A power creepnek az égadta egy világon semmi köze nincs az általunk tárgyalt témához (suttyomban belenyúlkálás a játékos teljesítményétől függően).
EZ szinte minden MMOban megvan, hiszen az érdeklődést fenn kell tartani.
----
Az hogy néhanap átalakítanak paramétereket szintén normális. Azért ha megnézed a tier listát az OP mechek döntő többsége sima cbilles, hero mecheket meg simán be lehet húzni az eventek során osztogatott MCből.
Nem egy köztük nem éppen mai darab mech, szóval még az sem igaz hogya régi mechek szarok és csak az új meg a fizetős a jó.
----
Április óta tolom, egyszer kltöttem 10USD-t a játékra, jelenleg 48 teljesen felszerelt mechem van (többsége a fenti lista S és A tierje), abból 5 hero, jelenleg 217 millió cbillen ülök. Minden hónapban legalább 1 hétig úgy vagyok prémiumon hogy esik valami eventből - most éppen 25 nap prémem van igy. Még 8 mechbayem üresen áll....
Most karácsonykor 3200 MC esett az eventből, azt se tudom mire költsem. Ráadáasul minden hónapban van féláras sale, sima és hero mechekre is.
Szóval messze nem arról van szó hogy a balanceolással a játékosokat szivatják, hiszen bárki megszerezheti valódi pénz elköltése nélkül az éppen kurrens metát alkotó mecheket, amelyek az esetek többségében régóra játékban lévő, sima mechek.