49763
  • PiszkosFred
    Bejott, mukodott :) Ugy voltam vele, hogy ha nem mukodik, akkor ugyis csak este tudom majd lenyomni "elesben", munka utan, igy veszteni nem veszitek semmit, egy probat meger. Bejott, szerencsere, ma este megint betarazom a fo es bankos accokkal, nyitas utan 9-10 kozott leokezom/leadom a kvesztet es szombaton mar mehet a szokasos idosavban egeszen az event vegeig.
  • Plata
    General
    Trafalgar Command Juggernaut [T6] returned to the Infinity Lock Box.
    Fixed a bug with "Enhance and Protect" that was causing this Trait to sometimes lock players into Red Alert.
    Fixed a bug with "Enhance and Protect" that was causing it to continuously trigger and re-apply with certain Captain Abilities. It now only triggers once per activation.
    Removed class restrictions on all versions of the "Molecular Cohesion Nullifier" Console.
    Fixed a bug that resulted in "All That Matter" giving incorrect mission rewards.
    Fixed a bug that was causing the Random Sanctuary Cervidae to automatically open into its Bound version, instead of giving Unbound versions that can be traded
    Made the Costume packs received as mission rewards from "Best Laid Plans" able to be activated (and consumed) even if you already have the costume(s) unlocked.
    Fixed a bug with the EV Suit given to you aboard the Lleiset during "Best Laid Plans" that was sometimes causing the costume overlay to fail.
    Fixes the issue with Voth Invictus event Second chance buyout for players with event progression.
  • Kotomicuki
    Nem is rossz ötlet..., viszont, ha nem jön be, akkor nagy "baj" is lehet belőle. :)
  • PiszkosFred
    Nincs sok idom most napkozben (baromi sok a melo, minden evben ilyenkor jonnek ra a fiatalok, hogy ha nem vettek fel fosulira/egyetembre, akkor vagy elmegy dolgozni (nem fog) vagy elb.sz egy evet otthon napot lopva (azt meg a szulo nem akarja), vagy jon es keres nalunk valami kepzest ami esetleg meg plusz pontot is er jovore (ezt valasztjak, es mint egy borg kollektiva, egyszerre par nap leforgasa alatt erkezik be mindenki a TO-ra)), szoval nincs sok idom most jatszani, igy probaltam idot sporolni/csalni az eventtel :D

Mindig elorehozom az eventes feladatokat (napi) 4-4 oraval, egeszen addig, hogy a vegen reggel 06:00 korul tudjam lenyomni, amikor se lag, se karbantartas, se semmi, a kave kozben meg eppen belefer az a 10-15 perces TFO vagy barmi, ami a feladat.

A mini-sztori feladatot valasztottam most, 7-8 perc lowlvl karakterrel is (hadd fejlodjon par recruit), de mivel napkozben most nem tudok jatszani, ezert kiprobaltam azt, hogy reggel a szokasos idoben (06:00-07:00 kozott) megcsinalom a mini-epizodot, de a vegen a nem a rewardosztast nem okezom le, hanem ugy hagyom fuggoben. Tegnap este megcsinaltam 17:00 utan nem sokkal, ma beleptem delutan 13:00-kor fel percre (ennyit azert ra tudok szanni), leokeztam le es mukodott, siman megadta a daily progresszt. Holnap ugyanez 09:00 korul es kesz is, mehet a megszokott savban holnaputantol a dolog.

Anno csinaltam ezt mar a winter eventen az akadalypalyas futasnal, de szerencsere itt is mukodik, mivel nem TFO, nincs 2 perces limit a befejezesre/valasztasra.
  • Orbancapitan

jött nekem is
  • Orbancapitan
  • gunji
    ESD-n akkora lag van, hogy csak na :D Érdemes elkerülni...
  • Orbancapitan
    azért mondtam hogy ha tudsz.
  • Plata
    Mindjárt fekmegyek,eventet is megcsinálom,csak nem fogok admyzni,azt hittem ha beteg vagyok több időm van admyzni,lószart,ha beteg vagyok kurvára nincs hozzá türelmem.
  • Plata
    Azt a leborult hét meg a hagy ne mondjam milyét.
    Pont negvár,a szent lófaszát,már akkor is tele volt vele a puttonyom mikor t6 gyütt belőle.
    Mindközül pont ez,az öszöm megáll de most komolyan.
    Pont ez egyetlen klingon verda amitől kiütést kapok.
    Ezek után nem 38 hanem 52 lesz a lázam. :P

Viszont nebula az ha érdekeset tud akkor gyühet.

De ha ugyanolyan atom lomha szarkupac lesz mint a sima negvár tuti tribbliszart csinálok belőle.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.24. 17:21:07
  • Orbancapitan
  • Orbancapitan
    amúgy plata majd kéne egy dps mérés ha tudsz játszani mert dolgozok egy resdebuff dps builden fleetes intel assault cruiser/lego assault cruiserhez csak a tegnapi giveway-el tudtam végre upgradelni az fleetest. azt vettem észre hogy a mobok ressistjét feltolták mindenhol nálunk meg csökkentették szóval kipróbálom ezt a megoldást
  • Plata
    Két féle űr sebzős endeavorom is volt,ezért endevoros torpedókkal mentem ISE-re.
    Így sem lett rossz.
    CLR—Infected Space Elite[3:43]— Dmg(DPS) —Khamlet 62 804 508(281 635) U'heisi 60 564 848(285 683) Jenna Tayl 47 287 812(222 009) Liesa 45 578 580(219 128) Illyria 8 500 507(40 672)
  • Plata
    Az enyém acc bound.
    És nem az volt a gond,asszem még trade cseten is beírták hogy ne vegyük ki mert ha van nem eventes akkor azt is elcseszi ha összekeverjük.
    Hasonló bug régen volt.
    Csak fordítva,így csináltunk az acc boundos cuccból eladhatót. :D
  • Orbancapitan
    CSAK KARI boundos lett miután ki vetted ezért ment a hiszti
  • Plata
    Én a cseten láttam hogy megy a hiszti miatta.
  • gunji
    Nekem nem engedte egyben tárolni a kétféle tokent, így nem lettek a simák boundosak. Igaz, most nem próbáltam ráhúzni a boundosat a simára.
    Szerk: próbálgattam picit, de nekem jók, nem lesz a sima boundos, szerencsére.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.09.23. 21:55:13
  • Plata
    Ciki ez a fórum,duplán küldte el az üzit.
  • Plata
    Abban valóban nincs baj,de ha teszem azt berakod az account bankba ahol van még mondjuk 10 nem bound akkor azok is bound-ok lesznek. :D
  • gunji
    Bound to account, de az is volt szerintem, mert jutalom.
  • Plata
    Tényleg az a lökött ketyere.
    De vajon miért vették ki?
    Minden spéci cuccot kivettek.
    Ruhákat és minden mást.
  • Plata
    Bugos a token.
    Ha berakod normal tokenek közé mind bound lesz. :D
    Mellesleg 75%-os mudd leárazás van.
  • gunji
    De, a Tzenkethi Protomatter Capacitor volt. Megmaradhatott volna acc wide formában, van 38 felesleges darabom :D
  • Plata
    Én a küldetést választottam,mert érdekelt a sztori,hát a végén nagyon megbántam.
    Vége megint egy hülye értelmetlen harc amivel csak az időt akarták húzni szerintem.
    Odáig egész jó volt,de onnantól meh.
    Már alig vártam hogy legyen végre vége basszus.
  • Plata
    Nem emlékszem pontosan mi volt a jutalom,de nem az ami most.
    Most megváltoztak a jutalmak a küldikben,random vr marhaságra.
  • PiszkosFred
    gyors kerdes: az ezelotti mini-story-epizod vegen nem volt valami +power X ideig device a jutalom vagy az mashol volt reward?
  • PiszkosFred
    Gondolom mindenki most lep be, ez ilyen lesz egesz este szerintem.

Kozben tevedtem, T6 upgrade token jott, 1 db, nem T6 kupon.
  • Plata
    Nem megy semmi,a store nem elérhető,dili ex nem elérhető, :D
  • PiszkosFred
    Most jott vissza, 1 perce.
  • Plata
    Nálad már van szerver?
  • PiszkosFred
    De kozben megjott a t6 tokened, amit irtal.
  • Plata
    Ahogy elnézem valami elromlott.
    Mert nagyon nincs szeró.
  • PiszkosFred
    Csinalhatod az "ezelottit" is, azt, ami egy patrolbol lett mini-epizod, megvan 4-5 perc alatt az egesz.
  • Plata
    Nem tudom vajon ma kapunk-e valamit,vagy vége.
    Az eventre kíváncsi vagyok ami jön,bár nem tudom megtudom-e csinálni,sajnos tökre lebetegedtem,még Sw ToR-ban a season küldik sem mennek,kettő könnyűt letoltam.
    Remélem az új TFO nem lesz hosszú.
  • gunji
    Ma meg egy kapitányoknak szóló vonatútra szóló utalvány. (Elite captain training token)
  • Plata
    Két darab boff upgrade token a mai jutalom.
  • Plata
    Sajnos azon kevés xp jön,de arra hat szerintem.
    Én például olyan bugos vagyok némelyik karival hogy egy patrollal maxos szintű lesz a trait. :D
    Valamelyiknap a romulán karival gondoltam végre megcsinálom a carrier traitjét,mert sosem használtam még,már vagy egy hónapja megvan de nem is vettem elő.
    Elmentem egy ninth rule-ra,erre maxos lett a traitje.
    Én meg azt hittem kell vagy három patrol.
    Ma is akartam vele húzni még traitet,de rábasztam és beteg lettem.
    Nincs kedvem játszani.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.21. 18:45:08
  • Kotomicuki
    Nem endeavor-ra értettem, hanem a karakter aktuális űrhajójára, mert szeretném azokat gyakrabban váltogatni a trait-(meg)szerzés miatt, most, hogy az STO minden napra ad programot - kellemeset a hasznossal összekötni, má', ha lehet.
  • Plata
    Xp boost nem hat endeavorra,arra csak recruit bónusz hat.
  • Kotomicuki
    #endeavor

A #48764-hez képest már előre léptem: 265. szintű lettem endeavor-ban és még mindig nincs egy tétel sem, ami teljes lenne!

----

Ha a karakteremre elnyomok egy XP boost-ot, akkor a hajó is jobban kapja a pontokat tőle, vagy csak a karakterre hat és ne álmodozzak?