-
Zero7th #9200 Na re. Rég jártam erre.
Valahogy úgy vagyok ezzel a játékkal, hogy pont, mire felhúzok egy karaktert max szintre, meg kihúzom neki a repukat, addigra megunom a játékot is, meg a karaktert is, aztán mikor újra kedvem lesz az egészhez, addigra valami más hajó, játékstílus kezd el érdekelni. Tudom, hogy olyan 2-3 évvel le vagyok maradva az aktuális dolgokról, de most azt találtam ki magamnak, hogy összerakom a B'rel torpedóhajót. Megvettem már, meg a SuQob raptort meg a Ch'Tang BoPot, hogy legyen bio-neural warhead-em meg subspace jumpom.
Van ehhez egy zsák kérdésem:
1. A torpedók tényleg nem használják az energiaszint beállításokat? Levehetem nullára a fegyver energiát?
2. Ezzel akkor az a fasza kis energiabúszter B'Rolth konzol értelmét veszti... (Az a hajó nem tudom, honnan lett meg, de megvan...)
3. Ha fegyverre nem kell energia, akkor mire rakjam? Pajzsra sem, mert jellemzően állandóan fenn lesz az álca. Motorra pakoljam? Vagy Auxra? Oh, 1-es ponttal együtt ez azt jelenti, hogy mehetek full impulse-zal bátran, nem zavar, ha leszívja a kraftot...
4. Ha aux, akkor mire gyúrjak rá? Meg egyáltalán milyen sci skilleket lehet használni álcából? Tactical kapitány, annyira nem erőteljes sci téren.
5. Ami mondjuk változhat, mert eredetileg úgy terveztem, hogy pakolok egy kupac pontot a T5 fegyverenergia skillre, de ha az nem kell, felszabadul egy rakás pont. ~35ös szint körül járok, még van egy kis idő gondolkodni rajta...
6. Tippek fegyverkiosztásra? Úgy gondoltam, hogy elöl torpedók, hátul aknák, berepülök a célpont elé, kiszórom az aknákat, mögé subspace jumpolok, aztán torpedo sorozat. Első körben a "végtelen" szintű, autoszintezős fegyvereket néztem ki, de ahogy hallom, azok csak L50-ig szinteződnek, utána mindenképp rá kell rakni két upgrade-et, ami eléggé lehangoló... Mindenesetre első megközelítésben: Bio-neural, Breen cluster, Vaadwaur cluster, tricobalt torpedók, hátra meg a vonósugaras meg egy transzfázikus akna. Sorrend úgy, hogy a high yieldet azért rá tudjam nyomni valamelyikre. A lobis Temporal distruption devicet szuggeráltam még, de kerek nulla lobim van ennél a karakternél, úgyhogy azt majd legfeljebb jövő karácsonyra kérem meg a Jézuskától... Azt néztem, hogy sokan a gyorstöltő transzfázikus torpedókra esküsznek, meg hátra is raknak torpedót, de azok nem B'rel buildek voltak, aminek nem túl hasznos ha folyton lődöz lekapcsolt álcával...
7. A Thoron Infused Quantum torpedó az mit tud? Fenn van wikin a kis képe, de nincs róla semmi infó...
8. A Zenes B'relt tényleg nem fogom tudni felhúzni T5-U-ra? Hát az kellemetlen, akkor még egy klánba is be kell szopnom magam, hogy megvehessem a flottás verziót..? Ugye az olcsóbb így, hogy megvan a Zenes? Hogy áll a magyar klingon flotta? :)