lammaer#23246
Értem, köszi. Szóval ez nagyon előre eléggé megjósolhatatlan, mert Cryptikék hirtelen is bepakolhatnak vmit a dobozba amitől a kapcsolódó hajók ára megváltozik...
"Ami nagyon gagyi reboot, az a függetlenség napja volt" - hát, igazából ez folytatás volt, de valóban, felemásra sikeredett. Mondjuk nagyot nem csalódtam, bár igaz elvárásaim se voltak a filmmel kapcsolatban. Viszont az tuti hogy nem volt benne semmi emlékezetes, mint az első részben az "atomot nekik!" vagy a Will smith féle monológ a "kellett nektek idejönni és játszani a faszagyereket!".
De azért emlékszem, akkor amikor látam fel voltam háborodva hogy milyen hülyeség volt a film második fele (mert ahogy felvezették az OK, de ha úgy fejeződött volna be afilm hogy a túlerőben lévő alienek lenyomták az emberiséget és vége az elfogadhatóbb lett volna mint ez az írok egy vírust az ufók PCjére). Szóval ezesetben is a múlt szépíti meg az emlékeket.
Az új részben meg az hogy csak annyira tellett a sztoriíróknak hogy az ufók mégnagyobb ürhajóval jönnek, és az alienkirálynő mégnagyobb, és egyébként is minden mégnagyobb.... nameg a baromság, hogy a háznyi magas csápos űrszörny vágtázik felém hogy megegyen, én meg majd azon kezdek aggódni hogy noname kisgyerek kiskuyája elszaladt és jaj mentsük meg... én utánarúgtam volna a gyereket is a kutyája után ha hupákol, aztán tövig a gázpedál mielőtt mindenkit lemészárol a királynő...
@Plata: emlékszem, tavaly is beöltöztél mikulásruhába és szórtad a gyerekek közé a sok tokent, mi meg boldogan szedegettük fel ami a közelünkbe esett. Azt hittem most valami piaci infó jött :)