49771
  • Plata
    Ma megint 120 dewan antropod volt az endeavor,elmentem nimbusra,de előzőleg delta kvadránsban lőttem egy riftet.
    Nimbusra ahogy le transzportáltam jöttek is az elacsi muksók.
    Sokkal hamarabb megvan velük a 120 bogár,két zakkant pasi mászkál a sivatagban és lövi őket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.01. 12:44:21
  • Plata
    Hát bocs de pont lészarom a pasi egyenruha hülyeségeit,ha már ilyesmivel foglalkoznak akkor csináljanak meg pár bugos csaj ruhát,vagy esetleg csinálják meg a ruha alatti textúrát normálisra.
    Hogy ne barbi baba legyen a ruha alatt,nem azé de gagyi.
  • Orbancapitan
    General
    Added the following badges to the Male version of the Odyssey Tactical Vest
    Combadge
    Command Insignia
    Science Insignia
    Operations Insignia
    Fixed the collision capsule on the Breen Yod-Thot Dreadnought Carrier being too big for the ship.
    Fixed an issue with a cutscene in “Scylla and Charybdis.”
    Fixed a bug that was causing the cutscene at the end of “Sphere of Influence” to sometimes play twice.
    Fixed an issue with Sanctuary Cervidae animation stuttering while following players.
    Fixed an edge-case found during the Grendat-Bex fight in “Axiom” which could cause certain enemies to fail to respawn properly.
    The shared cooldown between multiple copies of "Beam: Subsystem Targeting" abilities has been reduced from 30 seconds to 15 seconds.
    The shared cooldown between multiple copies of "Beam: Fire at Will" abilities has been reduced from 20 seconds to 15 seconds.
    Fixed a visual glitch on the Arc Welder's primary fire, where it appeared to be affecting enemies farther away from you than your primary target.
    Fixed a bug with the "Enhanced Cloaking Integration" Starship Trait that was preventing it from triggering when entering Enhanced Battle Cloaks.
    Fixed a game-wide typo found in multiple places, incorrectly referring to "Trifluoride" as "Triflouride".
    Fixed a bug that was preventing the Miracle Worker ground ability "Overload Power Cells" from granting benefits to weapons that deal Radiation or Fire damage.
    They’ve Adapted!!
    Aetherian humanoid enemies have gained access the “Adaptation” mechanic.
    This excludes most construct-types and the Aetherian Security encountered in “Axiom.”
    This mechanic has not been added to special encounters and boss fights, in order to maintain their current expected flow.
    Added necessary content mechanics to “Axiom” and “Best Laid Plans” to auto-display the Remodulator, and provide tutorialization for the Adaptation mechanic.
    “Best Laid Plans” (Episode)
    Fixed multiple issues on the Harmony where Hugh and your other allies could sometimes fall below the floor, or get stuck on the wrong side of forcefields, preventing progress.
    Fixed an issue on the Bortasqu' where using certain abilities could bypass collisions, killing the first enemy group before they were accessible, and leaving players stuck.
    Fixed an issue on the Lleiset to prevent Caitians from getting stuck if they jumped over a certain grating.
    Slightly improved maneuverability while in the EV Suit segment aboard the Lleiset.
    "Shattered Peace" (TFO)
    Reduced the frequency of T'Ket's taunts during the Herald activity.
    Added VFX to this Interact of closing the Herald portals.
    Added failsafe states to help ensure the Herald activity does not stall out due to edge-case scenarios encountered during the “Defeat Stragglers” step.
    The “Target Me” VFX will clean up more quickly and reliably when a Herald cruiser reaches the planet.
    Added additional failsafes to the fight against the Khitomer Strike Force, to ensure it does not lock up.
    During the final fight, the Rex will no longer go invisible during the Wingman strafing runs mechanic.
  • Plata
  • Plata
    Feltalálják a nem túl szar lag-ot. XD
    Ma hive infected eliten hú de szár volt,ráadásul az délben volt.
  • gunji
    Október 1-jén hosszú leállás: ha jól számolom 13.00-19.00 között (a launcher szerint).
  • Orbancapitan
    Amúgy ha ágyúzni akarsz akkor ott a hydra vagy az achilles
  • Plata
    Az attack ship a home küldis polaron szettel muris.
    Föleg mikor harcolsz egy borg szivarhajóval tök poén,olyan pici hogy olyan mintha x szárnyúval mennél a halál csillag ellen. :D
    Én nem szoktam vele meghalni,bár túl sokat sem játszom vele,egy legendary boosterrel húzott recruit kari.
    Scimitar jobban húzza magára a figyelmet.
    Attack ship meg olyan kicseszett fürge hogy a hócipőm tele van vele.
    Folyton keresem hogy hol az a kurva battle cloak,aztán rájövök hogy b+ ez nem is b'rel. :D
    Ezért nem szeretem a lego roma bop-ot sem,azon meg nincs pilot manőver.
    Naná hogy mindig azt akarom eltolni,mert megszoktam hogy bop akkor pilot amöver és dupla ebc.
    Mondjuk múlktor voltunk TFO-n,én meg Intrepid-el voltam azon is azt a kurva álcát kerestem. XD
    Túl sokat játszom B'rel-el.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.29. 22:12:35
  • Kotomicuki
    Sajnos, tavaly még szüneteltettem az STO-t, így nincsenek onnan hajóim, konzoljaim. :(
    Meg az edeavor-ban sem állok még túl jól, hogy mozgásra bírhassam a nehezebb járgányokat.

#49441:
    A Legendary Jem'Hadar Vanguard Pilot Attack Ship valóban fordulékony és eléggé ki is gyúrt a kategóriájához képest, de 5-2+1-es, így kiesik az első körből. A karakter most is egy hasonlóban ül - "csak" -10k HP-s az a hajó (az előbb említetthez képest) és az nem sokáig tart ki, ha koncentrált tüzet kap.

Köszönöm az illusztrációt! :))
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2025.09.29. 22:04:49
  • Plata
    Előre szólok hogy nálam a scimitar és a vanguard lego hajó is tökre poén karinál van. :D
    Szóval a felszerelésük azért olyan mert szórakozásból lett olyan amilyen.
    Romulánnak már a boffjai is hülyék. XD
    Olyan idióta nevük volt hogy át kellett őket nevezni. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.29. 21:36:41
  • Plata
    Ha szereted a lekvár hajót akkor ajánlom a legendary bogarat,piszok kis dög,a saját árnyékát megfogja olyan fordulékony,van pilot manövere amitől az agyamra megy. XD
    És ott van a legendary scimitar,ami tök más tészta mint a T6.
    Főleg mert a külseje nagyon baszott jó. XD
  • Orbancapitan
    EGÉSZ fordulékony 0 rcs konzolal az inquiry. azért mondom a shimit ha már romulán akkor álcából kell lőni ha meg van a tavalyi eventes obelisk konzolja ami uni konzol cd csökkentő
  • Kotomicuki
    Nem rossz: egy, még úgy-ahogy fordulékony, de mégis masszív BC - 5-3-mal. :O
    Ígéretes...

#49436:

Igen, fed-es Romulán a lelkem.
    Az 5-3-hoz ragaszkodnék (most még leginkább), de a T6 scimitar-okat már nehézkesnek találnám az ágyúzáshoz, amihez az ezeknél fordulékonyabb Arbiter-ben is agybajt kapnék. De ez az én hibám. :)
  • Plata
    Save 25% on Keys & Key Ring Bundle
    Save 25% on Keys and the Keyring Bundle over the next 48 hours on PC!
    By Fero September 29, 2025, 10:00 AM

Temporal Anomalies have opened a hole to an alternate universe, one with a fantastic sale, Captains. But this Flash Sale will only be available for a limited time – from 10am PT 9/29 - 10am PT 10/1, on PC. Hurry and grab yourself some items at a one of our largest discounts ever, before the portal shuts and it’s all lost.

Today’s Flash Sale is:

Save 25% on Keys!

Keyring Bundle! Get your hands on this special bundle of twenty master keys, and an Ultimate Tech Upgrade!

Don’t wait! The Flash Sale Anomaly can be gone before you know it!

• Kotomicuki
    Asszem, egyenlőre a Jem'Hadar Vanguard Warship (51750/1.15/1.15 - 12,5/18/55) lesz a befutó, mert ez megvan a 15k Zen-es csomagból, legfeljebb ráfekszek a lekvár karakterre, hogy minél előbb meglegyen a 6. szint vele.

Ó, közben válaszoltatok - köszönöm - , de nem frissített a böngésző...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2025.09.29. 19:57:53
  • Orbancapitan
    amúgy romulán? vagy a talshiar t6 destroyer console settel vagy a t6 tactical shimitar t5 konzol szettel
  • Orbancapitan
    a inquiry jó csak most az endevour miatt csökkenteték nálunk a ressistett fű alatt és a sebzést is felnyomták tfo-n szóval több passzív heal kell v cd csökkentő h a masszívitás ne romoljon mint a endevour update elött én is sokáig inquiry-t használtam csak meg untam mert túl jó volt xdd aztán az update után vissza ültem de sebezhetőbb lett még nem találtam ki h hogy oldjam meg a gondott bár lehet hogy copyzok majd 1-2 dolgott az assault cruiser buildemről
  • Plata
    Akkor lego Avenger.
  • Kotomicuki
    Romulán/FED karakternek kéne.

Nagyon ajánlanák a Inquiry Battlecruiser-t - a Mixed Armament Synergies; Narrow Sensor Bands; Override Subsystem Safeties trió miatt - , de ennél mozgékonyabb kellene az ágyúknak - szerintem - , hiába is jók a BOFF-helyei. Sajnos. ahogy növekszik a mozgékonyság, úgy csökken a masszívitás:
    Inquiry Battlecruiser 65250/1.45/1.15 - 8/0.15/40
    Ferengi Quark Marauder 58500/1.3/1.2 - 9/0.15/55
    Jem'Hadar Light Battlecruiser 51750/1.15/1.3 - 13/0.17/50
    Edison Temporal Warship 40500/0.9/1.15 - 14/0.2/55
    Jem'Hadar Vanguard Temporal Warship 33750/0.75/1.2 - 14/0.2/55

Talán a Legendary D7 Intel Battlecruiser (63000/1.4/1.2 - 12/0.17/60) volna a legjobb, ebből a szempontból, de az meg klingon oldali... :)

Lobi-ért Husnock Warship 57375/1.275/1.1 - 12/0.19/50 ?!
    (Esetleg ez a Miradorn Theta Heavy Raider konzol+trait kombóval..., bár úgy már nem lenne olcsó.)
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2025.09.29. 18:27:07
  • Plata
    Francba,holnaptól admiralty hét.

Admiralty Bonus Week
    Captains on PC can earn bonuses to their Admiralty Projects this week!
    By Fero September 29, 2025, 08:00 AM

We’re launching the Admiralty Bonus event! From September 30th at 8am PT to October 7th at 12pm PT on PC, your Admiralty missions will give out bonus rewards! During this special event, you’ll find that all of your assignments give out extra Campaign XP, allowing for faster progression, no matter whose missions you’re completing. Get in good with the Ferengi, serve the Federation or the Klingon Empire, or help rebuild the Romulan Republic. In addition, all Tour of Duty missions will award bonus Dilithium Ore during this event!

We hope you enjoy this special event, Captains. Command your fleet to take to the stars!

Holnap Sw ToR-ban is új season hét,remélem a héten már kilábalok ebből a kurva betegségből.
    De legalább nem lesz időm kipróbálni a diabló 4-et ami most ingyenes. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.29. 17:12:05
  • Plata
    A corrosove plasma emlékeim szerint nagyon szupi cuccos.
    Bár lehet keverem a dógokat,meg eshet.
    Most épp azt akartam kérdezni hogy hordás karinak kell-e. XD
    De le esett hogy az egy másik MMo és klingont akartam írni.
    Klingonnak nehéz eset jót ajánlani,mert legtöbbnek valami hüylesége van.
    A legegyszerűbb talán flottás Guramba.
    Jó kis hajó,de tény szegény csak egy ős T6 és nem is bundle vagy pack erősségű.
    Adhatnának már belőle egy lego-t.
    A legdurvább meg megint necces,mert az a Legendary bortasqu.
    Azt a hajót valahogy cseszettül elkúrták.
    Egyrészt olyan álcája van alapból mint egy legendary b'rel-nek. :D
    Másrészt sok fegyver mehet rá és erős ágyúja van.
    De ha fed kari akkor egyszerűbb,mert olyan kibaszott sok fed T6 hajó van hogy már 10%-ra sem emlékszem.
    Nem vicc,valamelyik nap a romulán sci karimnál takarítottam,tele volt szeméttel táskája,volt a bankjában pár konzol amiről azt se tudtam honnan a francból vannak,megnéztem wikin akkor jöttem rá csupa zenes konzol.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.29. 16:58:29
  • Kotomicuki
    5-3 fegyverzetű, mobilis, ágyúnaszádnak való hajót tud vki ajánlani?

Elfeledett, romulán (FED) karakteremnél találtam Corrosive Plasma ágyúkat, de "csak" egy 4-3+1-es hajón, ami nem az igazi, bár vannak pilóta manőverei.
  • Plata
    Nekem valamiért mindig red dead redemption 2 jut róla eszembe. :D
    Hasonlít Armadillo környékére,ha így hítták.
    Már rég játszottam vele,de a süket kaktuszaival meg szűk sikátorszerű részekkel tök mexikói szerű hangulata van.
    Plusz hogy nem lehet benne 10 métert megtenni anélkül hogy valami seggarc ne kötne beléd. :D
    Sorcihoz képest egy assasin-al tolni tök megkönnyebbülés,lazán elsunnyog a sok balfasz közt. XD
    Megsprórolod a harc 90%-át.
  • gunji
    Nekem tetszik a hangulata. Kár, hogy párszor megszívatott :D
  • Plata
  • PiszkosFred
    Sehogy, szedd le az arc launchert (LINK), telepitsd es lepj be az STO accountoddal majd a fo menuben redeem vagy activate product menuben beilleszted a kapott kodot.

Vagy csinald a webes feluleten, de talan ezzel sziv eppen gunji kollega. A kliens nalam tokeletesen mukodott ma reggel.
  • PiszkosFred
    Nekem is csak emiatt van, mashol sosem sikerult aktivalni. Ma is ment elsore. Az mar mas kerdes, hogy ez a giveaway volt mar, legalabbis a fo accounttal mar behuztam anno. A bankosoknak engedte.
  • Plata
    Én úgy tudom mindenképp arc kliensben kell aktiválni.
  • Plata
    Szent szar.
    Ruhnuk felér egy tökönrúgással és még feleslegesen is csináltad.
  • reorni
    Sziasztok, Steamen hogy lehet aktiválni a kulcsot?
  • gunji
    Nincs már fenn, majd este megnézem megint. Az jobban zavar, hogy off Ruhnukon nem vettem fel a weekly-t, így hiába csináltam meg 5 küldetést [falbafejbeveréssmiley áááh]
  • Plata
    Arc launchert próbáltad?
  • gunji
    Nem, az arcgames szervere nem engedett be a kódbeíráshoz ;)
  • PiszkosFred
    Nalad lesz valami gubanc, vagy a neteddel, en most toltam le az accountokkal, nem volt belepesi gondom. Igaz, amiota beszeltuk korabban, azota us proxy van bealltiva es egyszer sem volt gondom azota a tkom f.szsagai miatt.
  • gunji
    Köszi, bár belépni nem lehet: 'server error, try again later'. Mondanám, hogy lol, de az ötödik próbálkozás után tiltja az accountot :S
    Még ezt se tudják levezényelni :(
  • PiszkosFred
    Koszi, be is huztam. De regen volt mar az utolso giveaway...

Mind a 12 slot doboz, mind a konzol acc bound, de csak egyszer lehet behuzni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.09.27. 23:12:26
  • Plata
    Nekem is jött.
  • Plata
    Giveaway:
    Borg cuccos.

Elvileg acc bound.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.09.27. 18:19:47
  • gunji
    Emlékszek persze. Először csak az első évadot adták le. S épp túl voltunk a Voyageres nagy szinkronbotrányon, de ehhez már jó szinkron készült. Igaz az évad vége fele a fordítók már inkább a TNG-hez készülő magyar szövegre figyeltek, így nem lett tökéletes. De persze, hogy emlékszek. A szereplőkre meg mindenki emlékszik, úgyhogy most ennyi :D
    De vajon kit hívhattak meg közülük?
    Szerk: ááh, ez a mostani epizód, azt hittem lesz egy külön az évfordulóra xD
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.09.26. 20:19:14
  • Plata
    "Star Trek: Enterprise premiered 25 years ago today! Did you follow the crew of the Enterprise, as they explored Deep Space with the first warp five capable vessel in Starfleet? What were your favorite moments?
    You can continue their legacy and follow them into the stars to explore worlds you have never seen before! Join the fight now and play our new Episode: Best Laid Plans!"