50237
  • lammaer
    Ja mark... a mark meg mehet dilire 1:10 arányban (500 mark 5000 dilit ér, éppen most zúzom be a rengeteg nukaram meg roma markjaimat a karijaimon akiket eddig elhanyagoltam dili ügyben)
  • lammaer
    A tokenek acc boundosak tudtommal, tehát nyithatod egyel az összes dobozt, aztán szétszórod a tokent azokhoz akiknek kell...
  • Chak
    Igen, ilyen arcok is vannak szép számmal.
  • gerisz23
    Mint pl te:d
    Én zenen vettem kulcsot is míg le volt árazva.lehet most jobban jönnék ki vele
  • Plata
    Csak azt felejtik el hogy legtöbb ember akinek kurva sok dilije van szarik az egészre.És csak tovább növeli a dili vagy zen tartalékát.
  • Chak
    Redditen le is írta a dev h ez is és a milliós ruhák arra lettek kitalálva h az ultra gazdag playerek dilije drasztikusan csökkenjen. Egyszerűbb lett volna egy "bug" az adatbázisban ami törli a dilijük felét..

• Plata
    Red matter 3 karival bezsákolva.
    1 kari 1 box és lett asszem 3 Vr.
    36 kariból.
  • Plata
    Winter epoch gyűjtés azért jó mert markra válthatod.Asszem 200 markot ér a legjobb epoch.Régen 400-at ért de felezték.
  • Raulblanco7
    Redditen van egy teszt, 920-at nyitott, 2 epic, 4 ultra rare, egy fokkal jobb mint a lockboxok, de jóval rosszabb a droprate mint tippeltem volna.
    Persze igazából még mindig olcsóbb a hajó így (átlagosan, te a peches szerecsétlenek közé tartozol, neked esni kellett volna legalább 2 epic vagy ur tokennek összesen), mintha betették volna zen store-ba és akkor mindenki húdeörülne, csak utánaszámolni már vagy nem számol, vagy csak hülye hozzá alapból, és emiatt azt hiszi hogy mekkora szemetek.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.02. 09:53:28
  • StarFist
    Ezres nagyságrendben kell őket nyitni, ha ultra rare és epic tokent szeretnél. Én nyitottam kb. 300-at és csak uncommon / rare / very rare token esett. Azokból kiszedtem az összes karimnak minden konzolt, kit modult, tribblit stb. és utána abbahagytam. A Crypticesek köcsögök, de azt legalább jól csinálják. Ezt most az ultra rare/epic drop ratere értettem. Az egészet arra találták ki, hogy kivonják a dilit a rendszerből.
  • gerisz23
    10-k zent váltottam még 410-ért,350 ért adtam el,illetve már akkor vissza is tettem annyiért.Féltem hogy leállás után nem tudok majd visszamenni.A napit reggel el is adtam 253 körül.
    Nekem majdnem minden megvan,zen vhogy jobban kell olcsón.
  • lammaer
    Bár lett volna több zenem, most lehetett volna kaszálni rendesen (én 400-ért váltottam tegnap dilire a zenem, de sajna nem volt sok. Ettől függetlenül kampósorrúnak érzem magam,és igen jó érzés :))

Mindazonáltal erősen meg kell gondoljam hogy mire vágyok jobban - vmire a zen storeból vagy inkább ezekre a "soha többé meg nem szerezhető" kütyükre.... hajók annyira nem is érdekelnek, mint inkább a VERY RARE meg RARE szekcióban lévő cuccok...

A red matter capacitor meg a Zefram az mindenképpen a listámon van, de mi a vélemény a többiről? Van vmi must have?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.02. 09:00:57
  • lammaer
    Tudom nem segít, de nekem este 7-től hajnali 1-ig teljesen jól ment a szerver. Lag az pici volt, de nem veszélyes, viszont 1x se szakadt meg a kapcsolat, pedig ki be lépkedtem az accon, accokat is váltottam, toltam egy kis alertet stb

Izé, miért is jó a winter epoch gyűjtés? Vmiért az rémlik hogy ebből lehet vhogy dilit csinálni, de szenilis vénember vagyok mint plata és már nem ugrik be hogyan :)

------------------

Nyitogatott tegnap vki diliboxot? Én elnyomtam egy 10es pakkot, let 1 VR, 3 Rare meg 6 uncommon... nyilván ez még nem mérvadó mennyiség.
  • Plata
    Reggel 250 volt zen.
  • Kotomicuki
    ...és erre jön majd az akció a maga 20%-ával!

...

Piszok lag-os: 10x biztos kivágott, mire a 9 karakternél Zen-re tudtam átváltani a dili'-t!
    Külön jó dolog, hogy a Winter Event-et is most kezdték, ezzel a dobozzal együtt: alig tudtam pár Winter Epohh Tags-ot begyűjteni, még szerencse, hogy egyik korcsolyázásnál sem zárt ki a versenyből, pedig párszor "váltott a kép"...
  • Chak
    Az is lehet 1x hibásan szedte le és ezért állt neki újra.
  • lammaer
    Hát, ha belegondolsz olyanmintha black friday evented lenne (400-ról 300ra az pont 25% :) )
  • Kotomicuki
    Akkor most mégis inkább azt veszek a doboz helyett..., erre, ilyen alkalom nem mostanában lesz!

Chak #23263:
    Remélem, tényleg ez az oka!
    De gyanús, hogy 2x, ua-t szedett le: 1571 MB-ot...
  • gerisz23
    Persze volt bent 600k,az előbb néztem már alig volt belőle 300k...
  • lammaer
    Aztak*rva... beleállt a földbe a zen, 300-nál van...
  • gerisz23
    Kicsit gyenge a szeró...2 dc 5 perc alatt
  • Chak
    4.5 gigás a pecs nem 1.5. A pre-pecsingelésnél pedig csak előre letölt valamennyit és csak a karbantartás után szedi le ami még kell és telepíti fel.
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.12.01. 19:06:07
  • Plata
    Mert Craptic.
  • Kotomicuki
    Nem értem!
    Ha egyik nap, a játék befejezése után, már leszedte a 1,5 GB-ot, akkor ma miért szedi le újra?
  • lammaer
    Obasszus, tényleg :) Ilyen az amikor az ember azt olvassa amit szeretne, nem azt ami oda van írva :)
  • gerisz23
    Dili temető....
  • Raulblanco7
    félreértetted, lefelé lehet menni, 1 tokenért kapsz 2 gyengébbet, de felfele nincs, illetve 10 leggyengébbet beválthatsz 1 új packra amiből ugye esik majd 1 random.
  • lammaer
    Ja, a phoenix pakknál még érdekes lehet majd, hogy a tokeneket be lehet cserélni magasabb szintű tokenre 2:1 arányban. Tehát két uncommont át lehet majd alakitani 1 rare-ra és igy tovább felfelé.

És bár nem sok, de beetetés gyanánt minden nap acconként 1 pak ingyen kivehető a drozana vagy DS9 állomásokon.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.01. 16:55:49
  • Lokker
    Akkor nem filmeztél eleget. :P
  • lammaer
    Mondjuk nekem pont a 2. nem nagyon jött be a 3 új ST film közül. De mindegy, ennyi izlésbeli különbség elfér.

• lammaer
    Hehe, igazad van...

"És ahogy befejezték, arra utal hogy terveztek harmadik részt sajnos"

Utal? Ennél gagyibb felvezetése egy következő résznek sztem még nem volt a filmtörténelemben :)
  • lammaer
    Hát nézőpont kérdése... neked az értékes ami ritka, mert markecolni akarsz, nekem meg akkor is tetszene az XY hajó ha 5ECért adnák :)
  • Plata
    Jah tudom,csak trollkodtam.
  • Raulblanco7
    Nem lenne olyan jó buli mint gondolod, a boxnak pont az adja meg az igazi lényegét, hogy ritka, nem tucat cucc, illetve az élmény hogyha valami drága cucc esik. Ha ingyenes lenne a kulcs, és továbbra is árulnák 200 diliért 20assával, meg esne is mindenhol, akkor minden benne lévő cucc párszáz ec-t érne csak, annyira nem lenne jó poén nyitogatni ezerrel hogy kiessen egy hajó amit 200 ec-ért megvehetsz exen is.
    Ha dili store-ból kivennék a boxot, és csak esne, akkor elég drága lenne a box darabja, mivel vennék őket és nyitogatnák el, olcsóbb lenne mint most a kulcs, de azért milliós tétel lenne. Ha pedig nem is esne tovább, akkor valószínűleg zen store-ba került, és nem változik semmi.
    Persze értem hogy poénkodsz, csak mondom, hogy egyáltalán nem lenne kánaán az ingyen kulcs, max első nap lenne poén, onnantól minden értéktelen és disacard ami boxos cucc.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.12.01. 15:49:23
  • Plata
    Januárban jön az ingyen master key,asszem január 4,mivel a PC-s STO február 4-én bezár.
    Egy hónapig minden ingyenes lesz és lehet örömködni,utána lesz lehetőség átmenni konzolra.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.12.01. 15:39:17
  • Plata
    Khaan-t én is birom,kedvelem a Sherlock Holmes sorozatban.De a star trek film is bejött,a három sem volt rossz,megnéztem én is moziban.
  • Raulblanco7
    A STO részére pedig igen, megjósolhatatlan sok minden, emiatt is fektetek én most pl kulcsba, tegnap elértem a 4000db-ot, itt meg is álltam, egyrészt mert kb 400 millió ec-m maradt csak, másrészt mert szép kerek szám, de inkább az első rész volt a nagyobb indok :)
    R&D eladás nagyon lelassult, és nagyot is zuhant az ár az elmúlt 2 napban, de várható volt, kiupgradelte magát mindenki egy kis időre, szóval nincs most bejövő nagyobb tételű ec, így nincs mit majd átvariálni kulcsra.

Kulcsban azért jó tartani a pénzt, mert minden akörül forog, ha a kulcs ára olcsóbb lesz, papíron bukok, de a gyakorlatban annyira nem, mert azzal együtt minden más is olcsóbb lesz, szóval nagyjából értéken maradok. Persze ha 20 milliárd értékű kulcsom helyett 20 milliárd ec-m lenne amikor lemegy mindennek az ára, az jó, de így legalább az a veszély sem fenyeget, hogy 20 milliárdom van most, és akkor is annyi lenne ha a kulcs már 10 millió lesz 1 év múlva esetleg, szóval nagyjából értékénél marad a vagyonom, bármerre is megy az EC.

De ahogy nem lehetett számítani az infinity boxra, és most erre a phoenix-re sem, gondolj bele mekkora pofáncsapás volt ez azoknak akiknek volt még eladható t5 bugship vagy bulwark, hétvégén még láttam 1 milliárdért kínált t5 bugot, most trollkodtak vele trade channelen hogy bugshipet akartak venni 20 millióért :) A bulwark ára meghatározhatatlan volt, de jó 2 - 2,5 milliárdot simán ért, vitték is annyiért többnyire, persze nyilván ezek tradelhetőek, így valamennyi értékük marad, de közel sem ennyi, max 100 esetleg 2-300 millió, ami elég komoly értékcsökkenés, főleg a bulwarkra.

Bár számítottam az infinity után valamire ami majd a bulwark és t5 jemmel kapcsolatos lesz.

Aztán ki tudja mikor jön be valami nagy EC / dilithium sink, vagy csak mégtöbb lesz belőle, és még kevesebbet fog érni, nem tudható, ezért is tartok inkább kulcsot, kulcs örök érték (amíg be nem vezetik a superior master keyt, na akkor bajban leszek :D )
  • Raulblanco7
    Az egész volt nagyon gagyi. Igen, folytatás, de eléggé hasonló volt a sztori az elsőhöz, ilyen félig reboot félig új érzésem volt, mint a Star Wars 7nél, de itt gyakorlatilag botrányosan szar színészi játékok voltak, ez a will smith fia karakter, annyi érzelem volt benne mint egy faékben, meg kb bennem is iránta, még örültem is volna ha az ufókok darabokra szaggatják és megzabálják, semennyire nem tudott átjönni a feszültség, az érzelmek a karakterek irányába, vagy nem tudtam együtt érezni velük. A régi elnök meg a vírustudós és az apja jópofák voltak, de kb ennyi, a többi eléggé felejthető volt, gyakran inkább idegesítő.

A baszott nagy űrhajó leszállás, leszállásnál a fél föld elpusztul, felszállásnál semmi, mint egy kis kavics, felrepül és ennyi.
    Aztán a nagy hajó tartó lábai, a földes képet mutatva akkora mint európa, a hajót nézve mikor azokon áll meg kb mint egy tömbház, kicsit elszúrták a méretezést az egész alatt, az űrből nézve a hajót kb föld méretű, de a földön nézve kb max egy kisebb városka méretű.

És ahogy befejezték, arra utal hogy terveztek harmadik részt sajnos. Szerintem kár volt érte, borzalom lett, egyszer megnézhető mert a hülyeségek és gagyi színészek mellé legalább faszán látványos, de kb ennyi.
  • lammaer
    Értem, köszi. Szóval ez nagyon előre eléggé megjósolhatatlan, mert Cryptikék hirtelen is bepakolhatnak vmit a dobozba amitől a kapcsolódó hajók ára megváltozik...

"Ami nagyon gagyi reboot, az a függetlenség napja volt" - hát, igazából ez folytatás volt, de valóban, felemásra sikeredett. Mondjuk nagyot nem csalódtam, bár igaz elvárásaim se voltak a filmmel kapcsolatban. Viszont az tuti hogy nem volt benne semmi emlékezetes, mint az első részben az "atomot nekik!" vagy a Will smith féle monológ a "kellett nektek idejönni és játszani a faszagyereket!".

De azért emlékszem, akkor amikor látam fel voltam háborodva hogy milyen hülyeség volt a film második fele (mert ahogy felvezették az OK, de ha úgy fejeződött volna be afilm hogy a túlerőben lévő alienek lenyomták az emberiséget és vége az elfogadhatóbb lett volna mint ez az írok egy vírust az ufók PCjére). Szóval ezesetben is a múlt szépíti meg az emlékeket.

Az új részben meg az hogy csak annyira tellett a sztoriíróknak hogy az ufók mégnagyobb ürhajóval jönnek, és az alienkirálynő mégnagyobb, és egyébként is minden mégnagyobb.... nameg a baromság, hogy a háznyi magas csápos űrszörny vágtázik felém hogy megegyen, én meg majd azon kezdek aggódni hogy noname kisgyerek kiskuyája elszaladt és jaj mentsük meg... én utánarúgtam volna a gyereket is a kutyája után ha hupákol, aztán tövig a gázpedál mielőtt mindenkit lemészárol a királynő...

@Plata: emlékszem, tavaly is beöltöztél mikulásruhába és szórtad a gyerekek közé a sok tokent, mi meg boldogan szedegettük fel ami a közelünkbe esett. Azt hittem most valami piaci infó jött :)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.12.01. 15:15:06
  • Plata
    Jah azért foglalkozom vele most mert szerintem mindenki örül ha nem kell nulláról kezdeni eventet.
    Sosem adtam el szerintem tokent.
    Minden évben farmolok és aztán elosztogatom köv eventkor.
    Első nap 10-15 ezer ec darabja.De később le megy az ára.