50098
-
Plata #11461 Van olyan hogy dps cset vagy elite stf cset,felmész rá,2 perc alatt találsz magadnak megfelelő partyt,állandóan keresnek embert zűr stf-re,velük mész nincs bukta.
Ha eléred a 10k dps-t egyből kapsz meghívást a csetre,elite stf-re bárki csatlakozhat.sokszor ki is kapcsolom őket mert zavar hogy állandóan pofáznak rajta.
Szinte minden percben indul valami stf,szóval ha keresel találsz is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.26. 13:02:48 -
bgabor #11460 Hát hogyne, azért bukják el őket a random csapatok tízből hét alkalommal.
Ha nem sikerült volna megértened, teljesen irreleváns hogy te mennyire profin játszol, ami számít az az, hogy a többség vérbéna, és bizony úgy kell belőni az advancedet (ami jelenleg ugyebár a KÖZEPES nehézségi szint) hogy mindenki megtalálja a számítását. Tényleg annyira nehéz ezt megérteni?
Hadd ne kelljen már magyaráznom, milyen az átlagos STO játékos, tübbség azt képtelen megtanulni hogy Infected the Conduiton először levisszük tíz százalékra a négy generátor hpját, és csak utána semmisítjük meg őket, mert ha egy is elpusztul a négyből, akkor jönnek a Nanite Spherek. Na, ezt négy év alatt nem voltak képesek elsajátítani, minden egyes alkalommal van egy idióta, aki elcseszi. -
Zero001 #11459 Ja, igen, leírtad azt, amit én is. Ha lusta vagy csapatot szervezni, akkor vedd torokra a faszt, nekem aztán édesmindegy. Akkor már csak azt nem értem, hogy minek szarakodsz egyáltalán a bejelentkezéssel, ha ennyire csak szenvedsz... Nincs jobb dolgod? -
Plata #11458 Ez most komoly?
Advanced stf nem szervezett profi csapatoknak van,korántsem.Ha van jó skillezésed mk10 gearben is megy advanced.
Elite stf is némelyike fun karival is könnyű.
-
bgabor #11457 Hát éppen ez az! A jelenlegi advanced nehézségi szint szervezett, ötfős profi csapatokra van méretezve. Csakhogy az STF meccsek 95%-a nem ilyenekből, hanem random emberekből jön össze, akiknek olyan a tudása és a felszerelése, amilyen. Az advanced STF-ek nehézségét pedig bizony a 95%-hoz kell igazítani, és nem az 5%-hoz, pláne, hogy a reputation gearekhez szükséges cuccokat(pl:borg chip) csak azok adnak, a normál nem. Erre jöttek most rá végre a fejlesztők, jó fél év késéssel.
A vérprofiknak meg ott az Elite szint, azért lett kitalálva. A fejlesztők meg készítsék el szépen az összes STF elit változatát is, ahogy azt már a DR startjára illett volna.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.26. 12:48:25 -
Plata #11456 Most jut eszembe,tegnap este volt alkalmam kipróbálni jem bogarat harcban.
Őszintén szólva nekem sosem tetszett a külseje,de nem is győzött meg hogy olyan jó lenne. -
Plata #11455 PvP van,ha csinálsz privátot,engem tökre hidegen hagy ez a része,mert untat,de néha szórakozásból Raul-al szoktam pvp-zni,bár ellene semmi esélyem ,de mókának akkor is jó.
-
Plata #11454 Én már várom az új hajókat,eddig minden hajót megvettem DR pack,Command pack,és a t1-t5 zenes hajók nagy része is megvan,ami tetszik.
Az olyan mint a caitian fütyi carrier nincs,mert utálom.
Most van olyan 4500 zenem,és legalább 1.5 millió dilithiumom,pontosan nem tudom,de a kristály eventet 15 karival megcsináltam,olyan 80-150k közt jött nekik össze dilithium az eventből,van amelyiknek több.És nincs is kedvem megszámolni mennyi dilim van,túl sok karim van. -
Plata #11453 Szerintem tök fölösleges milliárdokat költeni hajóra,felszerelés fejlesztésére,mk12 lila gear tökéletesen elég a boldoguláshoz,advanced stf-re több mint elég,de sok embernek még zöld sincs.
Én azt a több milla dilithiumot amit össze farmolgatok inkább költöm hajóra mint felszerelés upgrade-re.
Nekem semmi élvezet nincs abban hogy legyen 500k dps-em és 1 perc alatt lemenjen ISA.Annak mi értelme?Utána mi a faszt csinálsz,leülsz és unatkozol?Ha valami lökött és fun buildot mutattok amivel lehet nagyon nagy dps-t tolni,az érdekelne,de a hagyományos dps buildok unalmasak.
Lehet hogy a lökött klingon karijaim nem tudnak 50k dps-t csak 10-18k dps-t,de jó móka velük szórakozni.És egyáltalán nem unalmas velük végig menni párszáz stf-en,mert bulis. -
Plata #11452 Azért nem 99%-a,de sokan.De nem olyan vészes. -
alyr2 #11451 Én mar nem jarok sehova, mert csak felkurnak bemegyek ISAra 2 perc mulva vege mert nem latnak nem halalnak a partnerek csak mennek elore , es ez kb mindenhol igy van...Megcsinaltam m ost az eventet lefinomitom aztan ennyi a jatek. Szarok bele megszokasbol logolok csak..Content nincs, pvp nincs, de vehetsz csilivili hajokat ugyan arra a 3 mapra...aki ezt elvezi, hatt....ez egy halott jatek abbol is az unalmasabb -
Zero001 #11450 Erre én is egyre több bizonyítékot látok, de azért két dolgon nem árt elgondolkozni, hogy MIÉRT is annyira gyengék/hülyék:
1. gyerekek, nem tudják mit csinálnak, és ha megkínzod őket sem fognak még vagy 10 évig rájönni, mit lehetne jobban csinálni
2. félkész karakterek, mint az enyéim, amik majd egyszer, talán 2020-ra elérik azt a szintet, amit te már elfogadhatónak tartasz _most_, de addigra persze megint csak atom le lesznek maradva.
És hiába vagy atomprő, nem tilthatod meg a játékot senkinek. A megoldás nyilván az, hogy haverokkal jársz játszani, akiknek bízol a felszerelésében és a képességeiben. De most már kb zsinórban négy hónapja játszom majd' minden este 20-02 közt, és pont kurvára senki nem szervezkedik soha STFre csapatot gyűjteni. Kb kéthetente látom, hogy Raul vagy Plata szervez egyet-egyet, Raul főleg mérni. Hun cseten meg talán még egyszer sem láttam felhívást. (Én mondjuk az űr STFeket kerülöm a macskával, legutóbb mikor rábeszéltek elite űrre, két lövés voltam egy Vila Bioshipnek)
Pedig nem lehetlen ám, földre, ami sokkal kevésbé népszerű, rendszeresen tudok összeszedni fullos STF csapatot, PVPztünk is a napokban, stb. Szal egyáltalán nem kell pugolni, ha nem akarsz, csak egy kis szervezés kérdése. -
alyr2 #11449 Amiket leirtal kivitelezheto feladatok! Csak nem kell bena balfasznak lenni ennyi az egesz...az hogy a STOval jatszo jatekosok 99% szellemifogyatekos az nem a jatek hibaja, szerintem.. -
Zero001 #11448 Fúj, azokat de rühellem. :P Legutóbbi két karaterrel inkább földre meg a dyson undine battlegroundra jártam.
Tényleg, ott a gömbben mi a francot keres egyáltalán undine? Itt jutottak el addig, hogy szarnak a sztorira meg a narratívára, öljé' valami ellenséget és ne gondolkozz? -
bgabor #11447 Hozzátenném azért hogy olyan hibákat javítanak most, amiknek már a teszt szerveren ki kellett derülniük, és ki se lett volna szabad adni így a cuccot. Remek példa rá az Azure nebula advanceden a 'szabadíts ki 3 hajót három percen belül vagy mission failed' (és lődd le a félmillió hápés Reculset ami őrzi őket), vagy említhetném a Vicious Cycle-en a 'zárd be a műveletektől messze lévő riftet 18 másodpercen belül vagy mission failed' című baromságokat. De ott van a 'Kang hápéja ne essen 75%-alá' című faszság is. Erre írtam annó hogy azt sem értem hogy a minőségellenőrzésen hogyan mehettek át ezek a pályák.
Ezek a hülyeségek egyrészt teljesíthetetlenné tették az advanced pályákat a többség számára (random csapatok számára mindenképpen), másrész nemkívánt módon a DPS hajók irányába tolták el a játékot, felborítva az egyensúlyt. Gyakorlatilag az volt a helyzet az összes advanced STFen, hogy ha a csapat nem tudott kitolni X sebzést X idő alatt, akkor elbuktátok a meccset, sikeresen kiszorítva a Cruiser és Science hajókat az STF-ekről. Ez óriási hiba volt, talán most majd korrigálódik.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.26. 10:19:19 -
Zero001 #11446 Ja, én egyébként hamarabb megunok egy karaktert meg a hajóját, mint hogy egyáltalán "kész" lenne. Már addig nehezen jutok el,hogy egyáltalán begyűjtsem a "végleges" hajót, a zenes cucc flottás változatát.
A leginkább a Pathfinder van kész, repus 12-es szettek, 10-11 es konzolok és fegyverek. Annak (még? ha jól tudom?) nincs flottás változata, szal nem kell lecserélni.
A B'rel T5, kéne a flottás és feltúrni T5Ura. Fegyverei "végtelen" szintűek főleg, tehát 12, meg van talán akna meg vaadwaur torpedó 13-as, konzolok 10-12-esek.
Scimitar ugyanúgy áll, mint a B'rel, alap T5 nemflottás, nem U, és hiába az lenne a legütősebb hajó a gyűjteményemben meg a játékban, eléggé megutáltam hogy mennyire lomha szar, főleg a B'rel után beleülve. Lassan fordul, hihetetlen lendülete van. Egyébként fegyver és konzol szinten az is fos.
Meg van egy engineerem és a macskám, amiknek a hajói szóra sem érdemesek.
Hajó traitek meg specializációk sehogy sem állnak, mert a legtöbb karakterrel nem játszottam igazán azóta, hogy az a rendszer bejött. Van, akinek 0-n állnak a repujai is.
És egyszerűen egyikre sem tudom rászánni magam, hogy millió ECket meg százezer diliket farmoljak nekik. Ez az a szint, ahol iszonyat grind-dá meg kétmarékra pénzszórássá válik a "fejlődés", lépcsőnként baszottul minimális előnyökért, és nem vagyok rá se hajlandó, se idegileg képes.
Ez a macska most fun, eddig ez az a karakter, ami egyhuzamban a leghosszabb időre le tudott kötni, de csak azért mert sosem játszottam földi dolgokat, szal még nem fásultam bele annyira, meg mert elég sokat hülyülünk "komoly" játék helyett. -
bgabor #11445 Igen, most olvasom, örülök neki. Csak sikerült nekik a játék fő end game eleménél azonosítani azt a hibát amit már a múltkori revamp utáni első héten jelzett a közösség. Mindegy, nem mérgelődök, lényeg hogy szépen helyre teszik az űr STF-eket. Talán így feltámad majd több tetszhalott STF is, mint a Vicious cycle vagy a másik undines. -
Zero001 #11444 Ne aggódj, most fogják újra revampolni pont az advanced STFeket. Az optional részek könnyebbek lesznek, és nem jelentik majd azonnal a meccs végét, ha bebukjuk.
Egészen pontosan a mai peccs után az Azure Nebula Rescue Advanced-et. Aztán majd sorban a többit. -
bgabor #11443 Ezt rühellem ebben a játékban. Újabb és újabb hajók, egyre több ZENért. És minek is? Ugyanazt az öt-hat űr STF-et toljuk le velük újra és újra.
Minden egyes alkalommal, amikor elkészül egy fullos hajóm, felteszem magamnak a kérdést: oké, itt a jó hajó, most mit is fogunk csinálni vele?
Még mindig alig van kontent amit lehetne velük játszani, a PvP meg ugye gyakorlatilag nem létezik.
A múltkori STF Revampal amúgy remekül sikerült kinyírniuk az űr STF-ek közül jó sokat, ezek advanced fokozaton gyakorlailag játszhatatlanok lettek. Ezek azok amiknél egyetlen ember sem várakozik játékra, nem véletlenül, gyakorlatilag lehetetlen elindítani őket. -
Plata #11442 Vagyis jönnek a pilot spec hajók. -
Zemanov #11441 Újabb speciális boff. -
Plata #11440 bassza meg,kidobott khito stf közben a játék és vissza sem enged. -
Zemanov #11439 Abban az esetben 5 perc ha jó a csapat.nem pedig idióták samsaral meg command csodákkal.amibe bele szaladtam párszor.volt hogy buktuk is a kört. -
Plata #11438 Beta Ursea szektorban egymás után 3 red alert volt,55-ös is lett a kiskarim. -
Plata #11437 Kristály kb 5 percig tart,ha elpofázod az időt,ha nincs cset 3-4 perc.Strapás volt,de nem annyira mint 11 karival mirror.
-
Zemanov #11436 Hogy a tökbe bírtad annyival?nekem 4-el is a vége felé szenvedés volt már. -
Plata #11435 Te vagy a lassú mert válaszótam mááá.
-
Raulblanco7 #11434 au, per karakter...
háhá, lassú vagy platac.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.03.25. 16:44:35 -
Plata #11433 Úgy gondoltam karinként.
-
Zero001 #11432 Az kevesebb, mint ezer Zen jelenlegi árfolyamon (190). -
Plata #11431 Én most 15 karival toltam le kristály eventet.Olyan 80-150k közti dilithiumot szedtem velük össze -
Zemanov #11430 Lehet igazad van.bár nekem nincs packos hajóm.egyszerűen sajnálom rájuk azt a sok ezer zent. -
Plata #11429 Szent szar,csak nem gondolod hogy olyan B'rel-el császkálok ami nincs upgradelve.
-
bgabor #11428 Eddig nem mondtad hogy T5U. -
Zero001 #11427 Aha, olyat csináltam már, mire ellőtte a sebzést, pont elkezdte az absorbot, és sebeztem a kristályon egy szép kövér 1-est. :P -
Plata #11426 Kristályon benyomod a gw-t kristályra és odabaszol vele az kurva fasza.De máshol is ha nagy tömegbe benyomod az oda tud baszni,csak utána trükkös ha 20-30 borg rád mászik. -
Plata #11425 Most jut eszembe,elszámoltad,a Fleet T5-U B'rel-en nem 10 hanem 11 konzol van. -
Plata #11424 Nem nem,a legszebb a Galaxy X Venture.
-
Zero001 #11423 Igen, fel lehet túrni, mert a sci skilek hatnak rá, de úgy sem lesz igazán fasza. És a tíz másodperces töltődés ami alatt semmit nem lehet csinálni, az extra szopás, közben nem lehet megbuffolni, amit meg előtte elnyomsz, az meg jó eséllyel lejár, mire elnyomja a sebzést. Főleg a roma aktív repu képesség a dühítő ebből a szempontból, éppen fasza lenne hozzá, ha nem PONT fél másodperccel előtte járna le. -
Raulblanco7 #11422 Mert idióták vagy bénák, vagy mindkettő.
Thalaronhoz előbb irányba állsz, aztán buffolsz, aztán reverse shield + brace for impact, és akkor nyomod el.
Aztán cloack, leveszed a teljes szettet, felrakod vissza, és újra van thalaron, ha megvan még ez a bug, de tuti megvan.