Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De itt az infó.
Tonight, we're announcing two new upcoming ships - the free Anniversary Ship, and our next lockbox ship - tonight on an all new #TenForwardWeekly! Join Ambassador Kael and ship artists and designers to learn all the details, right here on the STO Facebook Page, at 4:30 PT!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.19. 23:51:33
T7-hez: továbbra sem találtam semmi jelét, hogy jönne. Értelmét meg pláne. Ha csak az új tulaj nem akar sok 'naléptem' üzit olvasgatni. <#shakehead>#shakehead>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Naná hogy nagy az izgalom.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.19. 21:37:43
Ez kb annyit jelent hogy lesz jó esetben 1 vagy 2 küldetés, amiben szerepel a karaktere és ő fogja adni hozzá a hangját (ami nekem még akkor se jelentene sokat ha ne szinkronnal néztem volnaa legtöbb sorozatot 😄 ) . Na bumm, akkor mi van.... még ha Picard vagy Tj Hooker is lesz a sztárvendég az STOban, a játék minősége / élvezeti értéke semmit sem fog javulni tőle. Content se lesz mérhetően több, se semmi más. Szerintem.
Na szóval értetlenül állok hogy mi ez a nagy izgalom....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.01.19. 20:52:03
/off Amúgy tecc a twelfth szó, még éppen nem annyira nyelvtörő, mint egy szlovák kollegája, meg hogy ki találhatta ki, hogy a 'v' változzon át 'f'-fé <#buck>#buck>
A mirror invázió miatt gondoltam hogy diszkós lesz.
Valami új szereplőt hoznak az eventre,elvileg,az évfordulós eventre egy olyan szereplőt hoztak aki még nem volt.
De én nem bánnám ha Voyageres event lenne.
#40618: A blogból azt vontam le, hogy az évfordulós eventre jön ez a TFO, az ingyen hajóért napi farmnak. (Ott írják, hogy mirror-ból jönnek az állomást megtámadni (biztos Sisko paprikás csirek receptjéért <#eplus2>#eplus2> )
Dr. Zimmerman meg a Jupiter állomáson dolgozott (volt ilyen Voyager rész, hogy az OSH-t átküldték hozzá, a lentebbi kép is abból van). Innen jött az ötlet, hogy tán szerepelhetne ő is a TFO-ban.
Nem lehet hogy valami egész más lesz?
Én nem bánnám ha ő lenne,ne érts félre,de ez a jupiteres TFO lehet egész más lesz,talán valami diszkós izé,ahhoz meg nem sok köze van.
Hát errea palira nem emlékszem,a Dokira igen.
Az egyik legjobb szereplő volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(forrás: imdb.com)
dr. Zimmermann \o/
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.18. 18:35:23
link: https://www.youtube.com/watch?v=4U-S79Qjfuk&t=0s
Nem azé,de szerintem kurvára nem november van.<#hehe>#hehe>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.17. 17:05:42
Mentem napi eventre,na és volt 1 drenyás endevorom.Mikor kilőttem a szivart kész lett.
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2022.01.17. 14:27:30
Menj tholianra,ott kettő is van.Vagy három?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.16. 17:16:09
Kár, hogy nem a dili-zen piacot teszik először rendbe <#bdead>#bdead>
A USS Protostar egy hajó a Star Trek Prodigy című - amúgy kiváló - rajzfilmsorozatból.
S igen, támogatom a részvételüket az évfordulón <#eljen>#eljen>
Ma toltam pár randomot,eddig is esett randomon very rare meg rare random doboz?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.08. 19:20:49
A moszt ekzájtin' evörből kiindulva a tippem OSH/Barcley, az évfordulóra meg inkább egy nagy név kellene, de helyettük úgy is redshirt jön <#banplz>#banplz>
Admiralty up token?Vagy doff up token?
Esetleg shuttle up token?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.08. 11:40:41
Őrület.
A twitteren volt állítólag valami hogy egy új szinésszel dolgoznak épp.
De azt nem írták melyik sorozatból kivel.
Egy-két éve Q-hoz betettek egy kilépési lehetőséget a ESD/First City/New Romulus céllal, az egy jó ötlet volt. 😉
Ma a játék visszadobta őket eventről,fed kari ESD-en,Klingon kronoszon,romulán new romuluson,jem hadar pedig DS9-en találta magát.
Én veszek.<#vigyor>#vigyor>
Orion karinak kötelező.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.07. 17:53:57
Ja várj, olyan már van..
*Ban plz*
Ugye már van hajó up token meg kari up token,kíváncsi vagyok mit találnak még ki.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Viszlát 11 hónap múlva, mindenki vigyázzon magára és a vérborra, nehogy megigya egy overlord! <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.06. 20:22:10