• Zero_008
    Nemtom, én csak az új STFeket hiányolom, meg a teljesen halott PVP-rendszert, főleg földön, azokkal csinálhatnának valamit. De hát ugye a földi harc népszerűtlensége az az egész földi játékrész iszonyat gagyi gyökérségéből ered, azt nem lehet egy-két pályával megoldani, teljes engine csere és koncepcióváltás kellene hozzá.

De nekem _tényleg_ nem kell egyelőre újabb bármi, így is alig tudom tartani a lépést a játékkal, és én csak három-négy karaktert viszek, a többi az accon ilyen elkezdett delta karakterek, meg elfelejtett régiek. És ezt a hármat sem tudom rendesen kihajtani, leklikkelem a napi reput, admiralitást, R&Dt, néha gyűjtök új doffokat hogy feláldozhassam őket a flottás projektekbe, és ennyi.
    Koncentrálni csak egy karakterre tudok olyan szinten, hogy pl gyűjtögessem a csillagködökben kék-lila doffot osztó küldetéseket, csináljak pár STF-et, meg a maradék felgyűlt epizód küldetést egyesével... Aztán mire ezzel megvagyok, azt veszem észre, hogy hopp, fél2 van már megint basszameg, reggel meg kelni kell.
    Arra meg már végképp nincs kapacitásom, hogy ezeknek a karaktereknek top fullos felszerelést adjak, MkXIV Epicet, arra kb egy évtized se lenne elég, amilyen sebességgel haladok...

Az új küldetések meg sztem a kieg miatt lassultak be, amikor elkezdtem szüneteltetni a játékot, akkor asszem hetente volt featured episode, az ikóniai küldetések eléggé sűrűn jöttek egymás után. Legalábbis specializáció pontot kivettem egy csomót abban az időszakban, meg a delta epizódnál járó karakteremnek is kész volt az ikóniai sor végén 5 küldetés.
    Lehet, hogy pont, amíg nem voltam, belassult, de akkoriban nem volt lassú, most meg egy egész kiegészítő jön...