Zero001#12627
1. Szerintem határozottan NEM. Sokkal tovább tart a küldi, és csak az ellenségekből esett loot jobb egy picit (ha egyáltalán, én saját tapasztalatok alapján ebben nagyon nem hiszek), de ellenségekből nem tud igazán jó cucc esni. Ez a játék nagyon nem a lootról szól, az nagyjából ingyenes backup, amíg nem tudsz kifarmolni tápos felszerelést. Na meg persze míg szintezel, addig fogod használni.
Viszont cserébe, ha meghalsz advanced vagy elite nehézségen, akkor a karaktered meg a hajód sérüléseket szerez, ami szépen halmozódik, és csak tárggyal lehet gyógyítani, vagy hazamenni valamelyik nagy űrállomásra (ESD, DS9).
2. Sztorival jobban jársz, főleg a legelején. Jobban hozza az XPt is, a tárgyakat is. És nyilván azokban a küldetésekben is van mit lőni.
3. Passz. Régen voltak random patrol küldik, de azóta változott a rendszer, és azóta nem voltam patrolon, főleg nem kétszer egymás után ugyanott...
4. Na ebben nem értek egyet Platával, sztem full időpazarlás. Cuccot találni max fogyasztható szemetet fogsz (kaja, med hypo, ilyesmi) meg anomáliákat, amik nagyon kevés, nagyon hulladék értékű R&D materiált adnak.
Az accolade-ek meg csak az OCD-ben szenvedőket érdeklik, 90%-uknak semmi haszna, és aminek van, az sem a küldetésben található egyedi accolade-ek, hanem az "ölj meg ezer klingont" típusú.
De tényleg, Plata, mondj már akár egyetlen ilyen rejtett dolgot, ami TÉNYLEG hasznos valamit ad!