50113
-
Zemanov #12645 A kezdési időre mindig rá lehet számolni +1-2 órát.sajnos balfaszok a fejlesztők nagyon nem értenek ahhoz amit csinálniuk kellene.ja és itt jön elő az hogy nem a hajó packokat kellene futószalagon gyártani hanem gatyába kellene rázni a játékot mert ez így egy összetákolt bug halmaz.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.06.25. 21:56:39 -
gunji #12644 És, mint ahogy az is látszik, hogy Te vagy az, aki mindenbe belekötsz, bármit is írok. Ha más írná az nem lenne baj. És még véletlenül sem jut az eszedbe ott fenn a magas lovon, hogy esetleg a másiknak tényleg lehet rossz napja vagy lehet ideges RL probléma miatt. De minden tiszteletem és az antiszimpatikusságod mellett őszintén kívánom Neked, hogy soha ebben a rohadt életben ne legyen egy családtagod sem beteg. Meg esélye se legyen rá.
@Zero001: Nem, csak némileg ismerem az ilyen helyzeteket, s néha tényleg vicces, mit össze tudnak szerencsétlenkedni a szerverrel. Aztán lehet, hogy csak én érzem így pl azt, hogy most 11-re tolták ki a végét.
Az event az valóban van elég az évben, de ha mindig kiesik belőle egy-egy nap, akkor nehéz megszerezni bármit is. Mert ugye a játékosok is emberek, akiknek családjuk és munkájuk van, s nem mindig van idejük feljönni. És most nem az öt percről van szó. Főleg úgy, hogy az nem annyi.
Befejeztem, srácok, nem tudom én ezt csinálni. Elegem van abból, hogy mindig le vagyok hülyézve vagy bénázva. De segítséget adni, az persze büdös. Kész.
-
Zero001 #12643 Ja, ezt én is akartam már kérdezni, hogy nem vagy te egy kicsit pszicho..?
Ez az "event alatt" megjegyzés meg... nem tűnt fel, hogy _egész_ évben, _folyamatosan_ valamilyen event van? Alig van egy-egy hét két event közt, és jön is a következő. -
Raulblanco7 #12642 nem szívatnak sem téged, sem mást, a karbantartásnak oka van, a patch notesba sem kerül bele minden amit csinálnak, egyébként pedig úgyis te leszel az első hisztiző ha valami nem működik, bár mint ahogy látszik, akkor is hisztizel ha épp javítanak, gyakorlatilag mindig csak hisztizel. -
aru #12641
Szombaton már a kezeim között lett volna a t6 ferengi hajó. Most már vasárnap lesz ebből!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.25. 21:03:19 -
gunji #12640 Meghosszabbították este tízig
-
gunji #12639 Ez most komoly, hogy megint maintance van?
Komoly, hogy ezt nem tudták kedden megcsinálni, vagy elhalasztani jövő hétre?
S komoly, hogy ez a három dolog nem fér bele csak hat órába?
Nem vagyok ideges, csak hétvége után végre lenne időm egy estét játszani
S megint egy event alatt szívatják a jónépet. 
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.25. 20:24:59 -
aru #12638 6am-től 6 órás leállást írtak az USA időzóna szerint. Olyan este 8-9 óra körül lesz szerver. -
DarkBlade #12637 Nem végeztek még a karbantartással? -
Plata #12636 Regentet szerettem,Fleet Regent meg igen különleges kinézettel bír.
Nekem fedes karaktereknek szinte mindegyiknek a Regent bugtorpedója van berakva. -
Zemanov #12635 Nekem Eclipse jobban tetszik legalább is papírforma szerint. a külseje szerintem elég csúnya.ezt a az új Avenger-t meg amúgy is pack-ban lenne érdemes megvenni de most hogy ilyen magasan van a zen ára oda kell figyelni hogy mit vesz az ember én még kivárom a Defi packot aztán majd elválik.
kéne már valami ízig-vérig fedes cruiser de nem tudom mi.gondolkodom az Eclipsen vagy Regen-en.előbbi azért lenne jó mert T6 meg tisztes DPS kihozható belőle utóbbi viszont meg igazi Trekkes hajó.ha esetleg valakinek van a Regen-nel tapasztalata írhatna róla.Sovi packnak jobban örültem volna de szerintem az már csak valamikor az ősszel vagy télen jön. -
Plata #12634 Nem tudom most papíron Eclipse milyen stattal van.Ez a Fleet T6 Avenger szerintem brutális lesz,5-3 fegyver leosztása van,ami dhc-hez nagyon jó,eclipset úgyis mindenki beammel használja.Kövezzetek meg,de leszarom a dps-t a dhc nekem jobban tetszik.
A fleet T6 avenger brutálisan jó dhc-s cruiser lesz,az avenger szet fordulást és fegyver sebzést ad,a T6 avenger trait csökkenti a fegyvereid energia igényét,és növeli a tűzgyorsaságot.A konzolja megint egész jó.És 4-5-2 konzol kiosztása van.És az sem rossz hogy 3 tac boff is beleülhet.
T5 avengert a mai napig használom még engi karival,mert jobban bejött mint az eclipse,pedig az is megvan. -
Zemanov #12633 Jó de papíron az Eclipse azokban is jobb.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.06.25. 13:56:32 -
Plata #12632 Wiki nagyon sok mindenben le van maradva.Figy én felhúztam delta eventel 3 karit is,emlékeim szerint a Miral Paris-os küldetésben rejtett accolade-ért 750 xp jött. -
Zero001 #12631 Van olyan pályához kötött accolade, ami skill bónuszt ad? Most Wikin átgörgettem az accolade-ek nagy részét, és fehér holló, ami egyáltalán ad valamit, és MAXIMUM 50xp-sek vannak, de a legtöbb az 25, vagy még inkább 10. 10xp meg még legelső szinten sem ér semmit. -
Plata #12630 A stat nem minden,az Avenger erőssége is az volt hogy gyors fordulékony cruiser,erős fegyverzettel és érdekes konzollal,az új T6 Avenger is biztos fordulékony lesz,és jól megy majd dhc-vel.És ugye 2 Avenger konzol szettje ad bónusz sebzést. -
Plata #12629 A rejtett accoladek nem mindig értékesek,de van olyan ami ad passzív skill bónuszt,bár nem nagy szám de azért jó,és néha elég szép xp-t is kapsz értük.
Ha kis szinten 750 xp-t kapsz egy vacak accolade-ért az nem is rossz. -
Plata #12628 Nono,sőőt nonono.cirkálókra is fel megy dhc,ha olyan cirkáló.És tud úgy sebezni mint egy tac ha akar.
Cruiserekre általában nem megy fel nehezebb fegyverzet,de egy battle cruiserre igen.Vagy dreadnought cruiserre.És nem minden cruiser fordul lassan,az Avenger battlecruiser gyorsan fordul és nehéz fegyverzet is mehet rá.T5 változatrú beszélek most,nem az új T6-ról,azt még nem próbáltam.
Ugyanakkor az Eclipse cruiser beam fegyverzettel durvább sebzést hoz össze mint egy tac kari. -
Zero001 #12627 1. Szerintem határozottan NEM. Sokkal tovább tart a küldi, és csak az ellenségekből esett loot jobb egy picit (ha egyáltalán, én saját tapasztalatok alapján ebben nagyon nem hiszek), de ellenségekből nem tud igazán jó cucc esni. Ez a játék nagyon nem a lootról szól, az nagyjából ingyenes backup, amíg nem tudsz kifarmolni tápos felszerelést. Na meg persze míg szintezel, addig fogod használni.
Viszont cserébe, ha meghalsz advanced vagy elite nehézségen, akkor a karaktered meg a hajód sérüléseket szerez, ami szépen halmozódik, és csak tárggyal lehet gyógyítani, vagy hazamenni valamelyik nagy űrállomásra (ESD, DS9).
2. Sztorival jobban jársz, főleg a legelején. Jobban hozza az XPt is, a tárgyakat is. És nyilván azokban a küldetésekben is van mit lőni.
3. Passz. Régen voltak random patrol küldik, de azóta változott a rendszer, és azóta nem voltam patrolon, főleg nem kétszer egymás után ugyanott...
4. Na ebben nem értek egyet Platával, sztem full időpazarlás. Cuccot találni max fogyasztható szemetet fogsz (kaja, med hypo, ilyesmi) meg anomáliákat, amik nagyon kevés, nagyon hulladék értékű R&D materiált adnak.
Az accolade-ek meg csak az OCD-ben szenvedőket érdeklik, 90%-uknak semmi haszna, és aminek van, az sem a küldetésben található egyedi accolade-ek, hanem az "ölj meg ezer klingont" típusú.
De tényleg, Plata, mondj már akár egyetlen ilyen rejtett dolgot, ami TÉNYLEG hasznos valamit ad! -
Zero001 #12626 Ja, karakter skillezéséhez két hasznos link:
Skill Planner - karaktertervező. Előre összerakhatod a karaktert és hajót, és csinálhatsz belőle linket és megoszthatod.
Starship Skill Point Effects - ez meg megmutatja a skillek hatását. Érdemes áttanulmányozni karakterépítés előtt.
Lehet, hogy még korai ez, első karaktered úgysem lesz optimális. :) Az engineer egyébként a tank a játékban, esetleg healert is lehet belőle csinálni, vagy supportot. Cirkálók a legtartósabb hajók, de lassúak és lassan fordulnak, meg nem megy fel rájuk dual cannon. -
lammaer #12625 Köszi. Még mindíg nem hiszem el hogy este azért fogok belépni egy online játékba hogy homokvárat építsek :D -
Zero001 #12624 A tánc emote-ket meg úgy nyomod be, hogy csetablak jobb alsó sarkán options gomb, előugrómenüben "emotes", és az emotes almenü jobb felső sarkán a rajzszöggel letűzöd a képernyőre. Ez nyilván nem muszáj, de emote-nként három idegesítően pontos klikkelést megspórol. -
Plata #12623 Risán ha lemész egyből köszönt egy csaj,ad egy küldit,unlockold az event reput.Ad is hozzá 1 favort amivel unlockolhatod,utána mehetsz bárhova.
Az eventek közül neked a homokvár építést és a táncolást tudom ajánlani először,mert a köcsögvadászathoz kell floater,a szörfözéshez szörfdeszka.Floatert lehet kölcsönözni 1000 ec-ért de az lassú.De ha van 50 favorod már vehetsz sajátot.A homokvár építés csak annyi hogy elmész a tengerpartra és homokból építesz egy várat.Kapsz érte 50 favort,a táncoláshoz el kell menni a tánc színpadra és a megfelelő tánc emote-t benyomni.
A táncolás kb 12 percig tart.És kb 100 favort kapsz.
Esetleg ezt nézd meg,Risa. -
Plata #12622 Ha megnyomod a J gombot előjön ez a menü.Ott bal oldalt ott van Risa képe,katt rá és odavisz,ott pedig menj közel a bolygóhoz és válaszd azt hogy beam to summer resort..
Haza menni meg így tudsz.a minimap bal oldalán kis kör alakú ikon Transwarp felirattal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.25. 09:51:17 -
lammaer #12621 majd megtalálom, köszi. Csak sok icipici gomb meg biszbasz van mindenütt, istn tudja mit lehet nyomni és mit nem :D
Tényleg, az UI-t nem lehet vhogy megnövelni? Azt láttam hogy át lehet rendezni a HUDot, de olyat nem találtam hogy pl nagyobb legyen a minimap a jobb felső sarokban vagy nagyobbak legyenek a gombok a taskbaron (lenn középen).
-
Plata #12620 Földi állomásra bármikor hazamehetsz ha a minimap bal oldalán meg nyomod a kerek kis féreglyuk szerű gombot.
Risára meg még egyszerübb,event van és ha megnyitod a menüt beadja bal oldlat hogy warp to risa.Mindjárt felmegyek játékba és meg nézem ponstosan hol ez a gomb,most értem haza,fejből nem emlékszem.
-
lammaer #12619 Föderációs engit kezdtem mert úgy emlékszem azt javasoltad... mire visszakerestem és kiderült hogy a TACot mondtad :D
Kezdek szenilis lenni....
Van valami rövid gyorstalpaló arról hogy lehet beszállni ebbe a nyári ajándékosztó küldetéshalomba? (egyelőre még a saját fenekem se találom meg a játékba, sok benne a menü :D, kis túlzással hirtelen már az is sikerélmény lenne ha visszatalálnék a földi állomásra.... )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.25. 09:21:58 -
Zemanov #12618 Nem vettem meg de nem is fogom.a statot nézegettem és nem tetszik.Eclipse jobb választás.szerintem a hétvégén ship sale lesz.az új hajókra azt írja hogy a hétvégén csak 2500 zen.legutóbb is így volt mikor új hajó pack jött. -
Plata #12617 Persze hogy megéri.Totál új karival is kiveheted a jutalmakat.Sajnos a hajó már nem fog összejönni,mert ahhoz 25 nap kell.De minden más jutalom még jól jöhet.Kit modul vagy egyéb cucc.
Egyébként milyen karit kezdtél a játékban?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.25. 05:44:39 -
Plata #12616 Mi a szösz,megvetted?
A T5 és T6 konzolja szett bónuszként sebzést ad asszem. -
Plata #12615 Egy hét múlva bónusz XP hétvége lesz.Akkor mindenért dupla xp jár majd.Egyébként elég egyenlőre ha csinálod az epizód küldiket.Ha van Red Alert arra is bemehetsz,sok xp-t ad,meg PVE feladatokra is elmehetsz.Patrolozni meg bizony majd ráérsz 50 után,akkor majd kell is. -
Plata #12614 Nem az DS9 sorozatban volt.
1.Ha nehezebbre veszed a jutalom még nem fog változni,csak a pályán esetleg jobb cuccot találhatsz.
2.A szektor űrben vannak ilyen helyek,általában pirossal jelőli a térkép.Vagy van időnként Red Alert,ha szektor űrben vagy és van Red Alert akkor azt látni fogod.Borg red alerten emelt xp van.
3.Patrol küldi szinte minden rendszernél van,fedes játékosnak.
4.Szétnézni érdemes,sztori küldetésekben is érdemes mindent átvizsgálni,rejtett cuccok és rejtett accoladek miatt.
Azt hiszem ha eléred a 7-es szintet mehetsz PVE küldetésekre,először csak pár darab lesz,mint Starbase 24 vagy Gorn minefield,Fleet alert.
Bár lehet a flottás PVE feladatokhoz flotta kell.SB24 és gorn minefield nagyon jó,xp-t és jutalmat ad.Az első helyezett jutalma mindig két lila cucc.
Fleet alert csak xp-t és fleet markot ad,de elég sok xp-t. -
Zemanov #12613 Hát engem egyáltalán nem győzött meg ez a T6 Avenger.tehát ha valaki jó DPS fedes cruisert akar akkor továbbra is marad az Eclipse. -
gunji #12612 Igen, sajnos egyet kell értsek, rosszabb lett, mint volt :( Most éppen hanyatt vágta magát a program a szörfözés végén. Vajon a majomlábakkal mi lett? :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.06.24. 22:50:43 -
lammaer #12611 Newbienak érdemes ezzel foglalkoznia még a nyáron, amig tart ez a csodaevent? :) -
lammaer #12610 Nem abban a részben beszél bele TJ Hooker az egérbe? (a számítógépesbe) :)
No, közben röpültem egy kicsit a játékkal, elértem az epikus 4. szintre.... egy két gyors kérdés felmerült bennem....
1. Van e értelme a missionokat nehezebb szintre rakni? Ahogy nézegettem, hiába raknám nagyobbra, a kiírt reward nem változott (gondoltam hátha többet ad)
2. Van e olyan része a játéknak itt az elején, amikor az ember csak kirepül valahova, azt agyatlanul lőheti a spawnoló borgokat/klingonokat/kubai vendégmunkásokat hogy hátha esik valami jókis loot meg pénzmag? Vagy most még maradjak csak a sztoriline küldiknél?
3. Na azé csak kipróbáltam a patrol missiont... ez úgyműködik hogy teljesen szabadon bóklászok a galaxisban, aztán véletlenszerűen dob vmi küldit? Mondjuk ha voltam egy bolygón és végeztem, ha legközelebb jövök lesz ott valami más küldetés?
4. Patrolnál - érdemes e bóklászni a bolygókon (mondjuk hogy hátha el vannak rejtve cuccok a bejárható térképen) vagy az csak időpazarlás és szigorúan csak a küldetés céljára fókuszáljak?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.24. 22:33:47 -
Plata #12609 Amikor Quark kap az unokatesójától egy hajót,és azzal el mennek a földre,de a hajón van egy bomba vagy mi a fene,talán meg van buherálva hogy felrobbanjon?Már konkrétan nem emlékszem,szóval majdnem elérnek a földre amikor a hajó lerohad,de Quark tesója egy zseni és megmenti a hajót,de véletlen vissza mennek az időbe,és valamikor 1950-es években zuhannak le amerikában.
Abban a részben is benne van az fordító, a fülükbe van beépítve.Na az a rész valami állati vicces. -
Zero001 #12608 Ez STben éppen meg van magyarázva, van nekik universal translator. Volt kb _egy_ rész, amikor nem működött... az elején, mert a végére ott is megtanulta a nyelvet. -
Plata #12607
A nyaraló főépülete,előtte a tánctér ahol félóránként vagy óránként van tánc event.Jobb oldalt meg látszik a másik épület ahol megtalálhatók még főbb boltosok és NPC-k.Nem nagyon van a képen senki sem mert olyan instát kerestem ahol rajtam kívül nincs más.
Háttérben kicsit látszik a nyeremény hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.06.24. 17:48:00 -
Zemanov #12606 Ja igen ezt én is nagyon csípem.