• Kotomicuki
    De azért a Power creep is érzékenyen érinti a játékosokat és lehet ezt finomabban is előadni.
    A tier-listádban nem sok, még az én időben futó, vagy jól teljesítő egyed van: ezek inkább az "újabb" szériákból kerülnek ki.
    Az én időmben nem szórták ennyire az MC-t: nekem 2,5 évembe került annyit összekalapozni, pedig akkor folyamatosan rajta csüngtem és mindent megcsináltam.

Ja, és az event: ha ezek is olyanok, mint a legutolsó, amit megcsináltam, akkor inkább le se töltöm az MWO-t. Akkor vmi 45-tonnás 1-1-1 fegyverzetű, tisztán ágyútöltelék semmit dobtak a nép elé - igaz, nagyon nem is kellett megizzadni érte.

...

STO:
    15%-os leárazás van a dili's és Zen-es, 1-4 tier-es hajókra (is), sz'al, akinek még nincs meg a gyorsan pörgethető alapflottája, az most némi kedvezménnyel juthat hozzá. Karakterenként kell megvenni őket, sajnos. Az acc' wide tier 5-től él és csak a Zen-esekre vonatkozik.
    Nekem a tier 2 (Nova) és 4 (Intrepid) fed-es SCI hajók a "kedvenceim", mer' a nagyok közül ezekből van a legkevesebb - most már a klingon oldalnak is lehet fed-es hajókat adni és náluk még kevesebb SCi hajó volt elérhető, ezidáig.