50202
  • Plata
    Sejtettem,bár volt egy sanda gyanúm hogy te esetleg a bolhapiacon vetted.
  • lammaer
    Mivel nekem is van ingyenes T34em, természetesen tudom hogy kaptam :P
  • Plata
    Őszintén szólva én az amcsi és angol tankokért vagyok oda.De nem szoktam ezeket az eventeket nyomni,a T28 event sincs még kész med és spg utolsó küldi nem megy.Meddel 2k sebzés kéne td-be,de hogy ha nem látok vele td-t a küldi óta.
    SPG-vel meg állati peches vagyok mióta megvan a küldi.
    Az én kedvencem a T49,na meg az Fv4202,bár az utóbbi atom állat peches.

T49-el főleg troll üzemmódban játszom,bár állítólag az ágyúja pontatlan szar,nekem mégis a nagy távolságú sniper lövések jönnek be.
  • Plata
    Hát a pack-os része biztos igaz.
  • Zemanov
    Fölösleges itt beszélni hogy miért jó vagy rossz a játék,nézzük a tényeket pangás pangás és pangás.az is beszédes hogy belépek este vagy éppen vasárnap délután és ESD itt-ott szállingózik 1-1 ember.bő 1 évvel ezelőtt még ezekben az időszakokban tömegnyomor volt.ha az utóbbi időben meg új hajó jön felteszem a kérdést,minek?azért hogy a 10000. isa-t letoljam vele.erre az új event-re is kíváncsi vagyok,bár van egy olyan érzésem hogy csak az fogja igazán élvezni aki megveszi hozzá a pack-ot is.
  • Zero_008
    Sztem az endgém arra van, hogy összefarmolj egy új hajót a következő karakternek...
  • Plata
    Én azért kaptam meg mert mindig is amerikai bolond voltam,és több évvel ezelőtt azt a tankot kivonták a forgalomból.
    T34 és t30 tankot kivették a játékból és máshova helyezték,t34 tier9 heavy volt,a t30 tier 10 heavy.Amikor kivették akinek a garázsában megvoolt a t34 kapott helyette 2 tankot,egy tier9 m103-at és egy prém t8 T34-et,T30 helyett kaptál egy tier 10 t110e5 heavyt és egy t30 tier 9 Td-t.Bááár,asszem te is tudod ezt.
    De én CW-ért is kaptam aranyat annak idején a klántól,vettem belőle egy hónap prémet meg hasonló.
    Nem csak prémium tankra költöttem,de a szívszerelmem cicomázására is költöttem,t49-re került háromféle álcafestés,két ingyenes eventes lóhere(szerintem az a szar szerencsét hoz,mióta fent van azon a papír felderítő tankon brutál t10 tankok pattannak róla),na meg vettem rá két feliratot,bár az egyiket le fogom cserélni ha lesz akció feliratra,egyik oldalán Sudden Strike,másikon Bombshell van.Asszem.
    Jah a garázsom jelenleg 48 férőhelyes,de jelenleg csak 38 tank csücsül benne.
    Asszem alapból egy garázs 5 férőhelyes volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 18:07:22
  • lammaer
    Nekem is van T34-em, de ne az exkluziv soha nem visszatérő dolgokat vegyük alapul.
    Mondjuk igaz, mostanában sokszor indítanak, "farmold szét az agyad és megkapsz egy nerfelt prémet amit már kivontunk" tankot :D
  • Plata
    WoT-ban szereztem ingyen T34,T14,Tog2 és Matilda BP prém tankot.meg sok sok t2-3 prémet,de a 90%-át elpasszoltam.
    T34 tankot ingyen kaptam a WG-től.Asszem 13 ezer forintos tank,Tog2 megint ajándék volt,jah tényleg kaptam Stug prémet is tőlük,T14 és Matilda BP bugolt aranyból van.
    Cseh és angol med prémek meg bankkártya.
  • lammaer
    Bőven több tartalom van benne mint a legtöbb MMO-ban. Az endgame content hiányzik, ez tény. Ezért is volt nálam az életideje nem sokkal több mint fél év.
  • aru
    A free barát és az, hogy legyen benne olyan szintű tartalom, mint régen az két külön dolog. :(
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.19. 17:49:30
  • Plata
    De felhozhatnám még a WoW-ot,bár nem kéne,mert mostanában nagyon csábít a gondolata.Kijött a warcraft film is amire elmegyünk.
    De a WoW-ban próbálj te olyan egyszerűen geart szerezni mint STO-ban,először is napi 3-4 óra raidelés rámenne,heti 7 napban,ha kezdő cuccban jó lennél és szereznél magadnak közepes cuccot mehetnél jobb cuccért,ha tegyük fel meg szerzed 1 hónap alatt a legjobb geart,akkor jönne a következő,hogy a cuccokat is fel cuccold,mert a Gear magában szart sem ér,jönnek rá az enchant-ok meg gemek,satubbi,és bizony ezek ára eléggé drága,főleg a legjobb,azt bizony kurvára meg kell fizetni.Amihez jó pár száz óra farmolás kell,mert avyg pénzt kér érte aki eladja,akkor jó drágán,vagy alapanyag és kevéske pénz.Alapanyagot vagy kifarmolod craftal,vagy megveszed.
    Csak hogy WoW-ban nem lehet mindenféle craft mesterséged mint STO-ban.Max 2 fő mesterség,és egy rakás mellékes,mint peca,főzés,satubbi.
  • lammaer
    Platának sztem 'kivételesen' igaza van :), tényeg free barát a játék. De ezt már sztem körbejártuk párszor, nekem elég annyi hogy minden lényeges content elérhető anélkül hogy meg kéne lengetni a VISÁ-t.
    WOTban hol szerzed meg a legújabb csilivili prémtankot bankkártya nélkül? Max akkor ha állandóan versenyekre jársz és NYERSZ is.
    (más kérdés hogy a prémtankok nagyrésze hülyeség sztem, de a lényeg hogy ott van elzárt 'tartalom' a freebiek elől).

Sokmindenért lehet bántani az STOt de sztem emiatt nem. Aztamindenit.
  • aru
    Én biztos "nem jövök mindig ezzel", mert most írtam először! Igaz, hogy ebben a játékban mindent meg lehet szerezni grindből, de ennek ellenére a lehúzás irányába megy a dolog és nem azt az igényesebb tartalmat erősítik amit tapasztaltam a második születésnapi évforduló után. Ez nagyon megváltozott náluk és a legtöbben azt tapasztalták a 4 év alatt.

Azt a 164 millió EC-t a 25 vagy a 40 karakterrel farmoltad össze napi 20 órában?

OFF: SW TOR-t akartam próbálni, de ott még a kliens indulással is gond volt mindig valami dll hiányzott minden updatekor. Mindig valami külön programmal kellett mókolni, hogy elinduljon így pár nap múlva már nem is érdekelt.

A farmolással nincsen gondom, ha társul mellé tartalom, de ez egyre inkább nincs.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.19. 17:46:18
  • Kotomicuki
    Igen, de a fizetők élnek is...
    Most számoltam, hogy >8,5 napra jön ki a wot-ban a csata előtti 30 másodpercek összege, amit mindenképp végig kell várni, hogy játszhassak - és akkor ez még csak egy játék és annak is csak a semmilyen része!

Eléggé sok időt el tud venni a karakterek "munkába állítása", így nekem sem jut időm és már kedvem sem magára a játékra...

Ne az EA-val gyere, az bevallottan rablógyilkos banda - ők csinálták ki a PC-s játékipar nem egy, náluk bármikor, fényévekkel jobb szereplőjét!
    EA-s "játékot", ami tényleg csak és kizárólag a lehúzásról szól (vagy, ha ingyenes, akkor helyből kuka), nem játszok, pontosan a föntiek miatt!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.19. 17:37:11
  • Plata
    Basszus srácok,menjetek már fel egy nem ingyenes MMo-ba,ott ti beszarnátok a rinyától.
    STO a leg játékos barátabb játék bazd.Vegyük például az Sw ToR-t van egy ős régi accom,régen előfizető voltam,rahedli pénzen vettem Cartel Coin-t,amiből mindenféle fizetős szart vettem.Mégis mióta nincs magyar országon gamecard és nem vagyok előfizetős többé csak prefered,kb szart sem érek.Még a sztorit meg karit is max 50-es szintig vihetem,és olyan szopatások vannak amiktől ti padlót fognátok STO-ban,igaz én pénzért a szopatások egy részét unlockoltam.
    De az nem számít,mert pénzem kb semennyi sem lehet,meg egyéb szarságok.De felhozhatnám az EVE-t,próbáld ki azt,és meglátjuk meddig bírjátok,főleg mert ott ha meghalsz akkor buktad a hajód.
  • Plata
    Be is baszna ha BSGO szerű lenne,játszana vele a lófasz.
    Látszik hogy nem éreztél rá a dolgokra,ma az admiraltyból 164 milliót szedtem ki,és az csak az Ec ki tudja mennyi értékű craft is jött.
    Mindig ezzel a fizetős lehúzással jössz,de nekem mindenem megvan még is F2p vagyok,aki soha egy büdös szar forintot nem fizetett.
    Több hajóm van mint a fizetősöknek.
  • Kotomicuki
    De, amíg arról szól a "játék" 99%-a, hogy farmolj (vaaaaaaaaagy fizess), mert különben senki és semmi vagy, addig nagy változásokra nem is kell számítani: ez együl a kiadónak jó, ő meg elvan -> marad ez ilyen, aztán, ha végképp elfogyott a nép, akkor jöhet a 2.0...

Plata #20506:
    Szerencsére még ott is vannak olyan, színvonalas játékok, amik nem igénylik a net-lehúzást!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.19. 17:26:31
  • Plata
    Konzolon havidíj van.
  • Zemanov
    A konzol port a legnagyobb mellényúlásuk.konzolon 10x jobb játékokkal lehet játszani ráadásul úgy hogy egyszer fizetsz/vagy nem farmolod szét az agyad.
  • aru
    4. 2 fed, 1 roma, 1 klingon.

Gondolom ma sem fog bekerülni új epizód... egyedül a kristály event miatt fogok belépni pár napig néhány percre. Sokan gondolják így és ezt tudja a kiadó és üzemeltető is ezért a nagy konzolositás. Valahonnan pótolni kell a játékosokat, de ezek is le fognak lépni idővel...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.19. 17:13:39
  • Zero_008
    Mennyi karaktered van?
  • aru
    Hát nem tudom. Nézd meg S9-be mennyi epizód küldetés került be. S10 alatt már a fele, a jelenlegi S11-be meg még durvább a visszaesés jelenleg. A boxok nem tekinthetőek tartalomnak az csak lehúzás. Nagyon sok új PvE-sem került be és a régieknél is időszaktól függően 30-60 percet is várni kell néha. Pár darab PvE pörög az összes többi durván haldoklik! PvP egy vicc, alapjaiban kellene változtatni ott kezdve, hogy a cannon lövése ne kanyarodjon az ellenfél után.
    A skill rewamp lényegtelen újra sem osztottam, mert nélküle is 20k a sebzésem engivel. A specialization egyre inkább laggoltatásra jó, ha bekerül még vagy 2-3 ág akkor még durvább lesz a helyzet. Admiralty... egyszer letoltam t10-ig de nem hatott meg, a 10-10-10 lépéses jutalom nem kiemelkedő még átlagos sincsen. Új hajókról meg alig beszélhetünk, a legtöbb már egy előző újrakozmetikázása.

Ebben a játékban egyre inkább egy BSGO féle játékmenetet tudnák elképzelni a sztoi epizódokat is megtartva, de abból több kell, mert egyre kevesebbet raknak be. A borgra is rá lehetne gyúrni és az npc-k idönként elkezdhetnék leigázni valamelyik kvadránst amit a játékosoknak vissza kellene venni rendszerről rendszerre űr és földi csatékban... Lehetne ezzel mit kezdeni, de nekik egyre jobban csak a pénz kell.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.19. 16:53:50
  • Zero_008
    Nemtom, én csak az új STFeket hiányolom, meg a teljesen halott PVP-rendszert, főleg földön, azokkal csinálhatnának valamit. De hát ugye a földi harc népszerűtlensége az az egész földi játékrész iszonyat gagyi gyökérségéből ered, azt nem lehet egy-két pályával megoldani, teljes engine csere és koncepcióváltás kellene hozzá.

De nekem _tényleg_ nem kell egyelőre újabb bármi, így is alig tudom tartani a lépést a játékkal, és én csak három-négy karaktert viszek, a többi az accon ilyen elkezdett delta karakterek, meg elfelejtett régiek. És ezt a hármat sem tudom rendesen kihajtani, leklikkelem a napi reput, admiralitást, R&Dt, néha gyűjtök új doffokat hogy feláldozhassam őket a flottás projektekbe, és ennyi.
    Koncentrálni csak egy karakterre tudok olyan szinten, hogy pl gyűjtögessem a csillagködökben kék-lila doffot osztó küldetéseket, csináljak pár STF-et, meg a maradék felgyűlt epizód küldetést egyesével... Aztán mire ezzel megvagyok, azt veszem észre, hogy hopp, fél2 van már megint basszameg, reggel meg kelni kell.
    Arra meg már végképp nincs kapacitásom, hogy ezeknek a karaktereknek top fullos felszerelést adjak, MkXIV Epicet, arra kb egy évtized se lenne elég, amilyen sebességgel haladok...

Az új küldetések meg sztem a kieg miatt lassultak be, amikor elkezdtem szüneteltetni a játékot, akkor asszem hetente volt featured episode, az ikóniai küldetések eléggé sűrűn jöttek egymás után. Legalábbis specializáció pontot kivettem egy csomót abban az időszakban, meg a delta epizódnál járó karakteremnek is kész volt az ikóniai sor végén 5 küldetés.
    Lehet, hogy pont, amíg nem voltam, belassult, de akkoriban nem volt lassú, most meg egy egész kiegészítő jön...
  • Plata
    Bazz tavaly beugrattak T6 karfiollal.
    Vettem rà ap fegyverzetet,ap fleet konzolokat.
    A T6 fleet karfiol-hoz vettem fleet ship modult.Most is ottvan a bankban.
    Azt mondtàk nyàron tal carrier és hirogen dread jön.
    De elöször hirogen valszeg.
    Felszereltem a karim hirogen hajó és lobis szettel.Hirogén fegyoval.
    Erre jön tal shiar.
  • Daeus89
    bár 3. as szetnek vörös anyag szingularitás robbantás op lenne kristályon pukkantasz egy gw-t meg azt :D és még a bolygó is el tűnik
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.05.19. 16:00:08
  • Plata
    Tudom.De akkor valakit tényleg tökönrúgok.
    Mert ez màr dràga szopatàs lenne.
  • Daeus89
    a gond ott van ha nem lesz ugyan az a hajó és a kelvin boxos hajók konzoljai lesznek egybe :D és így csesztél ki 410 millát az ablakon :D mer ugye ez is megtörténhet

Zero azt azért hozzá kell tenni hogy a dyson is egy So volt és terran/ikoniai/delta is (sőt ez kieg is) ezért volt sok tartalom . Igaza Arunak van mer baromira nincs tartalom az a 3-4 havonta 1-2-3 küldi az lepkefing az ionviharba
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.05.19. 15:52:08
  • Zero_008
    Hát nemtom, én most csináltam meg egy rakás sztoriküldetést így delta-ikóniai-terran epizódokból, és volt, amivel egy órát is el kellett tölteni. Dysonhoz képest kb 10x annyi a tartalom.
    Ezen felül ezek a küldik a korábbiakkal ellentétben tele vannak eredeti -főleg Voyager, de DS9 is- színészek hangjaival.

És jön egy teljes új kiegészítő.

Az elmúlt fél-egy évben jött be az admiralitás, mint teljesen új "minigame", skill revamp volt nemrég minden érintett cucc átdolgozásával, az előtt világtérkép revamp. És az új hajókról nem beszéltünk, x új lockbox, új teljes ágak a specializáció részen mind új hajóosztállyal...

Nem tudom, hogy neked mi lenne elég.
  • aru
    Pár napja összeszámoltam, hogy az előző 2 seasonbe mennyi tartalmat raktak ebbe a játékba. A tippem igaz lett egyre kevesebb tartalom kerül (drasztikusan feleződik) be és egyre inkább a lóvénkra hajtanának...
  • Plata
    Kis időm volt.
    Összeszedtem kariktól az admiralty lóvét.Van a bankban félretéve újra 212 misi.Két tal shiar hajó kb 410 milla volt.Ha lessz időm este összepakolom craft alapot is.De az sok időbe tellik.
    Ha nagyon dràga lesz carrier elszedem a karik zseb pénzét.Az is van kb 100 misi.
  • Plata
    Most már mindegy.
  • Raulblanco7
    Nem akarlak elkeseríteni, de lobim ugye van, azt kaptál volna, és meglepődnék ha a destroyerből kevesebb lenne a bankomban mint 3.
  • Plata
    Hát elbasztam a félretett pénzem,de megvannak.
  • Plata
    Megint jött egy rahedli infó,de márt nem merem bemásolni.
    Az új box neve:(Kelvin Timeline Lockbox)
  • Plata
    Rakás új boxos és promós hajó jön,ezek közül valamelyik már most jönni fog.
    Jön az első St filmből a kelvin és a narada,másodikból D4 klingon raider és Vengeance.
    De az Enterprise sorozatból a TOS sorozatból is jönnek majd hajók,hirogen,andóriai,vulkáni,és még a fasz tudja milyen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 13:53:10
  • Plata
    Boxos hajó lesz igen,és naná hogy tudom.
    Narada az első ST moziból vengeance és D4 a másodikból.
  • petyahun2
    Plata ez az egyik új hajó lessz ? mert akkor ugye tudjátok hogy az egyik "új TOS mozibol van"
  • Plata
    Mert Jön a tal shiar carrier,és 3 részes szett jó lesz.
    Már bánom hogy nem szereztem be,de most már mindegy.
    Én úgy tudtam először hirogen dread jön utána tal shiar,de a tal shiarról már van infó hirogenről még semmi.
    Az is lehet a régebbi hajókon végeznek egy kis átalakítást.
    Szerintem jó pénz keresési lehetőség ha párat elpakolsz és ha kijön t6 carrier eladod.
    Már annak akinek van pénze bevásárolni belőlük.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 13:39:18
  • Plata