• aru
    Hát nem tudom. Nézd meg S9-be mennyi epizód küldetés került be. S10 alatt már a fele, a jelenlegi S11-be meg még durvább a visszaesés jelenleg. A boxok nem tekinthetőek tartalomnak az csak lehúzás. Nagyon sok új PvE-sem került be és a régieknél is időszaktól függően 30-60 percet is várni kell néha. Pár darab PvE pörög az összes többi durván haldoklik! PvP egy vicc, alapjaiban kellene változtatni ott kezdve, hogy a cannon lövése ne kanyarodjon az ellenfél után.
    A skill rewamp lényegtelen újra sem osztottam, mert nélküle is 20k a sebzésem engivel. A specialization egyre inkább laggoltatásra jó, ha bekerül még vagy 2-3 ág akkor még durvább lesz a helyzet. Admiralty... egyszer letoltam t10-ig de nem hatott meg, a 10-10-10 lépéses jutalom nem kiemelkedő még átlagos sincsen. Új hajókról meg alig beszélhetünk, a legtöbb már egy előző újrakozmetikázása.

Ebben a játékban egyre inkább egy BSGO féle játékmenetet tudnák elképzelni a sztoi epizódokat is megtartva, de abból több kell, mert egyre kevesebbet raknak be. A borgra is rá lehetne gyúrni és az npc-k idönként elkezdhetnék leigázni valamelyik kvadránst amit a játékosoknak vissza kellene venni rendszerről rendszerre űr és földi csatékban... Lehetne ezzel mit kezdeni, de nekik egyre jobban csak a pénz kell.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.19. 16:53:50