• Plata
    Én azért kaptam meg mert mindig is amerikai bolond voltam,és több évvel ezelőtt azt a tankot kivonták a forgalomból.
    T34 és t30 tankot kivették a játékból és máshova helyezték,t34 tier9 heavy volt,a t30 tier 10 heavy.Amikor kivették akinek a garázsában megvoolt a t34 kapott helyette 2 tankot,egy tier9 m103-at és egy prém t8 T34-et,T30 helyett kaptál egy tier 10 t110e5 heavyt és egy t30 tier 9 Td-t.Bááár,asszem te is tudod ezt.
    De én CW-ért is kaptam aranyat annak idején a klántól,vettem belőle egy hónap prémet meg hasonló.
    Nem csak prémium tankra költöttem,de a szívszerelmem cicomázására is költöttem,t49-re került háromféle álcafestés,két ingyenes eventes lóhere(szerintem az a szar szerencsét hoz,mióta fent van azon a papír felderítő tankon brutál t10 tankok pattannak róla),na meg vettem rá két feliratot,bár az egyiket le fogom cserélni ha lesz akció feliratra,egyik oldalán Sudden Strike,másikon Bombshell van.Asszem.
    Jah a garázsom jelenleg 48 férőhelyes,de jelenleg csak 38 tank csücsül benne.
    Asszem alapból egy garázs 5 férőhelyes volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 18:07:22