Raulblanco7#23247
Az egész volt nagyon gagyi. Igen, folytatás, de eléggé hasonló volt a sztori az elsőhöz, ilyen félig reboot félig új érzésem volt, mint a Star Wars 7nél, de itt gyakorlatilag botrányosan szar színészi játékok voltak, ez a will smith fia karakter, annyi érzelem volt benne mint egy faékben, meg kb bennem is iránta, még örültem is volna ha az ufókok darabokra szaggatják és megzabálják, semennyire nem tudott átjönni a feszültség, az érzelmek a karakterek irányába, vagy nem tudtam együtt érezni velük. A régi elnök meg a vírustudós és az apja jópofák voltak, de kb ennyi, a többi eléggé felejthető volt, gyakran inkább idegesítő.
A baszott nagy űrhajó leszállás, leszállásnál a fél föld elpusztul, felszállásnál semmi, mint egy kis kavics, felrepül és ennyi.
Aztán a nagy hajó tartó lábai, a földes képet mutatva akkora mint európa, a hajót nézve mikor azokon áll meg kb mint egy tömbház, kicsit elszúrták a méretezést az egész alatt, az űrből nézve a hajót kb föld méretű, de a földön nézve kb max egy kisebb városka méretű.
És ahogy befejezték, arra utal hogy terveztek harmadik részt sajnos. Szerintem kár volt érte, borzalom lett, egyszer megnézhető mert a hülyeségek és gagyi színészek mellé legalább faszán látványos, de kb ennyi.