ő lenne,ne érts félre,de ez a jupiteres TFO lehet egész más lesz,talán valami diszkós izé,ahhoz meg nem sok köze van.

le van már delta óta
Többször is szerepelt, Voyagerben, DS9-ben. 😉 Bilibe lógatva a kezemet egy jó kis OSH-s 'Tinker Tenor Doctor Spy' jellegű részt várok az évfordulóra, ha tényleg sikerült leszerződtetni <#email>

Jah.
Hát errea palira nem emlékszem,a Dokira igen.
Az egyik legjobb szereplő volt.

Ki megírta az OSH programját:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(forrás: imdb.com)

Kiiiii?

Akkor ez csak egyet jelenthet az 'izgis szereplő' tekintetében: <#taps>

dr. Zimmermann \o/

Gyün a jupiter TFO és az új terran legendary bundle.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.18. 18:35:23

Sosem lehet elég korán készülni rá. 😄D
Már a 2022. novemberi red alertet reklámozzák <#banplz>

Az ígért crossover jutalma ez is lehetne, esetleg április 1-re ajándék, belenéztem a forrássorozatba
70-es évek stílusában hasonló keretben, mint amit anno sokat néztünk gyerekkorban, de a rajzfilm az egy gyöngyszem, miajú <#worship>
link: https://www.youtube.com/watch?v=4U-S79Qjfuk&t=0s

Az előbb azt írta ki a játék hogy red alert event november 4-től 18-ig.
Nem azé,de szerintem kurvára nem november van.<#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.17. 17:05:42

Nekem meg adta most.
Mentem napi eventre,na és volt 1 drenyás endevorom.Mikor kilőttem a szivart kész lett.

Jesszus,de szar vidió.

Megjött az első video az eventes fedes hajórol

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2022.01.17. 14:27:30
Valószínűleg a baj az alacsony sebzés lehetett (a gyengébbik acc volt), ami azért meglepett, de három menet után inkább elengedem.

Az fura,mert régen azzal toltam.
Menj tholianra,ott kettő is van.Vagy három?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.16. 17:16:09

Hm, fura, a red alert boss-a nem elég az endeavour dreadnoughthoz, lol <#fejvakaras>

minek tennék rendben? úgy kevesebb pénz jönne be a zenben és a lifetimerbe van a pénz
Hm, 35%-os bundle és 50%-os Mudd leárazás van (klikk) fura <#fejvakaras>
Kár, hogy nem a dili-zen piacot teszik először rendbe <#bdead>

Azt még nem láttam.

Igen, Archerre utaltak a redditen is az 'oh boy' beszólásból, de nem hiszem, hogy ő lenne a legizgalmasabb élőszereplő a STO eddigi történetében. De mindenesetre nagggyon jó lenne egy történet szál a régi földi-romulán háborúról felvezetve a Föderáció megalakítását. Ettől én is nagyon excited lennék <#hehe>

A USS Protostar egy hajó a Star Trek Prodigy című - amúgy kiváló - rajzfilmsorozatból.
S igen, támogatom a részvételüket az évfordulón <#eljen>

Hirtelen ez nekem nem mond semit,de majd rá keresek.
Ma toltam pár randomot,eddig is esett randomon very rare meg rare random doboz?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.08. 19:20:49

Kate Mulgrew + USS Protostar ? Születésnapra jó lenne + nemrég jött vissza st be
Cseten arra tippeltek hogy Archer lesz az az Enterprise-ból.

Igen, olvastam a postot, s próbáltam megint nem beugorni, mint múltkor, amikor beígértek egy AAA+ kategóriás hatalmas régi kedvencet, s a redditen azon vitáztak, hogy Picard vagy Kirk jön, végül Burnham lett. Nem szeretnék leszólni vagy megbántani senkit, de más kategória. Kell ő is, de azért jobb lenne kevesebb propahanta, legalább a STO-ban.
A moszt ekzájtin' evörből kiindulva a tippem OSH/Barcley, az évfordulóra meg inkább egy nagy név kellene, de helyettük úgy is redshirt jön <#banplz>

Server lag down token.
De most őszintén,mi a szösz tokne.-t tudnak még kitalálni?
Admiralty up token?Vagy doff up token?
Esetleg shuttle up token?

Tudom. Tetszett. 😄
Csak poén volt.<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.08. 11:40:41

Már nem is elég a tailornál a mellkas csúszka maxra húzva? 😄D
Őrület.
Elvileg dolgoznak valami új sztorin,vagy új season vagy új event lesz talán.
A twitteren volt állítólag valami hogy egy új szinésszel dolgoznak épp.
De azt nem írták melyik sorozatból kivel.

Első évtől így van. 😛 Pár éve, amikor a TOS-os karik ott maradtak, akkor alakították át a mostani állapotra (valószínűleg minden belépésnél lefut egy script, ami többek között ellenőrzi, hol vagyunk - azért ilyen lassú néha a szerver 😊
Egy-két éve Q-hoz betettek egy kilépési lehetőséget a ESD/First City/New Romulus céllal, az egy jó ötlet volt. 😉

Minden karim winteren volt hagyva,mert hébe hóba toltam velük doff küldiket.
Ma a játék visszadobta őket eventről,fed kari ESD-en,Klingon kronoszon,romulán new romuluson,jem hadar pedig DS9-en találta magát.

Mióta?
Én veszek.<#vigyor>
Orion karinak kötelező.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.07. 17:53:57

Női mellkas up token.
Ja várj, olyan már van..

*Ban plz*
Egyébként olyan pletykát hallottam hogy talán új upgrade vackot kapunk,vagy többet is.
Ugye már van hajó up token meg kari up token,kíváncsi vagyok mit találnak még ki.

Az még kb egy hónap.Addig red alert és egyebek.

De hát, most kezdődik majd az évfordulós event a nagy omega-gyűjtés, ilyet nem lehet és nem is szabad kihagyni! <#nyes>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hogy szalad az idő, milyen gyorsan eltelt megint egy hónap! Véget ért a Winter Wonderland, kedvenc remek eventem. 😊
Viszlát 11 hónap múlva, mindenki vigyázzon magára és a vérborra, nehogy megigya egy overlord! <#awink>

Érdekes videót találtam,állítólag végtelen dilit és marha sok ec-t lehet csinálni,bár gondolom ez konzolos,lehet csak ott megy.Vagy hülyeség az egész,nem néztem végig,kicsit hosszú.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.06. 20:22:10