49769
  • gunji
    Ma meg egy kapitányoknak szóló vonatútra szóló utalvány. (Elite captain training token)
  • Plata
    Két darab boff upgrade token a mai jutalom.
  • Plata
    Sajnos azon kevés xp jön,de arra hat szerintem.
    Én például olyan bugos vagyok némelyik karival hogy egy patrollal maxos szintű lesz a trait. :D
    Valamelyiknap a romulán karival gondoltam végre megcsinálom a carrier traitjét,mert sosem használtam még,már vagy egy hónapja megvan de nem is vettem elő.
    Elmentem egy ninth rule-ra,erre maxos lett a traitje.
    Én meg azt hittem kell vagy három patrol.
    Ma is akartam vele húzni még traitet,de rábasztam és beteg lettem.
    Nincs kedvem játszani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.21. 18:45:08
  • Kotomicuki
    Nem endeavor-ra értettem, hanem a karakter aktuális űrhajójára, mert szeretném azokat gyakrabban váltogatni a trait-(meg)szerzés miatt, most, hogy az STO minden napra ad programot - kellemeset a hasznossal összekötni, má', ha lehet.
  • Plata
    Xp boost nem hat endeavorra,arra csak recruit bónusz hat.
  • Kotomicuki
    #endeavor

A #48764-hez képest már előre léptem: 265. szintű lettem endeavor-ban és még mindig nincs egy tétel sem, ami teljes lenne!

----

Ha a karakteremre elnyomok egy XP boost-ot, akkor a hajó is jobban kapja a pontokat tőle, vagy csak a karakterre hat és ne álmodozzak?
  • Plata
  • gunji
    Pedig anno azzal nagyon jól lehetett keresni (contraband), abból vettem egy Suliban cell shipet. Kár, hogy egy idő után már nem érte meg. Most nem tudom, de biztos nem használ neki a 15,5 millás zen-backlog.
  • Plata
    Már csak 410 endeavor szint és kész vagyok. :D
  • Plata
    Az igaz,én azt hittem hogy fő accon vetted.
  • PiszkosFred
    Nem veszek, de bankos accounttal farmolt eventes diliket mashogy nem tudom a fo account javara forditani, csak a kulcsok, vagy azokbol befolyo penz atadasaval. Meg anno te/ti javasoltatok, mint a legegyszerubb megoldas, leven minden mas account bound vagy char. bound.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.09.21. 11:30:04
  • Plata
    Zent kulcsra költeni istenkáromlás. XD
    Ha van akciós key ring sale akkor esetleg.De azt is csak minden harmadik szökőévben.
    Én Ec-ért vettem a kulcsokat.
    Néha adnak zenes bundle-hoz,de az nem átadható,legtöbbször karakter bound hogy basszák meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.21. 11:21:21
  • PiszkosFred
    Keves vagy sem, ennyi jott ajandekba, igy nekem ez ottel tobb, mint amennyivel rendelkezni szoktam. :)

Ha ritkan veszek is keyt, azokat eladom, igy a promo kulcsokon kivul zenert vett kulccsal meg sosem nyitottam ladat, annyit nem er az egesz.
  • Plata
    Mondok valamit.
    Van eltéve kb 11 éve a tabu részbe 100 darab master key.
    Lehet hogy már meg is romlott. :D
    Még 5 millióért vettem darabját.
    Ez is a T6 karfiolra félre tett cuccok közt van.
    Vagyis kurvára tilos hozzányúlni. De vártam 11 évet mire várjak még.
    Ha most ősszel sem jön klingon karfiol vagy lego klingon verda mindet elhasználom.
    Hogy még milyen ládára passz,talán borgra a doff miatt.
    Meg mutatom mi esik 100 dobozból.
    Báár,most lehet hogy bele gondolok,szerintem a WoT-ban szokta megmutatni hogy mi is esett a nyitott ládákból,a STO-ban nincs ilyen statisztika.
    De majd egy seggpucér friss karit kreálok és üres lesz a táskája.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.21. 10:30:10
  • Plata
    Az a baj az öt nagyon kevés.
    Régen mikor még azzal töltöttem az időm hogy ec-t gyüjtsek én ötven darabjával vettem a kulcsokat és úgy nyitottam.
    Volt egy szépséghibája a dolognak,lusta voltam eladni amit nyitottam. :D
    A romulán kiskarimnál használtam el az utolsó traites dobozokat,amiket vagy 10-12 éve nyitottam. XD
    Romulán kariknál még most is van elvétve egy két ezeréves fegyver doboz vagy konzol.
    Mert mindig romulán csaj karival nyitottam. XD
    Valójában sok hasznos dolog esik,csak rohadtul veszélyes a lock box nyitás.
    Mert rohadtul rálehet szokni,én nem a hajókért nyitottam hanem a nyitásért.
    Volt amikor tök olcsón elpasszoltam a hajót ami esett. XD
    Vagy oda adtam valakinek.
    Az Ec-t meg doff farmolásból szereztem és kereskedésből,volt idő amikor a kraftolt cuccok vagy kraft alapanyag sokat ért.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.21. 10:16:27
  • PiszkosFred
    Vettem vegul infinityt, kvazi mindegy, hogy melyikbol NEM esik hasznos dolog :)
  • Plata
    Én Last generationst nyitottam.
    1 fegyverláda, 2 r&d láda, meg két féle booster.
    Plusz 24 lobi.
    Ami kevés.
    Régen megvolt legalább 5 átlag.
    De sokszor több.
    Mert nyitottam 50 lobist is.
    Infinity azért jó mert gyakorlatilag bármi eshet belőle.
    Trait vagy konzol láda kúva jó.
    Infonityből nyitott bármilyen ládából bármit választhatsz.
  • PiszkosFred
    Melyik lockboxot erdemes kinyitni ha van tobb is? Infinity, Elachi, Last Generation, Discovery, stb. Nem nagyon foglalkoztam sosem a boxokkal, ez teljesen homalyos terulet.
  • Plata
    A fene,lehet elfelejtettem a kereskedős karival kipucolni. :D
  • Orbancapitan
    neked van teli próbáltam vissza írni neked h nekem meg jött de nem ment el mert teli a ládád
  • Plata
    Ma jöttem rá hogy a romulán carrier csodaszép lesz az eventes pajzstól.
  • Plata
    Ma 5 master key a jutalom,de vigyázzatok,karakter bound.
  • Plata
    Próbáltam írni flottás körüzit a promó miatt,de nem ment.
    Azt írta hogy mindenkinek tele van a hócipője.
    Vagyis a postaládája. :D
  • Plata
    Fred a Cseten azt mondták valszeg T6 gift lesz az uccsó nap.
  • Plata
    Tessék Star Trek-ezni és ne mán sky-ozni. :D
    Én még WoWs-ban is Star Trek-ezem. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.20. 15:26:31
  • PiszkosFred
    Igen, most mar figyelek es resen leszek, de ha nem irja gunji, szerintem holnap sem vettem volna eszre ugyanugy, mint ma. No Man's Sky megint ugy beszippantott, hogy STO hireket nem kovettem most 1-2 hete es tessek, majdnem le is maradok al egjobb dolgokrol, mert az uni upgrade az, ami sosem eleg.
  • Plata
    Ma este új lesz.
  • PiszkosFred
    Huh, koszonom, eszre sem vettem, ha nem irod, siman elsiklok felette.
  • Plata
    Ma endeavor láda ritka szuper jó volt.
    Kereken 15k dili volt normal endeavor ládában.
    Admys bónusszal kicsit több.

• Plata
    Köszi.
  • Plata
    Új rekordom van.
    Egyetlen ninth rule-val a romulán karim új hajó traitje maxos szintű lett. :D
  • gunji
    Giveaway - ajándék 1. nap: 2 db ultimate tech upgrade a Promotions fülön szombat este 19.00-ig! Ha még nem volt :)
    Source: https://old.reddit.com/r/sto/comments/1nl9nz9/giveaways_to_countdown_to_the_next_story_release/
  • Orbancapitan
    hát a combatloggal meg lehet mérni csak kell 5 player akinek van egy szabad órája 2 mérés ugyanazon a mapon mm tfo
  • Plata
    Jó lenne ha lenne beépített dps mérő,vagy bármi ami kijelezné hogy mi mennyit ad ténylegesen a sebzéshez.
    Az addig ok hogy valamire rá van írva hogy +20% sebzés,de ki tudja hogy valójában az tényleg mennyi?
  • Orbancapitan
    Nem nagyon észlelhető amióta nerfelték anno a deltánál(iconiai war végén az unalmas első discos patrolok előtt)sztem +5-10% amit add más különben mindenki icot használna
  • Kotomicuki
    A 4 darabos, repus Iconian szett Radiant Subatomic Pulse-a is ad +33% ALL sebzést, fél percre a 10km-en belül lévő csapattagoknak (is)...
    Gondolom, ilyesmik is közrejátszhattak az eltérő eredmény kialakulásához.
  • Orbancapitan
    ugye rémlik h az álca is buffol?
  • Plata
    A hajóm traitjei inkűbb akkor működnek ha álcában vagyok.
  • Orbancapitan
    nem érdekes, mert olvasd el leírását akkor tudni fogod mért több vagy mért kevesebb
  • Plata
    Érdekes ha kijövök álcából tényleg kevesebb.
    CLR—Infected Space Elite[3:48]— Dmg(DPS) —Amune 102 758 480(450 695) Liesa 58 384 240(260 644) Ryan McKin 34 210 600(150 707) RayRachel 21 506 654(94 743) Indir 16 314 132(72 186)