49774
  • Kotomicuki
    A 4 darabos, repus Iconian szett Radiant Subatomic Pulse-a is ad +33% ALL sebzést, fél percre a 10km-en belül lévő csapattagoknak (is)...
    Gondolom, ilyesmik is közrejátszhattak az eltérő eredmény kialakulásához.
  • Orbancapitan
    ugye rémlik h az álca is buffol?
  • Plata
    A hajóm traitjei inkűbb akkor működnek ha álcában vagyok.
  • Orbancapitan
    nem érdekes, mert olvasd el leírását akkor tudni fogod mért több vagy mért kevesebb
  • Plata
    Érdekes ha kijövök álcából tényleg kevesebb.
    CLR—Infected Space Elite[3:48]— Dmg(DPS) —Amune 102 758 480(450 695) Liesa 58 384 240(260 644) Ryan McKin 34 210 600(150 707) RayRachel 21 506 654(94 743) Indir 16 314 132(72 186)
  • Plata
    Csináltam endeavort,5 voth verda,150k disruptor sebzés és 60 hurka hajó.
    Be tettem küldis disruptor torpit.
    Elmentem home küldibe,na és valami eszetlen kurvára bebugolt a hajóm,vagy nem jól láttam vagy tényleg elment a józan esze.
    Amikor az első hajókkal végzünk és odaérünk Odo-hoz jön rengeteg hurka,amikor bejöttek a hajóm kilőtt olyan iszonyat mennyiségű torpedót hogy szinte világított a képernyő tőle. Olyan volt mintha egyszerre legalább 50-50 disruptor,dark matter,neutronic és maelstrom torpedó ment volna ki,brutális volt,szinte belaggolt a játék.lehet hogy grafikai bug volt és valójában nem lőtt ki ennyit,de letarolta az ellenséget az biztos.
    Mintha a küldis disruptor torpedótól meghülyül volna a hajó.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.17. 12:28:32
  • Plata
    Basszus volt egy kb 15 másodperces szünetem mert megzavartak.
    CLR—Infected Space Elite[5:09]— Dmg(DPS) —Liesa 100 463 928(325 126) Ariadna 91 675 096(297 646) Tika 28 430 254(92 007) Arnok 11 465 190(37 468) Telan'Adar 3 692 722(12 147)
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.17. 06:31:29
  • Orbancapitan
  • Plata
    Star Trek Online: Unleashed - Coming September 23rd
    Face new dangers, encounter unexpected challenges, and set the stage for what’s to come.
    By Fero September 16, 2025, 09:00 AM

We're excited to announce that our 34th season, Star Trek Online: Unleashed, will launch on September 23, 2025 for PC and on November 11, 2025 for PlayStation and Xbox consoles!

In Star Trek Online: Unleashed, you will embark on a daring operation to capture a powerful Aetherian leader. This mission marks a critical strike in dismantling the Aetherian threat once and for all. Diving into dangerous situations on familiar territory, you will face new dangers and encounter unexpected challenges. Designed to test even the most seasoned Captains, this latest story content sets the stage for what’s to come.

Star Trek Online: Unleashed introduces the following features:

New Episode – Best Laid Plans: Answer a call to action from Hugh, the acclaimed Cooperative Borg Leader and Director of the Reclamation Project, who urgently requests your presence at Deep Space 9. With incoming intelligence revealing Thaseen-Fei’s location, team up with Hugh, special ops contact Seven of Nine, and other allies in a daring extraction mission that could shift the balance of power.
    New Task Force Operation – Shattered Peace: Respond to an urgent distress call as Khitomer HQ comes under siege. Join Seven of Nine in orbit to repel multiple enemy incursions while she battles threats on the ground. Tackle rifts, waves of attackers, and even former allies turned hostile in this intense new 5-player Space TFO.
    We’ll see you in the Final Frontier, Captains!
  • Plata
    Én csak hergelem a borgot. :D
  • Orbancapitan
    a torpedós karidnak azért nőt mert álcából lősz és nem triggered a borgot
  • Plata
    Én nem tudom hogy van ez,de hidd el a torpedós karimnak nőtt a sebzése.
    Másiknak meg nem tudom mert nem néztem.
    De az piszkosul biztos hogy egyes kariknak a statja csökkent attól hogy nem csináltam velük semmit.
    Most sem értem hogy a picsába ment a sci karimnak annyira le a partgen skillje,talán a konzolokat nerfelték?
    Másik meg hogy a picsába csökkent olyan durván a drain karinál az energiaszívás.
    Tudom jól hogy baromi magas volt neki,tök poén volt ahogy buffolva azt hiszem talán 157 all energiát leszívott,most meg ott virít hogy 89 vagy 88? Pontosan nem emlékszem de gyakorlatilag lófasz.
    A hajót upgradeltem T6-x2-re a T6-ról és raktam rá zenes drain konzolt és így is majdfnem a fele a réginek,hát hogy az istenbe van az?
    Jó már vagy 4-5 éve nem játszottam vele,ez alatt változott pár dolog,de ennyire szar hogy lett?
    Régen gyakorlatilag a borg TFO-n a borgok csak néztek mint rozi a moziban de mozogni sem nagyon tudtak energia nélkül.
    Nem a dps miatt csináltam,csak hogy szopassam az ellenséget.Még fordított tractor beam is van rajta.
    Mert azzal szórakoztam hogy elkaptam az összes borgot és elfutottam velük. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.16. 11:13:07
  • Orbancapitan
    ja pl ki venni az endevourt az miatt számol rosszul a játék amióta 100-as lettem nincs magasbiztosan dps-em vagy ha lenne egyből olyan leszek mint egy mágnes tfo-n vonzom a borgot mint egy meleg nyári napon a lótárgya az úton a legyeket
  • Plata
    Nem tudom,az egészet nem láttam,de olyanokat írtak hogy nem tisztességes a mostani rendszer mert az újoncok sosem érik utol a veteránokat,mivel olyan cuccokhoz jutnak hozzá ami nekik már pénzbe kerülne,eventes hajók szettek,endeavor pontokat egy újonc játékosnak eszetlen sokáig tart kifarmolni és mire el ér a felére már úgyis újra szintet emelnek.
    Plusz minek kell ilyen nagy dps,mikor inkább arra kellene törekedni hogy a TFO-kon adv vagy elite szinten kelljen újra tank meg support karakter is a dps-ek mellé.
    Most is jött tank hajó,de valójában a túl tolt dps miatt nincs is szükség tankokra.
    Nagyobb stat nerfre lenne szükség,stb.
    Mint ahogy a wow-ban is szokott lenni pár kieg után stat squish vagy mi a szar,úgy itt is ilyesmi kellene.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.15. 22:11:13
  • Orbancapitan
    akkor vegyék ki az endevourt és máris simán lesz 200 ezer nagy meló lenne úgy még 5m dps elérni mint régen
  • Orbancapitan
    lol minek?
  • gunji
    lol
    Azért nem kéne túlzásba vinni, nemcsak 600k-s buildek vannak. Anno a T6-ok érkeztével is azt ígérték, hogy a T5-hajókkal simán lehet játszani. Látjuk, mi lett belőle.
    Gondolom a DPRM-t nerfelik, vagy valami olyant, ami a lehető legtöbb játékossal szúr ki.
  • Plata
    A cseten még is arról dumáltak hogy még nagyobb nerf kell,a dps-t le kellene vinni 200 ezer körülire max,stb.
  • Orbancapitan
    hát már eset fű alatt jópár dolognak nekem is csökkent a dps-en julius óta
  • Kotomicuki
    Aztán melyik lesz a következő Plasmonic Leech/Improved Feedback Pulse, ami áldozatul esik a nerf-nek, hogy lehessen egy következő, szintén OP konzol/trait?!

Már előre félek az ilyen bejelentésektől, mert ha használható, akkor nem sokáig marad az...
  • Plata
  • Plata
    Ma reggel meg lett a voth verda,de úgy látszik sok más játékosnak is,sol systemben jó sok volt belőle.
  • Plata
    Egyénként én abban bízok hogy most az új seasonnal behoznak valami jó dili szívó ökörséget és a zen eladás felpörög.
  • Plata
    Mostanában inkább egy Tier 9 klingon nehézpáncélossal vagy borg supercarrier-el játszom. XD
  • Plata
    Én remélem hogy jön valami új klingon verda addig még.
    Nincs sok kedvem így játszani. Reggel letolom eventet és admyt, délben meg endeavort.
  • Kotomicuki
    Akkor majd jövőre, mert nálam >9k Zen lesz csak összesen Fekete Péntekig, ami meg kevés a tervezett 27k-s(?) csomag felére.
    Persze, egy 9 db-os, 12k-s szett, féláron még befigyelhet..., nem vagyok a jó elrontója! ;)
  • Plata
  • Plata
    https://youtu.be/nh1flQ5tnEw?si=pnTn3drRQnL4-h1j

Sg szar és csak így tudom.
  • Orbancapitan
    ÓÓÓ nekem ezt akkor fordul elő ha véletlenül alt+space-t nyomok
  • Kotomicuki
    Olyanba én is többször belefutottam az utóbbi napokban, hogy fennakadnak a játék szemei, majd egy újraindítása utáni belépéssel normalizálódik csak a helyzet és válik folyamatosan játszhatóvá.
    Ez eléggé kellemetlen tud lenni, ha egy feladat kellős közepén csinál ilyet. :/

Lag az ritkábban van ennél, de az is előferdül... :)
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2025.09.10. 14:32:48
  • Plata
    Sol systembe akkora lag volt hogy be mentem ESD-re,de ott sem volt kissebb. :D
  • Plata
    Ma reggel breach-en dupla core volt. :D

És kaptam egy kis zent.

Júli 14 volt amikor beraktam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.10. 06:41:45
  • gunji
    Ha már lag, elmentem 6 destructible torpedóra vadászni, patrolban. Jönnek is nagyban, nyomom a space-t, nyomom-nyomom, semmi, csak jönnek és felrobbannak a hajómon. Aztán mire eltelik öt-harc másodperc, hirtelen elkezd lődözni a hajóm és az ellenfél hajói felrobbantak. Én megy csak nézek-nézek...
  • Plata
    Voltam infecteden,akkor atom lag volt hogy néha a hajóm másodpercekre le volt fagyva.
    Volt hogy az előttem lévő borgra hátrafelé lőttem. :D
    Még a combatlog reader is kifagyott a lagtól,szerinte dewan antropoddal meg egyén ground szarral harcoltam. XD
    Infected elite űr TFO-n.
  • Plata
  • Plata
    Nem vagyok egy nagy lego bolond,de ez még engem is érdekel.
    Feltéve hogy nem atom drága lesz.
    Egyedül a lego videójátékokat kedveltem,amikor még a gyerekekkel játszottam őket,ezer éve.
  • gunji
    Nem, már korábban is idén őszre volt betervezve az Ent-D legóból.
  • Orbancapitan
    https://x.com/LEGO_Group_JP/status/1965026172221472913
  • Plata
  • Plata
    Star Trek Day
    We're celebrating Star Trek's birthday with a special in game museum of the Federation's history on all platforms!
    By Fero September 08, 2025, 08:00 AM

On September 8th, 1966, the world first met a group of people, and a ship, that would change our lives forever. Pitched as “wagon train to the stars", and brought to TV by the force of Lucille Ball’s will, Gene Roddenberry’s Star Trek hit tiny television screens around the world and immediately captured hearts and minds. Through three seasons, and decades in syndication, The Original Series started a movement that still lasts today, more than half a century later. We live in a time where there’s more new Star Trek than ever before, and we’re looking forward to celebrating the franchise’s birthday with the rest of our Star Trek Family.

From September 8th at 8am PT until September 22nd at 12pm PT on all platforms, there will be a special Starfleet Museum in orbit above Deep Space Nine and Earth Space Dock. The museum contains the starring ships from Star Trek movies, television, and more. Hailing each ship will give you words from their crew, and both in universe and behind the scenes facts about the ship and show. Hailing all ten of the ships will grant you a special title: Historical Documents Expert.

We hope you enjoy this celebration, Captains! Happy Star Trek Day!