lammaer#12610
Nem abban a részben beszél bele TJ Hooker az egérbe? (a számítógépesbe) :)
No, közben röpültem egy kicsit a játékkal, elértem az epikus 4. szintre.... egy két gyors kérdés felmerült bennem....
1. Van e értelme a missionokat nehezebb szintre rakni? Ahogy nézegettem, hiába raknám nagyobbra, a kiírt reward nem változott (gondoltam hátha többet ad)
2. Van e olyan része a játéknak itt az elején, amikor az ember csak kirepül valahova, azt agyatlanul lőheti a spawnoló borgokat/klingonokat/kubai vendégmunkásokat hogy hátha esik valami jókis loot meg pénzmag? Vagy most még maradjak csak a sztoriline küldiknél?
3. Na azé csak kipróbáltam a patrol missiont... ez úgyműködik hogy teljesen szabadon bóklászok a galaxisban, aztán véletlenszerűen dob vmi küldit? Mondjuk ha voltam egy bolygón és végeztem, ha legközelebb jövök lesz ott valami más küldetés?
4. Patrolnál - érdemes e bóklászni a bolygókon (mondjuk hogy hátha el vannak rejtve cuccok a bejárható térképen) vagy az csak időpazarlás és szigorúan csak a küldetés céljára fókuszáljak? Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.24. 22:33:47