• gunji
    És, mint ahogy az is látszik, hogy Te vagy az, aki mindenbe belekötsz, bármit is írok. Ha más írná az nem lenne baj. És még véletlenül sem jut az eszedbe ott fenn a magas lovon, hogy esetleg a másiknak tényleg lehet rossz napja vagy lehet ideges RL probléma miatt. De minden tiszteletem és az antiszimpatikusságod mellett őszintén kívánom Neked, hogy soha ebben a rohadt életben ne legyen egy családtagod sem beteg. Meg esélye se legyen .

@Zero001: Nem, csak némileg ismerem az ilyen helyzeteket, s néha tényleg vicces, mit össze tudnak szerencsétlenkedni a szerverrel. Aztán lehet, hogy csak én érzem így pl azt, hogy most 11-re tolták ki a végét.
    Az event az valóban van elég az évben, de ha mindig kiesik belőle egy-egy nap, akkor nehéz megszerezni bármit is. Mert ugye a játékosok is emberek, akiknek családjuk és munkájuk van, s nem mindig van idejük feljönni. És most nem az öt percről van szó. Főleg úgy, hogy az nem annyi.

Befejeztem, srácok, nem tudom én ezt csinálni. Elegem van abból, hogy mindig le vagyok hülyézve vagy bénázva. De segítséget adni, az persze büdös. Kész.