• Plata
    Én nem haragszom senkire a történtek miatt,John valszeg valamiért meghülyült ez tény,de hogy miért ma sem világos,amiatt haragudtam rá csak mert pont azokkal paktált le akik miatt velünk pattogott.
    Az egész azzal kezdődött hogy a nevünkben megint valami kis homárok leveleket írtak.Gondolom ugyanazok mint régebben,vagy balfasz direktívások vagy resonancesok.Általában ezek írkáltak a nevünkben másoknak levelet.
    Amikor kiderült hogy nevünkben írkálnak,én mindenkinek szóltam hogy ne is foglalkozzanak vele mert valami pöcs a nevünkben írkál,ezután jött John hogy mi nem foglalkozunk az esettel és nem nyomozzuk ki ki írkál,de őszintén szólva én magasról szartam rá hogy ki az a nyomorék aki a nevemben írkál,remélem ahány levelet írt a nevemben annyi kistesót csinált magának azóta.
    Ezután durrant el John agya és csinált saját flottát,mivel a mi flottánkban vesztett az admirálisi szavazáson.Vicc hogy pont azokkal alapított új flottát akik leveleket írták.
    De én a magam módján más játékokban megtaláltam a módját hogy irtsam vagy keresztbe tegyek a resonance-nak,még ha ehhez olyanokkal is kellett lepaktálni akikkel másképp nem nagyon játszottam volna,mert nem az én műfajom a kiskari gyilkolászás.És valahol volt is lelki ismeretfurdalásom.Szerencsére a resonance elég sok mmo-ban megtaláklható,még olyan hülyék is voltak hogy bevegyenek engem is,így megtudhattam hol melyik szerveren játszanak.Ha resonances-t látok az 1 nap bannt sem sajnálom teamkilllért.