50121
-
Plata #40551 Főnix indulása után.
Gondoltam hátha lesz kis zen fölösleg. -
Plata #40550 Asszem múlthét szerdán vagy csütörtökön. -
gunji #40549 Ötszázért, igen. Kábé mikor tetted fel? -
Plata #40548 Ha 500-ért van bent biztos el kel.
Nekem egy kicsivel több volt.Majdnem hétszer annyi. -
gunji #40547 Nekem karácsony óta ül 2000 zennyi dili (a mudd-féle leértékelésre szántam volt) 
(Eh, de sokat kéne visszaolvasni
)
-
Plata #40546 Én nem tudom hogy ti hogy nem tudtok venni zen-t.
Most ugrottam fel a játékba,exen ott várt a sok fincsi zenecske.
12/29 11:38][System][CurrencyExchangeSuccess]Withdrew ZEN from the Dilithium Exchange
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.29. 11:43:09 -
Plata #40545 Nem hiszem.
Ha duplázódik azt nem szokták javítani.
Nekem is van dupla eventes,sosem javították.
Valamelyiknap éjjel én is találtam egy vicces bugot,nyomtam print screent,de marha álmos voltam,gondoltam majd másnap berakom fórumba,aha,azt elfelejtettem hogy a képet mentsem is.De már iszonyú álmos voltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.29. 11:14:16 -
Kotomicuki #40544 Az U.S.S. Hope (speciális hajó, a "pakli" legalján) mióta szerepelhet duplán az admiralty-ban?
Vagy ez is egy hiba, ami javítva lesz? -
Plata #40543 Nem is tudtam hogy új néven játszol WoT-ban,bár nem értem mért pont sindragosa. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.27. 12:13:47 -
Kotomicuki #40542 Nézd, a meg nem értés érzése kölcsönös: a wot-tal kapcsolatban több mindent becitáltam, tőlem független dolgokat is, még a mai játékosok is pont erre panaszkodnak, csak képtelenek túljutni az énközpontú önzésükön, hogy beismerjék, hogy egy programkód "áldozatai" - amit gátlástalanul kihasznál a wg IS - mégis én túlzok szerinted.
Azt elismerem, hogy a(z) MWO háza táján nagy lehet gond - vagy belátták, hogy inkább kevesebb, de a biztos pénzük meglegyen - , mert ekkora akciók nem voltak 6-8 éve még: most nem is az event-lapon, hanem a tournament-en kell keresni a jutalmak "javát" (credit-ek és egyéb "apróságok" - meg egy csatáért 2 mech': ilyen nagyon nem volt akkoriban).
Ne tartsad vissza: hülyézz le te is, mint Plata tette és STO-zunk végre!
-
lammaer #40541
Hát, sajnálom hogy amit írtam abból kb semmi nem ment be és a 4 évvel ezelőti emlékeid meg az előítéleted még azt is megkadályozza hogy egy linkre rábökj. Enneka beszélgetésnek igy kb semmi értelme.
(az hogy kitaláltad hogy a meta gyorsan változik simán eldönthető lenne a buildek dátumáról - mindegyik minimum 1.5 éves - ami szintén ott van az oldalon, de ezt már be sem linkelem, minek....)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.12.26. 03:36:21 -
Kotomicuki #40540 Na, 74 peccset töltött le a(z) MWO, '17-es volt az utolsó bejelentkezésem, de akkor már csak rá-rá pislantottam a gémre.
Anno 3-6 hónapig csak pénzért árulták az egyedeket az első felbukkanásukkor és veszettül "megérte" őket beszerezni, mer' sokkal többet tudtak, mint a credites időszakukban. A kiemeltjeid is inkább ebbe a csoportba tartoznak, mert akkor még nem róluk szólt a meta - idő közben leporolhatták őket..., aztán, hogy meddig "élnek"...
Hogy a kiadó azóta megszelídült-e és beérné kevesebbel is, azt nem tudom.
Sorolni én is sorolhatnám, hogy mennyi jószágot tettek tönkre, csak az én időszakom alatt - ezek legfeljebb a közepén találhatóak meg a listádnak. (Kipróbáltam most egy anno még jónak tartottat..., a másik, az akkor nevesincs jobban teljesített.)
Én a saját, utolsó reward-omról nyilatkoztam és igen, látatlanban és feltételes módban a tiédről, mer' nem hiszem, hogy a kutyából szalonna lesz - bár, ennek meg ellentmond az állítólagos MC-özön...
Gané sok új pálya van és a 2+1 gombos egérrel alig pár mech'-em játszható csak. -
lammaer #40539
Ha megnézed a linkeket látod hogy milyen eventekről és rewardról van szó :) De ezek szerint meg se nézted mi a reward...
Nagyobbat nem is lőhettél volna mellé... 45 tonnás, höhöhö :D
"A tier-listádban nem sok, még az én időben futó, vagy jól teljesítő egyed van"
Nem tudom mikor játszottál de csak úgy random vegyüka heavy tier lista legtetejét, mikori mechek vannak ott...
Hellbringer - 2014
Summoner - 2014
Rifleman - 2016
Warhammer - 2016 (Black widowról 6 évvel ezelőtti gameplay videók vannak, Hero mech de most vehetnék belőle még 2-t az ingyen MCből ha nem lenne már meg :D )
Catapult - ?
Champion - ?
Quickdraw - ?
Linebacker - 2016
Ha a kérdőjelesekről azt mondjuk ők a power creep (újabb mechek), a tier list tetején lévé 8 mechből 5 igy is 5-7 éves mech.
Release date forrás: https://wiki.mwomercs.com/index.php?title=Mech_Release_List
Szóval lehet te egy másik játékkal játszottál vagy nemtom mi van, de a tények szerint még csak akkora power creep sincs amit már elvárna az ember. Nem is értem miből él a Piranha games...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.12.25. 18:34:50 -
Kotomicuki #40538 De azért a Power creep is érzékenyen érinti a játékosokat és lehet ezt finomabban is előadni.
A tier-listádban nem sok, még az én időben futó, vagy jól teljesítő egyed van: ezek inkább az "újabb" szériákból kerülnek ki.
Az én időmben nem szórták ennyire az MC-t: nekem 2,5 évembe került annyit összekalapozni, pedig akkor folyamatosan rajta csüngtem és mindent megcsináltam.
Ja, és az event: ha ezek is olyanok, mint a legutolsó, amit megcsináltam, akkor inkább le se töltöm az MWO-t. Akkor vmi 45-tonnás 1-1-1 fegyverzetű, tisztán ágyútöltelék semmit dobtak a nép elé - igaz, nagyon nem is kellett megizzadni érte.
...
STO:
15%-os leárazás van a dili's és Zen-es, 1-4 tier-es hajókra (is), sz'al, akinek még nincs meg a gyorsan pörgethető alapflottája, az most némi kedvezménnyel juthat hozzá. Karakterenként kell megvenni őket, sajnos. Az acc' wide tier 5-től él és csak a Zen-esekre vonatkozik.
Nekem a tier 2 (Nova) és 4 (Intrepid) fed-es SCI hajók a "kedvenceim", mer' a nagyok közül ezekből van a legkevesebb - most már a klingon oldalnak is lehet fed-es hajókat adni és náluk még kevesebb SCi hajó volt elérhető, ezidáig. -
Plata #40537 Nem vettem észre.
Olyan sok ládát szoktam kapni hogy általában 5-10 darabjával nyitom ki,így nem írja ki kitől kaptam.
Mindenki küldözget mindenkinek,mert a küldözgetésért is jár jutalom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.25. 11:56:30 -
lammaer #40536 Amikor szóltál meg is néztem, küldtem is vissza egyet, akkor rögtön írtam is hogy nem WOTolok :) -
lammaer #40535 Ezt az eventet ne hagyd ki, két ingyen hero mech kb a semmiért
A power creepnek az égadta egy világon semmi köze nincs az általunk tárgyalt témához (suttyomban belenyúlkálás a játékos teljesítményétől függően).
EZ szinte minden MMOban megvan, hiszen az érdeklődést fenn kell tartani.
----
Az hogy néhanap átalakítanak paramétereket szintén normális. Azért ha megnézed a tier listát az OP mechek döntő többsége sima cbilles, hero mecheket meg simán be lehet húzni az eventek során osztogatott MCből.
Nem egy köztük nem éppen mai darab mech, szóval még az sem igaz hogya régi mechek szarok és csak az új meg a fizetős a jó.
----
Április óta tolom, egyszer kltöttem 10USD-t a játékra, jelenleg 48 teljesen felszerelt mechem van (többsége a fenti lista S és A tierje), abból 5 hero, jelenleg 217 millió cbillen ülök. Minden hónapban legalább 1 hétig úgy vagyok prémiumon hogy esik valami eventből - most éppen 25 nap prémem van igy. Még 8 mechbayem üresen áll....
Most karácsonykor 3200 MC esett az eventből, azt se tudom mire költsem. Ráadáasul minden hónapban van féláras sale, sima és hero mechekre is.
Szóval messze nem arról van szó hogy a balanceolással a játékosokat szivatják, hiszen bárki megszerezheti valódi pénz elköltése nélkül az éppen kurrens metát alkotó mecheket, amelyek az esetek többségében régóra játékban lévő, sima mechek.
-
Plata #40534 Ahogy igértem teszek fel a mozgóbudiról képet.Plusz a csomagról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.24. 16:12:52 -
Plata #40533 Még valami,mielőtt mondtad volna hogy tiszta vagy én küldözgettem neked ajándék csomagokat.
Most ugynais ha játszol kaphatsz bélyeget a játékban,a béllyeggel egy random csomagot küldhetsz egy barátnak.
Jó eséllyel csak egy kis láda dísz van benne,de néha átváltozik spéci csomaggá és akár camo-t vagy spéci crew member-t és egyéb különlegességet adhat. Szóval tőlem amíg nem szóltál kaptál pár ládát.De szerintem csak az event végéig lesznek meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.24. 15:55:15 -
Kotomicuki #40532 Azt elismerem, hogy a csatamenet a(z) MWO-ban a legtisztább a megemlítettek közül, de ez sem mentes a "háttérzajtól"!
Ebben a játékban különösen szemet szúró a power creep: a fél évig csak valódi pénzért megvehető új jószágok mindig OP-k a csatatéren, aztán, hogy az alja nép is ráteheti a kezét és/vagy jön egy új széria, egyből beállítják őket a "sorba", jobb esetben nem lesznek teljesen kiherélve, hogy 1-2 év után, megint csak pár hónapra, újra használhatóak legyenek.
Anno a JM-6-osomon 4 db AC 5 ágyú volt, a 180 lőszer (maximum 900 sebzés/csata) miatt se páncél, se mozgás nem jellemezte, de a 100 tonnás gépek is húzódtak vissza előle, mert a hűtése elbírta ezt a folyamatos tűzerőt...
Aztán megváltoztatták: a 3 db AC5-tel nem lehetett egy hosszabb sorozatot leadni, mert beragadt a túlhevüléstől, pedig az ágyú helyre ment hűtőpanel és nagyobb motor, jobb hűtéssel is.
Régen milyen királyság volt a hasonló elven működő, 4 db Gauss-t, vagy AC 10-et használó Dire Wolf..., de azt is kicsinálták!
Sz'al, ez sem mentes a játékosszívatástól, sajnos. -
Plata #40531 Jah mondani akartam hogy a mozgóbudihoz az idén egy eszement jó skin jött,3d-s.
Mozgóbudit átalakítja egy gőzmozdonnyá,cseszett jó,a hangja az effektek állati jók.
Ha valamikor géphez jutok megmutatom,pont megkaptam,azóta játszom újra mozgóbudival.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.24. 12:30:52 -
Plata #40530 Bakker,tegnap mozgóbudival városi pályán ki jött elém másik mozgóbudi,kb 100-150 méterről telibe lőttük egymást.
Egyik lövés sem sebzett.Na az aztán az RNG bazd,a mozgóbudi tornyát csak a gólyafos nem üti át.
Előtte meg két másik csapattársát küldtem egy lövéssel garázsba,erre a fos papírról lepattantunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.24. 09:45:59 -
lammaer #40529 Isten ments hogy én segítselek vissza a WOTba :) -
lammaer #40528 Ugye említettem múltkor hogy jó ideje tiszta vagyok a WOT-tól, szóval emiatt mentek mellé a számok :)
Most Mechwarrior Online megy ezerrel, játékmenetben ugynaz mint a WOT (lobbyban mech konfigurálás, utána 12 v 12 random ember verekszik random térképen) csaj a random faktor nincs benne. Sebzés adott, a lövedék oda megy ahova a célkereszt mutat, nincs átütés mágia.
És még igy is van olyan hogy egy meccs 12 - 2 meg hasonlók. Meg vannak napok amikor kevésbé megy, van amikor meg olyan szériát nyomok hogy én vagyok a top sebző még olyan mechhel is amin fegyver sincs (kis túlzással :D)
Amire persze mondhatjuk hogy itt is biztos belenyúltak... :)
-
Kotomicuki #40527 A "hirtelen" >10%-os WR-zuhanásomra még így sem kaptam számomra kielégítő választ, a többiről nem is beszélve.
Tehát, maradok azon 100ezrek között, akik nem térnek vissza a wg "játékaihoz"!
Belekukkoltam a wártündérbe is, de ott se jobb a helyzet, így azt is töröltem, pedig abba se 2 órát raktam bele anno.
...és ez még pimaszul azt is megkövetelte, hogy egy anticsaló programot telepítsek, amikor a "csalás" már eleve a programkód része!
Sz'al, bárminemű netes PvP-től örökre elzárkózom a továbbiakban! -
Plata #40526 Egyet értek veled,de egy dolgot másképp tudok,úgy tudom a WoT-ban a random faktor +-25%.
És a WoT nem 14v14 hanem 15v15 vaaagy 30v30.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.23. 12:18:05 -
lammaer #40525
A "script tagadásról"....
Elöljáróban: informatikus végzettségű, 20 éve dolgozó szoftvertesztelő/java programozó/business analyst vagyok.
Megnéztem a videót, számomra az teljesen evidens hogy bármit meg lehet csinálni egy játék kódjában programozói olalról. Az amit a srác az activision szabadalom kapcsán percekig ecsetel jó esetben 3 sor kód (csak nagy vonalakban, kb egy IF feltétel a játékos valamely paraméterére - mondjuk winrate - majd egy változó pl szórás módosítása). Azon scak röhögni tudok hogy az activision erre még szabadalmat is csinált, mert annyira nem nagy durranás mintha valaki szabadalmaztatná mondjuk a kalapácsot.
Amit én tagadok a WOT kapcsán az az, hogy ilyen manipulációkra szükség lenne egyáltalán, annak ismeretében (!!!) hogy NYILVÁNOS (!!!) az a fajta véletlenszerüség, ami pont a videóban is emlegetett játékosok kiegyensúlyozását szolgálja.
Konkrétan a +-20% ami az átütésre/sebzésre vonatkozik, valamint a normál eloszlású szórás a célkörön belül.
Ez a 3 számomra bármiféle anomáliát tökéletesen megmagyaráz, ezek mellett semmi szükség nincs sumákolós titkos beavatkozásokra, mert ezek önmagukban nagyban csökkentik a játékosok képességeinek hatásait. Ezért van az hogya játékosok winrateje (legjobb kontra legrosszabb player) mondjuk 40-60% közt szór, nem pedig 20-80%.
A maradék meg az hogy ez nem 1v1 játék.
Amin állandóan lovagoltok - és ezt nevezheted "script tagadásnak" - hogy konrétan a TE winratedet manipulálnák, számomra nonszensz.
Az az egyértelmű tény hogy a jobb játékosok winrateje hosszú távon mindig magasabb mint a rosszabbaké, számomra minden összeesküvéselméletnél erősebb.
Plusz azt valahogy mindig elfelejtik az emberek hogy a WOT nem 1v1, hanem 14v14, tehát egygyőzelem vagy vereség nem kizárólag RÓLAM szól.
Az az elképzelés hogy a csatában lévő 27 másik WOT játékosnál eleve azért dönti el hogy ki fog nyerni, mert ENGEM akar szopóágra tenni a wargaming számomra értelmetlen. Senki sem ennyire fontos a wargamingnak.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.12.23. 11:55:26 -
Plata #40524 Ezen a tudományos oldalon olyan jót röhögtem hogy köhögőgörcsöt kaptam. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.23. 09:55:23 -
Kotomicuki #40523 Úgy jön ide, hogy most találtam rá és ez "tudományos" oldalról közelíti meg a témát.
Sajnos, olyan álságos világot élünk, hogy a szabadság nevében tiltanak, vagy tesznek kötelezővé dolgokat. De, mivel nem állnak meg itt és törvények is hoztak már, amelyek a középkori boszorkányperekhez hasonlatosan nagyon egyoldalú "ítélkezést" és az áldozat számára esélytelen túlélést garantálnak, ezért tanácsosabb a normalitást meg sem említeni, ebben a hazug világban.
Sz'al, mivel az eddig átélt legsötétebb és legaljasabb diktatúrában élünk - már a kérdés feltétele is "eretnekségnek" számít, nemhogy a tényszerű válasz - , inkább hanyagolom a vitákat a jövőben: a franc se szeretne 46-os TEK surranóval a képében ébredni.
Végszóként azért azt halkan hozzátenném, hogy Európa sok mindent átélt már és mivel idáig az értelmesebb fajta lakta, megtanulta, hogy a vallásért és a hatalomért nem megyünk ölre, mert nem éri meg azt az árat, amit fizetni kell érte - pl. a 30 éves háború után nem volt vallási háború, ami bizonyos vallásokba meg eleve és megváltoztathatatlanul bele van kódolva... - amit az újkori bevándorlók és a hatalmat elorzók nagyon nem akarnak tudomásul venni. De a történelem ismétli önmagát és ha már kellően erélytelenek voltunk megvédeni önmagunkat, akkor lapozhassuk a régi háborúk szörnyű mindennapjairól szóló feljegyzéseket, mert most nagyon úgy tűnik, hogy élőben fogják eljátszani azokat és mi - meg a magukat kiválasztottnak és érinthetetlennek tartók - is a szereplők között leszünk.
...és a te liberalizmusod nem az ő liberalizmusuk, hiába is vallják ők is annak magukat, eléggé álszent módon, még akkor sem...!
-
Plata #40522 Nem azért,de az idén télen elmaradt a szokásos giveaway.
Általában október végén novemberben pár napig kapunk ezt azt.
De ez elmaradt. -
Plata #40521 De ennek a muddnak semmi értelme,nincs bent olyasmi ami kellene.
A hajó bundl meg 30k-ért sok. -
gunji #40520 Lényeg: Santa Gorn megérkezett! S a karácsonyfa alá ötfelvonásos leárazást hozott: mától két napig Mudd árul 75%-kal olcsóbban a bundlékon kívül mindent december 24-én 19.00-ig (a bundlék 50%-on még két hétig). Emellett január 3-ig 20% bónusz-zen vásár.
-
lammaer #40519 Script tagadás? Mikor? Hol? Mi? És legfőképp: hogy jött ez ide?
Az meg csalódás számomra hogy moderálnod kellett magad egy téma megbeszélésénél, eddig nem ilyennek ismertelek. De sajnos ez is az utóbbi pár év terméke, sikerült az embereket két táborra osztani idehaza. Ez az ami a legjobban elkeserítő.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.12.22. 18:28:44 -
Plata #40518 Winter sale.
Link. -
Plata #40517 Bazz ennyi erővel csinálhatnék egy videót arról hogy láttam a yetit a hűtőben.
Elmondanám hogy most épp nincs itthon mert nyaral,de tényleg láttam és tökre ott lakik.
Nézd meg a pasi többi videóját.
Nem azért de ez egy igazi hülye f...
Tipikus konteó hívő idióta,jó példa az olyan gyökérre aki béna játékos de ezt nem tudja be ismerni inkább konteózik.
Mondanák még mást is,de még megsérteném az emós rinyapicsa népséget.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.22. 17:27:04 -
Kotomicuki #40516 Világos! Mi lenne velünk nélküled..., botladoznánk a sötétben, elzárva az e-világi tudás bármely szikrájától is! 
De lammaer kolléga, elmondása szerint ért a játékfejlesztéshez is. Ezért arra kérlek, egy kis teret tartsunk fönn az ő szakértői lebaszása számára is!
-
Plata #40515 Hát ez a jujtúb videó nem jó példa,ez egy tipikus júzer aki csak picsog ha béna hogy csal a játék. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.22. 16:57:22 -
Kotomicuki #40514 Írtam volna vmit, de a kötelező öncenzúra miatt - Éljen a szabad véleménynyilvánítás! - inkább nem teszem meg.
Legyen neked igazad!
A script-tagadásodra a válaszom: yt videó -
Plata #40513 Aha szóval valami modernizált Vulkáni verda.
Olyan mint a T5 csak refit vagy retrofit vagy kurva fitt változatban.
Sosem jött a T5 vulkáninak T6 változata,ami kár mert jó lett volna,de a T5 is tök gyér volt már.
Amúgy tetszetős.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.22. 15:53:04 -
Daeus89 #40512 kicsit ócska de ez.
Igen gáz hogy a canonok kanyarodnak viszont ha nem lenne ez szerintem sokan ragelnének a miss miatt + masziv kicseszés lenne a canont használókkal amúgy wowba is van meg szerintem más mmo-k ba. kipofozás úgy értettem hogy át ültetik unreal enginbe és a hibákat javitják hogy végre méltó legyen az st nevéhez ne pedig a fejlesztő álltal kiadot 823. felpimpelt skinű hajó legyen