50216
  • lammaer
    És hogyd lásd hogy igy szokott lenni.... itt van pár pillanatfotó frissen a játékból :)

Persze ott van a legalján a küldd be a fleetmarkodat féláron küldi is, csak ugye amikor az ember nem fürdik fleetmarkban, devan neki némi commodityje, fehér doffja meg mindenfée aprósága, akkor azzal sokat nem ér. Főleg úgy nem, hogyha véletlenül van is neki elfekvőbe egy vödörnyi FM, nem tud új projektet betenni ha lefut az előző.

De kihangsúlyozom: ne érezd úgy hogy vádaskodok, én is csak ajánlani tudom a HGFet, pont amiatt hogy itt szabad a vásár köszönhetően neked meg a többi veteránnak (konkrétan nem is említettem a HGFet, csak általában a flottákról beszéltem, mert sehol sem jellemző az hogy az emberekhez hozzávágják a projektinditási jogot) .

Csak szerettem volna tisztázni hogy mitől lehet nehéz egy újoncnak az FC szerzés és hogy arra mi a megoldás (konkrétan elárultam Plata titkát :D ) . Amit te most nagyszeren igazoltál is, nevezetesen hogy az újoncok kopogjanak platánál és kapnak projekt jogot :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.10.18. 18:11:02
  • lammaer
    Nem bukott meg az elméletem, mert az nem elmélet hanem tényleirás :)
    Azért tudom, mert a kerités mindkét oldalán voltam - értsd, jó ideig voltam úgy a flottában hogy nem tudtam projektet indítani, ezért naponta nézegettem át az összes flottaprojektet, sőt az armadában is mindennap végigkattogtam mindent, és örültem mint majom a farkának ha volt olyan hely ahova be tudtam rakni valmi commodity-t, fehér doffot vagy markot. Mert persze aki indított az gyorsan be is pakolta az egyszerű dolgokat, a legtöbb esetben meg nekem maradt a rakd be adilidet küldetés :)

Aztán nem olyían rég kértem projektinditási jogot valakitől, és akkor jött el a kánaán... onnantól kezdve be tudtam rakni pl a fehér doffokat égető projekteket, és úgy tényleg nem gond akr 300K FCt is összekapni pikkpakk.

Az meg ugye nincs kiirva hogy minden jöttment kérhet projektinditási jogot, sőt egy újonc azt se tudja mi az, meg hogy milyen nyersanyagokat milyen projektekbe lehet rakni.

Szóval még1x: ha vkinek van projektinditási joga akkor nem gond az FC, anélkül viszont az. PONT :)
  • Plata
    Azért van olyan sok karim mert mindig kitalálok valmi olyan hajó buildet amitől másnak a haja az égnek állna.
    De nekem bejön,és szeretem őket.
    Hagyományos karik nekem unalmasak és pár nap után rájuk unok.
    De egy jó fun karit évekig nem unok meg és képes vagyok rákölteni bármennyi ec-t és ha kell több millió dilithiumot.
    Más téma,mi a faszért húz a mobilom billentyűzetén az ujjam kék csíkokat szerintetek?
    Kb tegnap óta csinálja de zavar.
  • Plata
    Eltaláltad.
    Ez a torp fun kari.
    Tud több dps-t is.De nem úgy hogy nekem kell egyszerre kétfelé harcolni.Tartsam távol nanite gömböket és öljem a transzfaszt is.
    Ciki de 2k dps-es csóka temporal battlecruiserrel volt.
    Tetryon fegyókkal meg ratyi torpedókkal.
    Na meg jézus isten milyen állat konzolokkal.
  • Lokker
    De az csak fun kari (mondjuk fun karin kívül nincs is más Platacnak) azért annyi amennyi. :)
  • gerisz23
    Pedig de,még a legjobb sezésű is a gyér kategória:d
  • Plata
    Nem igaz hogy ilyen bénák is vannak még a játékban.
    2k dps ISA-n.
    CLR—Infected Space[6:37]— Dmg(DPS) —Garon 15 491 409(39 318) Young Sarl 14 892 156(37 512) Captain Ki 5 835 459(14 924) Zahn Geth 3 576 651(9 009) Juan 1 063 304(2 699)
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.18. 12:28:22
  • Plata
    Új pletyka hogy állítólag jön valami új ritka vagy egyszeri alkalommal megszerezhető Tuffli és Sulibán szerű hajó.
  • Orbancapitan
    hát ahogy mondod én sem bíztam bennünk és szóltam is neki és mi lett a vége.....
  • Plata
    Én nem haragszom senkire a történtek miatt,John valszeg valamiért meghülyült ez tény,de hogy miért ma sem világos,amiatt haragudtam rá csak mert pont azokkal paktált le akik miatt velünk pattogott.
    Az egész azzal kezdődött hogy a nevünkben megint valami kis homárok leveleket írtak.Gondolom ugyanazok mint régebben,vagy balfasz direktívások vagy resonancesok.Általában ezek írkáltak a nevünkben másoknak levelet.
    Amikor kiderült hogy nevünkben írkálnak,én mindenkinek szóltam hogy ne is foglalkozzanak vele mert valami pöcs a nevünkben írkál,ezután jött John hogy mi nem foglalkozunk az esettel és nem nyomozzuk ki ki írkál,de őszintén szólva én magasról szartam rá hogy ki az a nyomorék aki a nevemben írkál,remélem ahány levelet írt a nevemben annyi kistesót csinált magának azóta.
    Ezután durrant el John agya és csinált saját flottát,mivel a mi flottánkban vesztett az admirálisi szavazáson.Vicc hogy pont azokkal alapított új flottát akik leveleket írták.
    De én a magam módján más játékokban megtaláltam a módját hogy irtsam vagy keresztbe tegyek a resonance-nak,még ha ehhez olyanokkal is kellett lepaktálni akikkel másképp nem nagyon játszottam volna,mert nem az én műfajom a kiskari gyilkolászás.És valahol volt is lelki ismeretfurdalásom.Szerencsére a resonance elég sok mmo-ban megtaláklható,még olyan hülyék is voltak hogy bevegyenek engem is,így megtudhattam hol melyik szerveren játszanak.Ha resonances-t látok az 1 nap bannt sem sajnálom teamkilllért.
  • Plata
    Nem felejtettem el,újra lett rakva a winfos a gépemen,és nem tudtam mi a cellship acc emailcímének a jelszava,mivel többet nesikerült feltörni acc guardot.
  • Raulblanco7
    Ami flotta nincs felépítve még így 3 év után sem, ahhoz kb oly mindegy hogy mennyivel járulsz hozzá még plusszban, aki mostanra sem építette fel azt szerintem pont nem az fogja érdekelni hogy egy új ember mennyire járul hozzá.
    Ami pedig már fel van építve, ott pont leszarjuk hogy a végtelen + 1 token-ből elhasználsz pár darabot.
    Én legalábbis nem látom értelmét egy kész bázisnál megkövetelni valakitől hogy toljon bele 100k fleet creditnyi cuccot "bázisépítés" címszó alatt, már fel van építve, ha nincs szüksége FC-re, akkor az inkább 100k-nyi fleet credit elpazarolása, a bázis és flotta nem lesz előrébb vele semmivel.
    Egyébként olyan nagy sebeket nem szakítottál fel, a flottabankból ellopott 300 millió ec vagy mennyi volt, nincs a vagyonom 1%-a sem, ez inkább arról szól, hogy viccesnek találtam hogy jah, milyen egyszerű venni tényleg egy cell shipet más pénzén, de amikor harmad annyi 100 milliót kellett volna visszafizetnie fél évig, akkor már voltak gondok.
    Azzal sem volt gond amikor az előző flottás cell ship accountnak elfelejtette a jelszavát platac :D
    Vettem másikat, bár mondtam neki hogy ha ezt is elveszti nem kap másikat :) Szóval, akkor annyira mégsem bonyolult venni egyet, csak gondoltam egyet és vettem.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.10.17. 16:56:38
  • Plata
    Nyugodtan kérdezz csak,és az sem baj ha csak ritkán tudsz játszani,a STO-ban a flotta nem olyan vészes mint gondolod,vannak olyan flották amiknél elmebeteg elvárások és kötelezettségek szabályok vannak,de nálunk például az a szabály hogy nincs szabály,és ha csak havonta egyszer tudsz játszani az sem gond.
    Raul és Ákos vitája más tészta.Nem miattad volt szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.17. 16:55:42
  • Quintall
    Inkább nem kérdezek semmit, ha tudom, hogy régi sebeket szakítok fel vele... :-)
    Úgy döntöttem maradok solo-ban egyelőre, és gyűjtöm a tapasztalatot ingame és valójában is, mivel ezek után érzem, hogy nem tudnék az esetenkénti játékommal hozzájárulni egy közösséghez.
  • Orbancapitan
    szerinted john közölte velem hogy honnan van az ec? bár nem kérdeztem ez tény azt hittem hogy az övé ennyi. bár úgyse hiszel nekem és a tartozást is vissza fizettem neked már rég és sose mondtam h ártatlan vagyok azokban. de ehhez most semmi közöm. térjünk vissza a stohoz és zárjuk le ezt a témát rendben raul? én csak stozok ahogy itt mindenki más.
  • Plata
    Na mármeg nem vagyok otthon oszt erre veszekedtek.
  • Raulblanco7
    hazudsz mint a vízfolyás, mint régen, kirúgtalak, nyilvánosan siránkoztál és sajnáltattad magad amiért ki lettél rúgva, másoknál pedig privátban próbálkoztál hogy jöjjenek át az új flottátokba, szerinted nem jutott vissza hozzám azonnal? :)
    persze, nem tudtál róla, csak ti ketten voltatok johnnal az új flotta és téma volt mindenhol hogy ellopta az ec-t a bankból és abból vett cell shipet.
    nem jött be az új flottásdi, ahogy várni lehetett a nagy lelkesedés tartott pár hétig, így mosod kezeid, neked semmi közöd nem volt hozzá, csak áldozat vagy, persze igen tudom, az én hibám ez is, mint amikor 1 hónapon keresztül zaklattál hogy adjak kölcsön neked ingame, és amikor fél évvel a megígért visszafizetés után még mindig nem adtad meg a tartozást, engem beszéltél ki a hátam mögött hogy mekkora szemét vagyok amiért ilyennel zaklatlak, szerinted az nem jutott vissza hozzám azonnal? hazudsz és mindig is hazudtál mint a vízfolyás :)
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.10.17. 12:50:27
  • Orbancapitan
    már megint személyeskedtek? nem unjátok még? nem léphetnénk túl ezen? én nem személyeskedtem csak mondtam egy lehetőséget hogy ilyen is lehet. viszont én erről nem tudtam raul.
  • Raulblanco7
    A minimum gépigény eléggé hétköznapi. Maga a teljes játék még évek, addig bőven jobb gépek lesznek mint ami ehhez kell, nekem is már most sokkal jobb van mint ami kellene ehhez, szép grafika, hatalmas űr, hatalmas bolygók, és online mmo, igen, kell majd hozzá gép, valamit valamiért.
  • Plata
    Hát nem néz ki rosszul,de ehhez szerintem még a NASA-nak sem lesz megfelelő gépe.
  • Raulblanco7
    Valamivel el kell ütni az időt amíg a citizen alfa mindennapi játékra alkalmas állapotba nem kerül, állítólag év végére, de inkább jövő év elejére valósulhat ez meg, nyilván esélytelen lennék oda bekerülni, ott a 10+ éve profi játékosok lesznek, nekem egyelőre kihívás a napi selejtezőkből továbbjutni :)

Nézz bele ebbe, ez volt nemrég mint új demo gameplay, nem valami nagy durranás maga amit csinálnak benne, inkább az benne a lényeg hogy mekkora kibaszott nagy naprendszer, benne több ilyen hatalmas bolygó, töltőképernyő nélkül fel-le repkedhetsz, valós időben látod az űrt a bolygóról is, pl az űrállomásra visszanéztek ami mellet elmentek, maga a gameplay annyira nem nagy durranás, megy kicsit, lövöldözik, meg van egy animált kis giliszta ami jól néz ki de nem hiszem hogy a kész játékban lesz ilyen, aztán passz.

• Plata
    Mi a mámzi néni segge,csak nem bajnok akarsz lenni?
    Hagyd a bánatba inkább gyere motorozni.
    Mellesleg hallottam egy két pletykát,de ez csak olyan csetes pletyka.
    Állítólag lehet hogy idén breen hajókat andóriai hajó váltja téli eventen.
    Másik pletyka ami szerintem pont hogy cáfolja az előzőt,lehet hogy jön a T6 kumari.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.10.17. 11:14:18
  • Raulblanco7
    Ha esetleg akarsz Te is projektet indítani, kérd platactól hogy léptessen főtiszt rangba, bajt azzal úgysem tudsz csinálni, max magatokat szopatjátok ha idióta projekteket indítotok.
    (Nyilván kérheted tőlem is, csak győzd kivárni hogy belépjek, most rámentem a FIFA FUT championship 1,3m dolláros tornájára, persze esélytelen hogy bejussak a döntőbe, de azért megnyerem :) )
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.10.17. 10:21:59
  • Raulblanco7
    A projektek nagyjából 1-2+ éve folyamatosan ugyan azok. Bázisban a dilinélküli projektek futnak fixen amióta maxos, a többiben van ami mindig fut éppen vagy gagyik, szóval az sem váltiozik, az egyetlen amivel variálni lehetne, az a bázis spec projekt, de ott is többnyire az fm beváltás megy, szóval ez nem jött be.
    Egyébként úgy emlékszem főtiszt rangtól lehet projektet betenni, de ez inkább arra való, hogy ha kész van egy, a helyette várólistáról bekerülő ugyan annak a helyére berakhasd ugyan azt megint várólistára.
    Sajnálom, az elméleted fed oldalon megbukott, hogy a bohóc kdf flottában mi a helyzet, azt persze passzolom.
  • Raulblanco7
    Vagy ha valaki ellopja a flotta bankból a benne lévő 300 millió ec-t mielőtt kilép hogy aztán a sajátjába kezdésből vegyen egyet az előző flottája pénzéből, mint ahogy Ti is csináltátok ákos.
  • Plata
    Próbáltam smilet csinálni.Fórum nem szereti.
  • Plata
    Hopp a végét kivágta.
  • Plata
    Képzelem.
    Sajna smile nincs mobilon.
    Így most szimplán képzelj ide egy
  • aru
    Pedig elég jól kinyitottam 9 hónapon keresztűl és olyan szépen álltak a projectek dilire várva, hogy biztosan nem raktál be, sőt senki! De ugye én a tehetősebbeket emeltem ki.
  • Plata
    Akkor jobban kikéne nyitnod a szemed cimbi.
    Végig szoktam menni karikkal és 10-10k dilit mindeggyikkel berakok.Sőt hapsikám a doffos laritól mindet berakok.
    Eventen szerzett dilit is oda tettem.
    Mivel ha nem tudnád eventen jön fleet dili voucher.
    Azt másra nem is költheted töki.
  • Lokker
    Sajnos nem.
  • aru
    Azért az állítólagos játékból gazdagodó Platát sem láttam egyszer sem dilit bedobálni a klingon flottába ahol 1 évet voltunk együtt. Pedig alapértelmezettnek kellene lennie annak, hogy a tehetősebbek jobban hozzájárulnak a flotta fejlődéséhez, nálunk legalábbis feden így van.
  • Plata
    Te én csakis a special fél fc-t adó projectet toltam.2000 fm kell bele.
    Fele annyi fc-t ad de 5 perc.
    Nálunk ez szinte állandóan fut.
    Szóval ehhez csak fm kell.
    Azt nem kapsz ec-ért.
    De ha ügyi vagy szerezhetsz sokat.
  • Plata
    Mobilról nem tok szerkeszteni.
  • Plata
    Jah én felezőssel csináltam 200k-t.Az éjjel nappal fut.
  • Plata
    Csak az a pech hogy nálunk asszem bárki indíthat.
  • Kotomicuki
    Ebben is van, nem kevés igazság! :)
  • lammaer
    Na gyerekek, leleplezem en nektek hogy miert van az hogy koto szerint fullos flottaban nehez az fc, plata szerint meg konnyu.... az egesz azon mulik, hogy van e rangod az adott flottaban projekteket inditani illetve valtoztatni. Plata nyilvanvaloan rendelkezik ilyen jogokkal, ezert olyan projektejet allit be amelyek olyan nyersanyagokat kovetelnek amije eppen van. A rangokkal nem rendelkezo emberek viszont csak a leragott csonton keresgelnek, tobbnyire felkesz projektek kozul valogathatnak, ahol sokszor pl pont dilit kene bedobalni vagy fct igenylo nyersanyagokat.
    Szoval a tuti az, ha az ember egy fullos flottaban van ahol van projekt inditasi joga. Ennyi :-)
  • Plata
    Mentem egy ISA-t fun karival.
    CLR—Infected Space[6:49]— Dmg(DPS) —Zoraja II 19 201 774(46 948) Nari 15 015 530(37 075) Shamek 5 257 153(12 885) Tasha Jane 3 473 241(9 924) Tu'Pac 1 903 259(4 665)
    Fura hogy 37k-t lőtt,de még furább hogy a combatlog szerint Hy gravimetric torpedókat lőtt,grav torpja van de Hy skill nincs.
  • Chak
    Néha megesik h zöld doff kapok ha a random generátor script nem szeret, de azért legtöbbször a kék a jellemző. A Strike Against Fugitive Support Network pedig nagy ritkán ad lila rabot is.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.10.15. 19:05:49