Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ötödszöri próbálkozásra sikerül elhagyni Nukarát \o/ 😄

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Plata írta (#50550):
Legendary battlecruiser egészen jó.
Ja nem,mert kurvára jó szerintem.
Bortas egy baszott érdekes koncepció,az hogy BoP enchanced battle álcája van az már lol,a quad ágyúi megint betegen jók.Mondjuk avenger sem rossz.
Legendary romulán bundliban meg ott van a két szuper roma hajó.
Didi is fun,de a simitár kúva jó.

Csak hát drágák, sajna 😞

pite írta (#50553):
Jó hogy mondtad ezt. Most nézem hogy a Personal meg Promotions fülre is berakott plusz dolgokat amit fel lehet venni.

Igen és úgy emlékszem egész pöpec doffot adott.

pite

Plata írta (#50550):
Plusz jár hozzá asszem klassz doff csomag.

Jó hogy mondtad ezt. Most nézem hogy a Personal meg Promotions fülre is berakott plusz dolgokat amit fel lehet venni.

zizi

Na már megint vacakol a fórum.

https://www.youtube.com/live/AdE9AylQi48?si=9-shgy2EYl0P8vHa
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 10. 11:47

pite írta (#50547):
Ma reggeli félkómás kattintgatás eredménye:
Legendary Battlecruiser Bundle
Legendary Romulan Warbird Bundle
Mirror Universe Bundle
Van úgy hogy az ember alávág kb. 20k zen-nek...

Legendary battlecruiser egészen jó.
Ja nem,mert kurvára jó szerintem.
Bortas egy baszott érdekes koncepció,az hogy BoP enchanced battle álcája van az már lol,a quad ágyúi megint betegen jók.Mondjuk avenger sem rossz.

Legendary romulán bundliban meg ott van a két szuper roma hajó.
Didi is fun,de a simitár kúva jó.
Plusz jár hozzá asszem klassz doff csomag.

Mirror bundli a ruha miatt is megéri.

pite írta (#50548):
A korábbi kristály TFO-ban valóban volt plusz csomag 1./2./3. helyezettnek.
Én most ilyet nem láttam az event alatt.
Bár ez egy "felújított" kristály TFO, szóval lehet hogy a plusz drop ki lett gyomlálva.
Utoljára szerkesztette: pite, 2026. 05. 10. 10:54

Szerintem is kivették,kipróbáltam és semmi.
Pedig a gw-s karimmal mindig meglet az első ha akartam.

pite

Plata írta (#50546):
Most az első nem kap két lila itemet?
Régen úgyrémlik járt.
Megpróbálok accot váltani és meg is lesem,most nem fogom elbaromkodni.😎

A korábbi kristály TFO-ban valóban volt plusz csomag 1./2./3. helyezettnek.
Én most ilyet nem láttam az event alatt.
Bár ez egy "felújított" kristály TFO, szóval lehet hogy a plusz drop ki lett gyomlálva.
Utoljára szerkesztette: pite, 2026. 05. 10. 10:54

zizi

pite
Ma reggeli félkómás kattintgatás eredménye:
Legendary Battlecruiser Bundle
Legendary Romulan Warbird Bundle
Mirror Universe Bundle
Van úgy hogy az ember alávág kb. 20k zen-nek...

zizi

Most az első nem kap két lila itemet?
Régen úgyrémlik járt.
Megpróbálok accot váltani és meg is lesem,most nem fogom elbaromkodni.😎

Kotomicuki írta (#50543):
Ahogy előttem írták: a nagy kristály pusztulásával vége és lehet menni a jutalommal zsebben.
De én szoktam maradni a pontokért és régen néha még bedobált elhozható tárgyakat (az új sokkal fukarabb 😞 ) - ill. ha még nem dőlt el az osztozkodás, akkor a legutolsónak bent maradó kapja meg azt/azokat.

amúgy minden tfonál így van

Kotomicuki írta (#50543):
Ahogy előttem írták: a nagy kristály pusztulásával vége és lehet menni a jutalommal zsebben.
De én szoktam maradni a pontokért és régen néha még bedobált elhozható tárgyakat (az új sokkal fukarabb 😞 ) - ill. ha még nem dőlt el az osztozkodás, akkor a legutolsónak bent maradó kapja meg azt/azokat.

MEG savage-okért is most maradtam megnézni hogy lő e és a shardok savage-okat érnek

PiszkosFred írta (#50539):
Meg kell(ene) varni a kicsik bedaralasat is? Mert ahogy a szetpukkan a nagy, megadja a progresst, a markokat, jon az npc kepernyo es lepek is lefele. Van meg utana ertelme maradni?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Szerintem kristályon a torpedós küldit a legegyszerűbb megcsinálni,mikor van hogy x torpedót lőj ki,az nehéz,de kristályon nem,mert a kristályokat torpedónak számolja,egy Gw a kristályra és kész is.

Meg kell(ene) varni a kicsik bedaralasat is? Mert ahogy a szetpukkan a nagy, megadja a progresst, a markokat, jon az npc kepernyo es lepek is lefele. Van meg utana ertelme maradni?

max dmg endevour miatt ha nem lett meg pont

Ha a jutalmat beadta akkor húzhatsz el a fenébe.
Esetleg ha kiírja hogy hapsikám te vagy a legjobb a csapatban akkor érdemes felmenni a hajód hídjára és megnézni a trófeákat,valószínűleg kaptál egy kristály trófeát.
Legalább is régen járt.
Még baromi régen mikor nem voltak flottás gearek a kristály trófea nagy szám volt.

PiszkosFred

Kotomicuki írta (#50538):
Akkor vmi, vmivel akad, abban az összeállításban, vagy éppen akkor nagyon megmakacsolta magát vmi.
De nagyon hervasztó volt, hogy abban a csatában 2x, egymás után jelentkezett a jelenség - nem annyira OP csapat és hagytak elég maradékot a legvégén.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Orbancapitan írta (#50537):
MŰKÖDÖTT nekem is

Akkor vmi, vmivel akad, abban az összeállításban, vagy éppen akkor nagyon megmakacsolta magát vmi.
De nagyon hervasztó volt, hogy abban a csatában 2x, egymás után jelentkezett a jelenség - nem annyira OP csapat és hagytak elég maradékot a legvégén.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Kotomicuki írta (#50531):
Kristályon mintha nem akarna működni a Fire at Will, miután a központi egység kipurcant: a lejártáig nem hajlandó tüzet nyitni semelyik szilánkra sem. 😞

MŰKÖDÖTT nekem is

gunji írta (#50535):
Hogya... ezer ? :o Biztos fotóbolt 😛 😄
Gratz 😄

Pedig nem is nekem a legmagasabb.😎
De kösz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 05. 08. 16:29

Hogya... ezer ? :o Biztos fotóbolt 😛 😄
Gratz 😄

Kristályon ragadozómadárral megint szerencsét próbáltam.
Mielőtt jött a bumm kaptam valami csapat buffot amitől lett secondary hull és pajzsom,eldurrant kristály a hajómmal nem történt semmi csak elrepült,sebződés nincs,még pajzson se,de poén hogy többé nem tudtam visszamenni álcába.😄
Csak kristály halála után lett újra álca,addig nem reagált.

Tegnap figyeltem a faw-ot.
Ment gond nélkül.

Nekem működött,szerintem.
Bár temporal karival mentem az meg fura bímmel lő.
De ez a kristály totál le van bénítva.
Endeavor miatt gondoltam hagyom hogy a robbanás megöljön,pajzs nélkül kivártam a robbanást és lópikula,el lökött de nem sebzett.
Reméltem megöl és a temporal spec miatt a hajóm elteleportál és fel híleli magát,amivel kész a hil endeavor,de meg sem sebzezte csak ellökte.

Kristályon mintha nem akarna működni a Fire at Will, miután a központi egység kipurcant: a lejártáig nem hajlandó tüzet nyitni semelyik szilánkra sem. 😞

Igen,mert öt hajó kell.
Gyors így tudom két fiókkal is tolni könnyen.
Mondjuk ha valami régi játékos vissza jönne a játszani és elmenne krstály TFO-ra lehet hogy megkérdezné hogy ez még is mi a tetves lópikula.
Az eredeti kristály durva volt és jó volt flottával tolni és megszerezni a kristály trófeát.

A jó oldalát nézve: nem kell fél napot várni, míg összegyűl a tíz hajó 😄

gunji írta (#50527):
Mintha lett volna szó arról, hogy belenyúlnak (a CC-be).
Csak azt találtam, hogy a jutalom kit frame bugos, nem azt a modot adja, amit kellene.

Belenyúltak,vérgyönge lett.

Mintha lett volna szó arról, hogy belenyúlnak (a CC-be).
Csak azt találtam, hogy a jutalom kit frame bugos, nem azt a modot adja, amit kellene.
Szerk: belenyúltak, mert ez öt fős.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026. 05. 05. 20:40

Kristály,gyönge mint a harmatos lófing.
Két perc,vault félóra,azure dettó.

Elindult a kristály event. Melyiket érdemes csinálni/melyiket kezdtétek?

Belépnék erre kiírja hogy: The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected.

Höh, itt sokat még nem is láttam, pl. trible kebab, lol xD

pite
Platának már korábban be akartam linkelni az alábbit. A korábban keresett vécépumpa fegyvertt talán itt megtalálod:
https://vger.stobuilds.com/ground-equipment
Utoljára szerkesztette: pite, 2026. 04. 29. 22:19

zizi

Tegnap ds9 mellett a jem hadar karakternek feljött egy ablak ami adott egy exocomp doffot.
Ami fura,mert régen le kellett menni érte az akadémiára és beszélni NPC-vel.
Este mikor beléptem a karival simán feljött az ablak a küldetéssel és ide is adta.

pite
Időközben megcsináltam 3 endeavor-t is. Léptem egy szintet, ergo az Endeavor bónusz event is éles.
Láttam hogy zen store-ban R&D box és DOFF sale van.

zizi

pite

Plata írta:
Endeavor event lesz.

A napi box-ból catalyst esett. Az R&D 20 órás projekt 9000 xp-t ad 6000 xp helyett (+50%). FED akadémiára leugrottam és a junior officer event él, lehet fiszfasz bogyókat szkennelni. Ergo R&D bónusz event-et indították el.

zizi

Mázli,ma sem tudtam délben endeavorozni.
Endeavor event lesz.
Endeavor Bonus Week
Earn 60% more Endeavour XP this week on all platforms!
By Fero April 28, 2026, 07:00 AM

Join our next Endeavor XP Bonus Week and earn 60% more Endeavor XP when undertaking a new Universal or Personal Endeavor task!

This event will run from April 28th at 8am PT to May 5th at 12pm PT on all platforms. We would love to hear your feedback on Discord, on our social media, and on the STO subreddit about the rewards offered and any other suggestions to make this system even better when it returns in the future!

Na ezt kapjátok ki,csináltam endeavort,nehéz endeavor 1 borg TFO.
Behívott khitomer,letoltam,erre kiírta hogy endeavor:borg TFO failed.🤣
De az endeavor fülön meg kész lett.😄
A jutalom ládát is megkaptam.
Szóval nem tudom mi a szár volt ez.:/

Orbancapitan írta:
plata a noble buildem.

Érdekes.
Én ehhez túl lusta vagyok. 😎

plata a noble buildem.

Ha jól nézem az inventoryban sorbanülő rakétákat, akkor most ez a jubileumi 10. First Contact Event xD

Azt tudom,de hát az csak hat rész és kész.
Na és mi lesz a szereplőkkel akik nincsenek benne a TOS-ban?
Meghalnak? Elmennek?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026. 04. 26. 19:44

Lesz egy ötödik is majd (+6 rész).

Orbancapitan írta:

Kár hogy nem lesz több évad.
Szeretem az SNW sorit,bár a második évad jobb volt mint a harmadik,de a harmadik is jó volt,csak a másodikban több őrült és vicces rész volt.

Orbancapitan írta:

Mi a fene az a fleet aramada bug?

Köszi!