46682
-
Orbancapitan #46361 le fogják csak nem tudni h mikor 1-2 évig még biztos h nem
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.09. 12:26:56 -
Plata #46361 Remélem nem lövik le a játékot, nekem iszonyúan hiányozna. -
Orbancapitan #46360 -
Plata #46359 Nekem kiírta hogy javítás meghosszabbítva 9 majd 10 óráig,viszont most sikerült belépni,az event bugos,a cd-t leszedte a frissítés.
Kb 11 órakor csináltam meg ma,inkább 12 felé.
Most nincs rajta cd.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.08. 22:06:45 -
Orbancapitan #46358 Csak az arc volt hulla -
Plata #46357 Szerver rendesen hulla. -
Plata #46356 Nekem pont jó,szeretem az MW hajókat.
Bortas meg egy állat. -
Orbancapitan #46355 A LEGO AVENGER-t hagyjuk jobb az inquiry helyette de a bortas igen jó úgy hallottam
-
Plata #46352 Ez a bundli nem csak a két szuper hajó miatt jó,hanem amiatt is ami hozzá jár.
Items
Once per account
1x [T6 Ship Coupon: 100% Off] (Unbound)
2x [Extra Ship Slot] (Unlocks on character that purchases this bundle)
2x [Ultimate Tech Upgrade] (Unlocks on character that purchases this bundle)
3x [Experimental Ship Upgrade Token] (Unbound)
4x [Infinity Promotion! - Research & Development Pack] (Unbound)
Account-wide
Console - Universal - Priors World Elite Defense Satellite
Kor Uniform
Targ of Gre'thor Combat Pet
Information;
You might need to log out and back in for all unlocks to take effect.
After buying this pack, the ships will appear in the Tier 6 category in the Ships tab of the Zen Store. These are unlocked for the whole account.
After buying this pack, the T6 Ship Coupons, Ship Slots, Ship Upgrade Tokens, Infinity Promotion! - Research & Development Packs will automatically be granted to the character who buys this product. These rewards are only granted once per account.
After buying this pack, the Targ of Gre'thor Combat Pet will appear as a separate product in the Personnel tab and can be claimed on all characters on an account.
After buying this pack, the Kor Uniform will automatically be granted for every Klingon aligned character on an account.
After buying this pack, the Console - Universal - Priors World Elite Defense Satellite will appear as a separate product in the Mudd's Market tab and can be claimed on all characters on an account. This Console Mod can be equipped on any ship, in any console slot. You may only equip one of these mods on any single ship. The 2 Ultimate Tech Upgrades will be automatically granted upon purchase of the Legendary Battlecruiser Bundle, and will not be granted upon claiming the Console - Universal - Priors World Elite Defense Satellite.
Harci malac nagyon jó,a kozol se rossz,plusz kapsz 1 T6 tokent upgrade tokeneket,ezenkívül a két hajón különleges máshonnan nem megszerezhető quad ágyú van.Bortas-on rajta van az összes bortas konzol,köztük a flagship konzol szett.Nagyon jó,a bortas legendary vagyis acc wide traitje szuper,a nem acc wide 3 traitje szintén nagyon jó.
A Legó avengeren szitén rajta van az összes Avenger konzol,még a promós inquiry is,na és a trait is.Legendary trait szintén szuper.
Avengeren olyan quad cannon van amire hat a beam overload,bortason olyan quad cannon van ami minden kilőtt ellenség után csökkenti az ágyú skill cd-idet.Cannon rapod fire és a többi. -
Plata #46353 Legó Battlecrújzer Bundli
Ebben van legó avenger és bortas.
Legó avenger ráadásul MW, azt szeretem, bortas meg command, de az mindegy mert egy állat. -
Plata #46352 Már régebben upgradeltem flottást. Akkor így volt.
Az avengerre volna megoldás,de sok zenbe kerül.
Legendary változat.
Fejből nem tudom melyik csomagban volt.
Nem vagyok gépközelben. -
#46350 "Vagyis nem lesz upgradelve, de ha flottást upgradeled egy karival a többinek is upgradelve lesz úgy emlékszem."
Redditen is ezt irtak, de senki sem volt biztos a dolgaban, gondoltam rakerdezek. -
Plata #46350 Ha zenes hajót upgradelsz akkor a másik karinál vagy elkell menni shipyardba és 0 tokenért Free upgradeled, vagy eleve upgradelt lesz, az a zenes hajó amit dobozban kapsz meg azt hiszem alapból upgradelt, ami nem dobozból azt ingyen neked kell.
A zenes hajó flottás változata külön hajónak számít.
Vagyis nem lesz upgradelve, de ha flottást upgradeled egy karival a többinek is upgradelve lesz úgy emlékszem. -
#46349 Koszi, akkor ez megnyugtato.
Ehhez kapcsolodo kerdes. Ha a zenes arbitert/avengert (nem tudom mi a neve) upgradelem x2-re, akkor minden kari igy kapja meg/veszi ki a storebol, ez oke. Na de ha a arbiter/avenger x2-m van, akkor ha veszek fleet verziot ebbol, az a flotta varians is x2 lesz? -
Plata #46348 Tudtommal minden hajónál így van.
De megnézem.
Megnéztem,az eventes hajók amiket upgradeltél már egy másik karival,azokat nem lehet upgradelni,eleve T6-X2 szintűek amikor kiveszed.
Gorn karival kivettem az obelisk carriert,alapból upgradelve van,gondolom akkor a többi is.
Másik hajóval is teszteltem,az is upgradelve van egyből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.08. 13:01:38 -
#46347 Gyors kerdes: ha event reward hajot upgradelek tokennel (mondjuk a mostani typhoont X-re vagy X2-re), akkor azt az upgradet azonos accounton a tobbi karakter is megkapja, vagyis le tudja hivni "ingyen" az upgrade gombra kattintva? Vagy nem, es nekik ugyanugy egyenileg kell megint tokenert upgradelni, mintha legeloszor tortenne?
A zenes hajoknal tudom, hogy mar eleve X2-eskent hivhatoak le, de az ilyen event rewardos hajokat sosem probaltam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.08. 12:46:27 -
Plata #46346 Ma az öreg vulkáni sci karimmal voltam eventen,mert neki van bónusz dili,nagyon poén volt SB1,volt egy másik sci gw-vel és genesis seed-el.
Dupla gw és genesis seed együtt brutál volt.Mindig az övé mellé dobtam az enyémet,a kettő együtt állati szórakoztató volt.
Plusz még kaptam ajándék 15k dilit. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.07. 17:38:01 -
Plata #46345 Mudd marketben szinte minden le van akciózva,aki megakarja szerezni imperial szettet az most szerezze be. -
Plata #46344 Normalon nagyon durván jön az xp. -
gunji #46343 Hm, fura. Ilyen a kezdő karaktereknél szokott történni, hogy feleannyi xp-t ad. Biztos ez is bugos. :( -
Orbancapitan #46342 Az advance-n kevesebb xp jön már régóta mint normálon vmiért -
gunji #46341 Áttetted advance-ra? Esetleg Argalát is érdemes kipróbálni. -
Orbancapitan #46339 értem
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.06. 14:40:32 -
Plata #46339 De recruithoz kell 150 random TFO.
Alap hogy elite megyek.
Az meg be dob korfezre.
Le ment, nem az a baj, csak kúva hosszú.
Szerintem 5 bug hunt hamarabb megvan, vagy 15 ISE. XD
Asszem 135 random van már kész. -
Orbancapitan #46338 ELEVE ELITE nehézségű nem oda csak top dps-el és ismert taktikával kéne menni és nem randomokkal
-
Plata #46337 Mondtam már hogy utálom battle of korfez-t?
Olyan sokáig tart,simán lehet menni annyi idő alatt 4-5 jobb randomot.
Az előbb is azt kaptam,az első pálya még ok,de utána már unooooooooom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.06. 12:28:23 -
Orbancapitan #46336 mármint ha rá ér legközelebb úgy is olvassa a fórumot :D -
Plata #46335 Fred reggel volt fent azt hiszem,amikor én léptem akkor jött. -
Orbancapitan #46334 mondjuk ha rá ér fred akkor majd megyek vele egy patrolt és megnézzük. jah mert a lexignton-nal voltam és tac karival azért vert belém annyit a tac karik nem a healről híresek -
Plata #46333 Nézd,nekem fogalmam sincs,de látod hogy ezekkel úgy jön az xp mint a franc.
Na és normal patrolon több xp-t szerez mint eliten,ami azért eleve mi a fxsz már.
Halvány lila gőzöm sincs mi van ezzel a játékkal,de tuti hogy nem normális dolgok vannak.
Engem sosem izgatott a komoly játék,legalább is nem sokáig,mindig őrült karaktereim voltak.
A klingon recruit kari sem lett volna normális karakter,minden recruit kariból valami elvetemült idióta buildot csináltam,hogy végig tudjam seggelni eventet és ne unjam meg.delta,temporal,gamma,mind dilis build lett.Erre az orion meg frankón zakkant lett.Eleve tac karival sci build úgy gondoltam hogy bukta lesz,erre mi lett belőle,egy atom bugos istenverése.
Korfez eliten élve maradok úgy hogy mindenki más meghal,még többet is sebzek náluk.
Tudom hogy nem azért mert jó karit csináltam,hanem mert a hülyeségeimmel olyan bugokra futottam amitől erős.
Szerintem még a játék készítői sem gondoltak rá hogy ilyen marhaságokat csinál valaki.
Mert szerintem tuti nem normális hogy állandóan tud spread-et lőni,meg hy-et is. XD
Másik meg az hogy a leges legelső karimnak is lökött buildja van,mert neki Galaxy van fun buildal,a lényeg hogy Picard szerűen lőjön,erre meg a konzolja 160 all energiára tolja harc közben és még beléd is beléd vert pvp-ben vígan 100k felett is a konzol,amihez nincs is skillje.Ha egyszer lesz kedvem csinálok egy epg-s engi karit galaxy konzollal. XD
Meg is van következő recruit event kari terve. XD
Ha lesz még új recruit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.06. 10:53:02 -
Orbancapitan #46331 de ezt elvileg vmelyik recuitnál már ki vették kitokban az új playerek miatt
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.06. 10:28:19 -
Plata #46331 Igazából nem tudom miért van, de azt hiszem azért mert számít hogy nagy tömeget gyorsan öl a karim.
Ninth rule-n piszok nagy tömeget megfogja és kész.
Nem tudnak szabadulni, sok hajó gyorsan ezért biztos jár bónusz.
Control skill 400+ epg 600+, gw3+sw3 kombó megöli a spawnoló hajőkat, így állandóan spawnolnak és halnak.
Orion karinál magas torpedó sebzés és exotic ugyanezt csinálja. De nála inkább torp sebzés a nagy, bár neki is magas Control epg skill van. Csak nála a torpedó bugosak és instant ontja a spread hy torpedókat. -
Orbancapitan #46330 oh-oh a schwarts nem akarom a schwartz benned nagyon hatalmas
-
Plata #46329 Ez nem bug,velem van a Schwartz. -
Orbancapitan #46328 Plata lehet h kéne az xp bugod húzom a typhoon-t hiába raktam be xp boostot a research lab-ból csak t1-re volt elég a küldis patrolból az elachi-s műholdasból a múltkor veled már t3 volt -
Plata #46327 Tegnap voltam új karival elite TFO-n,vicces TOs ground TFO-n,elfelejtettem nevét,elbuktuk mert ketten afkoltak,voltam űr borg TFO-n azon meg én léptem le mert elegem lett. -
Plata #46326 Tegnap lekvár boff duplán idézett meg pet-et.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #46325 nem mert a cbs/skydance megtartotta a trek készülő sorozat/filmek jogait max menetközben kaszálják el őket már mint évad után mondjuk a snw garantáltan 4 évadot is megél a 4. évad után fogják újra tárgyalni h megéri e vagy sem de jelenleg a st academy és a legacy lehet veszélyben de rájuk még várni kell míg kijönnek. -
Plata #46324 Már egy ideje voltak róla hírek hogy folytatódik. -
Plata #46323 Deeeeee,tudni akarooooom.