46682
  • Plata
    Ma a dyson klingon karimmal toltam eventet le,nagyon fun hajó a dyson hajó két dyson szettel,de valami történt vele.
    Először is a hajóm időről időre álcázza magát és néha a környéken lévőket is.
    Második a képességei furábbak lettek.Olyan mintha erősebbek lennének,vagy csak swarm eventen ilyen rohadt gyenge ellenségek vannak.
    Ha bizonyos dyson képességet és konzolt egymás után toltam be,az ellenséges hordát szétkapta,nem is akárhogy valami rohadt nagy fényes robbanásokkal,olyan volt mint valami láncreakció,az egész hurka csapat felrobbant és mindegyikből fényes vakító lökéshullám jött ki.
    Vagy csak swarmon van valami bug vagy tényleg buheráltak a dyson hajókon.
    A hajóm még komoylan fel sincs cuccolva,mert hát őszintén szólva várok a csodára hátha lesz egyszer proton fegyver. :D
    De egy holt biztos,baromira nem volt unalmas swarm,sőt mikor vége lett meg is lepődtem hogy ilyen hamar vége.
    Másik karival meg kb elalszom rajta. XD
    Amíg nem jön valami jó proton fegyó nem tervezem jobban felszerelni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.10. 11:42:38
  • Plata
    Ma is kéket kaptam.
  • Plata
    Nekem eddig a lila volt a legjobb.
    A vadlila még nem jött össze.
  • PiszkosFred
    En behuztam eddig minden nap, de III-as volt a legjobb, szokas szerint :)
  • Plata
    Ó mamuskám,én már két napja elfelejtettem.
  • gunji
    Phoenix event is van, teljesen kimaradt ez nekem, hm.
  • Plata
    In celebration of #StarTrekDay, we've joined the Star Trek Franchise Sale on Steam! Save 20% on all Zen packages from now until Monday the 15th at midnight PT. Live long and prosper!
  • Plata
    Megint red alert.
    Link.
  • Plata
    [9/6 12:29][Mission]Accolade complete: Happy Star Trek Day

Errű ennyit,ha körbejárod ESD-en a kiállított múzeum hajókat akkor kapsz egy accoladet.
  • Plata
    Jó meg szíttam,elköltöttem az alien karim dilijét főnixre,erre most vehetnék egy jó pajzsot.
    Hogy a ragyás nénikéjüket. :D
  • Plata
    Dili és legendás kiárusítás.
    Dilithium & Legendary Sale
    On PC, save 20% on ships in the Dilithium Store and 35% on all of the Legendary Bundles we've released so far
    By Fero September 05, 2024, 08:00 AM

Captains! It's time to deck out your ship. We're making it easier to get your hands on some of our Vanity Shields for a limited time. Ten Vanity Shields, which had previously only been available in Lock Boxes, will be appearing in the Dilithium Store for a limited time. These shields will be a per character purchase, for 280,000 Dilithium* - and during the time these shields are available, all ships in the Dilithium Store will be 20% off! Grab the following vanity shields from September 5th at 8am PT to September 9th at 12pm PT on PC:

Tzenkethi Vanity Shield
    Discovery Vanity Shield
    Ferengi Vanity Shield
    Hur'q Vanity Shield
    Emperor's Vanity Shield
    Section 31 Vanity Shield
    Kelvin Divergence Vanity Shield
    Borg Vanity Shield
    Ba'ul Vanity Shield
    Zhat Vash Vanity Shield

Fly the colors you choose, Captains (although we know most of you will choose black.)

*This price may change for future runs of this sale, if they occur.

The ships of Star Trek are a character unto themselves, and we find ourselves attached to ships that have become Legendary. Now, you can own those Legendary ships for a lot cheaper. From September 5th at 8am PT to September 9th at 12pm PT on PC, you can save 35% on all of the Legendary Bundles we've ever released, including the 10 Ship Legendary Bundle! That's right, the anniversary bundle is back for a limited time, Captains.

Get your hands on ships that come with every look, trait and console that had ever been released for them, up to the point of their initial sale. And take a Captain up to Level 65 instantly!

Na itt a lehetőség,legendary boosterek jók,főleg az újabbak.
    Tuti hajót adnak,szuper legénységet és sok szárt.
    Figyelem ez egy nagyon link.
  • Plata
    Nem,a borg drenyás karim Ds9-en van,be léptem hogy elindítsam a reput nála,de elfogyott az xp. ami ciki.
    De láttam az NPC-t és a küldi aktív,orion karival be is gyűjtöttem,egy kék lött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 18:30:52
  • Orbancapitan
    azt tudom h nem volt véletlen a reso :D
    Nem 7-től lesz aktív? mindegy megyek is fel
  • Plata
    Nem az nem rémlik,resonak nem véletlenül ugrottam neki,már találkoztam velük korábban és féltem a STO-ban is megismétlődik hogy szét hull miattuk a flotta.
    Egyébként főnix event aktív.
  • Orbancapitan
    nem, az már utána volt át jöttél és az uhf neki ugrott a hgf-nek mint a reso te meg bepöccentél de ben hamar elsimította és onnantól minden a régi volt és te se voltál már véreb xd ez nem rémlik? :D
    igen de amit én mondtam az már az uhf beszélgetés után volt
    jah nekem is kolln tanította sőt még a bindelést is pvp miatt amit a mai napig használok ugyan az a .txt fájt
    jah raultól én is kaptam tippet de csak a be lépő tippeket te azért több ferengi trükköt tanultál :D
  • Plata
    Már nem emlékszem melyik játékban,de szintén próbálkoztak és el lettek utasítva,ott jót röhögtem,a gyerek kiakadt és elkezdett cseten pofázni valami olyasmit hogy mind mocskos hazaáruló tetves libsi zsi.d.ók vagyunk.
  • Plata
    A huncseten én meg szívattam őket :D
    Emlékszem azt mondák fel is jelentenek hackelésért,átvertem őket a cset hibával,úgy csináltam mintha egyszerre két karival lennék fent.
    Mivel anonymusra volt állítva a fiókom nem tudták megnézni hogy fent vagyok-e.
    Egyszerre futott STO meg neverwinter és a bugos cset szerver miatt tudtam egyszerre írni mind a két játékból STO csetre,azok a marhák meg beszopták hogy két karival vagyok fent. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 17:20:55
  • Plata
    Az UHF-es résszel gond van,elfelejted hogy én is ott voltam és ma is vannak ott haverok,szóval velük sosem volt bajom.
    Én nem Raul-tól tudom az UHF-es dolgot,hanem pont hogy a volt UHf vezetőktől,én is ott voltam,mint kezdő és igazán jó tanuló flotta volt,Ben meg a többi vezető rendesek voltak és sokat segítettek,aztán egyik nap jött a körlevél hogy mindenkinek ki kell lépni a flottából és át kell menni a HGF-be,amit azért nem bántam,később mikor már klingonoztam és beszélgettünk a srávokkal klingon flottában,akkor monsták hogy annak idején azért lett a flotta átszervezve mert a HGF-eseknek nem tetszett hogy az UHF népszerűbb és jobban kedvelik.
    Nekem a HGF-ben Kolln és Raul sokat segített,Kolln-tól tanultam a skillekről és egyéb marhaságról,Raul meg ferengi dolgokra tanított,pénz csinálás kereskedés satubbi.
  • Orbancapitan
    amúgy a sto-ban is csináltak még az elején platac1, platac2 néven xd nem is emlékszem már h ki szólt az akkori a gm-nek h bannolja már őket, ben vagy kolln volt az. mert épp elköszöntél a flottán belül és le mentél akkor jöttek ezek hunchat-re
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.09.05. 17:09:22
  • Orbancapitan
    az uhf-et is bele vettem nem csak a reso-t mert az uhf-el is volt bajod vmiért. am az ő ötlette volt amúgy oké részben dundes-é mert véletlenül fent maradtam ts-en mikor john "behivatott magához" a vezetőségből valómenesztésem után(ami raulnak fontos dolog volt mert nélkülem tudta csak szétverni a hgf-et mert át láttam rajta hogy még sem olyan kedves mint aminek mutatja magát illetve magához hű emberekkel töltse fel a vezetőséget) egy kis beszédre miután vissza mentünk john le lépet munka miatt. jött dundes nem sokkal utána halottam a klán bank feltevést.
    tudom h nem érdekelt a szavazás.
    am john tett nem féltékenységből semmit csak a hgf-ben egyre kevesebb volt az aktív játékos és benriley-nak meg egyre kevesebb ideje volt az uhf-et felügyelni ott kevés volt az ember akire tudta végül bízni az uhf-et és tény hogy először annak tűnt ben-nek is h john az de megbeszélték. ezt onnan tudom hogy akkor már gyakorlatilag section 31-es pozícióban voltam az volt a dolgom h figyeljek az hgf-re és az uhf-re belülről amiről ben is tudod már később. raul meg szerette másitani a dolgokat és azt a saját javára fordítani szóval ha bármit mondod neked a helyzetről lehet h nem teljesen így volt ahogy mondta.
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.09.05. 16:58:20
  • Plata
    Igen,egyszer oda is regeltek az én nevemben is,valaki szólt hogy nézzek már fel mert a nevemben írkál mindenféle baromságokat és kötekedik.
    És tényleg úgy volt,én is regeltem és válaszoltam neki az egyik topic-ban és utána nyugi lett.
    Az egyik játékban még a nevemre is csináltak accot,nem is egyet.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 16:57:10
  • PiszkosFred
    "emlékszem még az elderscrolls fórumba is regeltek a nevünkben."

Ne is mondd, mindenki (offik kozul) kerdezte tolem, amikor csatlakoztal a magyar ESO guildhez, hogy biztos jol gondolom, mert Plata egy s.ggfej es nem kellene behivni. En meg mondtam, hogy sracok, egyreszt kezesseget vallalok erte, masreszt amugy is valami gebasz lesz a sztoriban, mert ez a Plata, akit behivtam, ezt eleg regota "ismerem" es nincs az az isten, hogy megegyezzen azzal az illetovel, akire ti gondoltok.

De most mar ertem akkor, hogy miert merult ez fel.
  • Plata
    Részben igazad van.
    Én szeretem a közösséget, wow-ban csodás éveket toltam barátokkal egész cata kiegig, akkor mindenki lelépett.
    Ami resonancet illeti, ismertem őket korábbról, ugyanez a taktikájuk volt más MMO-ban is.
    STO előtt egy másik játékban is csak keverték szart és fenyegetőznek levélben és Cseten.
    Sőt STO balhé után is futottam össze velük még két játékban. Az egyikben hetes bann lett az eredmény, sokat megöltem. XD
    STO-ban mit csináltak? Leveleket írkálrak és Cseten pofáztak, majd valami blogban kamu levelet tettek közzé.
    Létrehoztak rakás fórumon kamu profilokat a nevünkben, aztán alpári szövegeket toltak, emlékszem még az elderscrolls fórumba is regeltek a nevünkben.
    Minden játékban ugyanazt a szöveget tolják, legyünk mi a legnagyobb gyűrűk ura, star Trek, star wars, anyám kínja közösség.
    Ha nem csatlakozol szép szóval akkor jön az anyázás.
    Beszéltem olyanokkal akik kipróbálták a klánt, ott inkább az a lényeg hogy a vezetőnek istenkomplexusa van, vagy azt teszed amit mondanak vagy le leszel rakva olyan rangba ami lószarra sem jó. Vagy kirúgnak.
    Nem emlékszem rá hogy a HGF-ben, vagy akármelyik Wow klánban fizetnem kellett volna hetente adót a klánvezérnek.
    Raul féle dologra nem tudok mimondani, nekem sokat segített, ingyen segített megszerezni az első 400 millám.
    A klán bank meg olyasmire kellett amit itt nem akarok leírni. :D
    De az nem az ő ötlete volt, egyszer játék közben dumáltunk arról hogy kapott bannt, és támadt egy őrült ötletem.
    Az admirális szavazás nem tudom, sosem érdekelt a rang. Nem akartam vezető sem lenni, de így lett. Amikor még rendesen volt élet akkor sem akartam rangot, be értem azzal hogy felgyújtom a flottabázist.
    Asszem arra emlékszel. :p
    De egyébként John sem volt annyira rendes, annakidején féltékenység ő szüntette meg a másik HGF-et. Ezt onnan tudom hogy akkor ott voltam még, jött az ukáz hogy a flottát fel kell oszlatni és irány a HGF, akkoriban volt egy beszélgetés amiből pár dolog kiderült.
    Ha van hiba a szövegben akkor bocs, épp túrázom.
    Köcsög teló mindent át ír. Plusz nem hoztam szemüveget, de kihajtottak hogy legalább 1 órát gyalogoljak. Közben egy padről írkálok. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 14:37:46
  • Orbancapitan
    igen mert csak további provokációra adhatott okot de ilyenek a magyarok hogy a másik magyar guildet basztatják, pedig milyen szép lett volna egy hatalmas magyar armada közösség a sto-ban csak te meg raul elcsesztétek a hgf megítélését azzal hogy telibe szartátok a dolgokat és a hgf nélkül nem volt túl hosszú életű azért a hgf nagy név volt már a kezdetek óta. oké hogy te nem vagy nagy közösségi játékos mert a másik társaságból vannak akik hülyék és ebből kifolyólag számodra onnan mindenki az. raul se volt közösségi ember ő inkább vérbeli seggfej ferengi volt neki a profit volt a lényeg emlékszem h a újaktól akik nem rég kezdték a játékot és azt se tudta h mi van házon belül vagy h mi a flotta 100000 ec-ért vásárolt szavazott flotta admirális választáskor, utána csakis magán bankként használta a hgf-et semmi közösségi foglalkozás csakis profit amikor hívták. a hgf-et az armada konferenciájára csak ki röhögte veled együtt.

fhűű már megint kibuktam.....
  • Plata
    Ma eszembe jutott John Will.
    Sw ToR-ban figyelmeztetett guild vezető hogy másik klán tagjai zaklatják a klán tagokat privát üzenetekben és hogy ne válaszoljunk provokációra.
    Annak idején John hogy lecseszett már amikor a resonances tetveket olyan szép szóvirágos szavakkal elküldtem a jó mamuskájukba. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.09.05. 12:18:03
  • Plata
    Nem,nagyon tévedsz,szimplán velem van az erő. :D
  • PiszkosFred
    Na jo, de buyouttal meg valami (tutira bugos) bonus dili buffal konnyu :D
  • Plata
    Lehet,mostanában nem nagyon érdekelnek a hírek,mert úgysem jön klingon content.
    Még az admiraltyzást is hanyagolom.
    Bár az eventet tolom,abból is jön egy kis dili.
  • Orbancapitan
    Le vagy maradva
  • Plata
    Hát az nem valami izgalmas hír.
  • Plata
    Talán lesz STO-ban is Star trek day,
  • gunji
    Akkor jöjetne Alyssa Ogawa nurse-doff is :(
    Amúgy szerintem nem lenne hülyeség évfordulókra mellékszereplős doffot vagy boffot ajándékozniuk.
  • Orbancapitan
    csak kinézet és tegnap óta bent van revampolták a saber knézettet
  • Plata
    Tényleg,cseten valami új Saber class variánsról regéltek hogy jön.
    Sajna abszolút nem klingon.
  • Orbancapitan
    mert a prodigy-nak a jogai már a netflixnél van
  • Plata
    Paramount Star Trek napot tart és az összes sorozat premier epizódját ingyenessét teszi,talán STO-ban is lesz valami.
    Jah prodigy kivéve,azt nem teszik elérhetővé.
    Szeptember 7-13 közt.
  • Plata
    De nem szoktak olyat csinálni hogy season előtt 1-2 héttel jön patch.
    Még abban reménykedek talán csütörtökre időzítik valamiért.
  • gunji
    Jövő héten vagy az azutánin szerintem.
  • Plata
    Ma is lejött vagy 3 giga de se szezon se semmi.
  • Plata
    Igen láttam a hírt én is,igazán megemlékezhetnének róla.
    De szerintem inkább csak doffot.Boffot nagyon ritkán adnak és eventért általában.