Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plata írta (#50672):
Van dilis dewan is, nem ugyanaz?
Bár a dilis lehet disruptor. 🤣
nem ugyan az
Bár a dilis lehet disruptor. 🤣
Az universal küldivel nem akartam foglalkozni túl strapás,elmentem home küldibe 120 hurkát ölni és kész is lett.
Plata írta (#50668):
Ok,de este leszek.
Legalább is remélem.
Már át vittem nyolc karit rizsára,az elég is.
Bár lehet csak hét,dene tudja.
Négy vulkáni,egy romulány,egy orion,meg egy nauszi,tán.
el inditottam.
Orbancapitan írta (#50667):
plata el tudom majd inditani kövi fleet store upgrade-t a régi sci karimnál találtam 4k fleet markot xd
Ok,de este leszek.
Legalább is remélem.
Már át vittem nyolc karit rizsára,az elég is.
Bár lehet csak hét,dene tudja.
Négy vulkáni,egy romulány,egy orion,meg egy nauszi,tán.
Plata írta (#50662):
Feltöltöttem FM-el.
Nem sok időm volt játékra,mg a rizsa karikat sem tudtam összegyújteni,talán holnap délelőtt lesz időm melóban.
10 milla az új hajó,biztos le fog menni zen ára.
Azt is kellene farmolni,de mostanában alig van időm,meló is meg egyéb gondok.
oké akkor holnap a dewan-t is kéne is majd fm-el
Orbancapitan írta (#50664):
csak el írtak egy nullát igazából 1 millió a hajó nem 10m mivel naponta 50k-val csökken a buyout ára ha 10m lenne akkor 500k-val kéne csökkenie de nem szóval nyugi csak bakiztak
csak a formátum nem egyezzik ennyi benne a megtévesztő
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2026. 06. 02. 21:49
Plata írta (#50662):
Feltöltöttem FM-el.
Nem sok időm volt játékra,mg a rizsa karikat sem tudtam összegyújteni,talán holnap délelőtt lesz időm melóban.
csak el írtak egy nullát igazából 1 millió a hajó nem 10m mivel naponta 50k-val csökken a buyout ára ha 10m lenne akkor 500k-val kéne csökkenie de nem szóval nyugi csak bakiztak
Majd egy hónapja közel 20k zen-ért 3 csomagot vettem (2+2+1 legendary hajó, 10 trait, konzol hegyek + kisebb bizbaszok).
pite írta (#50547):
Ma reggeli félkómás kattintgatás eredménye:
Legendary Battlecruiser Bundle
Legendary Romulan Warbird Bundle
Mirror Universe Bundle
Van úgy hogy az ember alávág kb. 20k zen-nek...
zizi
Orbancapitan írta (#50659):
plata be raktam a fleet store upgrade projekteket csak el kéne inditani a bázison és a k-13-on
Feltöltöttem FM-el.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
gunji írta (#50656):
Zöld a lámpa, nem volt patch ma, nem indul Risa? :]
DE VOLT patch
gunji írta (#50656):
Zöld a lámpa, nem volt patch ma, nem indul Risa? :]
De van, elindult. RIP
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Plata írta (#50653):
Nem számolta ma sem,láttam borg TFO,jaj dejó,tipli elite infectedre,jó tízperc múlva behívott.Addig tzengeci meg polaron ground meg lett.
ISE gyors volt és nagyon uncsi.
De nem számolta.
Úgyhogy jelentkeztem cure-ra,mert inf cd-n volt ugyi.
nekem mindig számolja am lehet h bugos karival voltál
Orbancapitan írta (#50652):
csak neked nem számolja.
Nem számolta ma sem,láttam borg TFO,jaj dejó,tipli elite infectedre,jó tízperc múlva behívott.Addig tzengeci meg polaron ground meg lett.
ISE gyors volt és nagyon uncsi.
De nem számolta.
Úgyhogy jelentkeztem cure-ra,mert inf cd-n volt ugyi.
Plata írta (#50651):
Még mindig nem számolja be endeavor elite borg TFO-t.
Jelentkeztem hát cure-ra adv és nomal fokozaton,normalra hívott be,de valami irtó gyenge csapatom volt.
csak neked nem számolja.
Jelentkeztem hát cure-ra adv és nomal fokozaton,normalra hívott be,de valami irtó gyenge csapatom volt.
gunji írta (#50649):
Átjavítottam lvl65-re, de lehet, hogy inkább mégiscsak lvl60-nál van a határ. Mindegy.
Viszonylag friss karakternél pont most indult el a specialization is azt írja, hogy majd ha kellően magas szintű lesz hozzá..., pedig már eltudná költeni, hiszen bőven volna neki üres hely. (nem néztem, hányas szintű, talán 51?)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026. 05. 31. 20:39
(Mivel olyan karival vettem fel, amin nem volt kimaxolva a spec. tree, azt egyből jóvá is írta a karinak, ergo nem tokenként kaptam meg.)
zizi
Lohlunat Giveaways before and during the Festival on Risa!
By Ambassador Kael May 30, 2026, 10:00 AM
The glorious days of summer are almost upon us, and we want to celebrate with you! Every day leading up to the summer event, we’ll be giving away an item to you, for free, in the Promotions tab of the Zen Store. And, for the very first time, we’ll be doing a giveaway every other day (mostly) during the Lohlunat Festival! Stay tuned to this blog, we’ll update it every day with the current giveaway!
Today’s giveaway is:
1 XP Boost!
pite írta (#50642):
Én is furcsállottam, hogy ezt ennyire előre közlik. De most leesett, hogy júniusi Risa event hajóját finomított dilithiummal (nem Lobi, nem zen) lehet majd kiváltani, ergo így akarnak egy kis ösztönzést adni a népnek, hogy költsenek, megvillantva hogy a bónusz hét alatt valamennyit vissza is tudnak szerezni. (Az más kérdés, hogy több millió finomított dilit kell elverni a hajóra, de csak pár százezer dili jön vissza a dili bónusz hét alatt.)
Én annak örülök,mert a zen megindul,ami jó és rossz is.
Jó mert el kel ami kint van a piacon,rossz mert már egy ideje nem farmolok dilit,úgysem jön hajó,így most csak 15k zen van piacon,még arra is lusta voltam hogy feltegyem a kariknál lévő dilit.🤣
Arra számítottam hogy nem jön semmi jó így nincs értelme farmolni,arra nem számítottam hogy rizsa hajó dilis lesz.
Plata írta (#50636):
Június 11-16 dili hétvége.
Úgy látszik véletlen betették előre.
Én is furcsállottam, hogy ezt ennyire előre közlik. De most leesett, hogy júniusi Risa event hajóját finomított dilithiummal (nem Lobi, nem zen) lehet majd kiváltani, ergo így akarnak egy kis ösztönzést adni a népnek, hogy költsenek, megvillantva hogy a bónusz hét alatt valamennyit vissza is tudnak szerezni. (Az más kérdés, hogy több millió finomított dilit kell elverni a hajóra, de csak pár százezer dili jön vissza a dili bónusz hét alatt.)
zizi
pite írta (#50640):
2026-os roadmap szerint júniusban flotta üzlet/bazár frissítés + phoenix pakk frissítés.
Júliusban terveznek lock boxos klingon hajót + kelvin bundle jön. Ez utóbbiban szintén lehet klingon verda.
Boxos verda nem kell,legfeljebb mudd bótból.
De úgy volt egy streamben hogy új bop is jön vagy több.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 29. 18:45
Plata írta (#50638):
Mindjárt ittvan a június,jöhetne az új klingon hajó,az új flotta épület avagy szint emelés.
De jöhetne pár új dolog főnixbe is.
2026-os roadmap szerint júniusban flotta üzlet/bazár frissítés + phoenix pakk frissítés.
Júliusban terveznek lock boxos klingon hajót + kelvin bundle jön. Ez utóbbiban szintén lehet klingon verda.

zizi
Plata írta (#50638):
Mindjárt ittvan a június,jöhetne az új klingon hajó,az új flotta épület avagy szint emelés.
csak fleet store update lesz
PiszkosFred írta (#50637):
Szerintem lesz itt phoenix is lassan, olyan regen volt mar.
Plata írta (#50636):
Június 11-16 dili hétvége.
Szerintem lesz itt phoenix is lassan, olyan regen volt mar.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
#50632: Két éve talán egyszer-kétszer sikerült a 6 karakter, de annyira melós volt, meg a lagoktól sokszor nem is sikerült. Így a max nálam az 5 karakter, de sokszor maradok a nyugis nyugdíjas repkedésnél és a 4 karakternél (akiknek még az eredeti enhanced/superior rakéta van meg). Hogy mennyit érhet ez, nem nagyon gondoltam bele. Nem is akarom bedönteni a piacot vele, meg nem érné meg nekem, ha túl olcsón adnám el. Meg nagyon sokan is árulnak.
gunji írta (#50631):
Főleg fafej vadászattal. Kedvenc nyári elfoglaltságom 😄 Még mindig emlékszek a két útvonalra 😄
Tavaly sajnos sokat lagolt a játék, így nem tudtam annyit szedni, amennyit szerettem volna. De legalább végre sikerült elérni a kitűzött 100k-s célt 😄
Hát csodálom a kitartásod.
Sosem szokott összejönni pár ezernél több,nekem nyáron ilyenkor kevés szabadidőm van.
Ha egyáltalán van.
gunji írta (#50631):
Főleg fafej vadászattal. Kedvenc nyári elfoglaltságom 😄 Még mindig emlékszek a két útvonalra 😄
Tavaly sajnos sokat lagolt a játék, így nem tudtam annyit szedni, amennyit szerettem volna. De legalább végre sikerült elérni a kitűzött 100k-s célt 😄
1 Horga'hn Hunt session 6 karival egymás után megcsinálható, ez nálam is első helyen van farmolás miatt.
Tavaly 80+ stack lolmogyoró volt a kitűzött cél, ami meg is lett. De a csatolt képen a 100+ stack nagyon impresszív.
Ha utánaszámolsz, igazából multimillárd EC-d van, csak realizálni kellene.
zizi
gunji írta (#50629):
Első vagy második évben én is szerettem volna Risa alatt eladni lolnutot, egészen addig, míg meg nem láttam, hogy 1 ezer EC volt a darabára. Azóta nem nagyon adok el Risa alatt, inkább gyűjtöm. Jelenleg kb. így állok 😄Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy a túróba szedtél ennyit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pite írta (#50627):
U.S.S. Elbaszott Kürtőskalács
Más:
Ferengi énem az elmúlt hónapokban eladta a tavaly farmolt Lohlunat favor (lolmogyorók) nagy részét. Bár még van két-három stack, kíváncsi vagyok mennyire ugrik fel az ára a mostani 23-25 millió EC per/stack (23-25k EC/darab) értékről a következő napokban. (Tavaly ilyenkor valami bolond telefosta az exchange-et 15k EC/darab áron, lenyomva az árat.) A nyári event során amúgy is beszakad majd az ára, mikor mindenki el akarja adni exchange-en.
Ha az új Risa kit modulok jól mennek a winter kit frame és winter kit modulokhoz, akkor lehet hogy a téli event biszbaszok (Terran Holiday Ornament / Targ Fur Earmuffs / Bolian Candles / Vulcan Meditation Incense) eladását el lehet indítani nagyobb mennyiségben. Ahogy láttam ezek most 90-100k EC/darab értéken forognak. (Tavaly ilyenkor ha jól emlékszem 60-80k EC/darab áron keltek el.)
Ferengi Rules of Acquisition
Rule No.9 - Opportunity plus instinct equals profit.
Rule No.22 - A wise man can hear profit in the wind.
Szerintem megint lesz aki telenyomja a piacot.
Múltkor mondta az egyik játékos hogy banknyi favort már elkészített a piacos karijánál.
Mondta azt is hány stack,de a fene emlékszik rá,de sok.
Szerintem ez egy toboz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 27. 18:53
...Gomtuu itself descending on the beautiful beaches...
U.S.S. Elbaszott Kürtőskalács
Más:
Ferengi énem az elmúlt hónapokban eladta a tavaly farmolt Lohlunat favor (lolmogyorók) nagy részét. Bár még van két-három stack, kíváncsi vagyok mennyire ugrik fel az ára a mostani 23-25 millió EC per/stack (23-25k EC/darab) értékről a következő napokban. (Tavaly ilyenkor valami bolond telefosta az exchange-et 15k EC/darab áron, lenyomva az árat.) A nyári event során amúgy is beszakad majd az ára, mikor mindenki el akarja adni exchange-en.
Ha az új Risa kit modulok jól mennek a winter kit frame és winter kit modulokhoz, akkor lehet hogy a téli event biszbaszok (Terran Holiday Ornament / Targ Fur Earmuffs / Bolian Candles / Vulcan Meditation Incense) eladását el lehet indítani nagyobb mennyiségben. Ahogy láttam ezek most 90-100k EC/darab értéken forognak. (Tavaly ilyenkor ha jól emlékszem 60-80k EC/darab áron keltek el.)
Ferengi Rules of Acquisition
Rule No.9 - Opportunity plus instinct equals profit.
Rule No.22 - A wise man can hear profit in the wind.
zizi

Kickoff in Style with our Summer Event!
Return to Risa for new rewards, including Gomtuu from TNG!
By Ambassador Kael May 27, 2026, 07:00 AM
Are you ready to play, Captains? This year, Risa has a lot to offer everyone returning to her glittering shores, with Gomtuu itself descending on the beautiful beaches, and offering you a place as its new Captain!
From June 2nd at 8am PT to July 3rd at Noon PT, enjoy all the famous activities of the beaches of Risa, including powerboard races and biathlons, horga'hn hunts, scavenging for artifacts, and the signature dance party. Participate in these activities to earn your very own Gomtuu , an alien vessel that is shrouded in mystery,
In addition, the Risians and their friends have developed several new rewards for you to purchase with your Lohlunat Favors this year as, yet again, the people of Risa have harnessed the elements into three new Kit Modules to tempt you.
Tactical Kit Module - Terror-Former
Originally developed by the New Essentialist Movement to disrupt the Federation on Risa, this module has been modified to create a powerful quake around any enemies in a 10m radius. This effect sends out up to three quakes of equal magnitude to any enemies that remain in range, but also causes their resistance to Physical and Kinetic damage to be reduced for 30 seconds.
Science Kit Module - Unseen Mischief
Bring your scientist into the fray with this powerful cloak, which not only conceals you from your foes, but also confuses some of them within 15ft radius of you in the process. Once toggled off this power grants you a Critical Chance Buff for 30 seconds.
This power will toggle off if you engage in combat.
Engineering Kit Module - Holographic Defenders
Engineers have learned how you can manipulate a holomatrix through your tricorder and create multiple duplicates of yourself for each enemy in a 15m radius. These have standard holographic safety protocols off and attack your enemies, adding alternative targets and support on the field. The holomatrix maxes out at 10 duplicates and the effect lasts for up to 30 seconds.
Dress to Impress
You want new costumes. We’ve got them this year!
British Naval Uniform
A uniform used during nautical japes on the U.S.S. Enterprise D
Betazoid Civilian Clothing
Casual attire for fashionable Betazoids and other races.
Soccer Jerseys
To celebrate the world of Soccer, but with a Star Trek twist. These uniforms will also mix and match with the Baseball Uniforms of previous years in the “Beachwear Separates” section.
More Moopsy’s than you can Imagine
We know you’ll like our range of Moopsy’s. Pick your favorite… they don’t bite!
Eight Emotes
A plethora of entertaining emotes cover the nautical and soccer sides of things this year.
Walk the Plank
Spyglass
Fire at Will
Red Card
Penalty Shot
Juggle the Ball
Knee Slide
Yellow Card
A Regency Era – Powerboard and Floater
Travel on Risa in style!
Beautiful Boff Manuals
We’ve worked our magic and made Bridge Officer Manuals for all the following:
Virulent Dark Matter Cloud
Magmatic Deployment
Cyclonic Generator
So why not take a break from the border and come and enjoy what Risa has to offer!
Így gyorsan be is szereztem a verdát és nagyjából felszereltem,először ki akarom húzni a traitjét utána a boffokat is finomítani kell,mert lego hajóhoz voltak a boffok.

Vicces hogy már minimum féléve megvan a kampány jutalom de eszembe sem jutott hogy ezt akartam belőle kivenni. 🤣