Zero001#11446
Ja, én egyébként hamarabb megunok egy karaktert meg a hajóját, mint hogy egyáltalán "kész" lenne. Már addig nehezen jutok el,hogy egyáltalán begyűjtsem a "végleges" hajót, a zenes cucc flottás változatát.
A leginkább a Pathfinder van kész, repus 12-es szettek, 10-11 es konzolok és fegyverek. Annak (még? ha jól tudom?) nincs flottás változata, szal nem kell lecserélni.
A B'rel T5, kéne a flottás és feltúrni T5Ura. Fegyverei "végtelen" szintűek főleg, tehát 12, meg van talán akna meg vaadwaur torpedó 13-as, konzolok 10-12-esek.
Scimitar ugyanúgy áll, mint a B'rel, alap T5 nemflottás, nem U, és hiába az lenne a legütősebb hajó a gyűjteményemben meg a játékban, eléggé megutáltam hogy mennyire lomha szar, főleg a B'rel után beleülve. Lassan fordul, hihetetlen lendülete van. Egyébként fegyver és konzol szinten az is fos.
Meg van egy engineerem és a macskám, amiknek a hajói szóra sem érdemesek.
Hajó traitek meg specializációk sehogy sem állnak, mert a legtöbb karakterrel nem játszottam igazán azóta, hogy az a rendszer bejött. Van, akinek 0-n állnak a repujai is.
És egyszerűen egyikre sem tudom rászánni magam, hogy millió ECket meg százezer diliket farmoljak nekik. Ez az a szint, ahol iszonyat grind-dá meg kétmarékra pénzszórássá válik a "fejlődés", lépcsőnként baszottul minimális előnyökért, és nem vagyok rá se hajlandó, se idegileg képes.
Ez a macska most fun, eddig ez az a karakter, ami egyhuzamban a leghosszabb időre le tudott kötni, de csak azért mert sosem játszottam földi dolgokat, szal még nem fásultam bele annyira, meg mert elég sokat hülyülünk "komoly" játék helyett.