50181
  • Plata
    És én szeretem az intrepidet,szerintem nagyon jó,főleg intrepid szettel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.09. 11:20:45
  • Raulblanco7
    Mire jó? PVP

Miért jó? T6 és új
  • Plata
    Miért jó az intrepid?Mert nagyon szeretem,nem tudok mit mondani,szeretem,meg van az összes zenes intrepid,a T6 szerintem nagyon jó.
  • Raulblanco7
    1, Tényleg nem, nem tudod levenni 0-ra, 15 a minimum, illetve ha nincs fegyver energia, a torpedók sem tüzelnek. Csak a sebzését nem befolyásolja az energia szint.

2, Én sem tudom honnan van meg neked.

3, Aux, hajótmű, pajzs

4, Tactical kapitány és Sci kapitány között 0 azaz nulla a különbség sci képességek terén, csak annyi a különbség az egyes kapitányok között, hogy milyen traiteket kap, és milyen kapitányi skilleket. Magában a gravity well vagy bármi más boff képesség ugyan azzal a skillfával ugyan olyan erős egy tac kapitánynál is, mint egy sci kapitánynál.

5, Nem találtam kérdést itt.

6, Nem kötelező upgradelni a "végtelen" fegyvereket, csak lehetőség. Subspace jumpos támadásod nagyon jól hangzik, élmény lesz kivárni a következő alkalomig a 2 perc cd-t a konzolon.

7. Semmit, szar, felejtsd el. Inkább Nukara szettes mine, az jó.

8. Elvileg kell legyen minden zenes hajónak T5-U változata, passz, de az nem ugyan az mint a Fleet T5-U, szóval ha ilyen fos álcás hajóban akarsz szarakodni, akkor érdemes megvenni a flottásat, és azzal szarakodni. Igen, olcsóbb, csak 1 module kell ha megvan a zenes változat. Sehogy nem áll a magyar klingon flotta, egyik sem. De hogy a sehogy szintjükön már vehető-e ennek a fleetes változata, azt nem tudom, majd megkérdezed őket hanyas a bázisuk, és megnézed milyen szinten vehető ki a Fleet-es változata.
  • Plata
    1.Torpedóhoz nem kell energia,max a lövésznek kell energia hogy berakaj a torpedót a vetőcsőbe,de ha adsz neki red bullt egy hétig el van.
    2.Aha,az ingyenes mindenkinek.
    3.Aux meg motor.
    4.Brel bird of preynél minden használható álca alól.
    5.ö izé
    6.Nekem Nutronic,bio neural,vaadwaur és harghpeng van elöl,hátul nukara és roma akna.
    7.Passz.
    8.De.Zenes brel és fleet brel is t5-U-ra húzható,a nauszi karimnál fleet brel fel lett upgradelve,másik karinál sima zenes brel ingyen upgradelhető lett.
    Ha megvan a zenes B'Rel a fleet változat negyed annyiba kerül.
  • Raulblanco7
    Félig meddig, nem a Romulánnak van 10-el kevesebb energiája, hanem a Singularity Core-nak, az mindenre 40-40-40-40-et ad, míg a Warp core mindenre 50-50-50-50-et. Ha viszont egy Romulán karakterrel egy lobis boxos hajóban ülsz, akkor az Warp core-t fog használni, és ugyan úgy 50-50-50-50 energiád lesz. A romulánnak nincs energiája, a Warp core-nak van, és a Singularity Core-nak is, csak kevesebb.
  • Zero7th
    Még anno, mielőtt megvettem az Intrepidet, beszélgettünk róla, meg mondtad, hogy te szereted.

Kicsit kifejtenéd, hogy konkrétan mit szerettél rajta?
    Mert én most tartok a repuzás végén azzal a karakteremmel, és ugyan érdekes a sci, de asszem nem az én világom. Ezzel együtt viszont scinél már rohadtul nem értem, mit számít maga a hajó... Jó, oké, az nem árt, hogy két sci boffot bele tudok rakni, de kb ennyi előnyét látom, az kb minden sci hajóba belemegy. A konzolja meg aranyos, csak általában nem jutok el addig, hogy használjam is. Mindig próbálom halogatni, aztán addig halogatom, míg meg is döglök...
    Innentől meg úgyis a skillek számítanak, de azok meg valami harmatgyengék sebzésben már egy közepes tacticalhoz képest. Az igaz, hogy még nem próbáltam ki a roma repu végén lévő +100 sci skilles traitet, az még javíthat a helyzeten.
    Mindenesetre nem most fogom megvenni a T6 verziót belőle, hiába szép meg új, meg T6-os...

Szal biztosan nálam van a baj, de úgy összességében mire jó egy sci karakter? És miért jó hajó az Intrepid?
  • alyr2
    MErt mindenbol legalabb 10 energiaval kevesebb van a romulannak mint az osszes tobbinek.
  • Zero7th
    Na re. Rég jártam erre.

Valahogy úgy vagyok ezzel a játékkal, hogy pont, mire felhúzok egy karaktert max szintre, meg kihúzom neki a repukat, addigra megunom a játékot is, meg a karaktert is, aztán mikor újra kedvem lesz az egészhez, addigra valami más hajó, játékstílus kezd el érdekelni. Tudom, hogy olyan 2-3 évvel le vagyok maradva az aktuális dolgokról, de most azt találtam ki magamnak, hogy összerakom a B'rel torpedóhajót. Megvettem már, meg a SuQob raptort meg a Ch'Tang BoPot, hogy legyen bio-neural warhead-em meg subspace jumpom.

Van ehhez egy zsák kérdésem:
    1. A torpedók tényleg nem használják az energiaszint beállításokat? Levehetem nullára a fegyver energiát?
    2. Ezzel akkor az a fasza kis energiabúszter B'Rolth konzol értelmét veszti... (Az a hajó nem tudom, honnan lett meg, de megvan...)
    3. Ha fegyverre nem kell energia, akkor mire rakjam? Pajzsra sem, mert jellemzően állandóan fenn lesz az álca. Motorra pakoljam? Vagy Auxra? Oh, 1-es ponttal együtt ez azt jelenti, hogy mehetek full impulse-zal bátran, nem zavar, ha leszívja a kraftot...
    4. Ha aux, akkor mire gyúrjak rá? Meg egyáltalán milyen sci skilleket lehet használni álcából? Tactical kapitány, annyira nem erőteljes sci téren.
    5. Ami mondjuk változhat, mert eredetileg úgy terveztem, hogy pakolok egy kupac pontot a T5 fegyverenergia skillre, de ha az nem kell, felszabadul egy rakás pont. ~35ös szint körül járok, még van egy kis idő gondolkodni rajta...
    6. Tippek fegyverkiosztásra? Úgy gondoltam, hogy elöl torpedók, hátul aknák, berepülök a célpont elé, kiszórom az aknákat, mögé subspace jumpolok, aztán torpedo sorozat. Első körben a "végtelen" szintű, autoszintezős fegyvereket néztem ki, de ahogy hallom, azok csak L50-ig szinteződnek, utána mindenképp rá kell rakni két upgrade-et, ami eléggé lehangoló... Mindenesetre első megközelítésben: Bio-neural, Breen cluster, Vaadwaur cluster, tricobalt torpedók, hátra meg a vonósugaras meg egy transzfázikus akna. Sorrend úgy, hogy a high yieldet azért rá tudjam nyomni valamelyikre. A lobis Temporal distruption devicet szuggeráltam még, de kerek nulla lobim van ennél a karakternél, úgyhogy azt majd legfeljebb jövő karácsonyra kérem meg a Jézuskától... Azt néztem, hogy sokan a gyorstöltő transzfázikus torpedókra esküsznek, meg hátra is raknak torpedót, de azok nem B'rel buildek voltak, aminek nem túl hasznos ha folyton lődöz lekapcsolt álcával...
    7. A Thoron Infused Quantum torpedó az mit tud? Fenn van wikin a kis képe, de nincs róla semmi infó...
    8. A Zenes B'relt tényleg nem fogom tudni felhúzni T5-U-ra? Hát az kellemetlen, akkor még egy klánba is be kell szopnom magam, hogy megvehessem a flottás verziót..? Ugye az olcsóbb így, hogy megvan a Zenes? Hogy áll a magyar klingon flotta? :)
  • bgabor
    Már miért lenne kevesebb energiája a romulán warbird battle cruisereknek mint a fedes cruisereknek?
  • Plata
    Azt hiszem már a korcsolya is borghoz kötött,lehet hogy tévedek.De mintha szürke lett volna.
  • Plata
    Szerintem nem,van álcád,meg singularity képességek,oszt szevasz,meg sokkal kevesebb az energiád.
  • Gundark 1 1
    Pár tanácsot szeretnék kérni. Építgetem a romulán mérnökömet (33-as egyelőre). Mit fejlesszek ami speckó romulán tulajdonság? Különbözik valamiben lényegesen (az álca képességet leszámítva) a föderációs mérnöktől?
  • Raulblanco7
    lehet, ott ahol mindent, holiday item vendornál, a frosted boots a korcsolya.
  • bgabor
    Akartam kérdezni hogy a befagyott tóhoz korcsolyát lehet e valahol szerezni?
  • Plata
    DR-es talaxiai rucik jók klingonnál.Fedes karival kiváltott store off duty ruhát már klingonok is tudják használni,vagy ez csak bug.
    De a winteres ruhákhoz a DR-packban lévő talaxiai szoknyák nagyon jók.
  • Plata
    Az itemet valami winter invasionon szerezheted.Téli nyulat is belehet váltani.
  • gunji
    Sikerült felvenni a sapekot: off duty-nál a Head-nél (nem Uniformnál) Category -> Hats and Hoods Basic. A színeit is lehet változtatni a Head Coveringnél.
    Amúgy amíg ki nem bontod a dobozt, ez se bondos, így szabadon küldhető vagy tehető piacra.

Nincs valami jó off duty cucc klingonéknál? A gyáriak annyira nem nyűgöztek le :(

Chaten említettek többször egy itemet, amivel hóemberre lehet átváltozni, ezt nem ismeri valaki, honnan lehet beszerezni? Az itteni téli nyulakat el lehet adni, pl. markért?
  • Plata
    Elvileg ha egy fajta konzolból több van,akkor gyöngül az erejük,minél több van ugyanabból annál kevesebbet ad.
  • Zemanov
    Az miért van hogy harc közben a 12-es kék taktikai konzoljaim 28% helyett csak 24%-ot erősítenek?
  • Plata
    Nincs,az info szerint off duty ruhánál a fej résznél jön elő sapi,de sok embernek nem jön elő.
  • Plata
    Srácok,nem 10 wave kell,hanem 10 alkalommal megcsinálni a Tide of Ice eventet.Öt alkalom után már pár cucc elérhető lesz,10 után minden.
  • RoboKutya78
    még a kitteket se tudom kiszedni
  • RoboKutya78
    nincs a szemüves sorban véletlenül?
  • GaborST
    Hali lenne egy kérdésem miért nem engedi hogy sapit vegyek a winteren?
  • Plata
    Elvileg 10 borg után kapod,de ha meg is veszed a sapit,úgysem biztos hogy meg kapod,nekem sem és másnak sem jelent meg a listában.
  • RoboKutya78
    Srácok miért nem tudom kivenni a sapit a listámból a Tide of Ice - Wave 10 már elvileg megvan mert a rucikat ki tudom aktiválni megvan a mati is hozzá
  • Plata
    Jah már nálam is.De egy ideig egy fekete kocka volt a helyén.
  • gunji
    Nálam látszik a két kép :)
  • Plata
    Valaki kitörölte a képeket amit beraktam?Nem hiszem hogy olyasmi lett volna rajtuk ami szabályba ütközött volna,vagy bármibe,csak a boff skillek meg a hajó felszerelése volt.Vagy csak rosszalkodik az SG fórum és nekem mutat képek helyett fekete kockát?
  • Plata
    A boff skillek ilyenek,ha lesz kedvem át alakítom,most úgyis csak winterezek.Erősen szar a mostani leosztás,de lusta vagyok.
  • Plata
    Az enyém most ilyen.

A skillezése meg ilyen.
    Vagyis majdnem ilyen,a projectile specről 1 pont hiányzik,éjszaka húztam a karit,és olyan kurva álmos voltam hogy 3k pontot rossz helyre tettem.
    Jah a boff skillek sem olyanok mint a tervben,nem tudtam szerezni romulán beam overload 3-at.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.08. 12:27:49
  • Plata
    Roma T6 tac haJó nagyon jó.Kezdtem miatta egy új karit,nekem nem tűnik papírnak.Jelenleg ingyenes solana szett van a hajón,jól bírja,csak a sebzését érzem kevésnek,pedig mk12 corrosive fegyverzete van.
  • Plata
    Asszem nyomsz CTRL-t és mozgatod,akkor kérdi mennyit akarsz mozgatni.
  • MarkBlade
    igazatok van ez a csúszkás q nagyon egyszerű :) első nap szétszívtam magam most már sima sprint végig.
    Viszont melyik paranccsal lehet szétszedni a tárgyakat amiből több van?
  • alyr2
    Nekem meg van a tactical romulan egesz jo..de kell ra normalis skillkiosztas meg cucc. mert augy kibaszott papir lesz
  • Gundark 1 1
    Kár. Milyen a romulánok T6-osa? Mondjuk szép. De jó is?
  • Plata
    Tegnap nem is vettem észre a hajós kérdést,romulán karival nem tudsz használni fedes t6 hajót,szerintem,max 40-es fedest lehet,de t5 zenest már nem.
  • Plata
    1000 zen,10 slot.És igen acc bankba beteszed és a másik karinak fele annyi ideig tart repu,mert duplán kapja az xp-t.
    Postázni nem lehet,csak acc bank.
  • Gundark 1 1
    Ha minden repu kész, és megcsinálom a könnyítést a többi karakternek (nem tudom hogy hivják:) akkor azt a közös bankban lehet odaadni neki? Vagy valahogy el lehet neki is postázni?

A közös bank ha jól emlékszem 500 zen igaz? Mert akkor elkezdek arra is gyűjteni :) Még egy kérdés: most megvan ugye a guardian, ha pl a romulán karim is eléri a szintet akkor neki is kivehetem? Mondjuk őt kissé elhanyagoltam, de sok élmény volt mostanában :) De jönnek az ünnepek és lesz némi időm felhúzni.