• lammaer
    Nem bukott meg az elméletem, mert az nem elmélet hanem tényleirás :)
    Azért tudom, mert a kerités mindkét oldalán voltam - értsd, jó ideig voltam úgy a flottában hogy nem tudtam projektet indítani, ezért naponta nézegettem át az összes flottaprojektet, sőt az armadában is mindennap végigkattogtam mindent, és örültem mint majom a farkának ha volt olyan hely ahova be tudtam rakni valmi commodity-t, fehér doffot vagy markot. Mert persze aki indított az gyorsan be is pakolta az egyszerű dolgokat, a legtöbb esetben meg nekem maradt a rakd be adilidet küldetés :)

Aztán nem olyían rég kértem projektinditási jogot valakitől, és akkor jött el a kánaán... onnantól kezdve be tudtam rakni pl a fehér doffokat égető projekteket, és úgy tényleg nem gond akr 300K FCt is összekapni pikkpakk.

Az meg ugye nincs kiirva hogy minden jöttment kérhet projektinditási jogot, sőt egy újonc azt se tudja mi az, meg hogy milyen nyersanyagokat milyen projektekbe lehet rakni.

Szóval még1x: ha vkinek van projektinditási joga akkor nem gond az FC, anélkül viszont az. PONT :)