Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó mondjuk azért szerintem az lenne a normális ár a reális nekik és black friday-re lehetne olcsóbb.
Mellesleg meg voltam infecteden,hülye endeavorhoz.
Kellett volna híl,nem jött össze,az egyik csapattárs valami olyan buffot tolt amitől akár álcában akár álca nélkül de mindig volt secondary hull meg pajzs. Esélytelen volt a hílelni magam.
CLR—Infected Space Elite<2:37>2:37>— Dmg(DPS) —Daro 121 124 224(771 492) Liesa 39 418 448(251 073) Vera 24 735 562(157 551) Jon 14 510 762(93 018) Kate Taena 14 127 978(89 987)
Ui:rerolloltam az endevort és újra hílt kaptam. 😮
Ez szopat direkt.
Ui2:Harmadszorra is híl jött de ground.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.26. 12:47:44
Az amúgy is jócskán túlárazott csomagjaikat hajlandóak árában adni..., a többi meg le van szarva?!
Mi lett ezekkel, találtak maguknak egy befektetőt, aki jó pénzért hajlandó tönkretenni a bizniszüket?! :/
Ebből korcsolyázás utáni uninstall lesz...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Fixed an issue where Moopsy’s Cute Roar audio was missing.
Fixed a visual bug where the VFX trails for the El-Aurian Energy Pistol could appear misaligned. The trails now consistently follow the projectiles as intended.
Fölöslegesen,ahogy lett 2 üres boff slotom a két promós boffom be tudtam tenni rosterbe. XD
Addig nem,ez micsoda szivatás.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.24. 21:59:01
(Talán egy Mudd-pack belefér, de majd csak hétvégén.)
It's that time of the year again where you can save BIG in the Zen Store and in Mudd's Market on all platforms!
By Fero November 24, 2025, 10:00 AM
From November 24th at 8am PT to December 1st at 12pm PT on all platforms, the Ferengi merchants are having one of their biggest sales ever. Get 25% off EVERYTHING in the Zen Store*!
*Event buyouts are not included in this sale.
Additionally, all current and previous Mudd Bundles will be available in Mudd's Market at 50% off from November 24th at 8am PT to December 1st at 12pm PT on all platforms!
And in case you've missed it, you can now also get 20% Bonus Zen on PC and enjoy a 20% discount on Zen Packs on Xbox and PlayStation!
Seize this opportunity to score some great deals, Captains!
A felháborodás inkább abból ered, hogy a nettó árral hirdetik a zen sale-t.
Más. Ma meglett Mupszi 😄 Elengedtem, de bogarászni nem nagyon szeret, talán egyszer szedett ki valami csontot. (Bár lehet, hogy azért nem szeret bogarászni, mert elvben nekik nincs csontjuk. Már ha földi bogár rendszertanhoz hasonlítanak xD)
Az infected végén ellőttem a szettképességem.
Olyan kétmillát sebzett a kockába és lehívott egy klingon boss-t. XD
Még TFO-n nem is láttam hogy boss előjött volna.
Chat ablakban látszik is hogy a klingon hajó szövegel.
Engem is meglepett, mikor elmenten Ninth Rule patrolra salvage endeavorhoz alapanyagot gyűjteni. Tholian kristály szettes Jellyfish-t beállítottam az utolsó csapat bewarpoló pontja mögé, aztán 4-5 felrobbanó csapat után minden eltűnt (FED hajók, bewarpoló hajók, Tholian kristályok, űrben világító dropok).
Aztán egyszer csak vége lett a patrolnak.
Elkezdtem felszedni a dropokat aztán lassan lépésekben láthatóvá váltak a kristályok, dropok majd a FED hajók.
zizi

Rárepültem a legközelebbire rányomom GW-t meg sv-t és lövöm majd a volt hajók eltűnnek a semmibe és megkapom a rewardot ami a megölésükért jár.
Lett 12 killem.
Ott voltam a nagy városhajó felett és lőttem amikor az összes voth verda szó szerint eltűnt mint a kámfor.
Ez milyen új hülye bug már?
Meg kellett várnom a következő hullámot.
Az már nem tűnt el.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.23. 13:13:35
Gondolat kísérletre jó, hogy ha anno a koreai (vagy kínai, már nem tudom) faszi nem adja el a PWE-t, mi lenne most a játékkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.23. 07:50:44
zizi
Sajnos.
Ma megint megkaptam a hülye torpedós endeavort,de mázli épp kristály endeavor van,így behívpott és egy lövéssel kész is a franc tudja hány torpedót kilövős endeavor.
Másik endeavor talán 5 vagy 6 borg hajó,elmegyek inf elitre,be hív és bekerülök egy TFO-ra ami már majdnem véget ért. 😄
Épp csak le tudtam lőni pár borgot már vége is,szerencsére meg lett ami kell,de ez akkor si röhej hogy egy olyanra tesz be aminek majdnem vége.
Másrészt meg szerintem az új lego packos pisztolyt nerfelni fogják,kurva sokat sebez és nagyon sok ellenséget.
Vagy csak grafikai hiba vagy mi a szar hogy azt látom hogy ezerfelé lő egyszerre.
Bár ha megfinganak akkor csak lő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.22. 11:53:27
Normálon 3x~10 másodperc volt a sérthetetlensége, de nagyon hamar ledarálták, míg a középső nehézségi szinten csak 2x tudta ezt eljátszani -> még rövidebb volt, mint a normál...
Sz'al, továbbra sem értem, hogy miért nem lehet hétköznap Kristályra bekerülni... :/
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Pár dolgot vettem,de van ami még így is baromi drága,bár minimum 2.5k CC-t elvertem.
Az amazon berendelte az új Csillagkapu sorozatot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.18. 17:57:57
Upgrade nélkül is elmebeteg.
Tegnap endeavor miatt próbáltam ki. Rohadtul durva.
Elmentem tzengenyó battlezone-ba,ami nagyon szopás volt,szinte csak minden harmadik hajót számolta,mert a legtöbb hajó nem eldurrant csak ledöglött és kikellett volna valami adatot nyerni belőle.
De tökmindegy mert nem számít killnek.
Olyan 17 hajó körül kiszedtek álcából,de a hajóm visszament álcába,a hajón rajta volt az álca buff,de a hajó nem volt átlátszó,az EBC jele is a skillbaron azt mutatta nem aktív,de még is álcában voltam,minden trait ami álcában működik ment tovább.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.11.17. 15:02:43
Ami fura.
Kifejezetten jó, hogy megszüntették az arcgames-on a fórumot 😞
Bug hunton bugoltak a kit moduljaim,az egyiket nem tudtam elsütni csak nehezen,erre kapott 7 perc cd-t.
A Ball lightning meg volt hogy átesett a padlón.
Jó lehet hogy valójában nem,de nekem úgy látszott hogy leteszem és eltűnik a föld alá.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.11.14. 20:14:57
Starting November 18th after maintenance, players that have purchased the bundle can claim these items once per account in the Promotion Tab:
1 x Ship Slot
6 x Ship Upgrades
5 x Master Keys
10k dili endeavor ládában.
Az első generátornál és a másodiknál is volt egy szép jó nagy lag.
Meg mikor a kaput lőttem egyszer csak a kapu másik oldalán voltam,miközben elvileg egy helyben álltam és lőttem.
CLR—Infected Space Elite<4:33>4:33>— Dmg(DPS) —Fo'ghorn L 87 938 184(322 118) Liesa 56 191 444(205 829) Staann 50 205 312(184 578) Nerkya Tsu 30 528 760(119 253) D3Zone2 8 121 714(29 859)
Az hogy ilyenkorán is lag van nagyon szar.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.11.13. 22:39:49