-
Raulblanco7 #23248 A STO részére pedig igen, megjósolhatatlan sok minden, emiatt is fektetek én most pl kulcsba, tegnap elértem a 4000db-ot, itt meg is álltam, egyrészt mert kb 400 millió ec-m maradt csak, másrészt mert szép kerek szám, de inkább az első rész volt a nagyobb indok :)
R&D eladás nagyon lelassult, és nagyot is zuhant az ár az elmúlt 2 napban, de várható volt, kiupgradelte magát mindenki egy kis időre, szóval nincs most bejövő nagyobb tételű ec, így nincs mit majd átvariálni kulcsra.
Kulcsban azért jó tartani a pénzt, mert minden akörül forog, ha a kulcs ára olcsóbb lesz, papíron bukok, de a gyakorlatban annyira nem, mert azzal együtt minden más is olcsóbb lesz, szóval nagyjából értéken maradok. Persze ha 20 milliárd értékű kulcsom helyett 20 milliárd ec-m lenne amikor lemegy mindennek az ára, az jó, de így legalább az a veszély sem fenyeget, hogy 20 milliárdom van most, és akkor is annyi lenne ha a kulcs már 10 millió lesz 1 év múlva esetleg, szóval nagyjából értékénél marad a vagyonom, bármerre is megy az EC.
De ahogy nem lehetett számítani az infinity boxra, és most erre a phoenix-re sem, gondolj bele mekkora pofáncsapás volt ez azoknak akiknek volt még eladható t5 bugship vagy bulwark, hétvégén még láttam 1 milliárdért kínált t5 bugot, most trollkodtak vele trade channelen hogy bugshipet akartak venni 20 millióért :) A bulwark ára meghatározhatatlan volt, de jó 2 - 2,5 milliárdot simán ért, vitték is annyiért többnyire, persze nyilván ezek tradelhetőek, így valamennyi értékük marad, de közel sem ennyi, max 100 esetleg 2-300 millió, ami elég komoly értékcsökkenés, főleg a bulwarkra.
Bár számítottam az infinity után valamire ami majd a bulwark és t5 jemmel kapcsolatos lesz.
Aztán ki tudja mikor jön be valami nagy EC / dilithium sink, vagy csak mégtöbb lesz belőle, és még kevesebbet fog érni, nem tudható, ezért is tartok inkább kulcsot, kulcs örök érték (amíg be nem vezetik a superior master keyt, na akkor bajban leszek :D )