Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az űr boffot éri meg legjobban,groundra nem kell anynira,mert jó gearrel a sima boff is erős.

Nos nekem ők is fejlesztve vannak a recruit karinál,de nem szerintem azt amit az űrben használsz.
Viszont ha upgradelsz boffot nem árt karaktert váltani,mert néha meghülyül töle a boff roster.
Legalább is nálam szokott baromkodni,volt márhogy újra kellett indítanom a játékot.
Recruit karinál azóta is megvannak hülyülve,de a többi karinál helyre jött.

A boffok rossz sorrendben vannak,felül a négy ground tiszt kellene hogy legyen alatta meg az űr boffok,de összevissza vannak mióta utoljára upgradeltem.

Sőt a hologram boffnak azóta is ottvan a NEW felirat.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.16. 09:54:40

Ezzel az ajándék "Elite Bridge Officer Training Token"-el azt a négyest érdemes fejleszteni, "akik" a felszínen is kísérik a main-t?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

nem a boss is egyet ér mint a borg cube-ok csak nem mindegy h a csapattársak mire mennek
Destroy 5 Dreadnoughts - pont jó a red alerthez, a boss úgy is kettőt ér, így megyek két kört. Első kör: külön hajó plusz boss ad hármat, a másodikban elég a boss. Meg a Móricka. Boss egyet adott, kell harmadik kör is. MINDIG ez van a red alerten 😞

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Illetve két személyre (áh)

A vasárnapi ajándék pedig: beutaló egy fő részére egy elit BOFF képző tanfolyamra 😊

Mai ajándék: egy ship upgrade token 😊

Közepes endeavor ma borg TFO volt.
Gondoltam elitre megyek hátha ma megadja.
Végül is megadta.
Dee valami nem százas buffot kaptam és úgy lőttem a hy spread torpikat hogy a fülem háromfelé futott.

CLR—Infected Space Elite❤️:41>— Dmg(DPS) —Liesa 91 193 648(416 409) Jacob 56 401 692(256 371) The'rax'ea 51 667 760(233 791) Amuro 23 742 576(111 467) Bath'tak 21 326 734(98 280)
Az első generátornál kezdődött és kb az volt a reakcióm hogy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez meg a mi a fasz. 😄

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.14. 12:30:11

Klingon és fed hajó összeolvasztva,kicsit tartalmaz jem hadar elemet is.

A mai ajándék.... (dobpergés)... 5 kulcs (bound to char)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026.02.13. 20:02:46

Jobban tetszik meg jobban is hasonlít a klaszikus formához, mint a USS Athena.

Just in time for Friday the 13th, the spine tingling mini-mission "Hearts and Minds" returns on all platforms to scare even the bravest Captains! ?

Köszi.
Elég furimányos kinézetű.

PiszkosFred
Anniversary event rewardja

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát ez lehet,mert mindig megnézem endeavorozás előtt mennyi xp-m van és lépek-e ma vagy sem,tudom hogy csak négyezer valamennyi,volt,de pontosan nem tudom,nem jegyeztem meg,láttam nem lesz elég,elmentem csinálni és szintet léptem és nem értettem mi az f betűs némi szerv történt.
Miután meg lett a 750 én ugyanúgy toltam mert szórakoztatott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.13. 17:50:51

Eddig fenn voltam, öt előtt lenyomtam duplán a bányát hiba nélkül. Most mikor ráklikkelek a TFO-ra, lehal az account szerver

Szerk: megjött a doktor és egészen 17-ig marad
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026.02.13. 17:50:12

pite
Magában a klingon recruit +10% endeavor bónusza 13k endeavor xp felett adna, ami nem elég a szintlépéshez (4k+13k < 20k).

A klingon recruit +10% és az endeavor heti +60% bónusza 20k endeavor xp felett adna erre a három tételre, ami azt jelentené hogy 4000 xp felettről indulva egy plusz szintet nyerve szintén 4000 xp felé érkeznél. De a képről látszik hogy nem ez a helyzet.

Nem lennék meglepődve, ha lenne valamilyen xp számolgató metódus a háttérben a korábban 750-es endeavor szintet elérő és azon felül endeavor xp-t szerzők számára.
Gondolom nem akarták/akarják a 750 szint felett gyűjtött összes xp-t egyszerre odaadni az 1250-es szintre emelés után, hanem szépen szétterítik időben vagy százalékban, kisebb értékekben jóváírva. Kár, hogy nem transzparensen kezelik, hanem sunnyognak.
Utoljára szerkesztette: pite, 2026.02.13. 17:34:05

zizi

Milyen eventes?
Bocs még melózom.

Ákos kaptam perk pontot.

PiszkosFred
Na, vegre egy eventes hajo, ami tetszik.

nem nincs tegnap én is néztem szerrrintem csak grafikai bug nálad
Most újra van endeavor event vagy mi az ördög?
Négyezer valamennyi xp-m volt megcsináltam a napi hármat és szintet léptem,de az valahogy nem jön ki.
Mielőtt elkezdtem volna megnéztem,négyezer valamennyi pont volt.Gondoltam is ma nem lépek szintet.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.13. 11:34:01

Gondolom délután hét körül lehet,fene tudja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.13. 05:51:31

pite
Péntek van és 13.
Dr. Sibak vajon rendel a mai napon?

zizi

pite
Ma délután 5 óráig felvehető:
3x Infinity Promotion! - Research & Development Pack
Ebből is esik T6 promo hajó láda.

zizi

pite
Ha bank közelében jársz és valami büdöset érzel, akkor az az én Schrödinger promo packom a döglött ládával. 😄

zizi

Na de mivan ha a láda benne van de megdöglött? 😄

pite
Én még nem nyitottam ki.
Úgy hívom hogy Schrödinger promo pack. Amíg nem nyitom ki, addig a T6 hajó ládák biztosan benne vannak és tudok vele dicsekedni. 😄

zizi

PiszkosFred
A tegnapi giveawaybol kapott 3 lada egyike adta, meg mondom mar mi volt az a lada, nem vagyok gep elott. De, ma napkozben latva a globalis bejelenteseket, percenkent kb 10 ember nyit hasonlot, igy annyira nem is nagy csoda.

pite
Nem natúr Delta Alliance Duty Officer Pack volt, hanem Infinity Promo.
Infinity Promotion! - Duty Officer Pack

A hajók listája:
Special Requisition Choice Pack - Tier 6 Promotional Ship Choice Pack

zizi

Hááát,én úgy emlékszem amikor kinyitod és kiválasztod a hajó nem lesz bound.
De már megsem tudom mondani mikor volt,szóval lehet tévedek.
Viszont hajó eladásnál úgy szokták hogy a dobozt reklámozzák és te választasz hogy mit kérsz,azt kiveszi és átadja a sok sok lóvééért cserébe.
Csak eladásnál vigyázz,mert egyszerre nem biztos hogy át tudja adni a zsét,várd meg míg mindet oda adja.
Razer infinity prize T6 pack.-ból ösik. Vagy mi a rosseb a neve.
Lényeg hogy infinity boxból esik.

PiszkosFred
Karakter bound, igy eladni nem tudom. Max talan a hajot, amit kiszedek belole, legalabbis remelem jo a tooltip. Razort akarnam nagyon, de nincs a doboz listajaban.

Mázlista. Gratula.
Kereshetsz 1.7 milliárd lovettát,vagy lesz egy jó hajód.
Az utóbbi nehezebb .
Nekem legalább is.
Még mindig a bankban van a tavalyi ilyen jutalom. 😄
Ha előveszem mindig csak felcsesz,mert nem tudok dönteni mi legyen.

PiszkosFred
Dupla ajandekot kaptam 😊

A mai ajándék a Promotions fülön a 'Delta Alliance DOFF Pack' csomag 😉

BASHIR meg uruha jó space-nek marshal janeway groundon jó crusher doki is jó lenne ha magasabb lenne a chance
Hat red alert kellett.
Az egyikre nem is hajóval mentem,hanem a karakterem warpolt be. 😄
Poénból elmentem ISE-re,a második generátornál akkora lag volt hogy nem is láttam mikor halt meg. 😄
CLR—Infected Space Elite❤️:01>— Dmg(DPS) —Ella 96 454 128(535 856) Liesa 39 234 084(216 763) Teela 29 399 074(165 163) Sonya 20 124 228(111 184) Duran'tal 19 705 930(111 966)

Egyik pillanatban lőttem a generátort utána lag,generátor meg kocka sehol és a kapu előtt lő a tac kocka. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.11. 11:55:33

Lag van.
Bementem endeavort csinálni,gyakorlatilag olyan lag volt hogy 0 sebzést írt jóvá.
Első red alert túl gyors volt és 317 ezret tudtam,másodiknál meg semmit,harmadiknál megtámadtam az első borgot jött lag és mire elment már a boss jött és megint semmi.
De a másodiknál fix bugosan számolta,mert tudtam lőni eleget.

Holo boffok nem túl jók.
Még a legendary booster bundle-hoz adott holo boff crew valamennyire jó,mert alapból mk14 gearjük van és mindenre ki vannak képezve.
De akkor is vacak traitjük van.
Plusz a diszkós holo legénység kinézetre is borzadály.

holo boff lehet h lesz az évforulós bundle-ban de lehet h sisko holo boff lesz benne a star trek akadémia miatt a múltheti részben megemlékeztek avery brooks munkáságról és a ds9-ról
Köszi az infót az ajándékokról! o7

Twitchen lehet nyerni t6 hajót.
twicccs

Lol.Hát ezen jót röhögtem. XD

pite
Amire lehet számítani:
Upgrade tokenek (tech, ship, elite BOFF, elite captain)
Master key csomag, esetleg valami lockboxot mellévágnak
Zen store T6 kupon

Ami kérdéses:
Lesz-e másfajta ajándék a zen store-ból? (dry dock, bank slot, boff slot bővítés, ruha szett, stb.)
Lesz-e lockbox-ból eső egyedi dolog ajándékba?
Lesz-e hajó ajándék (T5 vagy T6)?
Mivel Ezri Dax lesz a következő szezon központi karaktere, vajon lesz-e Ezri Dax DOFF vagy BOFF?

zizi

PiszkosFred
Hja, ma ez a kedves boff jelentkezett (volna) szolgalatra. Hat, ugy erzem, nem tervezett gyerek volt, a mama nem gondolta tul a dolgokat a nevadasnal.

PiszkosFred
Tegnap este probaltam kis expertiset bugazni a KDF recruitnak, hat a RA jatszhatatlan volt 20-22:00 korul. Reggelente nincs gond, nappal sem sok, de csucsidoben megint szar.

ma ultimate upgrade van
Vajon az idén lesz-e jó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.02.10. 19:04:28

pite
Állítólag ma este 7-tól (magyar időzóna) elérhető lesz az éves ajándék a Promotion fülön.
Aztán egy hétig(?) naponta lesz valami jóság, amit 24 órán belül fel kell venni.

zizi