• Raulblanco7
    Ami flotta nincs felépítve még így 3 év után sem, ahhoz kb oly mindegy hogy mennyivel járulsz hozzá még plusszban, aki mostanra sem építette fel azt szerintem pont nem az fogja érdekelni hogy egy új ember mennyire járul hozzá.
    Ami pedig már fel van építve, ott pont leszarjuk hogy a végtelen + 1 token-ből elhasználsz pár darabot.
    Én legalábbis nem látom értelmét egy kész bázisnál megkövetelni valakitől hogy toljon bele 100k fleet creditnyi cuccot "bázisépítés" címszó alatt, már fel van építve, ha nincs szüksége FC-re, akkor az inkább 100k-nyi fleet credit elpazarolása, a bázis és flotta nem lesz előrébb vele semmivel.
    Egyébként olyan nagy sebeket nem szakítottál fel, a flottabankból ellopott 300 millió ec vagy mennyi volt, nincs a vagyonom 1%-a sem, ez inkább arról szól, hogy viccesnek találtam hogy jah, milyen egyszerű venni tényleg egy cell shipet más pénzén, de amikor harmad annyi 100 milliót kellett volna visszafizetnie fél évig, akkor már voltak gondok.
    Azzal sem volt gond amikor az előző flottás cell ship accountnak elfelejtette a jelszavát platac :D
    Vettem másikat, bár mondtam neki hogy ha ezt is elveszti nem kap másikat :) Szóval, akkor annyira mégsem bonyolult venni egyet, csak gondoltam egyet és vettem.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.10.17. 16:56:38