Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
General
Fixed an issue where Moopsy’s Cute Roar audio was missing.
Fixed a visual bug where the VFX trails for the El-Aurian Energy Pistol could appear misaligned. The trails now consistently follow the projectiles as intended.
Fixed an issue where Moopsy’s Cute Roar audio was missing.
Fixed a visual bug where the VFX trails for the El-Aurian Energy Pistol could appear misaligned. The trails now consistently follow the projectiles as intended.
Én vettem 2 boff slotot meg 2 hajóslotot orion karinak.
Fölöslegesen,ahogy lett 2 üres boff slotom a két promós boffom be tudtam tenni rosterbe. XD
Addig nem,ez micsoda szivatás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.24. 21:59:01
Fölöslegesen,ahogy lett 2 üres boff slotom a két promós boffom be tudtam tenni rosterbe. XD
Addig nem,ez micsoda szivatás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.24. 21:59:01
Ha jól számoltam ma 17.00 órától december 2 hajnali 5.00 óráig.
(Talán egy Mudd-pack belefér, de majd csak hétvégén.)
(Talán egy Mudd-pack belefér, de majd csak hétvégén.)
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Black Friday: The Final Frontier
It's that time of the year again where you can save BIG in the Zen Store and in Mudd's Market on all platforms!
By Fero November 24, 2025, 10:00 AM
From November 24th at 8am PT to December 1st at 12pm PT on all platforms, the Ferengi merchants are having one of their biggest sales ever. Get 25% off EVERYTHING in the Zen Store*!
*Event buyouts are not included in this sale.
Additionally, all current and previous Mudd Bundles will be available in Mudd's Market at 50% off from November 24th at 8am PT to December 1st at 12pm PT on all platforms!
And in case you've missed it, you can now also get 20% Bonus Zen on PC and enjoy a 20% discount on Zen Packs on Xbox and PlayStation!
Seize this opportunity to score some great deals, Captains!
It's that time of the year again where you can save BIG in the Zen Store and in Mudd's Market on all platforms!
By Fero November 24, 2025, 10:00 AM
From November 24th at 8am PT to December 1st at 12pm PT on all platforms, the Ferengi merchants are having one of their biggest sales ever. Get 25% off EVERYTHING in the Zen Store*!
*Event buyouts are not included in this sale.
Additionally, all current and previous Mudd Bundles will be available in Mudd's Market at 50% off from November 24th at 8am PT to December 1st at 12pm PT on all platforms!
And in case you've missed it, you can now also get 20% Bonus Zen on PC and enjoy a 20% discount on Zen Packs on Xbox and PlayStation!
Seize this opportunity to score some great deals, Captains!
Ilyen volt korábban is (márhogy a vásárló lakhely szerinti áfáját kell fizetni). Emlékszek, amikor az Amazon is bevezette van már vagy 5-10 éve. Talán itt a fórumon is szóba került már.
A felháborodás inkább abból ered, hogy a nettó árral hirdetik a zen sale-t.
Más. Ma meglett Mupszi 😄 Elengedtem, de bogarászni nem nagyon szeret, talán egyszer szedett ki valami csontot. (Bár lehet, hogy azért nem szeret bogarászni, mert elvben nekik nincs csontjuk. Már ha földi bogár rendszertanhoz hasonlítanak xD)
A felháborodás inkább abból ered, hogy a nettó árral hirdetik a zen sale-t.
Más. Ma meglett Mupszi 😄 Elengedtem, de bogarászni nem nagyon szeret, talán egyszer szedett ki valami csontot. (Bár lehet, hogy azért nem szeret bogarászni, mert elvben nekik nincs csontjuk. Már ha földi bogár rendszertanhoz hasonlítanak xD)
Nem.
Az infected végén ellőttem a szettképességem.
Olyan kétmillát sebzett a kockába és lehívott egy klingon boss-t. XD
Még TFO-n nem is láttam hogy boss előjött volna.
Chat ablakban látszik is hogy a klingon hajó szövegel.
Az infected végén ellőttem a szettképességem.
Olyan kétmillát sebzett a kockába és lehívott egy klingon boss-t. XD
Még TFO-n nem is láttam hogy boss előjött volna.
Chat ablakban látszik is hogy a klingon hajó szövegel.
nem ez új szabályozás az eu-ban vmi új törvény az online vásárálásra
Ez ilyen sok pet/sok NPC/sok item megjelenítés bug, ami egyre gyakrabban jön elő.
Engem is meglepett, mikor elmenten Ninth Rule patrolra salvage endeavorhoz alapanyagot gyűjteni. Tholian kristály szettes Jellyfish-t beállítottam az utolsó csapat bewarpoló pontja mögé, aztán 4-5 felrobbanó csapat után minden eltűnt (FED hajók, bewarpoló hajók, Tholian kristályok, űrben világító dropok).
Aztán egyszer csak vége lett a patrolnak.
Elkezdtem felszedni a dropokat aztán lassan lépésekben láthatóvá váltak a kristályok, dropok majd a FED hajók.
Engem is meglepett, mikor elmenten Ninth Rule patrolra salvage endeavorhoz alapanyagot gyűjteni. Tholian kristály szettes Jellyfish-t beállítottam az utolsó csapat bewarpoló pontja mögé, aztán 4-5 felrobbanó csapat után minden eltűnt (FED hajók, bewarpoló hajók, Tholian kristályok, űrben világító dropok).
Aztán egyszer csak vége lett a patrolnak.
Elkezdtem felszedni a dropokat aztán lassan lépésekben láthatóvá váltak a kristályok, dropok majd a FED hajók.
zizi
Infecteden új boss van. XD

Napi nehéz endeavor 30 voth hajó,elmentem dysonba és épp jöttek a voth bazinagy verdák sok kistesóval.
Rárepültem a legközelebbire rányomom GW-t meg sv-t és lövöm majd a volt hajók eltűnnek a semmibe és megkapom a rewardot ami a megölésükért jár.
Lett 12 killem.
Ott voltam a nagy városhajó felett és lőttem amikor az összes voth verda szó szerint eltűnt mint a kámfor.
Ez milyen új hülye bug már?
Meg kellett várnom a következő hullámot.
Az már nem tűnt el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.23. 13:13:35
Rárepültem a legközelebbire rányomom GW-t meg sv-t és lövöm majd a volt hajók eltűnnek a semmibe és megkapom a rewardot ami a megölésükért jár.
Lett 12 killem.
Ott voltam a nagy városhajó felett és lőttem amikor az összes voth verda szó szerint eltűnt mint a kámfor.
Ez milyen új hülye bug már?
Meg kellett várnom a következő hullámot.
Az már nem tűnt el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.23. 13:13:35
Eléggé balf*szok, ha erre csak most jöttek rá, nem hiszem, hogy a cégnél egyikük sem vásárolt online soha semmit. A cég olyan lett, mintha pár tinédzser garázsprojektje lenne és rácsodálkoznak a világra, hogy lassú/kidobogat a szerver és a bevétel után adót is kell fizetni. (És más példát nem hozok fel, pedig sajna van hozzá szerencsém 😞
Gondolat kísérletre jó, hogy ha anno a koreai (vagy kínai, már nem tudom) faszi nem adja el a PWE-t, mi lenne most a játékkal.
Gondolat kísérletre jó, hogy ha anno a koreai (vagy kínai, már nem tudom) faszi nem adja el a PWE-t, mi lenne most a játékkal.
Dili hétvége jól megdobja a napi jutalmat.
Nekem utoljára egy hete jött kb.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ESD ötös instában vannak Moopsy-k.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.23. 07:50:44

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.23. 07:50:44
Hát ez rám nem vonatkozik,sosem vettem zent.
A szeptember 18-án felrakott dil/zen váltásom ma este megérkezett. Ez 65-66 nap dil-exchange átfutást jelent.
zizi
Mert egyébként senki nem megy oda.
Sajnos.
Ma megint megkaptam a hülye torpedós endeavort,de mázli épp kristály endeavor van,így behívpott és egy lövéssel kész is a franc tudja hány torpedót kilövős endeavor.
Másik endeavor talán 5 vagy 6 borg hajó,elmegyek inf elitre,be hív és bekerülök egy TFO-ra ami már majdnem véget ért. 😄
Épp csak le tudtam lőni pár borgot már vége is,szerencsére meg lett ami kell,de ez akkor si röhej hogy egy olyanra tesz be aminek majdnem vége.
Másrészt meg szerintem az új lego packos pisztolyt nerfelni fogják,kurva sokat sebez és nagyon sok ellenséget.
Vagy csak grafikai hiba vagy mi a szar hogy azt látom hogy ezerfelé lő egyszerre.
Bár ha megfinganak akkor csak lő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.22. 11:53:27
Sajnos.
Ma megint megkaptam a hülye torpedós endeavort,de mázli épp kristály endeavor van,így behívpott és egy lövéssel kész is a franc tudja hány torpedót kilövős endeavor.
Másik endeavor talán 5 vagy 6 borg hajó,elmegyek inf elitre,be hív és bekerülök egy TFO-ra ami már majdnem véget ért. 😄
Épp csak le tudtam lőni pár borgot már vége is,szerencsére meg lett ami kell,de ez akkor si röhej hogy egy olyanra tesz be aminek majdnem vége.
Másrészt meg szerintem az új lego packos pisztolyt nerfelni fogják,kurva sokat sebez és nagyon sok ellenséget.
Vagy csak grafikai hiba vagy mi a szar hogy azt látom hogy ezerfelé lő egyszerre.
Bár ha megfinganak akkor csak lő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.22. 11:53:27
Sikerült mindkét Kristályon részt vennem és egyik sem volt egy perc!
Normálon 3x~10 másodperc volt a sérthetetlensége, de nagyon hamar ledarálták, míg a középső nehézségi szinten csak 2x tudta ezt eljátszani -> még rövidebb volt, mint a normál...
Sz'al, továbbra sem értem, hogy miért nem lehet hétköznap Kristályra bekerülni... :/
Normálon 3x~10 másodperc volt a sérthetetlensége, de nagyon hamar ledarálták, míg a középső nehézségi szinten csak 2x tudta ezt eljátszani -> még rövidebb volt, mint a normál...
Sz'al, továbbra sem értem, hogy miért nem lehet hétköznap Kristályra bekerülni... :/
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Igen láttam,csak későn vettem észre,még mindig a kollekciót néztem át,hogy mit érdemes féláron unlockolni.
Pár dolgot vettem,de van ami még így is baromi drága,bár minimum 2.5k CC-t elvertem.
Pár dolgot vettem,de van ami még így is baromi drága,bár minimum 2.5k CC-t elvertem.
Hehe, pont most írtam chaten, bocsi 😄
Srácok van egy elég off hírem.
Az amazon berendelte az új Csillagkapu sorozatot.
Az amazon berendelte az új Csillagkapu sorozatot.
megelőztél
Megjött a bónusz cucc store-ba,öt kulcsból lett 1 borg doff.2 fegyver 1 marhaság meg 1 R&D láda.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.18. 17:57:57
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.18. 17:57:57
Az új legó csomagban a legütősebb cucc az új pisztoly
Upgrade nélkül is elmebeteg.
Tegnap endeavor miatt próbáltam ki. Rohadtul durva.
Upgrade nélkül is elmebeteg.
Tegnap endeavor miatt próbáltam ki. Rohadtul durva.
csak grafikai bug az elios konzoljával is ez a helyzet
Ma a nehéz endeavor 30 tzengeci hajó volt.
Elmentem tzengenyó battlezone-ba,ami nagyon szopás volt,szinte csak minden harmadik hajót számolta,mert a legtöbb hajó nem eldurrant csak ledöglött és kikellett volna valami adatot nyerni belőle.
De tökmindegy mert nem számít killnek.
Olyan 17 hajó körül kiszedtek álcából,de a hajóm visszament álcába,a hajón rajta volt az álca buff,de a hajó nem volt átlátszó,az EBC jele is a skillbaron azt mutatta nem aktív,de még is álcában voltam,minden trait ami álcában működik ment tovább.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.17. 15:02:43
Elmentem tzengenyó battlezone-ba,ami nagyon szopás volt,szinte csak minden harmadik hajót számolta,mert a legtöbb hajó nem eldurrant csak ledöglött és kikellett volna valami adatot nyerni belőle.
De tökmindegy mert nem számít killnek.
Olyan 17 hajó körül kiszedtek álcából,de a hajóm visszament álcába,a hajón rajta volt az álca buff,de a hajó nem volt átlátszó,az EBC jele is a skillbaron azt mutatta nem aktív,de még is álcában voltam,minden trait ami álcában működik ment tovább.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.17. 15:02:43
Mostanában már reggel öt hat óra körül lag van.
Ami fura.
Ami fura.
Most beengedett \o/
'Unable to authenticate: Lost connection to Account Server'
Kifejezetten jó, hogy megszüntették az arcgames-on a fórumot 😞
Kifejezetten jó, hogy megszüntették az arcgames-on a fórumot 😞
Ma reggel bug hunt után ide kerültem.
Bug hunton bugoltak a kit moduljaim,az egyiket nem tudtam elsütni csak nehezen,erre kapott 7 perc cd-t.
A Ball lightning meg volt hogy átesett a padlón.
Jó lehet hogy valójában nem,de nekem úgy látszott hogy leteszem és eltűnik a föld alá.
Bug hunton bugoltak a kit moduljaim,az egyiket nem tudtam elsütni csak nehezen,erre kapott 7 perc cd-t.
A Ball lightning meg volt hogy átesett a padlón.
Jó lehet hogy valójában nem,de nekem úgy látszott hogy leteszem és eltűnik a föld alá.
Lehet.
amúgy swarmon is volt megint olyan eltünös vissza warpolos bug szerintem a hellbore okozhatja
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.11.14. 20:14:57
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.11.14. 20:14:57
We have heard your feedback regarding the contents of the Legendary Last Stand Bundle and are adding some items to it for you!
Starting November 18th after maintenance, players that have purchased the bundle can claim these items once per account in the Promotion Tab:
1 x Ship Slot
6 x Ship Upgrades
5 x Master Keys
Starting November 18th after maintenance, players that have purchased the bundle can claim these items once per account in the Promotion Tab:
1 x Ship Slot
6 x Ship Upgrades
5 x Master Keys
10k dili endeavor ládában.
Egy dolgot vettem észre,hogy néha brutál lag van.
Az első generátornál és a másodiknál is volt egy szép jó nagy lag.
Meg mikor a kaput lőttem egyszer csak a kapu másik oldalán voltam,miközben elvileg egy helyben álltam és lőttem.
CLR—Infected Space Elite<4:33>4:33>— Dmg(DPS) —Fo'ghorn L 87 938 184(322 118) Liesa 56 191 444(205 829) Staann 50 205 312(184 578) Nerkya Tsu 30 528 760(119 253) D3Zone2 8 121 714(29 859)
Az hogy ilyenkorán is lag van nagyon szar.
Az első generátornál és a másodiknál is volt egy szép jó nagy lag.
Meg mikor a kaput lőttem egyszer csak a kapu másik oldalán voltam,miközben elvileg egy helyben álltam és lőttem.
CLR—Infected Space Elite<4:33>4:33>— Dmg(DPS) —Fo'ghorn L 87 938 184(322 118) Liesa 56 191 444(205 829) Staann 50 205 312(184 578) Nerkya Tsu 30 528 760(119 253) D3Zone2 8 121 714(29 859)
Az hogy ilyenkorán is lag van nagyon szar.
lehet épp kávét ittál 😊
Én még nem találkoztam vele.
a régi tfo-k befognak halni kb játszhatlan lesz egy bug miatt ugye az elite inf és khito-n radom mondon eltünik a borg és újra warpol be kicsit healve az adott mob de ez idő alatt amikor eltünek nem tudsz targetelni semmit hiába jövik a petek meg pár csapattárs lövi aki látja....
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.11.13. 22:39:49
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.11.13. 22:39:49
Igen.
ez a lego bortasq?
Na ma kifogtam egy jó csapatot.
CLR—Infected Space Elite❤️:30>3:30>— Dmg(DPS) —Ninclax 76 007 112(365 419) B'Joran 56 211 968(267 676) Liesa 55 158 128(262 658) Xander 39 741 600(189 246) Sh'essra T 6 264 021(29 829)
CLR—Infected Space Elite❤️:30>3:30>— Dmg(DPS) —Ninclax 76 007 112(365 419) B'Joran 56 211 968(267 676) Liesa 55 158 128(262 658) Xander 39 741 600(189 246) Sh'essra T 6 264 021(29 829)
Rendes hangárja nics,de van egy nagy hangár petje.

a bortasq is tudja?
Spec álca alatt lehet használni hangárt.
épp ezért bugos