• Zero001
    Erre én is egyre több bizonyítékot látok, de azért két dolgon nem árt elgondolkozni, hogy MIÉRT is annyira gyengék/hülyék:
    1. gyerekek, nem tudják mit csinálnak, és ha megkínzod őket sem fognak még vagy 10 évig rájönni, mit lehetne jobban csinálni
    2. félkész karakterek, mint az enyéim, amik majd egyszer, talán 2020-ra elérik azt a szintet, amit te már elfogadhatónak tartasz _most_, de addigra persze megint csak atom le lesznek maradva.

És hiába vagy atomprő, nem tilthatod meg a játékot senkinek. A megoldás nyilván az, hogy haverokkal jársz játszani, akiknek bízol a felszerelésében és a képességeiben. De most már kb zsinórban négy hónapja játszom majd' minden este 20-02 közt, és pont kurvára senki nem szervezkedik soha STFre csapatot gyűjteni. Kb kéthetente látom, hogy Raul vagy Plata szervez egyet-egyet, Raul főleg mérni. Hun cseten meg talán még egyszer sem láttam felhívást. (Én mondjuk az űr STFeket kerülöm a macskával, legutóbb mikor rábeszéltek elite űrre, két lövés voltam egy Vila Bioshipnek)

Pedig nem lehetlen ám, földre, ami sokkal kevésbé népszerű, rendszeresen tudok összeszedni fullos STF csapatot, PVPztünk is a napokban, stb. Szal egyáltalán nem kell pugolni, ha nem akarsz, csak egy kis szervezés kérdése.